Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;

dün buluştuk aşkla..

Telefonda bişey bakarken onun mesajlarını gördü .okudu bu ne dedi ben şok oldum ne diceğimi bilmedim unutmuştum ben o mesajları

sırf mesaj attığında ona sözünde duran adam mısın diye o mesajları ona karşılık atmak içn tutmuştum..mesaj attı mı attı ama ben uğraşmak istemediydim..

Hiç konuşmadı ,elimi bile tutmadı ki bu adam elimi hiç bırakmazdı hep sustu ,konuşmadı .

Arada fark var dedi sen kalkıp gittin ama bak ben gtmedim dedi.

çok canım sıkıldı .otobüste hiç konuşmadı deli etti iyi konuşmazsan konuşma umurumda değil dedim..

Ama şimdi konuşsak da benim yaptığımı o da bana yapacak .yüzüme vuracaka eminim bundan ..

Kafam o kadar karışıkki ..içim sıkılıyor mutsuzum...her buluşmamızda hep mutlu olurdum.ama bu sefer kötüydü.o bana bağırdı ben ona bağırdım ..sonrasında ikimizde de sessizlik suskunluk oldu..

öyle işte kötü bir haftasonu geçirdim..

bastan baslayabılecek mıyım herseye,
yenıden asık olur myuyum??
İyi bır anne olur muyum?oooffffffffffff
havadakı sıkıntı benı de bunalttı..
sadece uyusam bgn hep uyusam..

İnsan iğrenç bi şekilde aldatılıp üstünde 9 ay geçmesine rağmen unutamaz mı be günlük?
Yok unutamamışım işte. Utanmasam şuan serviste çalan şarkıya ağlıycam. Ulan üstünden o kadar zaman geçti. Güldüm, eğlendim, unuttum dedim. Yalanmış galiba. Kendimi kandırdım galiba. Üstüne bide onun 9 ay boyunca hergün mesaj atması da cabası. Naparsa yapsın bana haber vermesi. Hala sevgiliymişiz gibi beni sevdiğini söylemesi. O ayrılmıyomuş gibi davranıyo. Bu d unutamama sebep. Hattımı değiştirsem anneme, kardeşime mesaj atıyo. En son iş babama mesaj atmaya kadar gitmişti de ben gördüm sildim. Ağlayıp zırlamıycam ilk zamanlardaki gibi. Zaman denen ilaç bana etki etmedi galiba. Ama güçlüyüm ben daha ne ilaçlarım var derdime deva biliyorum. Allah büyük.

İnsan iğrenç bi şekilde aldatılıp üstünde 9 ay geçmesine rağmen unutamaz mı be günlük?
Yok unutamamışım işte. Utanmasam şuan serviste çalan şarkıya ağlıycam. Ulan üstünden o kadar zaman geçti. Güldüm, eğlendim, unuttum dedim. Yalanmış galiba. Kendimi kandırdım galiba. Üstüne bide onun 9 ay boyunca hergün mesaj atması da cabası. Naparsa yapsın bana haber vermesi. Hala sevgiliymişiz gibi beni sevdiğini söylemesi. O ayrılmıyomuş gibi davranıyo. Bu d unutamama sebep. Hattımı değiştirsem anneme, kardeşime mesaj atıyo. En son iş babama mesaj atmaya kadar gitmişti de ben gördüm sildim. Ağlayıp zırlamıycam ilk zamanlardaki gibi. Zaman denen ilaç bana etki etmedi galiba. Ama güçlüyüm ben daha ne ilaçlarım var derdime deva biliyorum. Allah büyük.
.....................

günlükcan kk ya gelince hemen aboneliklerime bakıyorum.günlüğe en son ceydanın yazdıgını görünce nasıl acaba keyfi deyip okumaya başladım.sanaldayız güya ama bazen yakınımdaki arkadaşlarım gibi düşünmeden edemiyorum buradaki insanları mutlu haberler okursam seviniyorum.vayy be hala güzel şeyler olabiliyormus bu hayatta diyorum sıkıntılı olanlarınkileri de okuyup yaşıyor gibi birşey oluyorum. günlükte alıntı yapamıyoruz.cevap yazamıyoruz.zaten yapmamızda gerekiyor.bazen kimseyle konusmadıgını konusamadıgımızı buraya yazıyoruz kk yı seviyorum.yüzlerini görmesemde sadece hislerinden tanıdıgım kk lıları seviyorum.çevremdeki birçok insandan daha doğru daha değerli arkadaşlıklarım var burada.iyiki varlar ve kk da iyiki var

