Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcan ben hamile falan olmıym
Bu göbek niye hep yerinde duruyorr yaaa

Cumartesii aLLeGRiam ve gülibiğimle buluşma günüü
Yatçaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bidaaa yatcaz kalkcazz cumartesi olmuş olcak

şu spor salonuda açılsın günlükte spora gidiymm

Günlükcaann ben bu PamukPrenses'i veee aLLeGRia'yı yeğğğriimmm amaaa

Cumartesi olsunnn vee sarılalımmm sıkı sıkııııı

GÜNLÜK..

RABBİMİN SEVGİLİ KULUYMUŞUM GERÇEKTEN,HEP HAYIRSIZSA BİŞEY OLSUN DAHA FAZLA BAĞLANMADAN BİTSİN DİYE DUALAR EDERDİM .HAYIRLISI DEĞİLMİŞ DEMEKKİ..

BİR İNSAN BU KADAR ADİLEŞEMEZ,Şerefsiz olamaz .

Hemen bir kızı eklemş bile,onada bana söylediği yalanları söylüyecek,hayaller kurduracak ,

nasıl bir insansın sen !! gerçi sen insan sıfatını bile taşımıyorsun ,insan olan yapmazdı bunları.

allahtan korkun yok,allah dediğine bile inanmamam lazımmış..

şu anki tek duam allahım herşeyin hayırlısını versin ve gerçekten kalbi temiz,allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

ah ediyorum ona ...bana yaşattığını rabbim ona 2 katını yaşatsın rabbim ona..

ben bunların hiçbirini haketmedim.

ağlamıyorum sadece içim acıyor ..

onun için gözyaşı dökmeye değmez..

rabbim bana yardım etsin ,içimden atayımmm onu ..

Günlükcüğüüüüm
Şuan ofisten yazıyorum.
:126: Bu aralar çok yoğunum günler çoook hızlı geçmese de geçiyor işte. Pazar'dan beri spora gidemedim. Bu akşam iş çıkışı canım çıkmış bir şekilde spora gideceğim. Çıkarken eşofmanlarımı unutmuşum annemi arayıp hazırlattım dönüşte salona yakın bir yerden alacağım. İş, spor, diyet dengesini oturmaya çalışıyorum işte.
Okula da gitmiyorum ama bayram tatilinde bütün ders notlarını toplayıp harıl harıl ders çalışacağım. Bu sene alttan hiç ders bırakmayacağım ve ortalamamı çok yükselteceğim ki seneye Erasmus'a katılabileyim.

Bir de aşk konusu var.
Sürekli özlediğim biri var. Daha önce harika bir iletişimimiz vardı ancak ben ondan etkilendiğimi söyleyip arkadaşlığımıza ara vermiştim. Telaşlanıp ne yapacağımı şaşırmıştım işte..:26: Onun sevgilisi olmak istiyorum, bana aşık olsun istiyorum. Bu duygular ara ara gelip gidiyor. Bazen de hiçbir şey hissetmiyorum mesela.. Bilmiyorum sanırım Ocak'tan sonra onunla da bir görüşeceğim.

Günlük; herşey neden güzel olmaz, hayat bu kadar güzelken :26:

sana yazdıktan bir hafta sonra annemi kaybettim günlük. uğurlu gelmedin sen bana . neden hala yazıyorum ben buraya . canıma mı susadım acaba . dilin olsaydı belki sende bana , seni kırdığımı ima eden cümleler kullanırdın günlük. dilimin ayarının olmadığını anlar utanırdım sonra senden . ama yinde her kederlendiğimde yazardım sana . yazmak, yemek, içmek, konuşmak, gülmek ağlamak bunlar gideni geri getirmiyo günlük. ama belkide en hafifletici şey yazmak. konuşamıyorsun. anlatamıyorsun. bağırmak geliyor içinden ama yapamıyorsun. koca bir düğüm tıkıyor sesini. ciğerlerini yakıyor aldığın nefesler . ama yazarken sadece düşünüyorsun günlük. sadece içinden gelenleri yazıyorsun. hele senin gibi bir ahraz arkadaşını olunca , yazmak insanı daha çok rahatlatıyor günlük. içimde yanan kıvılcım hatırladıkça alazlanıyor günlük. tüm benliğimi kavuruyor. yokluğunu düşünmek kahrediyor beni. toprağa karışacağını bilmek çıldırtıyor. ben bu acıyla nasıl yaşarım diyorum. sonra çektiği acılar geliyor gözümün önün e. birazcık rahatlıyor şükrediyorum. allahım sen ne kadar merhametlisin diyorum. şükrediyorum.şükrediyorum. imanım için şükreidyorum. kavuşacağım günü düşünüp şükrediyorum. yoksa nasıl dayanılır bu acıya günlük. insanlar çok fenaymış günlük bunu anladım. herkez başına gelince anlarmış bunuda anladım. dert sadece derdi çeken ağarmış günlük. ve annem insanları tanıdığı için susar olmuş. acaba bende zamnala onamı benzeyecem. onun yaşarken hoşuma gitmeyen davranışları artık bana sevimli gelmeye başladı. sırf ona sevgimi kanıtlamak için onun yaşarken sevmediğim davranışlarını yapıyorum şimdi. insan acaba annesini kaybedince mi ona benzemeye başlıyo

