Popüler Konu Sevgili günlük...

selam boş ama klavyemle şıkır şıkır doldurduğum sayfacığım
uykusuzluktan ölücem farkettimde kafamda düşünceler çok olunca uyuyamıyorum şimdi sana aklımdan geçenleri yazmak isterdim ama neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısasa kısas yapıcam artık
ama şu kadarını söyleyebilirim ki değişecek bişi yok olamıcakta yontamadım çünkü elimde ki malzeme kötüymüş ben ne yapayım

Sevgili günlük,
iyi değilim serkan bana herseyi yolna sokmaya söz verdi bu sefer hersey farklı ve ben ciddiyim dedi herseye yine devam edelim dedi bende düzelmeye yeminliysen varım ddim barıstık..
dün sabah uyanmış bi günaydın demeden acil bi işleri varmıs ona koyulmuş neyse öğleye doğru msj attı yengesi yemek hazırlamıs öğle arası gelip götürdü beni güzel geçti yedik içtik bana olan davranısları da ask doluydu neyse işe bıraktı..
geldim ulsştım mı die de sordu falan ara ara msj attı aksam bi ara sesi kesildi telefonuna program yükletiyomus falan filaan..
belki çok ayrıntıya giriyorum ama neyse 1.5 saat snra cwp geldi hayatım söyle söyle diye bende tamam dedim..
neyse arkadaslarının yanına gidiyormus onların ortam da pek eline telefonu alıp msj yazamıyor ara ara yazar ve öyle de yaptı saat 23:00da ben artık uyucam madem yazamıyosun dedim ben uyuyorum..
baktım bekleyemezmisin birazdan eve gidicem canm konusuruz dedi bende uyumazsam msjna cwp weririm dedim ben öyle uyumuşum o da hiç bişey yazmamış ve suan sinirden catlıcam ya..
ben onu bekliyo olsaydım bana taa bugün mü yazacaktı..belki ufak şeyler ama bu kadar düşüncesizlik olmaz..
hani ben rahatsızım bunu biliyor erkenden de uyumamın sebebi de bu..bana rahatsızım uyanmasın bidaha diye msj atmayacak kadar da düşünceli biri olmadıgına göra gö..üne takmadı anlamına geliyor...
off allahım yalvarıyorum yardım eli uzat ne olur yarabbi bi an önce bana coook deger verip beni benden çok sevsin..merhamet et allahım yardım eli uzat
amiiinn..

bitmeye başlarken tükenirken tüm umutlarımızı yitirirken
aniden ona kavuşmak mükemmeldi günlük
ve yarın yine gelicek çookk heycanlıyım ben
hep ilk günki gibi heycanlanıyorum ona giderken

uzuuunn ayrılıgın ardından çoooooookkk mutluuyumm günlükk çooookkk

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında...

önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar,

yalan çıkan bildiğin tüm doğrular...

İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman...

Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen,

yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan,

istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer...

Korkma incinmekten..!! Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde !...

''Öper ve geçer...!!

Şans eseri buldum seni Edeki günlüğüm yetmedi bide rahatlamak için sana yazim dedim
Ey Aşk, Canımı bukadar acıtmak zorundamısın sen?
Sensiz yaşıycağımı bilsem bir dakika bile düşünmem
Beni çok sev öyle çok sevki yşadıklarımın 2 katı yaşa.

günlükk dün açıklandı sonuçlar sosyoloji okuyacam işallah.istedıgım bolumdu severek okuyacam.hedeflerime birer birer ulaşcam işallah.aşkımla istanbula gıdebılırız haftaya bakalım işlerini ayarlıyabılırse tabi.hoscakalllll

Yeni bir güne Bismillah..
Cümleten Hayırlı Cuma'lar..
Dilediklerimiz bizimle olsun inşallah..

ilk defa yazıyorum buraya günlük. düşün artık ne kadar doluyum. normalde kullanmam bu mereti ama olsa bir paket içerim heralde. yada bir sigara olsamda biri beni içse. tükensem yani. insan felaketi istermiş rahat rahat hezeyanda bulunmak için. bende isterim zaman zaman. ama felaket gelince çok imansız geliyo be günlük. sadece seni değil herkezi yakıp geçiyo. yakıyo diri diri.
arada kaldım günlük. çokk arada kaldım. sağım solum tıkalı. ona dönüyorum birşey diyor. buna dönüyorum başka bişey. arkamdaki başka şey konuşuyor önümdeki başka şey. ne yaman bir şeymiş bu arada kalma mevzuu günlük. sıkıştırılmak ne garip bir duyguymuş. beyninin laflarla bulandırılması. verecek cevaplarının olmayışı. insanların hep kafasındakini konuşup seni duymamamaları, duyduklarını sanıp anlamamalrı. yada anlaşılmak için illa konuşmakmı lazım günlük. ne olur birazcık empati yapılsa . ne olur bir günlüğüne benim takunyalarımla gezsseler. ne olur anlasalar beni günlük.
çook doluyum günlük çokkk

