Popüler Konu Sevgili günlük...

sıkıldım sanırım selam vereyim yine de selam günlük
hergün aynı hergün yalnız hergün çoğunluğun için de yapayalnız

sevgili günlük, kına gecesinden geldim :)

geline imrendim, onun adına çok sevindim.
günlük, bende artık sevdiğimle evlenmek istiyorum.

günlük uzun zamandır ilk defa bu kadar içli ağladım sevdiğim adam 20 gün sonra kocam olacak adam bile yeri geliyor beni anlamıyor, beim onu anlamadığımı düşünüyor... insanoğlu ne kadar nankör ve hissizleşebiliyo zaman zama. Ben onun için herşeyi herkesi göze almışken, her şeyle dişimi tırnağıma takıp mücadele ediyrken, nasıl bu kadar duyarsız konuşabiliyo? biliyorum ben de onun canını acıtmış olabilirim ama yine de bu kadar acımasız davranmamlı insan ya 1 kaşık passifloraiçtim uyuyabilmeyi kafamdaki bütün zehirli otları söküp atabilmeyi bekliyorum... Yaptığım bunca mücadelenin fedakarlığın karşılığı olarak sadece MuTLU olmak istiyorum. çok şey değil ki.......kendimi anlatabilmek ve anlayabilmek dileğiyle

tamammmmmmmm uyuyorum.

Yok daha uyumuyorum.

MGS 4 oynuyor ; ona bakayım biraz.

Ne asosyal bir aileyiz

Sevgili günlük,
forumda şöyle bir dolandım da,
ben de çeyiz foto.larımı paylaşmak istiyorum burada.
o yüzden sevdicek kpss'yi kazanıp atansın. Ben de iş bulup çalışayım. Amin..

Bugün çocuklarım küçükken yazdığım günlüğümü okudum..İçim cızz etti..Oğlum laftan anlamaz ve etrafını ısrarla duymamazlıktan gelen bir çocuk olduğu için, ondan 4 yaş büyük kızıma çok haksızlık ettim..Günlükte aynen şu cümleyi kullanmışım:Kızım çocukluğunun bir bölümünü kardeşine feda etmiş durumda..
İnan böyle olsun istemezdim kızım..Sen bana Allah'ın verdiği en güzel hediyeydin..Ben kardeşine sinirlenip sinirlenip hıncımı senden çıkardım..sana çok haksızlık ettim..Ağlama krizine girip 'size iyi bir anne olamıyorum dediğimde sen baışmı okşayıp:'Kim ne derse desin sen bu dünyadaki en harika annesin' derdin..Bu cümleyi kaç sene daha kurarsın bilmiyorum..Seni çok seviyorum..Beni affet..

Allah'ım bana yardım etsin ne olur........

Son düzenleme:
Denize gideyim,
su bugün harikaymış gibi bir his var içimde.

günlüük. dün onunda olduğu bir toplantıya katıldım. yani onun başkan olduğu bi kulübün tanışma toplantısına. orda kaç kere göz göze geldik bilmiyorum. ama bi an atak yapmam lazım artık sırf onun konuşmasını beklememem gerektiğini anladım ve hiç yapmayacağım bişeyi yaparak gittim yanına sorular sordum. gerçi ilk o bizim yanımıza gelip sorular sormuştu ama olsun ben sonradan onun yanına gittim. yarında maça gidiyorum onun grubuyla. inşallah oda gelir. hatta pazar gününden konu açtım bende orda olcam zaten dedi ama nerde olcağını tam anlayamadım işte. neyse ben artık bekleme kısmına geçtim. olmazsa da zorlamanın bi anlamı yok. toplantı çıkışı derse gittim bizden sonrada onların dersi vardı yine karşılaştık orda bu sefer o konuşmaya başladı hatta onu geçtim onun en yakın arkadaşıyla da dün baya baya muhabbet ettik iyiydi güzeldi yani :)

günlük..
itiraf ediyorum facebooka eskiden çekilmiş tombul fotolarımı koyuyorum
yakında en zayıf fotolarımı koyduğumda herkes şok olacak
beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım epey şaşıracak
çok eğlenicem çok

geçen sene bana olmayacağını bildiğim halde inadına aldığım
hırkanın içine sığdım
nasıl bir öz güven patlaması yaşıyorum anlatamam

Sevgili günlük
Sesini çıkartamayan insanların ezilmesinden, masum hayvanların şiddete deneye tecavüe uğramasından, dünyada alttan alttan bizi yöneten güçlerin olmasından, savaşı g*tümüe kadar sokup birşey olmamış gibi devam etmelerinden, hergün hiç bir günahı olmayan sadece askerliğini tamamlamaya çalışan insanların hıncarca şehit edilmesinden, şehit edilen ailelerin vatan sağolsun demesinden, ama o vatanın şehitlerine sahip çıkmamasından, sevmekten sevilmekten, derdimi anlatamadığım yüzlerce milyonlarca kişiden BIKTIM !!

