Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlüğüm,
Sana yazmaya geldim.
Çünkü bugün itibariyle anne olmaya karar vermiş bulunuyorum.
Bir süredir düşünüyordum bunu,gece de uyuyamadım hatta.
Oydu buydu şuydu derken doğru zaman ne zaman bulamadım.Yok öyle bi zaman anladım.
Zamanında işti askerlikti derken evliliğimi de ertelemiştim bi süre.
Sonra hepsini bi kenara bırakıp evleniverdim.
Allah'a şükür verdiğim bu karardan dolayı hiç pişman olmadım.
Eğer böyle yapmasaydım muhtemelen 8 aylık evliliğimi yaşamamış,hala hayaller kurup duran,bunca mutluluğu yaşamamış biri olacaktım.
Yaşayıp görmek istedim,yine öyle istiyorum.
Ben hep çocuğumun olmasını hayal eden biriyken,evlendiğimden beri bu düşünceyi bastırır haldeydim.
Şimdi ise hiçbir şeyi ertelememek gerektiğini düşünüyorum.
Hem hemen her istediğimizde olacağını kim garanti edebilir ki?
Eşimi görsen,çocukla ilgili hayallerini anlatırken heyecanla gözleri ışıl ışıl oluyor.
Ona güveniyorum,o bunu hakediyor.
Yani anlayacağın firarperest yeni bir yola girmeye hazırlanıyor günlük.
Hayat karşıma ne çıkarır bilmiyorum ama hislerim şu an bu yönde.Ben de onların peşine takılıp gitmeye karar verdim.
Bana şans dile.

Not: Rabbim isteyen,huzurla sağlıkla büyütebilecek her çifte nasip etsin.Amin.

Ölüm... Ne kadar zor. Atlatamıyorum. Bugün ananem öldü. İnanamıyorum ki ben sanki birisi çıkıp şaka diyecek gibi geliyor. Ama yok biliyorum en son kızımı kaybettiğimde hissettiğim çaresizliği hissediyorum kendimde. Boğazım düğümleniyor. Nasıl geldim bugün işe kendime bile hayret ediyorum. Sussun istiyorum herkes konuşmasın. Kimse birşey söylemesin sadece sessizlik biraz. 2. acımı yaşarken daha çok ağlamak istiyorum. hıçkıra hıçkıra... Beni büyüten canım ananem, dünyalar güzelim keşke biraz daha doyabilseydim sana. Daha çok sarılsaydım... Kızmasaydım hiç sana. Keşke gel dediğinde gelseydim... Vicdanım hiç rahat değil ananem n'olur affet beni.

günlükçüm benimki bitmeyen bekleyiş...
İstediğin oldu bak hasretim Sen başka tenlerin sıcağındasın bense bıraktığın ayazlardayım. YORGUNUM ! Şimdi dönmeye kalksan bile ne senin sıcağın ayazımı bitirir nede yorgun yüreğim tekrar seninle can bulmaya tenezzül eder. Yeniden beraber yanalım desen hasretim ben ayazda kurumaya and içerim. Kelimelerin anlatamayacagı
kadar HASRETİM SANA. Kurşunların vuramayacağı kadar vurgunum sana. Ne aşkımı anlatacak bir kelime, Ne de aşkımı vuracak bir silah buldum. Sadece yüreğimde zindana atılmış bir HASRET.! Ve de senin aşkınla yanan bi kıvılcım buldum. Ya bu HASRET FİRAR eder.Ya da bu kıvılcım YÜREĞİMİ YAKAR KÜL eder.
yada gel artık bekletme beni be bebegim 11 sene oldu ayazlardayım

