Popüler Konu Sevgili günlük...

iki gün tatil bugün istiklal marşını aynı çocukluğumdaki gibi mutlu mutlu söyledim
son ders çocuklara kızmadım bile sevinçten
gerçi tatil olup da yatmıyorum ya zıkkım kpss kursuna yollanıyorum:26:
bari bu yıl kazansam yahu
acıların kadını oldum

hayatımda bi numara yok ne acı len
şuraya güzel bişey yazamadım ya bi ona yanarım
bakıyorum herkese kavun bana hep kelek
gülerim ağlanacak halime..
ne yapayım arkadaşım ağla ağla yaş mı kaldı gözümde
bir gülerim pir gülerim züğürt tesellisi
valla benden bukadar
çayımı içiyim bari simit eşliğinde
içelim güzelleşelim
hadi kaçtım

Sevgili günlük,
dün hersey şükür yolunda gidiyor derken serkanla beni arabayla gezerken kuzenimin gördüğünü ve babama yetiştireceğini öğrendim
çok kötü oldum allah korusun babama söylerse babam beni işten çıkarır telefonumu elimden alır ve neler neler
serkanla konustum o da cok üzüldü gider ben konusurum kuzeninle dedi bende anlayışlı biri değil dövmeye kalkar dedim o da olsun senin için sabaha kadar dövse umrumda değil benm zoruma giden küfrederse ben tutamam kendimi dedi
üzüldüm garibime dedim boşver konusma..
o da sen konus madem senin ciddi oldugumu istemeye gelecegimizi söyle dedi bende olmaz beni de dinlemez dedim
o da bende cok üzüldük.. sonra kuzenimin kız kardesi de benle aynı yasta zaten olayı da bana o anlatmıstı.
bana dedi ki ben abimle konusurum söylememesi için ısrar ederim bende insallah dedim simdi tek umudumuz kaldı insallah babama yada bir baskasına bu olaydan hiç bahsetmez
iş yerimde zaten herse sarpa sardı hersey karısık e bide bu olay olunca iyice üzüldük bakalım allahım nolur yardım et bize
yalvarıyorum allahım serkanla bana yardım et kuzenim hiç kimseye bu konudan bahsetmesin ve serkan beni benim onu sevdiğimden cok sevip değer versin herseyiyle sevsin ve asla vazgecmesin allahım aramız bozulmasın hersey yolunda gitsin allahım nolur yardım et yardım eli uzat rabbim nolur bu haftasonum güzel gecsin tatsızlıklar olmasın yalvarıyorum allahım merhamet et ve yardım eli uzat allahım
amin..

Hafta sonu 7 tane dersten sınava gireceğim.
Hazırmıyım peki?:26:
Tabiki hayır.. Hiç çalışmadım, çalışmak o kadar zor geliyo ki bana..
Recep ivedik gibi benim lugatımda çalışmak yooookkkkk hooooohhh haaaa diyeceğim ha o derece..
Aslında canım hiç bişey yapmak istemiyo...
Pazar günü sınavdan sonra canım kankamla buluşacağım ona heycanlanıyorum biliyo musun.. Konuşacak pek çok şey birikti valla..
Başka da anlatacak bişey yok ki günlük...
Her zamanki gibi yarı mutlu, yarı mutsuz halde dolaşıyorum işte..
Şuraya mutluluktan uçtuğum haberleride yazmk nasip olacak mı acaba ?
:26: :26: :26:

Dershaneden geldim şuan aşırı yorgunum Geçen bahsettiğim deneme sınavım çok kötü geçti oturdum ağladım.He birde gittim ne halt ediyor diye onun profiline baktım ki bakmaz olaydım ağlayarak yatağa girdim.Adam mutlu bende kendimi bitiriyorum.Neredeyse bir sene olacak sorun ne günlük ? Ben neden onu sevmekten vazgeçemiyorum ? Kendimi güçsüz hissediyorum .Lütfen lütfen bana bir ışık gelsin de yolumu görebileyim ..

Allahım sen herkesın yardımcısı ol yarabbım gönlümüzden gecen tüm dualarımızı kabul eyle sen büyüksün yarabbım ıs ısteyenlere hayırlı ıs, ev ısteyenlere hayırlısıyla ev, bebıs ısteyenlere hayırlı bebıs, es ısteyenlere hayrlı es nasıp et yarabbım AMiİİN!