Son düzenleme:
merhaba sevgılı günlük
aslında buraya seni kullanmak için geldım, nedenmi çünküü günlüge gerek duymayacagım sağlam bi arkadasım var her güün dertleştiğim.
onu cok özledim. annesini kaybetti çok kırgın üzgün ve mutsuz ona sarılabilmeyi ellerini avvuclarıma alıp ağlamayı isterdim. çare olmazdım evet ama kendınınde bı anne oldugunu hayatın işte tamda bu kadar kısa oldugunu anlatmak isterdim. mutlulugu sevmeyı ertelememesi gerektıgını ne istiyorsa perde arkasından deılde uluorta yapması gerektigini söylemek isterdım.
seni sevıyorum datlu cadı ve seni özluyorum uzat bana elini

Son düzenleme:
günlük bugün çok kötüyüm çok ben bi gün bu kızı alıp evire çevire dövcem de bakalım ne zaman olcak o. kız bildiğin..... ya söylemek bile istemiyorum. geçen sene üst sınıflardan hoşlandığı bi çocuk vardı bizim sınıftan biri sayesinde çocuğun kulağına gitti kızın bundan hoşlandığı buda istemedi kızı. kızda gitti bunun ev arkadaşıyla çıktı yaz okulunda. evlerine falan gitti yani çok samimi arkadaşlardı çocuklar. böyle bi kız şimdide gelmiş benimkine sardı. artık niyeyse biz birinci öğretim olduğumuz halde yani kız benim sınıf arkadaşım. gidip ikinci öğretimlerle giriyor derse deliricem deliricem ben yaa. twittera da daha napmam lazım anlaman için falan gibi şeyler yazmış. bu kızın amacını anlamıyorum ya. bide derslere mini mini eteklerle gidiyor. üst tarafla değilde altta ilgi çekmeye çalışıyor sanırım. off ki ne of günlük ya. bugün arkadaşım benim x i bi kızla yemeğe giderken görmüş uzun boylu uzun saçlıymış üstündekini tarif etti. gören arkadaşım kızı tanımıyodu zaten. ben şüpheleniyorum o kız diye. ikinci öğretim arkadaşım var ona sorcam kızın üstünde bugün ne var diye mavi dicek diye çok korkuyorum o yüzden soramıyorum. sorarsam ve cevabını alırsam ki o cevapta mavi bişey var üstünde olursa dünyalar başıma yıkılır da yıkılır yani. öyle böyle değil. daha onun olduğundan şüphe ettiğim zaman bile kötü haldeysem onun olduğunu duyduğum zaman neler olur düşünemiyorum bile.

Günü evde yatarak geçirdim. Yeni kalktım. Sezonun ilk gribine ev sahipliği yaptı fücudum :)
İş boktan, aşk yok .
E hayırlısı olsun herşeyin.
Düzelir düzelir. Demek ki daha mutlu olacağım günler gelmemiş.
Sabır sabır.
Görüşürüz

günnüş baktım da sayfalarına,herkes dertli...umarım herkesin işleri yoluna girer...bende durumlar aynı...işimi çok seviyorum günnüş...her şey harika hiçbir pürüz yok.ailemle de her şey yolunda.tek eksik aşk...o da ha deyince olmuyor...nasip...

