Popüler Konu Sevgili günlük...

olur mu be günlük?
herkesin oluyor ya bızım de olur degıl mi?

o gunler ne zaman acaba hangi yılın kacıncı ayı?:44:

cok mu meraklıyım sanırım evet

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri
Nefretim kabardı yüreğimde gizlice
Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce
Vurmalıyım her şeyi yüzüne tüm gücümle”

Yarısı boş, yarısı hayal, yarısı umut, yarısı sancı, tamamı günah geçmişimin.. Anıların birisi biter, birisi başlar. Birisi biter, sonsuz acılar başlar...

Az kullanılmış "sevdiceğim"ler, "biriciğim"ler takas edilir "Vazgeçtim Senden"lerle...

“Şimdi gel al anılarını benden
Durdukça acı veriyor
Gel al resimlerini benden
Gördükçe içim eriyor.”

İnsan bir anda birden çok şey düşünebilir, ya da birden fazla parçaya aynı anda bölünebilir mi? Bir yanım dün'ün hesaplaşmasını yapıyor içimde. Bir yandan 'keşke'leri ve 'iyi ki..' leri biriktiriyor..

Bir yanım ise bugünün mücadelesinde. Bambaşka tarafım yarının bana getireceklerinin peşinde...

Bu geçen günlerde 'iyi ki..' lerle doludizgin iken 'keşkelerin' o çaresiz dalgalarına düşüp boğulmak istemiyorum. Acılarımı dayanabilir hale getirmişken, hayata tutunabilmeyi istiyorum...

“Gittiğin gibi gel ne olur
Sessizce görünmeden
Ne kadar acın varsa al git
Yavaş yavaş dökmeden...”

Aslında sözcüklere gerek yok ki, herkes konuşmalarımdan anlar ama sen susmalarımdan da anlarsın beni, biliyorum...

Neredesin demiyorum, ben buradayım diyorum.

günaydin günlük,

dün bütün kuzenler toplanip yeni evlenmis olan kuzenime gittik ev görmeye. cok güzel evleri var ve cok iyi anlasiyorlar allah bozmasin. kuzenim esine yardim ediyor, onunla ilgileniyor, birbirlerine bakarken ask dolu, sevgi dolu bakiyorlar. okadar kiskandim ki günlük. hakediyorlar mutlu olmayi benim gücüme giden ise kuzenim benden 2 yas kücük.

7 yillik iliskimiz bitti bizde böyle hayaller kuruyorduk fakat olmadi. nasip degilmis belki kaderimizde yazmiyordu beraber mutlu olmak.

bu da benim kaderim, rabbim ne yazdiysa onu yasamak zorundayim. allahtan hayirlisini istiyorum.

ahh benım canım babam mavı gomlegin ustune yesıl suveter giyen babam.hakkını nasıl öderim nasıl mutlu ederım senı nasıl o yuzun daha cok guler.gozumden sakındıgımsın canım babam.

ay bırde gelmıs benımkı gezmeye gıdelım babana bır bahane uydur dıyor ben nasıl uydururum bahane.ya duyarlarsa yalan soyledıgımı senın ıcın degermıs gıbı sanki.

gunluk o degılde pazartesi sendromu basladı yıne.ne cabuk gectı 2 gün.
:2: :2: :2:

günaydın günlük
epeydir yazmıyordum buraya
hoş yazacak güzel şeylerde yoktu yaa neyse..
yaa eşimle aram iyi ailemlede hatta eşimin ailesiylede peki ne bu üzerimde ki sıkıntı anlayamadım..
pazartesi sendromu dedikleri bu olsa gerek
evet kesin kararımı verdim araba alabilmemiz için bu fedakarlığı yapmam gerek..
iş bunu anneme söylemekte ama nasıl?????????

Günlük ''sitres'' ''morel'' yazan insanlar var hala :104:
Allah'ım onlardan uzak tut beni

20 yaşında hayatının baharında,üniversite okumak için başka bir şehirde bi hayat kurmaya çalışan gencecik bi kız adice öldürüldü günlük.
Ailesinden,sevdiklerinden aldılar onu.
İnsan kılığında aramızda dolaşan bi caninin kurbanı oldu.
Öyle etkilendim ki geçemiyorum bir türlü.
Kardeşim var benim,herkesin canından çok sevdikleri var.
Rabbim böylelerinin cezasını versin.
Rabbim tüm masumları,herkesi ama herkesi kötülüklerden korusun.

çokkkkkkk mutsuzummmmmmmmmmmm

Niye mesaj atmıyor,aradığımda niye açmıyor günlükkk

bakalım öğlen 1 de arıcam başka numaradan o zaman açarsa anlıcam ve işte o zaman mesaj döşeyip yazacağım

ama aklıma getirmek istemiyorummm

GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUMM

ALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI NE İSE ONU NASİP EYLESİN ,AMA İÇİM ACIYOR,YANIYOR

Son düzenleme:
Dertleşcek kimsem yok

içime ata ata bi hal oldummm

Avazım çıktığı bağırmak ve hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorummmmmmm

korkuyorum,hayattan öyle çok korkuyorum ki...
belki de hep kaybetmenin acısı bu kalbimde ki...
6 gün sonra 7.ayım doluyor evliliğimde...

bir bebeğim olsun istiyorum aslında başından beri istiyorum ama henüz olmadı.
bir sorunda yokmuş şükür.

acele etmiyorum günlük.bir evladın babası ile büyümesine şahit olmak tek dileğim.
niyeyse bunun hasreti var kalbimin en derininde...

öyle acılar yaşadım ki yeniden kaybetmek yeniden hayata başlamak bana ağır gelir biliyorum.

karnıma bir sancı saplanıyor, bunları düşündükçe...