Günlüğümm;
Ne mutluyum ne mutsuzum ortada bir yerdeyim.Ama içimde bir enerji var ki sorma gitsin.
Bugün korktuğum gibi geçmedi.Her cuma sıkıntıdan şu mide ağrısını çekicek miyim orasını bilmiyorum.Birşey değil ülser olmasam bari.Sıkıntı=mide rahatsızlığı neredeyse.Koladan daha fazla zarar verdiğine eminim.Yalnız bugünde bir kızardım ki derste sorma raporu imzalatacaktım zorundayım kaçar yolum yok.Yanaklarımda ki yangıyı hissediyorum o derece.Anlamıştır sanırım o da utandığımı.Ah ahh sesi bile beni benden götürmeye yetiyor.Ama olmaz tabi böyle.Unutmam şart!Ama birşeyi biliyorum ki bu dünyada kavuşamasakta öbür dünyada kesin bir yerlerde karşılaşacağız.Allah onu bana gösterecek inş.İlk aşkım oldu son olucak.Kısmetim çıkarda evlenirsem de karşımdaki kişinin karakterinden hoşlanıp evlenirim.Zira bu hayat yalnız geçmez.Ailemiz,arkadaşlarımız elbet bizi bırakıp gidecekler Ya da belki ben onları bırakıp gitmek zorunda kalıcam kim bilir?
Aşk güzel birşey acısıda,tatlısıda güzel birşey.Hiç yaşamamış olmaktan iyidir.Yanlış kişiyide sevsen onun başkasıyla mutluluğu bile seni mutlu eder.Çünkü o mutludur,huzurludur.Pişman değilim duygularımdan yaşadım,tecrübe ettim,hatalarda yaptım,derslerimi aldım.Gerisi kader.
Belkide günümün kötü geçmemiş olması enerjimi arttırıyor kim bilir.Tabi bir de dün sana yazarken güzel mesajlar verdim iyi şeyler olsun,mutlu olalım tarzında onunda etkisi vardır belki ne dersin?Allah hissetmiştir kalbimizdekileri ve gönlümüze göre veriyordur birşeyleri,vermiyorsa da elbet bir hayırı vardır onunda
Bu gece fazla edebiyat tarzında konuştum galiba neyse inşAllah hepimiz mutlu oluruz,hayatın tadını tüm güzelliklerle,doğrularıyla birlikte yaşarız.İnşAllah Allah herşeyi kalbimize göre,hayırlısıyla birlikte verir.(Amin)
İyi gecelerrrrr :)

her zamanki gibi tatsızım günlük hem ruhum hem bedenim hasta geçen gün üşütmüşüm her yerim ağrıyor hiç keyfim yok

hep büyümek istedim ve sandım ki büyüdükçe azalır acılarım

çocukken ağlardım doyasıya,düşsem bile uzun merdivenlerimizden

şimdi hayatın engebeli yollarında düşüp,gülümsemeye çalışmaktan yoruldum anne,

hep sana derdim ya ne zaman büyüyeceğim diye

dün anladım büyüdü kızın

büyümek susmakmış bazen ve umursamıyorum diyip için için yanmakmış

ve çoğalsan da yalnız kalmaKmış

kırılan oyuncağım değil üzüldüğüm, kırılan kalbim anne

çok yorgunum

ve sorun yumağı içinde ipin ucunu ararken düğüm oluyorum

ağlayarak yazdığım bu satırları asla sana anlatamam anne

benden uzakta bana da yanma diye

sen benim herşeyi bilen annemsin

söyle anne nezaman bitecek bunlar?

kançanağına dönen gözlerim nezaman parlayacak?

anlıyorum anne

şimdi anlıyorum;

BÜYÜMEK OKADAR İYİ BİŞEY DEĞİLMİŞ

YANILDIM ANNE!

günlüüük. dün gittiik. ama hani çokta konuşmadık. yanımıza gelip biraz konuştu ama normaldi yani. yurda onun arkadaşı bıraktı bizi. vede başka arkadaşıda yurda gidince mesaj at bi de uğraşamam ablanla dedi bana ya saf neyse ki arkadaşıyla da tanıştık konuştuk. sonra yurda geldik 23,30 gibi. 2 gibide faceden yazdı bana teşekkür ederim dedi ilk anlamadım niye teşekkür ettiğini. sonra konuştuk falan baya. ama arkadaşlarının yanında gelip böyle başbaşa konuştuğumuz gibi konuşmuyo uyuz oluyorum bu huyunu. bi gün söylicem yüzüne de ondan korkuyorum.

