Popüler Konu Sevgili günlük...

Herkesin derdi kendine çok günlük. Herkese rabbim derdine göre derman versin.

Askerliği erteledik.. Hayırlısı ne ise o olsun. Amin

Sevgili Günlük,

3 günlük hayal aleminden sonra normal hayatıma döndüm bugün, hayatın akışına uyum sağlamak zor oldu bana güzelim ve kısa süren mehtaptan sonra... Cuma günü eşimin yanına gittim, eşim evci izni almıştı, cuma günü sabahtan düştüm yollara, aksilik bu ya yollarda tadilat vardı 2 saat gecikmeli vardım oraya ama eşim de ancak çıkabilmişti askeriyeden, otogardan merkeze bırakan servis de ara yollardan geldi o gün için, uzattı iyice yolu, tabi ben duramadım oturduğum yerde bunaldım, stres yaptım, niye daha görüşemedik diye sinirlendim, neyse olumsuz başlasa da benim için devamı çok güzel geçti kavuşmamızın....

Eşim beni servisin içine kadar girerek karşıladı, kollarına aldı, küçücüğüm ama sarıldım kocaman Güzel bir yemek yedik, karnımızı doyurduk, siparişlerimiz gelene kadar liseli aşıklar gibi el ele, göz göze oturduk Canım Bi'Tanem biraz daha zayıflamış, her gördüğümde daha da zayıflıyor, yiyemiyorum yemekleri diyor, benim yemeklerimi özlemiş kuzum, gelsin ne mamalar yapacağım ona ben Eşimin kestirme sakın diye ısrar ettiği saçlarımı kestirmiştim, kısalmıştı epey ama çok beğendi, çok yakışmış sana dedi canım benim... Böyle kullanmak istiyorsan kullan ben böyle de saçlarınla oynayabiliyorum dedi eşşek Sonra otelimize gittik, kokladım, saçlarını okşadım, şımarttım, kollarımda uyuttum Bi'Tanemi, gözlerinden öptüm

Diğer gün erkenden kahvaltımızı yaptık, gezdik bol bol, deniz kenarında zaman geçirdik, bana yeni cep telefonu aldık, eşime yeni ciciler aldım giysin kış geliyor diye, bana da parfüm aldık, omzunda yatarken hayalperest kocam yine gelecekteki güzel günlerden bahsetti, gözlerimi kapatıp hayal kurdum ben de Birbirimize taze evliler gibi pastalar yedirdik

Pazar akşamı benim dönüş yapmam, eşimin de birliğine teslim olması gerekiyordu; vakti gelmişti ayrılığın Askere gitti gideli 3 kez ayrıldık böyle ama en acısı da bu oldu Her geçen gün biraz daha zor geliyor artık ayrı kalmak... Hele bu gelgitler iyice mahvediyor insanı... Otobüse binerken boğazım düğümlendi, burnumun direği sızladı, gözlerimi görüp de üzülmesin diye güneş gözlüğümü taktım, ondaki çaresizlik ve geriye zoraki dönüş yapacak olmasından kaynaklanan hüzün beni çok etkiledi. Biz evlenebilmek için ne zorluklar yaşamıştık zamanında, ne çileler çekmiştik, ama şimdi yine gözükmüştü ufukta ayrılık... :26:

"Demek yine bana hüsran, bana yine hasret var, yine bana sensiz günler düştü..." diye diye ayrıldım eşimden....

Bugün de zar zor toparladım kendimi, hayata geri dönüş yapmak çok zor oldu, sanki biri beni masallar diyarına götürdü ama gece saat 12 yi geçince geri yine buraya Ankara ya getirdi İşe zar zor gittim sızlana sızlana... Bugün de eşimle konuştum, sen gidince delilik yapıp kaçacak gelecektim yanına, o kadar ki geri gitmek istemedim oraya, beynim gitti geldi dedi.