günlükçüm benim aşka olan özlemim bitermi yada hiç bitmesin lütfen yanımda bile özleyim onu ben sıkayım kocaman sarılayım bir ona başkaldırmıyım herşeye herkese isyan edeyim bir onda susayım ben çünkü o bunu hakediyor her anımda bütün sakarlıklarımda düşmelerimde iğnelemelerimde yanımda uzağımda olsa bile bir telefon uzağımda desteiğini sürdürmeye devam ediyor nasıl bir azim nasıl bir sabır günlükçüm biz büyüyoruz aşkımız ilk günkü gibi artarak büyüyor zaman ise bizi olgunlaştırıyor

zaman olgunlaştırdığı gibi yıpratıp çok şeyde alıp götürüyor ama olsun ben ne olursa olsun onla olduğum ana hiç pişman olmadım allah pişman etmesin bende elbet onla aşk acısı çektim ama hiç vazgeçmedim ona hep inandım böyle güzel şeyleri hakedip haketmediğime ben karar veremesemde inşa etmeye aşkım uğruna çok şeyi yaşamaya mağruz kaldım

günlük burda arkadaşlar yazıyorlar bir serzeniş bir kızgınlık bir öfke allah yardım edip mutlu edicek onlarıda ben 5 yılı devirirken hep iyi şeyler yazıyorum ama ilişkinin ilk yılı hep kalp kırıklıklarıyla doluydu yaşadığım güzellikleri sakarlıkları tesadüfleri anlatsam romantik komedi olur ama hayatımdaki tek aşkımda yaşadığım tecrübesizlikleri gözyaşlarını anlatsam dram olur ama çok sabrettim yılmadım aşkım için düzeldim çoğu şeyden vazgeçtim çünkü tek birini sevdim ilk elini tutuğum adamla beraberim günlük ben bunu 19 yaşıma kadar bekledim ne acaip hiç kimseyi sokmadım istemedim ama ona eğdim başımı kabul ettim ilk gördüm aşık oldum benim zamanımda onla başladı alllahım ne olur o benim ilk ve son elini tututğum adam olsun onun için ölmeye dünyayı silmeye hazırım beni yanıltmadığı üzmediği sürece bu can uğruna feda olur öyle büyük öyle tarifsiz şekilde onu seviyorum

ben dikenli bir gülken bülbülle gülün aşkını yaşar oldum çok mutluyum ben içim içime sığmıyor günlük şafağmız 91 gözyaşıyla başlayan ayrılık gülümsemelerimizle son bulacak ona koşacak ve birdaha bırakmıcam ankaradan çekip alıcam aşkımı

Yavrum günlük

Bugun yıllardır hayalini kurduğum birşeye yok yaklaştım.. Geçmiş zamanda herkes camış gibi yatarken koştura koştura gidip emek verdiğim olayların meyvesini yedim gani gani.
Çalışma hayatım her ne kadar kötü olsa da hayal ettiğim istediğim şeylere istediğim ölçüde sahip olabiliyorum.
Hayat kolay değil bunu biliyorum, ve tırnaklarımla kazıya kazıya varıcam bir dağa eğer tırmanmayı hiç bırakmazsam.

Detaylar belli olsun hakkımda hayırlı olsun tek dileğim.
xoxo

olmuyor....

allahım, hayırlısı diyorum hep ama korkuyorum da, benim bir bebeğim olmayacak mı acaba, korkuyorum allahım....

Allahım sen herkesın gönlüne göre ver hepımızın hakkında en hayırlısı nasıp et sana açılan ellerı duaları kabul eyle yarabbım sen büyüksün sen ulu yucesın sana bınlerce kez şükürler olsun yarabbım! AMİNN!

günlük bugün yerimde duramadım delirdim. arkadaşlarla dışarı çıktık gülüp eğlenmeye orda bile aklıma geldi. şimdi kızın twitterına baktım orda bişeyler yazmış büyük ihtimallede ona gönderme yaptı. yarın bi arkadaşımdan öğrencem bugünkü yemekhaneye çıktığı kızın o olup olmadığına ve tüm cesaretimi toplayıp o kızdan uzak dur dicem inşallah. off çok kötüyüm ben yaa. arkadaşlarımda benim halimden anlamıyorlar günlük yaa off

