Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcanımmm müjdeee
Sevdiceğim işe girmişşş. Pazartesi başlayacak. Hem de İstanbul'da bir belediyede. Bugün bana sürpriz yapıp İstanbul'a geldi. Meğer asıl sürpriz işe girmesiymiş
Zaten bi kaç gündür bişeyler karıştırdığını anlamıştım. Ama bunu hiç tahmin etmemiştim. Canım sevgilimmm
Allah'ım sana şükürler olsun. Tüm iş arayıp da bulamayanlara nasip etsin insallah

dün gece hayatımın son zehir verici gecesini geçirdim günlüğüm..
nefesim kesiliyo dün keşke izin vermeseydi keşke o mekana gidişime
bugün bana allaha emanet ol yıktın beni yazmış bi görevli sırf poz verirken elini omzuma koymuş diye içim çok acıyo bana inanmayıp bitirmesinden çok o sarılışa bin tane anlam yüklemesine..
o gece kimseye göz ucuyla bakmadığım halde.
bitti ama işte bitti..

Son düzenleme:
-Günlük naber?

-İyidir aus senden n'haber?

-Tıırt

Evi çekip çevirmek ne zormuş.
Aile evindeyken ekmek elden su gölden tamiratı temizliği yemeği bulaşığı hiçbir şeyi umrunda değil yapan var nasıl olsa.
Ayrı eve çıktığımdan beri ne lavabo tıkanıklığı ne elektrik arızası ne tamiratı eksik kaldı.
Dört bir koldan ailemden ayrı yeni yaşantımı sınıyor dış güçler.
Bütün gün elimde çekiç tornavida mobilya montesi yapmaktan elimde telefon tamirci aramaktan yemek temizlik yapmaktan yoruldum.
Öğrenci evinin yarım yamalaklığı olmasın istiyorum evimde.
Ama her şey bir anda mükemmel olmuyor malesef.
Didinmeye devam daha işim çok.
Annem görse gözleri yaşarır.

Günaydın herkeseee:118:
Pazar sabahı çok erken kaldım. 10dk kahvemi içip duşa gireceğim, hazırlanacağım. Bugün tiyatro kursumu ilk günü, çok heyecanlıyım ve neler yapacağımızı çok merak ediyorum.
:119::115:

Günlükcan
Moralim çook bozuk.
Sevdiceğim bugün iş başı yapmak için Ankara'ya gidiyor.
Offf nasılda alışmıştım ona. Şimdi bu şehirde yapayalnız kalacakmışım gibi geliyor..
Ne yapcam şimdi ben?

günlük artık sıkıntımı tün kk halki biliyor...
çok mutsuzum lan.
ben böyle hayatın içine edeyim
canımın yarısı eşimle limoniyiz
nereye gider sonu bilmiyorum
ama bu duruma dayanamıyorum.
iki yabancı gibiyiz kendi evimizde.
alıp başımı gitsem diyorum yok olsam mesela....
ya da unutsam tüm bunları.
ondan bi hareket bişey bekliyorum
bi özür bi af
ama hala uzak bana
bense her adımı ilk atan olmaktan yorgunum.
bu kezde yedim aynı b.ku
bikaç gün dayandım sonra dayanamadım
msj çektim sabah
ve gelen cevap dipfrizden çıkmışcasına soğuk
ne yapmalıyım
ikimizi aşan durumlar var
nasıl çözülür bu sorunlar bilmiyorum
nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.
bazen ikimize de bunu yapmaya hakkımız yok diyorum
ama bazen de bazı şeyleri sindiremiyorum.
artık çok yorgunum
ve ağlıyorum
hayat beni nereye götürür bilmiyorum.

içim buz tutuyor günlük,
tek başımayım,
neden istediğim hiçbirşey gerçekleşmiyor şu hayatta, neden !
uçuk kaçık hayallerim-isteklerim yok ki...

uyuyup uyanıp hala aynı kabusu yaşıyorum günlük
askere gideceği en hassas dönemde ben böyle yapmışım affedilmezmiş..
af dilemiyorum artık yoluna da çıkmam dedim
kokusu, gözleri herşeyiyle benim olan adam kimbilir kimlerin olucak..
sadece acı veriyo..

günlüük sabah sabah sana geldim ben gitcek kimsem yok ben ondan mesaj beklerken onun arkadaşları mesaj atıyolar bana. arkadaşlarıyla konuştuğum kadar onunla konuşabilseydim şimdiye bişeyler olmuştu belki de. ya bu bunun utangaçlığından yani az konuşmasından kaynaklanıyor ya da arkadaşlarının çok konuşmasından kaynaklanıyor bilemedim bende. ama tek bildiğim bişey var artık arkdaşları değilde o mesaj atsın o halimi hatrımı sorsun. artık daha yakınız aslında istediği gibi mesaj atabilir ama bilmiyorum atmıyosun işte be çocuk.

