Popüler Konu Sevgili günlük...

süper haberlerle geldim günlük
bi tanem canımın yarısı ailesiyle konuşmuştu
dün kız kardeşi sözlendi , babası gidip artık esra yı isteyelim , ben normalde seni evlendirmeden kardeşini vermeyi düşünmüyordum nasip böyleymiş demiş
ne zaman gelecekleri belli değil ama çok çok mutluyum bayram sonrası gibi düşünüyorlarmış
Rabbime şükürler olsun
alyansımı nasıl seçsem , o gün ne giysem diye düşünmeye başladım
bi gün bunları düşüneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi
şükürler olsun allahım

Bugün yurda çıkıyorum günlük.
2 senelik okul hayatımda bir de yurt hayatını öğreneceğim.
Beni nelerin beklediğini bilmiyorum, inşallah güzel bi anı olarak kalır..
Çok heyecanlıyım..
Allah'm bana yardım et ne olur!

:26::26:

Günlük..

Onun böyle tavırlarına alışık değilim ben ..

konuşuyor ama içten değil.benim ona 1 hafta boyunca yaptığımı o da bana yapıyor.sırf onun ne halde olduğunu anlamam için..

ciidden üzülüyorum ,sıkılıyorum bu durumdan

çok dün gece çk kırıcı bir kelime kullandı ve yattı..

onun bu tavırlarından ,triplerine dayanamaz ayrılırım ben ya.

ben sabırlı insan değilim onun gibi..

sırf gerizekALI eski x yüzünden yaşanan olaylara bak..

her zamanki gibi hayatımın içine ediyor!!!

O kadar yoğunum ki günlük, sana yazılanları okuyup çıkıyorum sadece. Yazmaya bile vaktim olmuyor.
Şükürler olsun ki haftaya perşembe evime gidiyorum. Sana bol bol yazıcam.
Herkese selam olsun

günlüükkk ay martagon'un gelinliğini gördüm ve bayıldıımmmm tam benim istediğim model nerdeyse Allah yüzünü hep güldürsün inşallah çok mutlu oldum onu öyle görünce, saolsun mail atmış fotoğraflarını

Özgecim gelinliğin de hayırlı olsun daha düğünü 8 ay var ama hemen almışsın gelinliği süpersin bir an önce düğününde giymek nasip olsun inşallah

ah bu kk'ya geldikçe gördükçe okudukça evlenesim tutuyor hep herkes harıl harıl evlilik hazırlığı yapıyor maşaallah benim düğün de ağustosta inşallah ama henüz ortada hiçbişi yok

zaten önce iyi bir iş bulmam lazım, hani sana bahsetmiştim ya ankarada çok kurumsal bi firmaya iş grüşmesine gidiyorum diye.. heh işte o firmadan aradılar, ilk aşamayı geçmişim yarın ikinci aşama için tekrar çağırdılar, bu sefer genel merkeze gidicem.. o kadar uzakki sabahın köründe düşcem yollara ama bu firma için değer.. maaşı ve şartları çok iyi günlük tüm günlükdaşlar ne olur dua edin benim için ne oluuurrr, hayırlısıyla gireyim şu işe bir an önce Allahımın izniyle

ev baştan aşağı boya badana oldu günlük, tam 3 kat boyandı ve şuan evin hali hadi kalk gidelim diyor... bu ev nasıl yerleşcek hiçbir fikrim yok :26:

yarınki mülakatın stresinden baş ağrısıyla uyandım resmen, bu firmaya girmek için 4 aşamadan geçmek gerekiyor.. inşallah tüm aşamaları geçer de girerim, sonra da paraya para demem

bu stresle kendimi ütü yapmaya verdim, ütü yapmak bi insana huzur verir mi? bana veriyo

bir garip hallerdeyim hadi hayırlısı günlük

havalar bayağı soğudu üşüyorum kışlıkları çıkardım yavaş yavaş ben bütün mevsimleri seviyorum ama sonbaharın ve kışın yeri bir başkadır bende dışarıda hava soğuktur ben sıcacık odamdayımdır mis kokulu ve sıcacık kahvemi içerim içim ısınır üstüne sigaram tabi kikeyif bendedir yani sonra sıcacık ve yumuşacık battaniyeme sarınıp tv seyrederim sigara ve kahve içerken güzel kitaplar okurum bu kışın en büyük keyfidir benim için bir de tabi kestane keyfi var dışarda kar yağar milletin ayağı kayar düşer çanağı kırar artık çanak çekmez ben homili gırtlak kestane tıkınırım

bunların hepsi iyidir keyiflidir ama bu kadar çok keyifin bir de kilo yüklü bir faturası vardır tabi ki kış biter bahar gelir bir bakarım ki benim ki büyümüş sonra girerim bunalıma

Son düzenleme:
Ağladım günlüğüm dün.