kızgınım hayata.......
pozitif düşüncenin içine s.çayım bi halta yaramıyor.
nerde secret?
hep bana s.krıt
işler iyi gitmiyor.
ücretli ne ücretliymiş arkadaş
resmen deplasmanda gibiyim
ilk kez bukadar küçük grubun öğretmenliğini yapıyorum
yapma diyecen günlükcan biliyorum da param yok lan
yeminle iki saat yol yürüyorum
dolmuşa dahi binmiyorum
öğle aralarında ucuz diye büfeden tavuk döner yemekten gıdaklamaya başlıcam
tüm gün çocuklara çiçek ol demekle geçiyor
susmuyorlar arkadaş
yok ali beni dişledi
yok ayşe suluğumu kırdı
yok bilmem kim bana eşşşşşşşek dedi.....
lo lo lo.
ben ki çocuklara bayılan insan benim azmanları görünce na böyle kaldım
4 sene oku bi de yüksek lisans yap
sonra 30 saat derse gir
günde 2 saat yol yürü
bi de ev işleri
hadi bunlara amenna
bi de insanların kaprisi yok mu
ulan asıl kapris yapacak kişi benim be benim
anam ağlıyor lan tüm gün
sabahtan akşama kadar işte
sonra evde debelenip dur.
çamaşır yıka
ütü yap
yemek yap
duş al
kpss çalış-lanet sınaaaaaaaaaaaaaaav-
gidecek bi kafa dengi insan yok ya la
çatlayıp ölcem yeminlen
çocuk da yapamadım kariyer de la
hastAnelerde sürünüyoruz çocuk diye
bu ay sırf ilaç ve iğnelere bin liradan fazla gitti
teoride bir aydan fazla o ilaçlar için çalışıyorum
ameliyat için çektiğimiz ve ödeyemediğimiz krediyi söylemiyim bile.
işim zor be okuyunca kendime acıdım:26:

Günlüüükkk

Ne olur artıkk kabul etsin babamm sevdiğimle evlenmemi.

Allahım yardım et.

Evet günlüük biliyorum pozitif olmalıyım. Olumlu olmalıyım. İyi düşünmeliyim.

Bir gün gelsin, en kısa zamanda inşaallah ve burayaa
"babam, sevdiğim insanla evlenmemi kabul ettii!!!!!!" yazyım.

Amiiiinn!!!.

beğenmediğin birinin parçasını neden dinlersin yada ne bileyim burada ne işin var...

demisler ne guzel demisler .... anlayana ama insan yussuz olmaya gor ....

[video=youtube;P9UjJm1C4_I]http://www.youtube.com/watch?v=P9UjJm1C4_I[/video]

Cem Adrian- Yağmur

Günlük uzun zamandır olmadığım tatta mutlu hissediyorum :) ve bunu seninle paylaşmak istedim..
tamam ben genelde mutlu olurum (ya da öyle görünürüm) ama şu an tam anlamıyla mutluyum ve de huzurluyum..
çok acı çektim,üzüldüm,ağladım ama dua ettim sabrettim hep hayırlısı dedim.. Rabbime şükürler olsun sanırım çektiklerime değdi..
Mevlananın dediği gibi "hamdım piştim yandım.. " yani bu acılar sayesinde bazı şeyleri daha iyi anladım ve olgunlaştım..

günaydın gunlugummm

dun aksam yeni kıtabıma başladım işe geldım ama patron gelene kadar okumayı dusunuyorum cok begendım.

güzel günler beni bekler ıcımde kocaman bir umut var Rabbımın ıznıyle en cok babamı mutlu edecem gunluk en cok babamı.o bıze baktıgında gözleri gülen babamı.bızımle konusurken hıcbır zaman bagırmayan kızmayan bızı gulsun dıye espırı yapan babamı onu cok mutlu edecem gunluk cokkkkkkk

günlük son 3.. bu hafta yoğun başladı anlayamamıştım pek..
ama günün perşembe oluvermesi bir andan...:18: sahi ne çabuk geçti günler..
pazar günü de çabuk gelsin ama çabuk bitmesin...:26:

Sevgili günlük,
dün öyle üzüldüm ki anlatamam nasıl bir hale girdiğimi
iş yerimde büroda bir tek ben varım ve sıkıntıdan artık kendimi dışarılara atasım var ama yapamıyorum..üstüne bide benden daha üst seviyedeki insanların seviyesiz hareketleri olunca daha cok sinir oldum..serkan da msjlarıma gec yazıyordu sinirden oturup ağladım baya bi gözyası döktüm sonra serkan iyi geldi bana..
sordu noldu diye endişelendi anlattım hep iyi misin diye sorup yanımda oldu allahım ne olur hep yanımda olsun hep..
akşam da hersey yolundaydı bi anda gece biraz tartıştık bende nolur bu gece bana kötü bişey söyleme dedim o da tamam biraz daha konusursak sonu iyi bitmicek en iyisi uyuyalım dedi ikimiz de gergin gergin uyuduk
ne olur allahım o şimdi uyuyo ama kalktıgında hersey yolunda olsun yine güzel konussun yine herseyiyle bende olsun üzmesin ikimizi
dünden kalma surat cekmiyeyim ve beni üzmesin allahım yalvarıyorum merhamet et artık hersey yolunda gitsin allahım o yanımda oldugunda hersey bir sekilde ilerlicek ama o hep yanımda olsun bensiz olamasın ne olur allahım bugün de diğer günler de artık güzel gecsin yalvarıyorum allahım kötü seyler olmasın uyandıgında güzel seyler yazsın öyle devam etsin..
ne olur rabbim merhamet et yardım eli uzat
aminn..

Selam günlüktoooo
Hava çok kasvetli Ankara'da bugün
Hüzün çökmüş gibi şehre..
Ben hiç sevmem böyle havaları,insan bi yorgun uyanır gibi olur..
Ama bu sefer mutluyum..
Çünkü sonbahar geldi, yağmurlar yağıyor ve sevdiğime giden yolda bir mevsimi daha geride bırakmış olmanın mutluluğu var içimde..

Son düzenleme:
Günlük,

Geçmiyor günler, bitmiyor o acı. Eve gidip o bağırışları duymak isyan etmek istemiyorum daha fazla. Zamanı değildi. Kimse hazır değildi bu ölüme. Beklenmedik bir anda yaşanılan o büyük acı. Nasıl kapattı gözlerini. O sahne çıkmıyor aklımdan. Yoğun bakımda ananem ve hepimiz 1-2 saatte kadar çıkar sonra da evimize gideriz derken o acı haber. Annem ,teyzemler dayımlar ve biz. Nasıl bir yıkılıştı o. Gidişin bizi daha çok öldürdü ananem. Pişmanım ben hala çok pişmanım. Rahatlayamıyorum hiç birşey beni rahatlatmıyor oğlum bile.

sevgili günlük
neden bilmiyorum ama günden güne daha çok zorlaşıyor herşey herkes kendi hayatını yaşarken hala benim seçme hakkımı elimden almaya çalısıyorlar neden neden anlamıyorum bende bana ait bana özel bir hayat yaşamak istiyorum mutlu bir evliliğim olsun çocuklarım olsun çevreme mutluluk dagıtmak istiyorum Rabbim nasip eder inşallah herkes mutlu olsun içindede biz .

Sevgili Günlükcan...
Bayram geldi geliyor...
Bayram demek bizim gibilere temizlik demek Evindeki haşerelerden, pisliklerden, tozdan ve isten kurtulmak demek...
Bayramların en sevdiğim yanı bu
Sırf evle de bitmez temizlik, hayatını da kendini temizlemek lazım bayramlarda...
Hayatındaki haşereleri de temizlemek, kendini tertemiz eylemek demek.
Ben bayram temizliğini erken yaptım kendi adıma. İnsan 1 ay önceden de temizlik yapar mı yahu?
İlahi HayyaL dediğini duyar gibiyim...
Yeniden üniversiteli oldum biliyor musun günlükcan bu arada? GS Üniversiteli oldum hem de
Takımımla eşledim üniversitemi de. Çifte mutluluk
3leme mutluluk için hamsican bekleniyor.
Az kaldı günlükcan, yeni mutluluklarla aranızda olacağım. Süper sürprizlerle hem de

Günlük bugün çok kasvetli bir ruh halim var.:95: Mutsuzum, depresifim zaten iki gündür hasta olduğum için hiçbir şey yapamıyordum. Evde otur otur iyi geldiği kadar kötü geldi.:100:
Şuan hayatımdaki en büyük problemler kilolarım, kredi kartı borcum, çıkıcağım sehayat için yeterli parayı biriktirememiş olmam, derslerimi takip etmiyor ve derslerime çalışmıyor olmam, ingilizce öğrenememiş olmam...