Görüşeceğiz elbet ama başka mehtaba artık... Desene Günlükcan, o zamana kadar, yine bana esmer günler düştü

Son düzenleme:

canım Hesnam..nasıl aglattın beni bilsenbenim de tam tersi istanbuldan ankaraya kocişin yanına gidip o masalın bittigi ve otobüse bindigim gün geldi aklıma...içimde hissettim canım yaşadıklarını...tekrar ALLAH kavustursun diyeyim arkadasım Allahım ferahlık versin...geçecek bu günler de..sonrak ocişinle günlügü okuyup mutluluktan aglayacaksınız

naber günlük?

ben var ya hic iyi degilim dün annemle eski sevgilim hakkinda konustuk ilk defa acik acik. ona söylemeliydim bu durumu, o igrenc resimleri söylemeliydim cünkü benim o eniste denilecek adam "halama o resimeri söylicem kim ne derse desin" diyip duruyordu. baskalarindan duyucaklarina benden duysunlar dedim ve sölyedim.

keske yapmasaydim diyorum, sonra da iyiki yapmisim diyorum. ailemin güvencini yine kirdim günlük. istemeden seytana uyarak kirdim. nasil oldu da o resimleri ona gönderdim ben? diye düsünüyorum 24 saat. benim hayatim kalmadi artik bu dünyada. ben hic bir zaman güzel, sicak bir yuva kuramicam

bu bütün olanlardan sadece ben sorumluyum. annem babama söylermi bilmiyorum ama onlarin yüzüne bakicak yüzüm yok benim

etme bulma dünyasi diyorlar ya bu olsa gerek.

ben nekadar hata yaptiysam rabbim o hatalarin cezasini bana cektirsin herzaman, aileme degil. onlarin hicbir sucu yok bütün suc, bütün hata bende ona cok güvendim evlenicez sandim herseye ragmen beraber olucaz sandim - öyle olmadi.

hayatta allahtan baska kimseye güvenemicemi anladim. ne anneye, ne babaya, nede baska birine sadece rabbime siginiyorum, sadece ondan sabir, yardim, destek ve güvence istiyorum.

selam günlüğümmmm

hayat kısa mutluluğumuza bakalım.dert sıkıntı illa geçecek.hayırlısı de elınden gelenı yap geri çekil Rabbim goruyor olanları.

bi çay koyayım bari.

Sevgili günlük,
dün çok sıkıcı geçti serkanın dükkan açması için bayrama kadar boş kalmasıyla öğlen 12.30lara kadar uyuması beni sinir ediyor..
her defasında öğlen ona günaydın aşkım diyorum o da bi 5dk snra sana da günaydın aşkım diyor ama neden beni bekliyor ki belki basit bi konu ama her defasında da şimdi uyandım aşkım cevabını alıyorum..
neyse haftasonum şükür rabbime iyidi güzel geçti..dün de dedim ya işte sıkıcıydı gerek arkadaşların başka iş yerine geçiş yapmaları gerekse hele ki en ağır basan sebeplerden biri de serkanın daha boşta durup çalışmayıp bir de öğlenlere kadar uyuması bana arada bir soğuk konuşmaları deli ediyor..
dün akşam çok küçük bişey sordum çarşıda sergiler açılmış gördün mü dedim çarşı nerde ben nerdeyim ya gibi soğuk konuşmalar yaptı bende kırıldım cvp atmadım 2 saat sonra aşkım naber dedi neyse şimdilik düzelttik gibi ama heran bişey olsun istemiyorum allahım nolur bayrama kadar sanki bişeyler çıkacak ta biz böyle uzak kalcaz birbirimizden gibi geliyor
ne olur allahım herşey yolunda gitsin ve serkan gerçekten de benim ona verdiğim değerden çok bana değer versin sevsin korusun allahım..
ne olur allahım yalvarıyorum sen her seveni birbirine kavuştur bizi de birbirimize bağışla rabbim hamdolsun sana herşey için..
ne olur allahım bana merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin...

Hiçbir şey yapmamak ,öylece boş bakmak ne kada kötü birşeymiş..

Artık öğlen 1 olsun , akşam 7 olsun diye beklemeyeceğim

çok koyuyor bana ..

bzimkilerle konuşurken öyle boş boş bakmak yüzlerine ,çok komik olan şeye bile kahkaha atamamak ne kadar kötü bişeymiş bunu anladım..