Günlük uzun süredir yazamıyorum sana.
Güzel haberlerle geliyorum...
Her şey çok iyi gidiyor Allah'a şükürler olsun.
Uzaklık uzaklık diye ağlardım her gün. Meğer bu bizim için bi şansmış benim haberim yokmuş.
Bu özlem bizi birbirimize bağlıyor. Buluştuğumuz an o günlerin keyfini çıkarıyoruz hiçbir şey düşünmeden.
Ayrılıklarda sarılıp ağlıyoruz ama biliyoruzki bu gözyaşlarımızın ne kadar anlamlı olduğunu.
Allah'a her gün şükrediyorum hiç bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmemiştim kendimi...

slm günnüş
dün annemle bir kaza yaşadık kıl payı kötü sonuçları atlattık
allah herkesi kazadan beladan korusun
evde yalnızım
arada yalnız kalmız güzel his vesselam ne kadar yoruldugunu hissediyor insan
ay bir film açayım kendime keyif çatayım kimse gelmeden :)
grşrz günlüşüm
bu arada vietnam'a ya da kyoto'ya gitmek istiyorum
hatta lotoyu tutturup dünya turuna çıkmak istiyorum

Son düzenleme:
YENİDEN BÜYÜT BENİ ANNE:????

ANNECİM KOCAMAN OLDM BAK
ACILARIM BÜYÜDÜ DERTLERİM BÜYÜDÜ
HEDEFLERİM ÇIKMAZLARIM BÜYÜDÜ
HİÇTE GÜZEL DEGİLMİŞ BÜYÜMEK
KİMLER KIRDI KALBİMİ KİMLER KIRDI
BAŞA DÖNEBİLSEK KEŞKE
SANA EMKELESEM SADECE
ŞİMDİ YAŞANMIŞLARIRIMI KALP KIRIKLARIMI AL
VE YENİDEN BÜYÜT BENİ ANNE
NE OLURSUNNNNNNNNNNN
CANIM ACIYOR B HAYAT ÇOK YORD BENİ ANNE ÇOCKKEN ÖYLEMİYDİ
NE GAM NE KEDER VARDI NE ZAMAN ACIDI YANDI
BÜYÜYÜNCE YANDI ANNE
ANNE OLDGMDA YANDI
YAVRLARIM TEKER TEKER BENİ BIRAKIP GİTTİLERYA İŞTE O ÇOK KOYD BANA ANNE
KEŞKELER GERİ GELSE AMA GELMİYORKİ ANNE İÇİMDEKİ FIRTINALARI GÖRSEN ANNE

Sen kendini kurtar
Beni artık düşünme
Git kendine çözüm bul
Bana birşey söyleme
Zaten benim senden sonra
Düzelme şansım
Yok yok yok
Yok yok yok
Sensiz yok yok
Yok yok yok
Yok yok yok yok yok
Sensiz yok yok yok yok
Denizler taşsa bile

BU ŞARKIYI DİNLER DR AGLARIM HERGÜN BEN NE OLUCEM NASIL SAVAŞICAM ÇOK YORULDUM ÇOK
EVLATLARIMA HASRETİM ÇOK İÇİM YANIYOR İÇİN İSYANIN YARADANA DEGİL KENDİME B KADAR ÜZÜLÜP AGLADIGIM İÇİN RABBİM AFFET PAŞA KLNU ARTIK CANINI ACITMASINLAR SAKAT DAMGAZI VRMASINLAR ALAYCI ŞEKİLDE BAKMASINLAR ÇOCKLARIMIN ÖLÜMÜNDEN BENİ SUÇLAMASINLAR YAŞASALARDI CANIMI VERMEZMİYDİM ÇOK ÇABALADIM OLMADI ÇOK UGRAŞTIM AMA GENE OLMADI YETMEDİM YETEMEDİM OLMADI

sevgili günlük bugunlerde heyecan artı sitres karısımı bir hafta geciriyorum.nedenine gelince sözlenecem cok güzel bişi bu ama aramızda limoni durumlar var asılmıyor ya onun dısında cok yorgunum ben hem ev işi hem bu sitres beni cok yoruyor. bugun bile saat 8 de girdim eve öğlen cıkmıstım evden hayat zor be günlük yoruyor insanı herseyin hyrlısı artık ins sözüm iyi gecer inş hersey güzel olurda bu limoni durumlar düzelir görüşürüz günlükk bugunluk bu kadar gerci ilk yazısım ama devamı gelir inşş....