Sadece huzur dolu bir dünya istiyorum, yaşamak istiyorum, ilerde keşke şunu yapsaydım dememek istiyorum!

ah günlük nedir bu dilemma
aylardır saçımı uzatmaya çalışıyorum şimdi kestiresim var
kestirsem beş dakika sonra pişman olacağımı biliyorum
saçımı bugün boyatacaktım temizlik yapasım tuttu
evi yerle bir ettim ama değdi ohh mis gibi de oldu
bu ton da ütü var:26:
şu bilim adamları neden kendi ütüleyen bi ütü icat etmiyor kuzum
bu nasıl bişey temizle bi daha batsın sen yine temizle
tamam kabul tititz denilebilecek biriyim ama
bu kadarı da fazla ya zırt bırt tozlanan ev
yıkanması gerek çamaşır,ve lanet ütü
kendi kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi hissediyorum
bi de dün kkdan bi browni tarifi aldım onu mu yapsam:44:
ya ne b.k boğaz bi insan oldum bu ara ne bulsam götürüyorum
kadın olmak böyle bişey işte
dört bi yanımız çelişkilerle dolu
uf puf..
ben kaçtım

günlükçüm ben geldim gene ksura bakma b aralar seni ihmal ettim çok şükür kiloları yavaş yavaş veriyorm yavrum akvşmaya 5 kilom kaldı eşim hasta günlükçüm üstümde kırıklık var dedi kalbi agrıyomş çarpıntısı oluyor geçen çok yürüdük 2.30 saat kadar hızlı teppolu bir şekilde çokta esiyord çokta terlemişti acaba onn yüzündenmi gene hasta old bir kere daha böle olmşt çünküdoktor üşütmüş deyip igne vrdu geçmişti ah günlükçüm böle olcegini bilseydim götürümüydüm yürüyüşe ben çok korkuyorm ona birşey olucek diye perşembeden beri ne yiyorm ne uyyorm varsa yoksa eşim panik atagımda azdımı sanagünlükçüm ban akıl ver üşütmekten terlemekten kalp agırımı çarpıntı olurmu ordan geldikten sonra ertesi gün çok yüklendik galiba dedi eşim çarpıntım var dedi maddi yöndende biraz sıkıntı var onamı canını sıktı allahım eşime ömür versin hastalıgını iyileştirsin kalp kapakçigında az egriklik çıktıo 3 hastaneye de götürdük koş bandına çıktı damardan ilaç verildi tıkanıklık varmı diye oda tem
iz çıktı tek holter takılmadı allahını seversen günlükçüm biliyosan söylermisin yakını olanda ve yada kendisinde kalp kapagı egriligi olanlarda ara sıra çarpıntı oluyomuı merak ettim çok kötüyüm günlükcan neden böle oluyor bir akıl ver ban ne yapayım hayatım ne zaman düzene giricek ne zaman ben mutl olcem soruyorum sana

merhaba günlük, ben sana ilk defa yazıyorum.. bugün fazlasıyla ihtiyacım var! kendimi çok yalnız hissediyorum...

Hiç bir şey yazamıyacak kadar çok şey var günlük.

öyle bir sınırlendımkı bugun şuan bıle patlamaya hazırımmm cok kotuyumm
ınsanlara sınırlenmemek ıcın ne yapabılırız. cam fanusamı sokım kendımı napim..
yaaaa sabır yaaaa sabırr...
herkes ayrı bı alem olmuş gerçekten, ah sınırlendıgımde gözlerım dolmasa huyum kurusun,
cok kırıcı oluurum..
yüce rabbım beyın vermiş ama kımısı kullanmayı bılmıyor.
ınsan agzından cıkıcak cumleyı bı dusunur ondan sonra konusur dımı.. ama yokkk beynı kullanmayı bılmeyen bos bogazlılar sayesınde sınırım tepeme cıktıı...
hele son kapanış mukkemmmel oldu..
ama ben o parayı sızden soke soke almasını bilirimmm

Günlükcum Allah tüm gunlukdaslarıımın gönlünden gecenlerı kabul eylersin hepımızın hakkında en hayırlısını nasıp etsın ıns. AMİNN!

Pazar günü kalktım erkenden sınav var diye. Umarım istediğim gibi geçer umarım net sayım artar da ailemi hayal kırıklığına uğratmam .En çok da ailemin emeklerine üzülüyorum zaten.Bir de bu aralar o çocuk aklıma daha sık gelmeye başladı .Artık bitti gitti nedir ben de ki bu anormallik bilmiyorum.Günlük Rabbim benim ve gönlü darda olan herkesin duasını kabul eder inşallah ...

Günaydın günlüĞümm

öğlen oldu dımı

kardeşcağızım bende, kalktık sabah erkenden, kahvaltımızı yaptık

Hatun türk kahvesı yapıyor şımdı, ohh bı güzel kahvelerımızı ıçelım

sonra ışe gıtmem gerek keşke gıtmesem

sevgili günlük, kpss için dersaneye yazıldım dün.
şu sıralar beni sevindiren şeylerden biri oldu bu.
çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…