sevgili günlük, az önce mahallemizden gelin çıktı.
o kadar güzeldi ki her sey. o kadar imrendim ki.
sevdigim var, evlenemiyoruz.
koca bir dağ gibi önümüzde duran koca bir hayalet gibi duran o baba, nasıl olurda engelleyebilir benim sevdiğimle evlenmemi.
iyi değilim günlük,
yine ağlıyorum günlük.
yine.
yine.
Sevgilimi, askerimi bırakıp düşüyorum yollara...
Yine yalnız yolculuk yapıyorum. Önümüzde daha 3 ay var. 3 ay geçer mi ?
Bana şu an geçmez gibi geliyor.
Gördüğümde çok mutlu oldum. Gezdik, tozduk, sarıldık, bol bol saatlerce durmadan sohbet ettik.
Sürekli ellerimi öptü biliyor musun çok güzel kokuyor ellerin dedi... :85:
Hiç bırakmak istemedim onu. Gel benimle dedim. :85:
Ama 3 ay sonra gelecek dimi ? Az kaldı dimi ?
Çok seviyoruz birbirimizi. Bunu gözlerimizden bir kez daha anladım. Kalbimiz titredi resmen.
Bu saf aşk işte başka yok... Başka art niyet yok içimizde.
Hayırlısıyla gelsin evlilik için ilk adımı atacağız.
Bu kadar ayrılık yetti bize. Daha fazla ayrı evlerde uyumak güne onun yüzünü görmeden başlamak istemiyorum...
Seni çok seviyorum Aşk...
günnüş çay keyfi yapıyorum gelsene...çekirdek ve poğaça da var nefis.o kadar mutluyum ki anlatam günnüş...çünkü hayatımda sorun yok...ama...evet ama aşk da yok...kara kaşlı kara gözlü bir koca,mutlu bir yuva istiyorum artık...evet yanlış duymadın...yılların evlilik kaçağı ben,evlilik fobim var diye yeri göğü inleten brn evlenmek istiyorum...ama aday yok...işim gücüm her şeyim tamam...eskiden karşıma bir sürü kişi çıkardı inan ki aynı gün üç ayrı insandan teklif aldığım oldu...ama şimdi kısmetim mi bağlandı nedir...:18:neyse zamana bırakalım...
Günlüğüm beni özledinmi? :119:
maçtan geliyoruz. Annem kardeşim ben gittik maça. O ne güzel atmosferdi yendik ve geldik.
Okula başladım başlayalı yazmadım sana. Herşey çok güzel gidiyor. Her günüm ingilizce. Artık her gördüğümü ingilizceye çevirmeye çalışıyorum. Yeni okumayı söken çocuklar gibi ingilizce rüyalar falan görmeye başladım
arkadaşlarımı ve öğretmenimi de sevdim. Ama öyle kendime yakın hissettiğim biri yok henüz. Herkesle aynıyım. Ama sınıfta aşık olacağım kimse yok. zaten bu aralar aklım yine onda. 9 ay oldu beni aldatalı ama nedense bu sıralar aklımdan çıkmıyo. Unutamadım mı acaba :S amaaaan neyse.
Herşey güzel olacak biliyorum. Ben hep mutlu olucam :)))
öpüyorum günlüğüm
bütün dünya b.k kokuyor diyen adamın burnuna b.k bulaşmış olamaz mı?
bu kadar kötü bi dünyada yaşıyor olamayız di mi?
offf hayır olabiliriz
ve evet dünya b.k kokuyor
Selam günlük
Uğrayamıyorum artık sana .
Kk nın eskilerinde bir durgunluk var artık , eskisi gibi hiç birimiz uğramıyoruz sana , yorulduk mu ne ?
Beni sorarsan çok çok iyiyim son zamanlarda Allah a şükür .
Değişiklikler yenilikler yarşıyoruz bu aralar . Çok iyi geldi bunlar
Sabreden derviş muradına erdimi dersin
Yeni evden sonra , yeni mobilyalarımzı da aldık bugün .
Küçük paşamda çok büyüdü
Bir dil bir hareket , ve acayip bir zeka MaşaAllah
Bazen beni çok yoruyor kerata
Rabbim sağlık versin , bazen çok kızsada insan annelik duygusu o vicdan anında renk değiştiriyor.
"Annelik ömür boyu vicdan azabıdır" diye bir yazı okumuştum , gerçekten öyle
Bunlaın dışında dikişler yakamı bırakmıyor, bir kaç aylık terzilik tanınmama fazlaca yetti .
Bir yönden iyi bir yönden zor oluyor .
Çevremde bazen kolumdan tutup çeviriyorlar " bana da dik " diye.
Aslında bu konuda bir kapı açılsa diye istiyorum .
Dua Dua , elimde iyi yapabildiğim bir mesleğim var , tek başına çok yorucu ,.
Konfeksiyon işi değil , tasarlayıp keyifle dikip müşterimde gördüğüm de o duygu tarifsiz.
Bu şekilde çalışmaya devam etmek istiyorum .