1 saat boyunca hiç susmadan ağladım.

Neden mi ?

Sevdiceğim işsizlikten o kadar bunalmış ki,

sana daha fazla ümit vermek istemiyorum dedi.

Hıçkıra hıçkıra ağladım dün gece,canım çıkacak gibi oldu.

Bırakma bizi,bitirme bizi dedim.

Yaşadıklarımız ve yaşayamadıklarımız geçti gözümün önünden.

Doğmamış çocuklarımız...

Bir başkasının onunla aynı evi paylaşma duygusu...

Haykırdım,seviyorum dedim.

Yemin ettik,söz verdik bir kez daha.

Rabbimizin izniyle hep birlikte olacağımıza...

Allahım bize birbirimizin yokluğunu gösterme.

Yardım et bize,hayırlı işler ver.

Bunu okuyan arkadaşlar da amin derse duamıza çok mutlu oluruz.

Yazasım pek yok aslında günlük...
Ne çok mutsuzum ne de çoook mutlu...
Şükrediyorum, Allah aratmasın bugünlerimizi diyorum hep...
Sonuçta bizim için yılda birden fazla görüşebilmek bile imkansızken, bugünleri gördük.
Çok şükür...
Yazmıştım buraya da...
Koşarak gelmek isterdim sana ama
Adım adım yazılmış kaderimiz.
Hayırlısıyla kavuşalım da, o gün yüzlerimizden, gönüllerimizden mutluluk, huzur taşsın da...

Burda evlenenecek arkadaşları gördükçe çok seviniyorum onlar için.
Hiras, allegria ve diğerleri çok mutlu olurlar inşallah günlük...
Bizim gibi böyle iş bekleyenler için de sabır ve hayırlar diliyorum...
Zor günlüğüm...
Hayat zor...
Ülkenin halini de görünce...Allah hayırlısıyla güzel günler görmeyi nasip etsin diyorum....

Son düzenleme:
Ah be günlükcüm,
bu aralar havalardan mıdır nedir, bunalım modundayım.
Artık çok yoruldum, her şeyden...
Zaten okulun son yılının klasik depresyonu var üzerimde; okul bitince ne yapacağım?
Sevgilimin kpss sonucu ne olacak? Ya kazanamazsa?
Kazanamaması demek her şeyin en az 1 yıl ertelenmesi gerek. Bu da morallerimizin yerle bir olması demek
Şimdi 2-3 yıl kaldı diyerek kendimizi avuturken birden 4 yıl daha bekleyecek olmanın vereceği moral bozukluğunun altından nasıl kalkarız ?
En iyisi henüz hiç bir şey belli olmamışken bunları düşünmemek. Ama beceremiyorum işte..
Bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey; dua dua dua...
Her şey gönlümüzce olsun Allah'ım. Dualarımızı kabul et. Amin..

günlükümmmmmmmm

ben yoktum fark ettin mi bilmem ama ben yokluğunu bol bol hissettim.

internetim sonunda bağlandı ve senleyimmmm

iç karartıcı durumlarımı atlarsak çok iyiyimm

pazar günü sevgilicim bize geldi, biliyorsun ilk defa bize geliyordu, güzel geçti.

bi süre sonra ben de onlara gideceğim, benim için büyük gelişme değil mi?

şaka maka evliliğe ben e yaklaşıyor gibiyim.

uzun zaman oldu burdayım bak şimdi ilk üye olduğum zamanlar geldi gözümün önüne.:2::2::2:

heyy gidi günler heyy

Sevgili günlük..Bi iyi bi kötü geçiyor günüm...Yaşadıklarımın yükünü ne zaman atıcam diye beynimi kemiriyorum..Güzel günlerim olucak inanıyorum ama ne zaman diye merak ediyorum..:26:

Konuşmak istemedigim gibi yazmayada mecalim yok..
Kelimeler düğüm düğüm bogazımda
Belki konu açarım kendimi daha iyi hissettigim biran, tanımadık insanların yorumlarını duyalım bide

çok da lazım değil ama doldum taşıyorum artık.
ciddi anlamda aiilemin ikiyüzlülüğünden bıktım usandım. mış gibi yapmalarından onlara güvenememekten bıktım.
babamın gururumu kırmasından onun yuzunden başkasına muhtaç kalmaktan yoruldum. ben bu karmaşanın içerisine birisini nasıl sokucam hiç bilmiyorum.
sırf onlar gibi olmadığı için sırf onlar gibi düşünmediği için sırf onu ben ailemize soktuğum için bu kadar eziyete katlanmak zorunda mı.
bu iyiniyet timsali saf gibi olup idare edilip işlerine geldiği gibi davranmalarından onlar yüzünden herkese olan inancımı güvencimi kaybettiğimi farketmekten yoruldum..
kendime saygımı kaybettim..

