Sevgili günlükcan...
Nasıl mıyım bu aralar?Pek net bir cevabım yok aslında.Kırgın,sinirli,aşık ama zor affedebilir sıfatları uygun bu aralar ruh halime.
Çok yağmur vardı bugün,okula yürüyerek gidip geldim.Krem Converse'lerimle bayağı bir ıslandım.Botlarım İzmir'de kaldı,haftaya gideceğim ya hiç kargoyla gönderin edin demek istemiyorum.Tam bir hafta sonra bu saatlerde yolda olacağım.Sevgilimi,aşkımı arkamda bırakıp
bayram için aileme,evime,İzmir'ime hızla ilerliyor olacağım.Yalnızım ve duyduğum her araba sesi,uzaktan gördüğüm her araba farı O'na ait sanıyorum.Gelmiyor,beklemekten vazgeçtim artık.Hatalı olan O,özür dilemesi lazım ama aramıyor cumartesi gününden beri.Hava da böyle hüzünlü hüzünlü yağınca bir hoş oluyorum.Migrenim olmasına rağmen şemsiyesiz yürüdüm bugün.Yavaş yavaş...Islandım ve kendime geldim biraz.Bırak superherogirl dedim,ne olacaksa olsun ama sen hep hayırlısını iste Rabbinden...
Öyle çok koyuyor ki anlatamam,daha bir kaç gün önce gözlerimin içine masum masum bakan adam yok,aramıyor.Ama bu kez adım atan ben olmayacağım.Bekleme moduna aldım aşkımı da duygularımı da.Annemi,babamı ailemi özledim.Evimi,yatağımı,doğduğum,ait olduğum şehri özledim.O'nun aldığı tektaşı çıkarıp bir kenara koydum bugün,O yoksa yüzüğün de bir anlamı yok...
Canım sıkılıyor çok,eve,dört duvar arasına sığamıyorum.Yerim dar geliyor,dışarıya çıkınca da korkuyorum kaybolup yitip gideceğim diye.Bu şehirde,hatta beş dakikalık mesafede bana,karşımda ama yok.
Sigarayı da azalttım günde bir paketti,şimdi üç günde bir paket günlük.Derslerime asıldım dört kolla.Bu sene herşey iyi olacak.
Ama kk'ya girip evlenen,nişanlanan arkadaşları görünce çok imreniyorum.Artık ciddi ciddi birşeyler hale yola girse diyorum.Her sabah uyandığımda gördüğüm ilk gözler ona ait olsun istiyorum.İki inatçı keçiyiz biz,cidden.Ama O daha çok inatçı,kızıyorum...
Neyse günlük...Superherogirl yatar artık,uykusu çok geldi...Herşey iyi olacak,öyle olmasını istiyorum,iyi olmasını umuyorum...