Popüler Konu Sevgili günlük...

evren sana pozitif enerji gönderiyoruummm al bakalıımm

radyo dinliyordum...çıkan şarkı:anlayamadım ben,dayanamadım ben,şu üç günlük ömrüne beni sığdıramadın...evet günnüş...ben ona ö.. gibi davranmasam,kaybetmesem ilgisini,ya da o olgun olup sabretseydi...şu an çoktan evliydik...hasret olmazdım gözlerine...yanı başında olurdum,saklardım,sarardım...ona ben bakardım...ben alırdım soyadını...ah ...ah...

bugün sonunda diplomamı aldım günlük , 5 yıllık emeğin sonucu bir kağıt parçası olarak ellerimde durmakta

hayırlı uğurlu olsun bana, ama bugün kampüste son kez yürüdüm.. çok garip hissettim, sanki 5 yıl boyunca yaşadığım her şey birer birer geçti gözlerimden.. kampüste gördüğüm her taş her bina her yol ayrı bir anımı getirdi aklıma, ne çok şey yaşamışım..

yine de öğrenci kimliğimi teslim etmedim gazeteye kayıp ilanı verdim onu saydırdım yerine, kimliğimi saklıcam hatıra olsun bana

bu arada iş görüşmem iyi geçti, ekim ortası geldi ben hala iş bulamadım makus kaderimi yencem inşallah gircem bu firmaya kararlıyım

aşk'la da aramız pek güzel maaşallahh

mutluyum mutluyum mutluyummm

güne mutlu uyanıyorum

her aklıma geldiğinde gülümsemem için bir sebebim olduğunun farkına varıyorum

bi an önce evlenmek istiyoooruuummmm

Canım Çok Sıkıldı...
Hayat Zor dahada sıkılıcak galiba:26:

Sanki hayatta beni tutacak birşey yokmuş gibiyim günlük ya...
Şu depresif ruh halinden çıkmak istiyorum,hayatın tadını çıkarmak istiyorum.
Bayramda evime,aileme gidemiyorum çünkü tatil az.Uçak bileti kalmadı kalsa da çok pahalı,otobüsle gitsem 2 günüm yolda geçecek.O yüzden gidemeyeceğim aileme bir süre daha kavuşamayacağım Ne kadar kötü bir durum ancak yaşayan bilir geçen senede gidememiştim yurtta geçirmiştim birde o günleri.Yurdun yarısından çoğu yok,yurtta çalışanlardan yarısı izinli,düzgün yemek çıkmıyor.Off hatırlamak bile istemiyorum.Bu sene yurtta kalmayacağım ama halamların yanına gideceğin onlar ailemin bulunduğu şehire göre daha yakın.5 saatlik otobüs yolculuğuyla gidebiliyorsun.Yurtta kalmaktansa onların yanına giderimde en azından canım sıkılmaz,bunalmam.
Günlükkk aa bak bunu anlatmazsam içimde kalır Ben bir ara evleneceğim kişiyi rüyada görme olayına fena takmıştım.Hatta 2 gece önce 'Allah'ım ne olur evleneceğim kişiyi rüyamda görmeyi nasip et bana ' diye dua edip yatmıştım.O gece hiç birşey görmedim Ama dün gece yani bu sabah rüyamda bir adam gördüm bana evlenme teklifi ediyordu.Çok şaşırıyordum o kişiyi ilk başta tanımamıştım reddetmiştim.Sonra 2 kere daha çıkıyordu karşıma 2.sinde bu sefer elinde kırmızı ve beyaz güllerle gelmişti (ki ben tam açmamış beyaz güle bayılırım) o zamanda hayır demiştim bu sefer gözleri dolmuştu gözlerini çok net hatırlıyorum elaydı neyse rüyanın devamında bir sefer daha yanımda görüyorum kapalı bir mekana gidiyoruz bir bakıyorum ki kalabalık bir yer beni ve o adamı (adam diyorum ama yaşıt gibiydik) mutfak tarzı bir yere götürüyorlar yanımdaki büyüklerde kahve falan yapıyorlar.Ben soruyorum neden geldik buraya diye evlenme teklifi eden kişide evleniyoruz ya dedi.Ben çok şaşırdım onu bi kenara çekip kulağına ben evlenemem okulum var,daha yaşımda küçük olmaz dedim o da tamam o zaman şimdi sözlenelim ilerisi için düşünürüz evliliği diyor sonra ben ona sarılıyorum sımsıkı o da aynen sonra öpüyor beni tekrar sarılıyor ama o an kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum Rüyanın başında aşık değildim ama son kısımda aşık olduğumu farketmişim gibi birşey oldu.Sabah uyandığımda çok şaşırdım kendime gelemedim bir süre gerçek rüya arasında çünkü o kadar gerçekçiydi ki :) Sonra aklıma geçen gece ettiğim dua geldi.Dedim acaba o kişi bu kişi mi? Hala şüphedeyim aslında :)) Aman rüya işte etkisi 2 güne kalmaz geçer herhalde ama konu açıp buradaki kızların fikrini de sormak istiyorum
Neyse gerçek hayata dönelim yarın aslında bugün oldu artık meşhur dersim varr Ne yapıcam ben ya offf ağlamak istiyorum ona olan aşkımı söylememeliydim hata yaptım bu günleri düşünemedim.Şimdide yüzüne nasıl bakıcam diye yanıp yakılıyorum.Onunla muattap olmak zorunda olacağım ve üzülücem,utanıcam,gururum kırılacak,gözlerine bakamayacağım.Sonuç dersten hiç birşey anlamadan çıkacağım.Nasıl bu aşk bitecek,nasıl ve ne zaman alışacağım onu sadece bulunduğu konumdaki kişi gibi yani diğerleri gibi ona bakmayı nasıl öğreneceğim bilmiyorum!