günlükoviççççç
ben bu akşam gelinlik alıyorum yahuuuu
ve sanırsam ilk ve tek denediğim gelinliği taa 8 ay öncesinden alarak da tezcanlılık rekoru kırıcam
iyi mi yapıyorum diye kafamı karıştırmıcam işteee, gelinliğimi alarak gelinlik faslını düğüne kadar kapatmış olucam
aman dönüp dolaşıp yine aynı model beğenicem ki zaten.. tarzımı biliyorum sonuçta
kötü olmuş diyn kimse de olmadı çok şükür herkesler de beğendiğine göre gerçekten alınmaya değer bi gelinlik
ay yerim ben canım gelinliğimi
ama yine de içimde kalmaması için bi iki model daha deneyebilirim.. ya ben erken falan dedim ama dün kadın dedi ki kasım gelini aldı az aönce
o alıyosa haziran gelini olaraktan ben haydi haydi alırım işte
romantik gelin olcam ben, güpürlü güpürlü dolancam

Son düzenleme:
Yağmur yağıyor,hava karardı...Soğudu iyice..Dilimde bir türkü..

"Akşam olur karanlığa kalırsın
Derin derin sevdalara dalarsın
Oy gelin gelin sevdalı gelin
Öldürdün beni"

Öyle işte günlük..Aklımda başka şeyler,gönlümde başka hisler..Yapılacaklar,yapılması gerekenler ve hayaller..Hayat;zor bir matematiğe benziyor ki..
Neyse bu kelimeleri bırakıp reel hayata dönmeliyim!Yarım saat var iş çıkışına..Yaklaşık 1 saat sonra küçük bir bıcırığın peşinden koşacağım..Bırak onu yapma,saçımı çekme,gel ağzına iki lokma girsin,haydi altını değişelim,haydi e bebek yapalım.........Ateşi vardı dün gece dişi çıkmadı hep onun yüzünden sanırım.Umarım en kısa sürede atlatırız bunu sevgili günlüğüm...O iyi olsun da gerisi halledilir inşallah..
Hoşçakal günlüğüm..

Yarın yıldönümümüz ve bz yine diğer özel günlerdeki gbi ayrı ayrı yerlerdeyiz b.k wardı bu yaşa kadar askere gitmemkte

Çocukluk arkadaşım evleniyo günlük 1 ay sonra düğünü var..
Geçen sene nişan yapmışlardı..
Ondan önceki senede birlikte asker yolu beklemiştik..
Onun nasibinde mutlu olmak, benim nasibimde de gözyaşı dökmek varmış...

günlükcüm yine geldim
bak ne buldum ayrılık demekki herkeste aynı etkiyi yapıyor.ilk ayrıldıgımız dönem,o zaman hissettiklerim aklıma geldi.
bugun nedense aklımda o var insan gerçekten unutamıyor sadece alışıyor galiba:44:

şiir pakize sudanınmıs.o kadından böyle bir şiir beklemezdim.şaşırttı beni.helal olsun

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz...
Sokağa fırlayacaksınız...
Sokaklar da dar gelecek....
Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi...
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü...
Kendinizi taşımayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan....
'Önemli olan sağlık.'
'Yaşamak güzel.'
'Boş ver, her şey unutulur.'
Siz hiçbirini duymayacaksınız...
Gözyaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz.
O’ndan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz...
Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz...
'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp 'Ne dedin?' diye sormayacaksınız...
Yalnız kalmak isteyeceksiniz...
Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak... İkisi de yetmeyecek.
Geçmişinizi düşüneceksiniz... Neredeyse dakika dakika... Ama kötüleri atlayarak...
Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz.... Gittiğiniz yerlere gitmek...
Bu size hiç iyi gelmeyecek... Ama bile bile yapacaksınız.
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız...
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz.
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz...
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz...
Herkesi ona benzetip...
Kimseyi onun yerine koyamayacaksınız...
Hiçbir şey oyalamayacak sizi...
İlaçlara sığınacaksınız... Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek... Boğazınız düğümlenecek,dinleyemeyeceksiniz...
Uyumak zor, uyanmak kolay olacak...
Sabahı iple çekeceksiniz... Bazen de 'Hiç güneş doğmasa' diyeceksiniz.
Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler...
Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz...
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz... Nafile... Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek...
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz... Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz...
Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz... Aramayacağını bile bile... Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek... Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla...
Yüreğiniz burkulacak....
Canınız yanacak....
Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz.
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden...
Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz...
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak...
Gel gitler içinde yaşayacaksınız...
Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara?
Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye?
O halde aşık olabilirsiniz!..

Milli Eğitim Bakanımızı dinledik günlüğüm.