Hala sebebini söylemedi ben seninle mutluydum diyor e ne bu ayrılıkk niye , neden

boğazım düğümleniyor,su bile içemiyorum ,gitmiyor .

yaşayan ölü gibiyim ,geçer dimi bunuda alışırım ben dimi günlük.

çok zor çok..hayallerim yıkıldı..

rabbim onada yaşatır inşallah tez zamanda benim yaşadıklarımı.ben görür müyüm

Sevgili günlük uzun uzun konuşmuyorum artık..!
Sende fark ettin değil mi canım benim...
Ama Kurban bayramının gelmesine az kaldığından mıdır ya da Kurban bayramına yaklaştığımız şu günlerde ortalıkta dolaşan sığırların etkisiyle mi bilmiyorum ama etrafımdaki sığırlar daha bi sığırlaştılar sanki!!Ve ben durumdan fena halde bıkmış,iğrenmiş durumdayım..En kısa sürede başka bir iş imkanı gönder bana Ya Rabbim...Lütfen Amin..

günnüş ya bekar olmanın da avantajları varmış bak...işten geldim,arkadaşlarla spora gittim,yoruldum döndüm.Baktım yemek yok kendime bir güzel salata hazırladım,neti açtım keyif yapıyorum...Kimseye hesap verme derdinde değilim...oh...mis...

İnsanoğlu işte bir varmış, bir yokmuş..
Bugün bi sayfa kapandı, çok sevdiğimiz patronumuz, amirimiz, arkadaşımız, dostumuz olan insan emekli olup ayrıldı bizden.
Benim işe dönmemi o istemişti onun sayesinde şu anki konumumdayım ve herkese sayısız iyiliği dokundu..
Umarım bundan sonra hayat onun için çok ama çok güzel olur..
Bugün öyle bi koşturmaca ile geçti ki yarına bir sürü iş bıraktım şimdi kafamda onları sıralayıp duruyorum yarın sabah gidince şunuda halledeyim, bunuda yapayım diye...:18:
Günler gerçekten çokmu hızlı geçiyo yoksa bana mı öyle geliyo... Bi gün bana yetmiyo galiba.. Kaç gündür kitap bile okuyamıyorum...
Birazda miskinliğim üstümde ondan..
Bu arada iş yerinde birisi talip oldu bana, ama ne yazık ki yine arkadaş olarak gördüğüm farklı gözle bakamayacağım bi insandı.. O yüzden nazikce hayır dedim..
Ne bu ya beni sevenleri ben neden sevemiyorum..
Daha önce hayır dediğim insanda dün benimle konuşmaya gelmiş ama benim işim vardı arkadaşa söylemiş arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum demiş..
Ahh ahh ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo gerçekten.. :26:
İş yerindede saçma sapan espirilere maruz kalıyorum ne bu kızım kimseyi beğenmiyosun diye... Eee napiyim bu kalbin illa bi küt küt atması gerekiyo dimi?
Sevmek sevilmekden daha güzel..
Umarım bu unuttuğum duyguları birgün tekrardan yaşarım...

Gunluk, olur mu sence, esimin yanina tayinim gercekten bu kadar erken olabilir mi? benim icin mucize olur... rabbim nolur yanina gidiyim artik...

Çocukluk aşkımı gördüm dün..
Hiç mi değişmez bi'insan?
Aynı ifade, aynı ukala bakışlar..
Havasından geçilmiyor..
Akşam gözlü esmer derdim O'na..
Esmer sevdam O'ndan kaldı bana..
Ondandır sarışınlardan tiksinmem..
Çok samimiydik bir o kadar da resmi..
Kırardı bazen beni ama kimseye kırdırmazdı, kayırırdı..
Özür dilemezdi ama gönlümü alırdı her türlü..
İlk aşkımdı O benim..
Dün de uzaktan uzaktan seyretti..
Ne zaman baksam gözü bendeydi..
Her an bir şey diyecek gibi..
Bir araya gelemedik, konuşamadık..
İki yabancı gibiydik..

