Sevgili günlük,
iyi değilim serkan bana herseyi yolna sokmaya söz verdi bu sefer hersey farklı ve ben ciddiyim dedi herseye yine devam edelim dedi bende düzelmeye yeminliysen varım ddim barıstık..
dün sabah uyanmış bi günaydın demeden acil bi işleri varmıs ona koyulmuş neyse öğleye doğru msj attı yengesi yemek hazırlamıs öğle arası gelip götürdü beni güzel geçti yedik içtik bana olan davranısları da ask doluydu neyse işe bıraktı..
geldim ulsştım mı die de sordu falan ara ara msj attı aksam bi ara sesi kesildi telefonuna program yükletiyomus falan filaan..
belki çok ayrıntıya giriyorum ama neyse 1.5 saat snra cwp geldi hayatım söyle söyle diye bende tamam dedim..
neyse arkadaslarının yanına gidiyormus onların ortam da pek eline telefonu alıp msj yazamıyor ara ara yazar ve öyle de yaptı saat 23:00da ben artık uyucam madem yazamıyosun dedim ben uyuyorum..
baktım bekleyemezmisin birazdan eve gidicem canm konusuruz dedi bende uyumazsam msjna cwp weririm dedim ben öyle uyumuşum o da hiç bişey yazmamış ve suan sinirden catlıcam ya..
ben onu bekliyo olsaydım bana taa bugün mü yazacaktı..belki ufak şeyler ama bu kadar düşüncesizlik olmaz..
hani ben rahatsızım bunu biliyor erkenden de uyumamın sebebi de bu..bana rahatsızım uyanmasın bidaha diye msj atmayacak kadar da düşünceli biri olmadıgına göra gö..üne takmadı anlamına geliyor...
off allahım yalvarıyorum yardım eli uzat ne olur yarabbi bi an önce bana coook deger verip beni benden çok sevsin..merhamet et allahım yardım eli uzat
amiiinn..