Öğretmenliğe bel bağlamadık yalnızca.Her kadroya başvurduk.

İki yıldır bütün kapılar yüzüne kapandı sevdiceğimin.

Gardiyanlık,mübaşirlik,katiplik,hizmetli kadrosuna bile...

Bugün de polislik mülakatlarında elendi.

Yani vuslat arkasına bakmadan kaçıyor bizden.

Oysa 2 gün önce,2014 Şubatında,yıldönümüzde evleniriz demişti bana.

Olmadı.

Ağlayamıyorum günlüğüm.Artık ağlayamıyorum.

günlük o çok çabuk geçer dedikleri zaman niye geçmiyor?
niye benim inadıma kaplumbağa gibi ilerliyor?
sevdiceğimi çok özledim.. tüm umudum kurban bayramıydı ama o da suya düştü gibi..
niye hep sıkıntılar bizi buluyo anlamıyorum
ben de sevgilimi istediğim zaman görmek, kavga edince bi koşu gidip sarılıp gönlünü almak, onunla elele gezmek istiyorum
bunun için aylarca bekleyip iki üç gün görmek sonra ağlaya ağlaya otobüse binip dönmek adalet mi?
üç yıl geçti alışmadım alışmayacağım işte..
sesini duyunca ağlayasım geliyo inan ki..
sinirlerim çok bozuk..
o geçer dedikleri zaman bizim için hiç gelmeyecek galiba

Günlük 5 gün kaldı nişanımıza
Değişik duygular içerisindeyim çocuklugumun aşkıyla büyük hayallerimiz vardı onlara kavusuyoruz sonunda
Biz küçüktük ya aileden gizli buluşur bi tür yalanlar atıp çıkardım dışarı =)
Telefonumun sesi hep kısık olurdu,, msjları gizlice yastıgın altından atardım kimse sezmesin soru sormasın diye =) Ve biiiiiz bu günlere geldik işte tam 7.yılımızda nişanlanıyoruz :116: Bahara yazada evleniyoruz kısmetse
Ben nazardan korkuyorum kem gözlerin közü çıksın inşallah.. Çevremde mutlu olmamı istemeyen kıskanan var biliyorum.
Rabbim o gün herşey yolunda gitsin güzel olsun herşey sağlıklı huzurlu ve mutlu sonlandıralım günümüzü
Elbisemide aldım herşey iyi güzel ama sanırım göğüs bölümünden pek hoşlanmadım dolduramıyorum sanırım tamamen ya da o bölge bi tuhaf dikilmiş,, canım biraz ona sıkkın onun haricinde havada güzel olur inşallah ..

14 Ekim gel artık !

Günlük ben döndüm!
Bugün yine diyete başladım.
:26: İnşallah sonuncusu olacak, kararlıyım. Bıktım artık bu halimle çok mutsuzum. Bu sene başaramazsam bir daha yapamam biliyorum. Azim ve sabırla fazla kilolarımdan kurtulup hayalimdeki görünümüme kavuşacağım.
Okul, iş, diyet ve spor dengesini kurmaya çalışıyorum.
Şimdi aklımı dağıtmak için biraz dizi izleyeceğim yarın uzun uzadıya yazacağım.

Mutluluk mu sana gelir sen mi mutluluğa koşarsın?
Bazı insanlar derler ya hani denizi izlerken mutlu oluyorum,doğaya bakınca mutlu oluyorum,aynaya bakınca mutlu oluyorum vs.Kendilerini mutlu edecek birşeyler buluyorlar.Peki ben neden böyle olan insanlardan değilim?Neden ufak şeylerde beni mutlu etmiyor daha doğrusu kalıcı ve uzun mutluluk olarak bende kalmıyor.Neden hep boğazımda bir düğüm var.Neden ağlamak istiyorum.
Belki sorunun ana karakteri benim.Ama nerde hata yapıyorum.İnsanlara iyi davrandığım halde neden geri dönüşü bana kötü oluyor?İnsanlar mutlu çünkü onları ayakta tutan şeyler var.Aileleri,eşi,çocuğu,sevgilisi,arkadaşı veya Allah'ı.Benimde ailem var çok şükür,Allah'ım var,kardeşim var.Ama hala bu dünyada mutlu olamamak neden?Şükrediyorum halime.Ama sorular beynimden eksikte olmuyor.Arkadaş dediklerime bakıyorum arkamdan konuşmuşlar yüzüme söyleyemiyorlar,selam verdiğim insanlar yüzüme bakmaz olmuşlar.Neden,ben ne yaptım ki!İyi davrandığım ve güler yüzlü olduğum için mi,herkesin yaptığına iyi niyetle baktığım için mi hatalı ve mutsuzum.
İlk defa aşık oldum ve gittim imkansıza vuruldum.Unutmaya çalıştım ve çalışıyorum.Ama hala kendimi onu düşünürken buluyorum.Kendime kızıyorum,yasaklıyorum ama engel olamıyorum.Onu görmek zorunda olmak canımı dahada sıkıyor.İnsan nasıl yanı başındakini unutabilir.Nasıl kafasını yastığa koyduktan sonra onun aklına gelip,kalbini acıtmasına engel olabilir.İnsan nasıl incilen gururunu tamir edebilir?
İnsan ailesinden ayrı nasıl yalnızlığa alışabilir?Onu mutlu eden ne kalabilir bu durumda.Yalancı arkadaşlarının arasında,ailen dışında arayanın olmaması,o telefona gsm operatörlerinin dışında mesaj atanının olmaması,yurtta kalmak zorunda olup bir odada 4 duvarla ve bilgisayarla insan ne kadar mutlu olabilir?
Bu sorularla mutlu olmam nasıl mümkün olabilir ki?