Sabret sabret elbet Rabbim açar gönlüne göre bir kapı
Böyle iste günlük , hadi kal sağlıcakla uğrarım yine
Sevgili günlük,
herşey yolunda diyemem ama yine de serkanla birseyler rayına oturuyor gibi..
ama bazen soğuk davranması beni yıldırıyor..çünkü hep böyle baslayıp sonu ayrılıkla sonuclanıyor o yüzden ayrılık olmasın allahım hep mutlu olalım nolur
dün bana düğüne gidiyorum sende gel seni görürüm dedi.bende tamam deyip gittim ve gercekten cok güzeldi hep düğün boyunca bana msjlar attı konustu falan oyuna kalkmalar falan neyse eve geldik..
msjlaşmaya devam ettik ama onun istediği türden konusmalar olmayınca bozuldu uykum var dedi bende tavuk oldun iyice deyince ben bu muhabbetleri sevmiyorum istediğm muhabbeti de yapmadın uykum geldi napayım deyince ipler koptu..
bende kızdım niye normal konusamayız mı dedim her zaman normal konusuyoz zaten dedi falan filan derken kızdı bana sana da iki samimi söz söylemeye gelmiyo dedi bende kızdım sonuc ise kızgınlıkla gece uynuldu
ben uyuyamadım pek cünkü bana beni sevdini söylemeden uyuması beni deli ediyor bugün allah nasip eder de görüşürsek burnundan getircem yanımda sesi cıkmıyor ama msj da atıp tutuyor insallah hersey yoluna girer allahım ne olur allahım hersey yoluna girsin serkan beni benm onu sevdiğimden daha cok sevip deger versin yalvarıyorum allahım mutlu olmak istiyorum merhamet et allahım yardım eli uzat rabbim
amiiinnn...
off be günlük yinemi pazartesiiii.hiç sevmıyorum şu günü genelde uykusuz aksi yuzu asık biri olup cıkıverıyorum.diyete başladım dün plates yaptım 45 dk yurumeye cıktım hedefım 5 kılo göbegi saldım valla sıkılasmam lazım aceleeeeee
bugun okula kayıt olucam.sanırım haddınden fazla mutlu oluyorum bazen.Rabbım iç huzurumuzu hiçbir zaman tüketmesin.
sevgili günlük... koca bi boşluk..
bi garibim bugünlerde..
ya çok şıpsevdi oldum yada artık bi ilişki istiyorum
kurstaki yürüyen karizma, okulda hoşlandığım çocuk..
kurstakine sadece hayranım, ama okuldakinden hoşlanıyorum sanırım...
ama belli etmemek konusunda kararlıyım
ah ondan yanada bişeyler olduğunu hissetsem belkide daha rahat olucak benim için..
çünkü resmen moralim bozuluyor neden benden hoşlanmıyor çok mu çirkinim diye..
amaan herneyse günlük, Rabbim nasip etmiyorsa bi sebebi vardır
hayırlısını istiyorum, ama hayırlı olanıda gönlüme razı eyle Allahım
ayrıca 20 gün kaldı sınavıma, ben ne derdindeyim hadi ben derse
Ev taşıdıkkk günlüğümmm çok şükür kendi evimdeyimm amaaa o kadaaaaaar yorgunumki anlatamammm daha evin işleri de bitmediii,kaç gündür eşya kolilemekten geç yat,erken kalk bi de dün taşındık akşam düğüne gittik bi de orda tepindik kurtları döktükkk geldikk
günlüüükkk. dün çokkk güzel bi gündüüü. burdan onun başkanı olduğu kulüple beşiktaş maçına gittik. gidişte pek bişey yoktu. yani ama yanıma gelip sorular falan sordu. ama en önemlisiii de maç dönüşü geldi baya baya konuştuu nasıldı maç falan dedi. sakaryaya dönmemiz 00:30 du ama yurda 2:30 gibi geldim resmeen. ama onun arkadaşlarıyla baya baya muhabbet ettik ya bi görseen. bildiğin artık onlara yakın olmaya başlıyoruuz onlarla maçlara gitmeye karar verdiik artık kısmet bu işler yahuu :)
iki gündür aşk'laydım günlük
bana kendi elleriyle kahvaltı hazırlamışş kızartma yapıp üstüne ketçapla kalp çizip ismimi yazmışş
çok çokk güzeldi hiç evde oturmadık dışarda gezdik durduk bir sürü fotoğraf çektik
sonra film izlemeye gittik çıktık güzel bi mekanda bişeyler içtik beni kuaföre bıraktı saçımı yaptırdım siyah bi elbise giydim yemeğe çıkardı
gerçekten rüya gibiydi babası ben gelini çok sevdim nişanı yapalım bi an önce demiş :127:
sabah kalktık kahvalatıdan sonra go card yaptık sonra da bowlinge gittikk ayrılma vaktinde ilk defa akıl edip bi buket çiçek aldı
eve geldim bizimkilerle konuştum onlarda olumlu hayırlısıyla evlenp gitsem tüm kötülüklerden beni korucak tek insanmış gibi geliyo
şimdi iş görüşmesine gidicem sonra kartımı ödemek için para çekmem lazım bu işte bitse çok güzel olur günlük kredi kartı mağduru olmak istemiyorummm
hadi ben gidiyim bariii