Allah'a sığınıyorum, birde bebek istiyorum, anne ve babasının ışığı altında sevgisiyle güçlenecek, benim gibi hayattan korkmayacak cesur bir bebeğim olsun istiyorum.

Sen evlat isteyen herkese ver Rabbim..

AMİN...

Selam günlük
Ben geldim
Günlüklerde yazılanları okudum da herkesin kendine göre dertleri var.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. (Bizim de)
Günlük yine kolumda sinir sıkışması oldu doktor ameliyet dedi.
Fakat ben olmak istiyorum...
Ne yapacam bilmiyorum

Selam cancan.
Nasılsın bakalım?
Ben nasıl olduğumu bilmyorum. Tek bildiğim bişey var o da şu an çok sıkılıyor olmam..
Pooffff.. Sevgili yarim Ankara'ya gitti, ben burda yalnız kaldım.
Belki hala onun etkisi var.
Uykudan uyandım şimdi..Saçma sapan rüyalarla uğraştım.. Anlamına baktım, güzel bir şey ama hadi hayırlısı bakalım.. Allah hayırlara getirsin.. :18:
Neyse cancan şimdi çıkmam lazım.. Hazırlanıp okula gitcem.. Başka bi gün tekrar yazarım..Hadi bb..

günlük annem çok hastaaa ve ben sadece dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden..:2:
haftaya dr randevusu var umarım annemi ameliyat ederler vede kurtulur canım anam...
allahım yardım et anneme ve tüm hasta yatanlaraa..tez elden şifalarını diliyorummm

günlüüük. bugün bizim fakülteden çıkarken bi anda karşımda gördüm onu ama görmemezlikten geliyodumki tam giderken nbr x dedi bana böyle döndüm bi güldüm off. sonra napıyosun falan diye sordu oda arkadaşımla tanıştırdım. sonrada konuştuk 1 2 dk sonra ayrıldık :) ayy oda arkadaşım biraz delidir. geçen gün kafeteryada tip tip bakmış ona diyoki sen belli edemedin bari ben belli edim dedi. sonra buda onun baktığını görmüş. ama onun benim arkadaşım olduğundan büyük ihtimalle haberi yoktu. sonra tamda o günün akşamında biz istanbula gidicektik onların grubuyla. o zaman oda arkadaşım koştura koştura yanıma geldi. o zaman ben tabi bişey anlamadım. ama yurda geldikten sonra anlatınca oha kızım naaptın sen dedim resmen ama sonrada iyikide yapmış diyorum çünkü ben yapamazdım öyle şey. amaa inşallah yanlış falan anlamaz ya. oda arkadaşım ona bakıyo falan sanmamıştır inşallah.

bir anda hayatıma girdin bir anda çıktın habersiz.

Yeter artıkk yoruldum ,bıktımmm

ne zaman mutlu olacam ben .

Sorun bende mi kaynaklanıyor

Allaha havale ediyorum seni..bana yaşattığını inşallah sende yaşrsın bir gün..

Hakkımda hayırlısı böyleymiş demekki kendimi teselli ediyorum..

günlük,

bugün o kadar para harcadım ki içim yandı resmen :). 2. üniversite için kayıt yaptırmaya çıktım.
4 yıl önceden kalan aöf borcum varmış. 290 tl. 2. üniversite için de 205 tl gitti.
noter,fotoğraf , eşimin eksikleri, kızıma kalın bişeyler derken bi baktım cüzdan kurumuş :)
neyse evrakları hallettim gittim kayıt bürosuna. sıra almış başını cadde boyunca uzanmış :)
beklemek zor geldi. yarın erkenden dayancam kapılarına :)

kayseriye gidiş biletimi aldım. eşimle buluşup mersine geçicez. sakin bi bayram tatili yapalım dedik.
hemde bu uzaklık meselesini iyice konuşucaz.

iş bulamadım hala... bir kaç yerle görüştüm ama beklentilerimiz farklı ...
puanlar açıklansın, yetecek puan almış olayım ve atanayım günlük.
benim olmayan, uğruna emek harcamadığım parayı harcamak zoruma gidiyor.
atanamazsam da özelden devam ederim yada kendi işimi kurarım (hayalimdi ne zamandır )

Rabbim sağlık versin de hepsi olur günlük dimi ...

sevgili günlük,
dünya o kadar boş bir yerki.. ölüm o kadar yakin ki..
neleri dert edip nelerle ugrasıyrouz, bi durup bakmak lazım..

Günlük işte kadınlar kulubü budur
Seviyorum burayı.
Burada birbirini hiç görmeden, birbirleri için güzel şeyler yapan insanlar var.
Dünyada gittikçe azalan yardımlaşma, dostluk gibi kavramları hatırlıyoruz burada.
Öğrencilerimin kitap bulamadığından bahsetmiştim bir topicte.
Küçük bir yer burası çünkü.
Sağ olsun arkadaşlar 24 kitap ayarladılar bile.
Biz de okulda öğretmenlerle ayarlayıp bir kütüphane kuracağız inşallah.
Çok güzel olacak çook çok

Günlük bazı insanlar öyle güzel ki yüreğimi ısıtıyor onları o kadar çok seviyorum ki inşallah hep huzurlu olur onlar.Kalplerinden iyilik geçen herkes ama herkes o iyiliğin bin katıyla karşılaşsın inşallah. Canımı acıtanlar da artık bundan vazgeçer inşallah. Niye yoruyorlar ki beni bu kadar? Nasıl bu kadar kibirli olabiliyorlar. Bir sır verdim ya sır yani niye bunu benim aleyhimde kullanıp da yüzüme çarparsın ki..İnşallah düzelecek her düzelecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…