sevgili günlük herkes sana gece yazar bende sabah
dün benimkinden ders çalıştırma sözü aldım..
ama yüzde 1milyon benden hoşlanmıyo
bundan gerçekten emin oldum...
derste not istedim, istersen çalıştırabilirimde dedi, çok iyi olur dedim..
ama şuan istemiyorum kendim çalışıcam, zaten onunda işleri var..
hoşlanmıyorsa benimde onla vakit geçirmemin manası yok
dahada fazla hoşlanmaktan korkarım yani
ama buaralar soğuma var, buda hayalimdeki aşk değil
hadi hayırlısı

selam günlüğümmm

eve gidip uyumak istiyorummm cok uyumak uyumaktan gozlerım sissin o kadar cok uyumak ıstıyorum.

Sevgili günlük,
dün allahıma şükürler olsun serkanla iyi geçti ne olur allahım hiç üzülmeyelim..
bizim kavgalarımız sadece onun bana olan kıskanclıgından olsun baska da sorun cıkartmasın allahım..
bi an önce söylediği işi kursun ve işler rayına otursun allahım..ne olur rabbim kaybetmek yitirmek yada hayal kırıklıgına ugramaktan öyle korkuyorum ki bu duyguları defalarca yasadım artık bidaha olmasın allahım ne olur serkan bana benim ona verdiğim degerden cok daha deger versin sevgi versin ki üzmesin beni allahım..
ne olur rabbim sen ona o kudretinden o sevginden ihsan et ona senin yolunda gitmesi için fırsat ver rabbim..
ne olur allahım hiç bozulmasın bitmesin benden soğumasın sevgisi hiç bitmesin allahım artık üzülmek istemiyorum rabbim merhamet et de bi an önce serkan herseyi yoluna koysun..
ne olur rabbim senin yardımına ihtiyacımız var yardım eli uzat allahım
amin...

günlükkkk bildiğin bütün abuk subuk dansları yapmak istiyorummm
hatta gangnam style dansı da yaparım vallaha oppan gangnam styleeee
aldım ben gelinliğimi, aldımmm
onu tekrar giydikten sonra başka model deneme isteğim yine anında fosss diye söndü
böyleceneee ilk ve tek denediğim gelinliği aylaaar öncesinden aldım, kıyamam ben onaaa yerim onu ben
kızlara da dedim kendimi kraliyet ailesinin gelinleri gibi hissediyom :123:
bu bana baya gider günlük, sevdicekle her küsüşür gibi olduğumuzda hemen gelinliğimi düşüncem

Naber günlükcan
Uzun oldu yazmadım sana
Burnumdam ameliyat oldum sonunda , çok ağrım oldu ilk 2 gün hala da kendime gelmiş sayılmam :26:
Geceleri uyuyamıyorum yüzüm gözüm her yerim şişmiş durumda
Herşeyin başı sağlıkmış ya bir kez daha anladım bunu.Sağlık olsun da geri kalan herşey hallolur hiç can sıkmaya değmez
Ki benim ki basit sayılan bir ameliyat doktorlara göre daha neler neler var günlüğüm Allah herkese acil şifalar versin ...

15'inde dershanem başlıcak yüzümün şişi o zamana kadar inmezse gitmem vala
Bu dershaneye çok umut bağladım inşAllah yüzüm kara çıkmaz
Resmen beni iyileştiricek bir ilaç gibi görüyorum onu

Şimdilik hoşcakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…