Günlükcüğüm..:126:
Bugün biraz daha mutluyum.
:114: İş, okul, spor, diyet dengesini yavaş yavaş kurmaya başladığımı hissediyorum.:124: İşim bu hafta çok yoğun olacak, artık daha profesyonel bir mevkide çalışıyorum diyebilirim. Fakat ben profesyonelliğe çok çok alışkın olmayan bir öğrenciyim. Birde (bu haftaya özel) 8 saat iş, 3 saat yol çektikten sonra spora gideceğim.:120: Üşenmeyeceğim gideceğim..
Bu işin özellikle klasik giyinme kısmını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Önceden olsa bunun için canım çok sıkılır adeta depresyona girerdim ancak şuan kendime çok güveniyorum. Evet kiloluyum ama o kıyafetlerle bile güzel ve seksi görüneceğim, yetenekliyim ve zekiyim sadece kısa bir süre alışmam gerekecek.
:115::112:
Hayatımdaki düzeni oturtuyor olmak, yoğun olmak, hayallerim için bir şeyler yapıyor olmak beni hem mutlu ediyor hemde kendime çoook daha güvenmemi sağlıyor.
:116:
Yarın tek tatil günüm ama tiyatro kursuma gideceğim. İlk başta düşününce sabahtan gitmeye çok üşendim ama sonra yıllardır kültürel aktivitelere birebir katılmadığımı fark ettim. Çok keyifli olacak bence..
:118:
Umarım enerjim bu şekilde devam eder.
:116:

Son düzenleme:
inanılmaz yoğunum. bak buraya bile uğrayamıyorum günlük.
sevgilime vakit ayıramıyorum, kendime ayıramıyorum (daha önemlisi, saçımı bile yaptıracak zamanım olmuyor), içemiyorum, eğlenemiyorum, arkadaş falan hayal zaten...

yeni işim, yeni dediğim iki ay oldu. inanılmaz stresli ve yorucu.
zamanım yok hiç
izin bile yapmadım bu hafta.
inşallah haftaya düzelir
dilerim de huzurlu oluruz biraz.

bir de beni çağırmasınlar artık istanbul'a. istemiyorum. huzurluyum burada.

Bu kez sana keyifli keyifli yazmak istediğim günlükcan
Allah herkesin gönlüne bu mutluluğu versin ve bizimkini de bozmasın inşallah.
Şu an başucumdaki güllere bakıp gülümsüyorum...
Meğer aşk ne güzelmiş be günlük...
Evet uzağız, her ayrılık bir acı bir gözyaşı şu gönülde ama artık arada bile olsa onu görebilecek olmanın verdiği his var ya...
Bu bambaşkaymış...
Allah uzuuun ayrılıklar vermesin yeniden inşallah.
Biz de kavuşalım, biz de gün sayalım be günlük.
Nolur ki he?

yorgunum gunluk, ruhum yorgun. vucudum sacma sapan seylerde alarm vermeye basladi. her yemekten sonra midem agrimaya basladi. biseylere kizip belli edememek ne korkuncmus yarabbi. 24 saat kalbim agir geziyorum. hep bi sikinti var, hep agirlik var. bu evde daha fazla yasamak istemiyorum. kimse kimsenin annesinin babasinin yerini tutmuyor. niye sirf konusmus olmak icin konusuyo bu insanlar. beni benimle birakin nolur ya, alisamiyorum size. ben ne zaman rahatlicam, kime nasil tepkimi belli edicem de rahatlicam. patliyim mi napiyim...

günlüüükkk çok mutluyumm
aşkıma biraz sinirlenmiştim moralim bozuktu
yarım saat öncesine kadar internette oyalanırken aradı benii
biraz konuştuk hemencik aldı gönlümü çok güzel şeyler söyledi bana
bir aylık ayrılık özlemden sonra ilaç gibi geldii
vee bayrama aşkıma giden yollar beni beklerrrrr
bi de kendimi tutucam tutucam diyorum yine bugün çeyiz aldım
birini bitirmeden diğerine başladım yine
nolcak bnm bu halim günlüktoş
öğrenci harçlığımla batacam haberim yok
ama napiim çok istiyordum o takımı uzuun zamandır
bugün inanılmaz bi indirim görünce dedim Harmonyy bu kaçmaz
öyle yani
yine gelirim canikomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…