GünlüĞüümmm

çoook erken kalktım bugün
evımı temızledım
akşam kardeşım gelıyor 4 gün bende kalcak, sonra beraber annemlere gıtcez
annem pılav brokolı salatası veeeee mücver göndercekmış bana çok mutluyum

bırazdan ışe gıtmem gerek, akşam 9 gıbı çıkarım, kardeşcağızımı alıp evıme gelırız :13:

aşkım gelcek msnde onu beklıyorum, geç kalmasa barı

öptüm senı huzurluyum bugün

Derdini sen verirsin allahım dermanıda senden gelir biliyorum...
Geçen sene bu zamanları düşündüğümde bu seneye şükrediyorum...
Sevdiceğim sıkıntılı bugünlerde bir karar vermesi gerekiyor, haketmediği şeylerle boğuşuyor,herşeyde bir hayır vardır derler ya elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum...
Allahım bize öyle bir yol göster ki şu kararsızlığımızdan kurtulalım, yolumuz aydınlansın...
en kötü karar bile kararsızlıktan iyi demişler bakalım.
Harıl harıl ders çalışma serüveni başladı bakalım ikimiz beraber üstesinden geleceğiz herşeyin...
Sıkıntı çekmeden elindekinin kıymetini bilemezsin çünkü, görüşürüz günlüğüm.

Başedebilir miyim?

Evet...
Boğazım yırtılsada bağırmaktan doğruları söylemek adına yırtındığım için gururluyum

Keşke karşımdaki muhataplarım daha sakin konuşabileceğim seviyede olsalardı.

Seviye mi?

Çok sığ burası çooook...

Bugün yazasım geldi buraya,içine edildi günümün ya toparlarım vesselam.

Sevdiceğim pazartesi günü polislik mülakatlarına gidiyor günlük.

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ülke bu haldeyken.:26:

Hakkımızda hayırlısı.

Tatilden bile çağrıyor yuuh artık yaa yuh!!

Bugünün daha içine edilesi yeri kaldı mı bakalım uyumaya daha bi ton vakit vaaaar

tam bu da mı gol değil derken ücretli için aradılar
başladım be günlük
nasıl bi okula düştümmm
bu hale sokanlar utansın
ben ki ücretliye en karşı biriyim ben bile başvurdum gözümü karartıp
ve ihtiyacım olmasa şu an bırakıcam
o derece soğudum yeminle
bunlar nasıl öğretmen olmuş inanamıyorum
biz k.çımızı yırtalım
adamlar 15 saatin üstüne ek ders alıyor
2500den aşağı alan yok ya la
bense fukara 30 saate maksimum 850 lira.
bi de öğretmen odasındaki geri zekalıca muhabbetler var ki
intihar etmek isteyeni götüreyim
adamlar ücretliyiz diye yüzümüze bakmıyo
toplanmışlar pasta börek yiyorlar
ücretliyiz ye teklif etme lüksünde dahi bulunmuyorlar
pes!
gel iki kelime genel kültürden konuşalım desen tık yok.
bi b.ktan haberleri yok
veli geldi çocuğu hastalanmış kılını kıpırdatmadılar
kadın parçalanıyor yooook
çocuklara ettikleri hakaretleri zaten yazamam bile
yazıklarrrrr olsun

selamm hacııııı.... ben dün ondan heyecanla telefon beklerken yine aramadı......... biliyo musun tek eğlencem akşamları onunla konuşmayı beklemek oldu... bugün inşallah ararsın da 2 güzel şey söylersin... sıkıldım hacı yaaa artık atraksiyonlar olmalı güzel güzel... hayırlısı olsun......

slm günlüş
bi yavru kediş budum balkonda bakıyorum inş sahiplendirebilirim :26:

hayatımı düzene sokmak isterkenn dahada karışan kaç kişi var acabaaa
güzel allahım mutluluk hakkımı istiyorummmmmmm ne olursunnn artık erteleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…