Günlüğüm;
Yine okuduğum günlüklerden başlayacağım yazmaya öncelikle DadluCadı (yanlış olmamıştır umarım) annesi vefat etmiş çok üzüldüm Allah annesinin mekanını cennet eylesin,geri kalanlarada bol bol dayanma gücü versin.Ailemi kaybetmekten en çok korkanlardan biriyim aslından bunu şehirdışına okumaya gelince daha iyi anladım
H_İ_S nickli arkadaş var.Yazdığını okuyunca gözüm doldu.Nasıl güzel bir aşktır
maşAllah diyorum.Allah sizinde biran önce kavuşmasını nasip etsin.
Aşk zaten benim içimi kıpır kıpır eden bir duygu günlük biliyorsun.Çektiğim aşk acısına,arada 'sevmek istemiyorum,bıktım,böyle acı olmasın' diye sızlanıp,isyan ettiğim çok olmasına rağmen aşık olduğum kişiyi görünce içimdeki o heyecan,güzel duygu garip ediyor insanı.Bir yanın mutlu diğer yanın paramparça.Aklına gerçekler geldikçe kalbin parçalanmaya devam ediyor.Meğer aşksız insanın kafası ne kadar rahatmış!
Diğer bir konu ise kilolarım!Artık ciddi anlamda bu benim sorunum oldu 70 kiloyu aşınca tartılara çıkamaz oldum
1 sene olmuştur tartılmayalı çünkü ciddi anlamda korkuyorum.Ama ne yapayım günlük.Yurtta kalıyorum,okuldan geç geliyorum bazen yemek kalmıyor tost yiyorum,pilav makarna çok yapıyorlar onlardan yiyorum.Tatlı krizlerimi hiç sorma zaten hergün çikolataları götürüyorum.Birde tabi bütün gün okulda olduğum günler var o günlerde tost,hamburger vs. yiyorum,suyu çok içmiyorum günde 1 ya da 2 bardan
kilolarıda doğal olarak alıyorum.Bugün aynaya baktım da ne kadar çirkinleşmeye başlamışım kilolarım yüzünden,giydiğimi yakıştıramaz oldum kendime.Saçlarım sürekli kabarık,yanaklarımda ve kollarımda - ki yanaklarımdaki daha göz önünde olduğu için sıkıntı yaratıyor- genetik olarak babamdan gelen pütürlükler ve kırmızılık var.Bir sürü neden buluyorum.Çirkin hissediyorum kendimi.Arkadaşlarıma bakıyorum incecikler,yüzlerinde hiçbir kusur yok olsada güzel bir makyaj yapıp kapatıyorlar ben bu yaşımda hala eyeliner çekmeyi bilmiyorum :18: Birde yakınıyorum kimse beni beğenmiyor,iltifat etmiyor,kimse çıkma teklifi etmiyor diye.Çokta görmüyorum artık,nedenlerinin daha bir farkındayım ama ne yapmalıyım,nerden başlamalıyım bilmiyorum.Bakımlı ve güzel olmayı başkalarına güzel görünmek içinde istiyorum evet ama en başta aynaya baktığımda giydiğimin bana yakıştığını görmek için,güzel olduğumu hissetmek istiyorum