Son düzenleme:
günlük..
benim için hiçbirşeyin önemi yok artık..
hayallerimin sonuna kocaman bi nokta koyuyorum...
artık hayal kurmayacağım..

Son düzenleme:
merhaba günlük ne zamandır yazmıyorum sana sanırım en son ondan ayrıldığımda yazmıştım ya da öyle bişey ne kadar oldu hesaplamak istemiyorum
neyse günlük gelelim sadede
günlükkk ben hiç hiç hiç iiyi değilim sanırım öldüm ama gömmeyi unuttular yaşamak böyle olur mu ya nefes alıyorum bişeyler yapıyorum çalışıyorum ojeler alıyorum sürüyorum kısacası bişeyler yapıyorum işte beni şevklendirecek ama olmuyor içimde bişeyler kararmış çürümüş alınmış gibi hiç bir hayal kuramıyorum önümü göremiyorum 1 ay sonra ne yapmak istediğimi bilmiyorum nasıl yapacağaımı bilmiyorum bi kara deliğe mi düştüm herşey hem var hem yok gibi offf işin içinden çıkamıyorum hem yaşamak istersin deli gibi hem de yok olmak istersin ya öyleyim bir aklım sabret geçici bunlar diyor bir aklımda hadi ordan onca sene ne geçti ne değişti diyor hangisini dinlesem günlük yüzüm gülüyor da içimi de bi ben bi Allah biliyor nasıl iyi oyuncuysam millet herşey tıkırında sanıyor ben bitmişim gören yok ben ne yapıcam günlükk yaşamak çok zor zamanla hiç bişey unutulmuyor benim her gün daha çok canım yanıyor herşey için kendimi suçluyorum ben yeniden hiçbişeyi sevemiyorum günlük ben ki geceleri başımı koyar koymaz uyuyan insan sabahlara kadar uyuyamıyorum vampir gibiyim bütün gece ayaktayım en çok da şu gecenin sessizliğinde hesaba çekiyorum ya kendimi o zamanlar kötü oluyor çünkü bu hesapların bir sonucu yok bu hayatın bir sonu yok ölüm belki de tek kurtuluş ona da şimdilik Allah korkum var zaten batmışım bitmişim bi de onun hesabını veremem Allah kimseyi aklından etmesin de benim kaybolasım var günlük kapıdan çıkıp defolup gidesim var kasımda büyük umutlar var aslında hayırlısını istiyorum Allahtan belki sonra herşeyin bir yolunu bulabilirim kendi yolumu çizebilirim herşeyi sonsuza kadar unutabilirim belki yaşamayı becerebilirim

bu arada günlük seni seviyorum bana sadık kaldığın için

Son düzenleme:
Biri bana uyu desin !!!

Sanki tatil bitmesin diye son çırpınışlarım,uyumayayım da sabah olmasın.

Sabahın köründe uyanıp,yola çıkmayalım.

Yok yok çıkalım ya , uzun araba seyahatlerini seviyorum.

Ama seneye karavan var planımızda.

Uzun ve plansız olacak seneye.