Karmakarışık etti beni yine akşam gözlü esmer..
Her şarkıda aklıma gelir oldu..
Aşk değil bu biliyorum..
Ama niye sürekli meşgul ediyor aklımı?

canım benim çook duygulandım gerçekten inşallah allahım eşinede bolboll sabır versinn

Ders çalışmak için erken kalktım .Paragraf çözüp bıraktım.Zaman yetmiyor günlük.Okulda çok yoruluyorum sıcak,ses çalışılmıyor.Eve gelince de halim kalmıyor ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum.He birde arada ona duyduğum özlem bastırıyor.Haksızlık işte bu o bana her şeyi öğretmişti ama özlemiyle başa çıkmayı öğretmemişti.Hayırlısı her şeyin hayırlısı.

Dün akşam annemle konuştuk günlük.
Sen evlenip başka bi şehre gidiceksin,
kardeşin üniversitede
babanda şehir dışında çalışıyor..
beni yapayalnız bırakıcaksınız dedi
çok içime oturdu

Selam sana ey günlük

2013 benim çin çok çok uğurlu gelicek biliyorum, o yden çalışmalara başladım günlük, spora yazıldım 2013 e incecik sımsıkı taş gibi bi hatun olarak giricem
Bu arada sevdiceğimin bana evlenme teklif etmesine çok çok az kalmış hep planlar içerisindeymiş hatta nasıl ediceğinide anlattı
Ayyy bi an önce olsunda bi ömür geçirelim artık
Kışın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorummmmm
MAlesef 2 hafta sevdiceğimle görüşemiycez maddi durumlardan ve bayramdan dolayı, ama biliyomusun bu çok işime yaradı bakalım bendeki dğişimi fark edebilicekmi ay yerim ben onu
GÖrüşürüz günlükçüğüm öpüldün

Sevgili günlük,
herşey o kadar karışık değil aslında ama yine de bunu karıştıran sebepler yetiyor karışık cümlesini kullanmaya..
söylesene günlük insan sevdiğinden saatlerce haber alamadan bir güzel söz duyamadan durabilir mi?sevmek canın gibi hissetmek bu mudur ?
haftasonu serkan bana 'artık yeni tanışan sevgililerden değiliz her dakika başı msj atmaya gerek yok'dedi kırıldım aslında bu ne demektir ki hani hep msjlaşmasak ta olur diyor sanki her dakika ona yazıyormusum da bunalmış gibi konustu bende kırıldığımı belli ettim ama sen bilirsin dedim..
dün yine 'günaydın askm' dedim.o da 1 saat sonra uyanmış ki bana 'günaydın askm' dedi..
neyse bana hal hatır sormuyor baktım 'napıyon askm' dedim.o da 'iyi askm yeni uyandım ' dedi ama sen napıyon demek yok
bende o sormadan 'çalışıyorum bende'falan dedim.'tamam askm' dedi.
neyse öğleden sonra yine ses yok ben ona yine 'napıyon askm dedim o da 'manisadan dönüyorum suan askm' dedi bende 'işin mi vardı naptın askm' dedim.'bir arkadası götürüp getirdim'dedi 'tamam askm'dedim..
vel hasıl akşamları 18:00-19:00 olmadı 20:00de bana msj atardı beni merak ederdi yine ses yok baktım ipler kopacak herhade dedim bir yoklamak adına hadi son bir kez hatır sorayım dedim akşam
22:00da 'napıyon askm' dedim
o da 'iyi kenan abi geldi onunla uğrasıyorum'dedi.
cevaba bak ya sanki asker arkadsıyla konusuyor..
neyse dedim'eşiyle mi geldi.
cvp:evet.(yine askm yok)
bende:bi sorun mu var canım
o da: ne sorunu olacak ki
bende:yazdıklarını oku istersen sorun var gibi geldi
o da : yok sorun falan başım çok ağrıyor
bende: tamam.dedim.
ya o kadar soğuk ki serkan hayatta böyle konusmazdı acaba soğudu mu benden dedim
neyse gece 00:05te msj attı.'napıyon'(yine askm yok)
bende: iyiyim yatagımda uzanıyorum sen napıyon
o da :kenan abiyle uğraşıyorum.(yine aynı cümle bana anlatması gereken bişey mi vardı onu çözemedim ama sormadım da)
bende : tamam ben uyuyorum sana iyi geceler görüşürüz.
o da: tamam canım seni seviyorum öptüm.dedi o bana canm demez di ki
dün bir sorun vardı biliyorum allahım nolur yardım et altından bişeyler çıkmasın :2:
bugün günaydın demeyi düşünmüyorum bana ne zaman msj atarsa o zaman konuşucam ve bende onun gibi olucam onun başı her ağrıdıgında beni bu kadar üzmeye hakkı yok ben onu sevdim değer verdim diye bunları bana yapamaz..
belki çok abarttım ama ben bu gibi durumların sonucunu düşününce kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ne olur allahım bugün de kötü şeyler duymayayım hissetmiyeyim kendimi herşey düzelsin allahım..
allahım nolur yardım et bana merhamet et ne olur serkanla herşey yoluna girsin hersey yolunda gitsin ne olur allahım yardım eli uzat rabbim nolur yardım eli uzat
amin..