artık bu gereksiz insanalra verdigim deger acı beni büyüttü gerçekten kişiligi oturmamış insanlardan uzak duracagım artık
ne öyle başkasını bulup bahanelere sıgınıp üzgün gibi görünüp saçmalamak tabi elinin altında buluncak arkadaş olarak hah yemezler
artık herşeyden bıkmış vaziyetteyim iki yüzlü şımarık egoistlerden karşıma böyleleri çıkmasın artık ben mutluyum yanlızda artık dua ediyorum sadece böyle insanlarla sınanmayım Allah ım diye
kendimi düşünecegim herşeyde ilk önce kusura bakmasınlar önceki beni arasalar bulamazlar artık ..

Gereksiz bir boşluk içindeyiz odaca. Yat kalk ders çalış, yat kalk, çalışırken azıcık kıvrıl yat, tekrar kalk. Offf çok sıkıcı günlüğüm çoook.
Asosyal olduk çıktık. Allahtan net var da azıcık dünyadan haberim oluyor.
Şimdiyse yemek saatini bekleme zamanı. Saat 4 olsa da yesek

Günlüğüm;
Güzel şeyler yazmak için gelmiştim ama forumda bir konu okudum 5 ay öncesine ait ama tüylerim dike diken oldu.Evladını 4 aylıkken kaybeden bir anne.Yazdıkları o kadar içime işledi ki anne olmadığım halde o kadar üzüldüm ki Ne kadar zordur.Bir yakınımız söylerdi evlat acısı herşeyden kötüdür diye.Nasıl güzel bir duygu anne olmak,nasıl merhamet duygusu olan birşey ki böyle.Allah hepimizi hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip etsin inşAllah.Canım annemm ya Nasıl özledim onu canım benim o.Babam,kardeşimde öyle.Aşkların en büyüğü aile sevgisi.Karşılıksız,safça sevginin tek kaynağı aile.Onları çoooook seviyorum,Allah'ım onlara çook uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin.Zaten bu aralar ölüm konusuna takmışken daha da kötü oldum anlayacağın günlük.Ölüm bir bitiş değil başlangıç ama insanın kabullenmesi yine de zaman alıyor.
Neyse biraz da güzel şeylerden bahsedeyim de havamız değişsin.Dün çok güzel geçti.Arkadaşlarla buluşup dışarı çıktık :13: Bir güzel kafa dağıttık.Yarın akşamda arkadaşlarta kalıcaz.Pasta yapıp film falan izleyeceğiz.Seviyorum arkadaşlarla birlikte vakit geçirmeyi.2-3 arkadaşım var onlarda sağolsunlar arada sırada birşeyler yapıyoruz.Ayda yılda bir oluyor ama olsun buna da şükür.Arkadaşlara geçen rüyamı anlattım yorumu 'ayy desene aranızda bir sevgilisiz ben kaldım' Halbuki bende sadece o şahısı rüyamda gördüm yani gerçekte tanımam etmem Anca rüyalardaevlilik teklifi alırım zaten :))
İşte böyle bugünde bütün gün yurttaydım.Ders çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor çoook sıkılıyorum hiç kitabı elime alasım gelmiyor Ama bir şekilde artık çalışmaya başlamalıyım!