Neyse ya bu sene bitmeseydi,yarında gitmeden önce son kez denize girseydim

Offf eve git şimdi heryer bok götürmüştür

Sevgili günlükcan...
Nasıl mıyım bu aralar?Pek net bir cevabım yok aslında.Kırgın,sinirli,aşık ama zor affedebilir sıfatları uygun bu aralar ruh halime.
Çok yağmur vardı bugün,okula yürüyerek gidip geldim.Krem Converse'lerimle bayağı bir ıslandım.Botlarım İzmir'de kaldı,haftaya gideceğim ya hiç kargoyla gönderin edin demek istemiyorum.Tam bir hafta sonra bu saatlerde yolda olacağım.Sevgilimi,aşkımı arkamda bırakıp
bayram için aileme,evime,İzmir'ime hızla ilerliyor olacağım.Yalnızım ve duyduğum her araba sesi,uzaktan gördüğüm her araba farı O'na ait sanıyorum.Gelmiyor,beklemekten vazgeçtim artık.Hatalı olan O,özür dilemesi lazım ama aramıyor cumartesi gününden beri.Hava da böyle hüzünlü hüzünlü yağınca bir hoş oluyorum.Migrenim olmasına rağmen şemsiyesiz yürüdüm bugün.Yavaş yavaş...Islandım ve kendime geldim biraz.Bırak superherogirl dedim,ne olacaksa olsun ama sen hep hayırlısını iste Rabbinden...

Öyle çok koyuyor ki anlatamam,daha bir kaç gün önce gözlerimin içine masum masum bakan adam yok,aramıyor.Ama bu kez adım atan ben olmayacağım.Bekleme moduna aldım aşkımı da duygularımı da.Annemi,babamı ailemi özledim.Evimi,yatağımı,doğduğum,ait olduğum şehri özledim.O'nun aldığı tektaşı çıkarıp bir kenara koydum bugün,O yoksa yüzüğün de bir anlamı yok...
Canım sıkılıyor çok,eve,dört duvar arasına sığamıyorum.Yerim dar geliyor,dışarıya çıkınca da korkuyorum kaybolup yitip gideceğim diye.Bu şehirde,hatta beş dakikalık mesafede bana,karşımda ama yok.

Sigarayı da azalttım günde bir paketti,şimdi üç günde bir paket günlük.Derslerime asıldım dört kolla.Bu sene herşey iyi olacak.
Ama kk'ya girip evlenen,nişanlanan arkadaşları görünce çok imreniyorum.Artık ciddi ciddi birşeyler hale yola girse diyorum.Her sabah uyandığımda gördüğüm ilk gözler ona ait olsun istiyorum.İki inatçı keçiyiz biz,cidden.Ama O daha çok inatçı,kızıyorum...

Neyse günlük...Superherogirl yatar artık,uykusu çok geldi...Herşey iyi olacak,öyle olmasını istiyorum,iyi olmasını umuyorum...

dag gibi ömrüm benim ne cabuk soldu bitti....

Hani yavaş yavaş azalırdı? Hani yavaş yavaş terkederdi acı yüreğimi?

Hangisine yanayım, yandıklarımı boşverip hayatıma kaldığım yerden devam mı edeyim? Edemiyorum. Nerede kalmıştı benim hayatım? Nerede parçaladılar gencecik hayallerimi?

Bitti.

Biliyorum birazı da mevsimden ama çok umutsuzum günlük.Kendimi bezgin,yorgun,kırgın hissediyorum.Hayatında ağrı kesici bile kullanmak istemeyen ben,sürekli hasta olduğumu ve ilaç kullanmam gerektiğini öğreniyorum.Tam tiroide alışmıştım,şimdi de bel fıtığı çıktı.İçim dışım ilaç oldu artık.Sevmem ki ben ilaç yutmasını,hatta yutamam bile günlük.Ağzımda döndürürüm,kusacak gibi olurum,gözlerim yerinden fırlar,en son bir hamleyle zorlayarak yutkunurum.Bir de ilaçlar kocaman ki hiç sorma.

Bir de 2.bebeği düşünüyordum,nasıl olacaksa artık.Olur hayırlısıyla ama bu ilaçları bırakmam gerekir herhalde o zaman.Daha yapmak isteyipte
yapamadığım o kadar çok şey varki..Biliyorum bu hastalıklar beni öldürmez ama süründürüyor işte.Özellikle fıtık yürümemi bile engelliyor.
Sanırım yaşlanıyorum.Bunlar da artık genç olmadığımın habercisi.Oysa hiç sevmem hastalanmayı,hastaysam hastayım demem.Mızmızlanmam,
canım sıkılır.Neyse yaa daha kötüsü değil an azından şimdilik ameliyat yok.Buna da şükür demi günlük.Allah daha kötüsünden saklasın.Amin.

Son düzenleme:
İşte bu tamda Meri'ce yazılmış,segili günlük....

Kayan her bir yıldıza selam durup, taş atan avuçlarını okşamalısın çocukların.
Sonra Mekke'den gelen rüzgara yüz sürmelisin.
Eski zamanlardan kalma selamlar doluşmalı koynuna...
Taşın altındaki siyah adamın iniltilerine kulak kesilmelisin ve hayat her sabah yeniden yaratıldığında,
SEN yeniden ayaklarının altında kanayan yaralarını sarmalayıp yürümelisin...