ve biliyor musun bu dunyada aklıbaşında normal bir insan olarak kalmak sadece aptallık.

sevgili günlükçüm, ay sabah yazdığımla şimdiki arasında biraz fark olucak ama
erken gelmiş bugün beni ders çalıştırmak için
ama ben yoktum
onla konuşmak gülüşmek hoşuma gidiyor, sevgili olmasakta iyi arkadaş oluruz biz onla
şimdilik halimden memnunum heralde bugünde iyi uyurum

günlükcüüm. tek içimi dökebildiğim yerlerden birisin dün onlarla derse girdim. derste arkadaşlarıyla baya konuştuk. o pek konuşmadı sadece hah ahah şeklinde o ses tonuyla güldü ama ben onun gülüşünü seviyorum yaa :) ama sürekli böyle yanıma falan geliyor bişeyler soruyor uzaktan uzaktan bakıyor artık farkedebiliyorum ama artık bi adım atsın diye bekliyorum. ondan önce onun arkadaşları atak yaptı gibiler sanki. bi tanesiyle zaten maçtan döndükten sonra yurda bırakan kişiyle baya muhabbet etmiştik kendiside bizim bölümden olunca konu konuyu açtı falan. dün bi baktım faceden ekledi beni. bugün fakültede gördü selam verdi geldi yanımıza. yurda geldim faceden yazdı nbr nasılsın diye. ama bizim beyden ses yok. soru soruyosun cevaplamak istemiyor gibi tavırları var falan yani bende anlamış değilim bi öyle bi böyle.

günlük biz bugün 99 dan düşüyoruz sevgilime göre daha 100 den düşcekmişiz banane ki ben böyle saymak istiyorum günlük özlemden aşktan gözlerim dolu dolu oluyor aynı yeni türkünün şarkıda dediği gibi gözleirm doluyor aşkının şiddetinden ağlamak istiyorum diye mırıldanasım geliyor

günlük ben çok özlüyorum onu gelecek ben hep bekledim onu 10 kasımda 5 yıl bitecek biz 6 yaşında olucaz ben onunla büyüdüm bu eller ilk onu tuttu bu gözler sadece ona baktı bu kalp ilk kez onun için attı öyle mutluyum ki hala nasılda aşıksın diyen çok kişi var ilk günkü gibi hala heranımda aşkım büyüyor onu özlüyorum

haftasonu ona koştum ankaraya çok güzeldi evimize alacağımız ne varsa baktık ortak kararlar verdik ben ona ps3 alcam dedim beraber oynarız diye hopladık zıpladık, şükrediyorum benim aşkım bana çeyizimdede yardım ediyor evin şeklinde de diye bıkmadan usanmadan buzdolabı bakabiliyorz onlarca kez tost makinesi fırın ne varsa baktık ama sıkılmıyor çeyizlerde cabası bernardoya bin kez girmişizdir ama yılmıyor seni meraklandırıp heveslendiren herşeyde yanında bende olacağım diyor günlük çok şanslımı hissetmeliyim ben kendimi kötüye yormamalıyım dimi bişileri bazen cadılık yapsamda benim sevgim çok büyük

o gittiğinden beri 2 aydır çeyiz adına pek bişi almadım hep kendime hep kendime yine evimiz geleceğimiz için bişiyler almam gerekiyor ıvırz zıvırları hallettim ama büyük parçalara sıra gelsin artık bitsin bu çeyiz aşkımada kavuşayım yuvamızı kuralım

Son düzenleme:
sevgili günlük bugunde dünün aynısını yaşadımm ne yazayım değişik bişi yaşarsam yazrımm hadi sende yat uyu günlükçüm

Bu sabah resmen yorgun kalktım günlükcan.
Yurdun yastıkları o kadar ince ki boynum tutulmuş.
Bi de üstüne boğazım ve başım ağrıyor. Sanırım hasta olucam. :2::2:
Offf bu ağrılarla doktora nasıl gitcem ben? :94::94::94:

Pfff...

Kaderime hasretlik yazışmış belki de...
7 sene yarime hasret yaşadım, tam kavuştum dedim, annemden ayrıldım.
İçim acıyor bugün. Annemi, babamı, kardeşlerimi çok özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…