Son düzenleme:
Merhaba günnük,

Ya zaman çabuk geçmiyor, ama arkana dönüp bakınca aynı şeyi söylemek çok güç biliyorsun.

Yeni işime iyice adapte oldum artık. Yapmayı hedeflediğim çok güzel işler var. Hepsi için bolca zamana ihtiyacım var ve ben bu zamanları bayramdan sonra yaratmak zorundayım artık. Kednim için, geleceğim için şimdiden bir şeyler yapmaya başlamazsam eğer ileride kendimi asla affetmem. Neler yapabileceğimi bildiğim için söylüyorum bunu.

Evlilik için uzun bir süre var önümüzde. Nişan olayını tamamen askıya aldık. Ben öyle istedim. Şu an ya da önümüzdeki 8 ay içersinde hiç bir şey istemediğimi biliyorum. Millet ne derse desin umrumda değil . Sanki uzun süre sözlü bekleyenler olmuyor mu? Mutlaka oluyor. Şartlar böyle gerektiriyorsa böyle.. Olur da bir süpriz çıkarsa da karşımıza kader dicez, "şans" bakalım

Uyku ile ilgili problemlerimi bir aşabilsem çok daha güzel olucak her şey ya :) Saat kaç oldu hala uyukluyorum. Açılamadım gitti.

Ben biraz çeyiz, ev forumlarını dolaşayım. Belki açılır uykum he :)

günaydın günlükcan
geçen hafta daha çabuk geçmişti sanki, bu hafta geçmek bilmiyooo
geçsin çabucak cumartesi olsun istiyorum çünkiii cumartesi pamukprensesim ve gülibikimle buluşçaz ki bizzz
pamukprensesim ile buluşmuştuk şimdi gülibiği de katıp 3lü buluşma gerçekleştiriyoruz
bu kk çok güzel arkadaşlıklara imza atmaya devam ediyo

onun dışında çok bi keyfim yok işle ilgili sıkıntı yaşadım biraz.. ama anlatmayayım hiç.. rafa kaldırdım zaten takmıcam
dün sevdiceğim bana sarıldı ve sen gerçekten incelmişsin dedi
ay ben bi havalara girdim sorma diyetim çok iyi gidiyo çok şükür
haftaya p.tesi 2 hafta olcak.. valla benim diyetler en fazla 3 gün sürerdi bu sefer azimliyim oldukçaa
gerçekten mide az yemeye alışınca kendini frenliyebiliyo.. öyle açlıktan ölmüyorum valla

sonracığıma b.annem hastanede.. iş çıkışı onu ziyarete gidiyom.. önemli bişey değil çok şükür.. bronşiti var ondan doktor yatırdı
hastane de sevdiceğin eve çok yakın ordan çıkıp da sevdiğime uçuyorum ona mamalar yapıyorum
zaman geçiriyoz biraz sonra beni evime bırakıyo.. çok alıştım ben bu duruma utanmasam b.annem hep hastanede yatsın dicem
evde de yalnızım valla.. zaten 9 buçuk gibi eve bırakıyo beni sevdiceğim.. sonrasında da tv izliyom falan.. yalnızlık da güzelmiş
şu bayram gelse hemen bi sürü tatil olsa keşkee
başka da bişeycikler yok.. ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…