Dik başlı yürüyüşlerin olmalı...
Her aşkı feda edebilecekmiş gibi duran çelik bir kalp taşıyormuş gibi asi, umarsız ve ifadesiz bakışlarla yürümelisin...
Fakat hiç kimse bir yaprağa gözyaşı dökebilecek olmanı anlamamalı!

"Tarık Tufan"

günlüük
sabah 6dan beri ayaktayım
tosunumla kahvaltıya gittik
o karanlıkta dona dona nasıl kalktım ben , vay beee aşk işte

ah be günlük nedir bu insanların çekememezliği anlamış değılımm

neyse gunluk hava soguk bugun yıne karnım açıktı öğlen çorba içerim diyete girdim malum 2 kılo daha verecem.yada salata yaparım boş yere para harcamamam lazım bu ara.

sınav sonuclarıda açıklanmadı daha açıklansada onume baksam bende.öyle işte konusasım yok bugun.

ya günlük iste böyle bir beladan kurtuldum dedim basima baska seyler cikti.....

ah ellerim kirilsaydi da o resimleri göndermeseydim be günlük, kendi kendime basima bela actim iste. o degil de hayatim boyunca bu korkuyla yasamak istemiyorum. telefon caliyor elim ayagim titriyor "aha simdi bisey oldu" diyorum, birinin morali bozuk oluyor "off insallah benimle alakali degildir insallah resimlerle alakali degildir" diye dua ediyorum.

belkide o resimlerin cezasini böyle cektiriyor rabbim bana. ama sunu biliyorum ki bukadarla kalmicak benim hayatim mahvoldu resmen hepside benim yüzümden.

her aksam, bos kaldigim zamanlar, isyerinde, evde, arkadaslarda, nerede olursam olayim dua ediyorum. kendi kendimi nasil bu pisligin icine biraktim ben diye düsünüyorum.

herseyin en hayirlisini en iyisini bilen rabbim beni affetsin - tek istegim bu.

günlüük. bugün onların grubuyla akşam sabiha gökçene gidiyoruz alexe veda etmeye. pazar günü maça gitmiştim iyi ki de gitmişim dedim. inşallah bugünde gelişmeler olur da yazarım buraya. dört gözle akşamı bekliyorum artık.

günlükçüm sevgilim beni ailesiyle tanştırdı kahvaltı ettik beraber kadıncağız o kadar çok şey yapmış ki
annemi geçiyo valla yeni rakibi kayınvalide adayımızz
bende elmalı kurabiye yapıp götürdüm çok beğendiler bde oi gün regl oldum tam rezillikti utancımdan yerimden hiç kalkmadım sevgilimde ped almadı :18:
çok korktum neyse ki bişi olmadı
sonra askere gitme konusu açıldı beni annesiyle baş başa bırakıp gitti bende kahve yaptım kadı ağlamaya başladı nede olsa evin tek oğlu
sonra babası geldi bana iskambil falı baktı arabaya bindiğimizde iyiki hayatıma girdin bizim evin gelini olmak sana çok yakışıkıcak dedi
ama bugün hiç tanımadığım bi kız gelip o mutluluğu yok etmek için aldatıldığımı söylüyo günlükkk
neden ?
niye mutlu olamıyorum bennn
gerçekten aldatıldım mı acaba diye düşünüyorum ama en azından kadınların sezgileri vardır ben hiç hissetmedimm..
hep beraberiz zaten mesajlaşıyoruz aramadan duramıyo ne bilim hissederdim bunu sormayı yediremiyorum ama bu şüphede yiyip bitiriyo beni kız kendinden çok emin sesi bile titremeden konuştu lütfen olmasınnn bi ikincisini güvendiğim bi erkekte kaldıramammmm

günlük.. sana biraz içimi dökmeye geldim..
dün çok moralim bozuktu sinirden başıma ağrılar girdi..
şu anda tek istediğim aşk'la planlarımızı gerçekleştirmemiz bir an önce..
bak dikkatini çekerse hayal demiyorum çünkü insanlar o kadar garip ki,
karşısındakinin hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklılar ki..
tek dayanağım başta aşkım ve annem, ailem ve en yakın arkadaşımmış..
başkası değilmiş onu anladım..
hiçbişey için üzmeyeceğim artık kendimi çünkü canımın değerini hiç bilmiyorum..
kendimi ne kadar yıprattığımı dün farkettim ve artık bunu yapmayacağım...
tek istediğim zamanın bir an önce geçmesi..
şu durumda hayal kurmak beni sadece yıpratıyor onu anladım..
aşkı çok özledim onun da siniri var üzerimde..
ama düne göre daha iyiyim..
daha da iyi olacağım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…