selam günlük kelimelerim cümlelerim oldukça sakin..ne hissetimi dinleyip dile getirmeye çalışmıyorum, belkide dile getirdim bile herneyse..çok üzgünle normal arası tanımsız haldeyim,okadar çok sıkıtı okudumki az evvel, kendimdekide sorunmu dedim..gel gelelim dert değil deyip utanıp içimemi bastırdım ne? bi sakinlik var üzerimde..fakat yorgun bi sakinlik..,öyle ya herkesin derdi kendine büyük geliyo..ne dertler var deyip içe gömmekte farklı bi sorun oluşturup dert olarak çıkmıyomu?çok laf kalabalığı yaptım neyse ne ..içimdeki sorun seni yazasım gelmiyo ama içimdeki şey hey sana sesleniyorum çık ordan:S:) herşey yoluna giricek bee tek yapmam gerekn sakinlik nefsime uyup herşeyi berbat etmemem..ortaya çıksa nolcakki hep sorun haline gelmicekmi...ha bide bi konu açmış bi kızcağız görümcesi peşinden düşmüomuş o görümmcesine uyuz oldum bananeyse,oda inşallah huzura erer kurtulur yapışan görümcesindenokadar stresin içinde neden sinir olduysam bunaçok şükür başımda böyle bişi yok olccanıda zannetmiyorum..yoksa evlendiğimde böyle bişi olur diyemi korkuyorum?yok canımm onun kardeşi beni şimdiye kadar ikikere kırdı oda büyük bişi değildi nazarlığımız bizim:)abla kardeş arasında olur heralde..öf pöfffffff beeeee başka şehrede gidicem birsürü sorun yaşaynları okudum inşallah onunla aillesiyle gerçek bi aile oluruzzzzz bu saygı sevgi hiç bozulmasın inş...ilerde buraya böyle konular açmak istemiyorum mutlu konular açarım inşallah...ha bide mustafaaaaaaaa ah mustafa ah çok deli sewiyorum senii askerden gelsende sarılsakkk:)son cümleyi yazarken sarılmış kadar oldum ve içimdeki sıkıntı gitti içimde manyak biduygu var neydi ne oldu heyt be...aman ne yazdımki bilmem

Son düzenleme:
insanın sevdiklerinden ayrı olması ne zormuş hiç bilmedeğin bir yerde yeni insanlarla tek başına etafında çok kişi görünsede tek olmak tamda bu durumdayım işte geleceğim için alışmak zorundayım burda yapcak hiç birşey yok hergün birbirine benziyo artık içim sıkılıyo dört duvar üstüme gelmeye başladı evime gitmek için gün sayıyorum ama gidincede zaman dursun isitiyorum arkadaşlarımı çok özledimm canlarım benim keşke onlarda yanımda olsaydı suan birinin omuzuna yaslanıp aglamayı okadar çok isitiyorumki bilmiyorum eğer bu bir süreçse bu süreç çabuk geçsin isitiyorum ...

Teslim Olduğun Ne İse, Teselli Bulduğun Da O' dur..!
Ve Teslimiyet Allah’adır..! O’na Teslim Ol Ki, Teselli Bulasın...
Hz. Mevlana

Sabır ve DUA... Sabır ve DUA... Sabır ve DUA...

Herşey güzel olacak günlük... İnanıyorum Rabbim Dua'larımı kabul edecek biliyorum..

gunluk herkesı memnun etmek o kadar zor kı
ınsanın moralını, huzurunu anında kacırabılıyolar
bırakın yahu.. Bırakın bu kız mutlu, bu kız sevıyo, bu kız sevılıyo
ıkı dakıka bırakın bızı ya.. Umrumuzda bıle degıl sızın takıldıgınız o sacma sapan seyler
ben bu adamı sevıyorum, bugun olsa bugun gıder evlenırım onunla
cok kırdınız benı cok yaraladınız emın olun sevgılı halam ve b.annem
dedıklerınızı unutmucam hıc.. Ve ınanın hıcbırı umrumda bıle degıl
sızın doldurusunuza asla gelmem sevdıgıme asla sırt cevırmem
onun aılesı hakkında da asla doldurusa gelmıcem
bazı seyler benı de rahatsız edıyo ama benım sevdıgım adamın sucu ne?
O bızım ıcın bu kadar cabalarken sız benı dıger evlenmıs kızlarla nıye kıyaslıyosunuz kı
herkesın hayatı kendıne, benım ıcın maddı seylerın cok cok ustunde ask
ben onu sevıyorum, bız ıkımız el ele cok mutlu olucaz
az kaldı.. Cok az..

Hayat bir gemi, sanki dümeninde biz varmışız gibi ...

Oysa, kimi kontrolden çıkar, kimi pusula şaşar, kimi akıntı başlar, kimi deli deli boranlar ...

Velhasıl, aslında gider bu gemi, sadece kendi bildiği gibi...

41 kişi nedir günlük? Sabır mı sınıyorlar?!

Ve bu akşam bi gerçek çarptı yüzüme 'askere gideyim mi aralıkta?' Şimdiye kadar hep bildiğim gider gelir dediğim şey şimdi beni allak bullak etti gerçekleşme durumunu hiç düşünmemişim demekki lafını ederken kolaymış. Hiç hazır değilmişim adım gibi bildiğim bu duruma.

Çok sıkıntıdayım herşey belirsizlik halinde. Ne olacaksa olsun artık az veya çok ama olsun. Ve askerlik.. bugün anladım ki daha hiç hazır değilmişim seninle 6 ay yaşamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…