Aciliyeti olan kredi kartı borcum ve seyahat giderlerim. İşime biraz daha vakit ayırıp bolca para biriktirmem gerek. Bir yerden 500 tl alacağım var onu alsam çok rahatlayacağım ama bir türlü alamadım. Çıldıracağım.
:84:
Bir taraftan hayat düzenimi kuramadığım için huzursuzum.
"İş, okul, spor, diyet" şuan hayatımın 4 önemli başlığı.. Ayrıca tiyatro kursu ve İngilizce çalışmaları eklenecek. Dsiplinli olmalıyım.
Ocak 2013'e kadar düzenli bir hayatım olacak ve hayallerime çok daha yaklaşacağım.
:97:
Bu ruh halimden kurtulmak için akşam 16.00dan sonra spora gideceğim. Spor yapmak insanı stresini atıyor.
Bu Pazartesi de iş yerimden biriken maaşımı alıp kredi kartı borcumu kapatmaya çalışacağım. Borcumu kapatmak beni çoook rahatlatacak. Şuan ne kadar borcum var bilmiyorum yarın işe giderken ayrıntılı döküm alacağım. Böylece uygun bir ödeme planı hazırlayabilirim..:105:
Seyahat giderlerimi biriktirmek için 2 ayım var. Bu ay ki gelirimi borçlarımı ödemek için harcayacağım. Önümüzdeki iki ay ise tüm gelirimi biriktireceğim.
:96:
Bugünden itibaren çok daha düzenli ve çok daha tutumlu olacağım. Böyle olması gerek..
:114:

günlüük dün gece hiç yapmayacağım şeyi yaptım oturdum en yakın iki arkadaşımın yanında ağladım resmen. ama durduk yere oldu hiç hesapta yokken ondan bahsederlerken bi an da aktı gitti. onlarda beni böyle ilk defa gördükleri için çok şaşırdılar. hatta ben pek belli eden biri değilim dışardan. sen içinde neler yaşıyormuşsun falan dediler. işte böyle benim ağladığımı görünce vazgeçmem için ellerinden geleni yapıyolar artık ama ne yapsalarda boş gibi geliyo artık zamanla olcak herşey

Üc gün dokunsan aglarim modunda dolastiktan sonra bügün saatlerce "Darisi basina" cümlesine abartisiz saatlerce agladim agladim sonra cocuklugumda oldugu gibi aglamaktan yorgun düsüp agladim

Benim için sezonun son deniz keyfini tamamladım bugün,dalgaların müsade ettiği yere kadar....

Kumdan kalemide yaptım,seneye artık bir daha...

Tatil bitti.

İşin ucundan tutma zamanı şimdi.

hey günlük,
dün pastel parfüm aldım
kokladıkça çocukluğumu annemin o parfümü sıkıp yaydığı kokuyu düşünüp mutlu oldum
hala kullanan var mı ki bu kokuyu diye de düşünmeden edemedim.
benim gibi antikalar kullanırlar gerçi di mi ama
eski kitaplar,eskileri hatırlatan bir eşya,bir fotoğraf bir şarkı hatta bir koku
nerelere götürüyor insanı.
bugün okulda bi öküzle tartıştım.
bunlar nasıl öğretmen olmuş
ağlamamak için kendimi zor tuttum
ücretli öğretmenim diye s.çtı sıvadı
ben de cevabını verdim hadsizin
canım bişey istemiyor
keyfim de yok
ne olacak böyle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…