Gecenin bi vakti duramadım yazmak istedim.
Aslında mutlu veya mutsuz bi durumum yok askıdayım...
Kendimi yalnız hissetmeye başladım.
Bazen de kendimden nefret eder hale geldim. Ben hayatımı hak edecek ne yaptım ?
Sürekli düşüncelerimle boğuşuyorum.
Sevgilim gittiğinden beri beni yoğun düşünceler sardı. Onunlayken sanki hayat ışık hızında ilerliyor, onsuz saniyeler bir saat gibi ilerliyor...
Çok seviyorum seviliyorum da çünkü bunu hissediyorum. 24 yaşıma az kaldı ben bu yaşıma kadar böyle içten bi sevgi görmedim. ( Ailemden sonra )
Bu sevgim beni şimdi düşüncelere itiyor... Karamsar olmak istemiyorum ama bazı anlar elimde değil işte.
Ya olmazsa diyorum ya bütün planlarımız gerçekleşmezse ? Ha önceden de yaptığım planlardan bazıları gerçekleşmedi ama bunlar olsun istiyorum işte.
En içten şekilde olmasını istiyorum, elimdekileri kaybetmek istemiyorum.
Ey sevgili şimdi seni düşünerek yakıyorum bi sigara ve biliyorum ki şu an sen de rüyanda beni görüyorsun.
Hadi o zaman rüyalarda buluşalım

Günlüğüm;
Yine okuduğum günlüklerden başlayacağım yazmaya öncelikle DadluCadı (yanlış olmamıştır umarım) annesi vefat etmiş çok üzüldüm Allah annesinin mekanını cennet eylesin,geri kalanlarada bol bol dayanma gücü versin.Ailemi kaybetmekten en çok korkanlardan biriyim aslından bunu şehirdışına okumaya gelince daha iyi anladım
H_İ_S nickli arkadaş var.Yazdığını okuyunca gözüm doldu.Nasıl güzel bir aşktır maşAllah diyorum.Allah sizinde biran önce kavuşmasını nasip etsin.
Aşk zaten benim içimi kıpır kıpır eden bir duygu günlük biliyorsun.Çektiğim aşk acısına,arada 'sevmek istemiyorum,bıktım,böyle acı olmasın' diye sızlanıp,isyan ettiğim çok olmasına rağmen aşık olduğum kişiyi görünce içimdeki o heyecan,güzel duygu garip ediyor insanı.Bir yanın mutlu diğer yanın paramparça.Aklına gerçekler geldikçe kalbin parçalanmaya devam ediyor.Meğer aşksız insanın kafası ne kadar rahatmış!
Diğer bir konu ise kilolarım!Artık ciddi anlamda bu benim sorunum oldu 70 kiloyu aşınca tartılara çıkamaz oldum 1 sene olmuştur tartılmayalı çünkü ciddi anlamda korkuyorum.Ama ne yapayım günlük.Yurtta kalıyorum,okuldan geç geliyorum bazen yemek kalmıyor tost yiyorum,pilav makarna çok yapıyorlar onlardan yiyorum.Tatlı krizlerimi hiç sorma zaten hergün çikolataları götürüyorum.Birde tabi bütün gün okulda olduğum günler var o günlerde tost,hamburger vs. yiyorum,suyu çok içmiyorum günde 1 ya da 2 bardan kilolarıda doğal olarak alıyorum.Bugün aynaya baktım da ne kadar çirkinleşmeye başlamışım kilolarım yüzünden,giydiğimi yakıştıramaz oldum kendime.Saçlarım sürekli kabarık,yanaklarımda ve kollarımda - ki yanaklarımdaki daha göz önünde olduğu için sıkıntı yaratıyor- genetik olarak babamdan gelen pütürlükler ve kırmızılık var.Bir sürü neden buluyorum.Çirkin hissediyorum kendimi.Arkadaşlarıma bakıyorum incecikler,yüzlerinde hiçbir kusur yok olsada güzel bir makyaj yapıp kapatıyorlar ben bu yaşımda hala eyeliner çekmeyi bilmiyorum :18: Birde yakınıyorum kimse beni beğenmiyor,iltifat etmiyor,kimse çıkma teklifi etmiyor diye.Çokta görmüyorum artık,nedenlerinin daha bir farkındayım ama ne yapmalıyım,nerden başlamalıyım bilmiyorum.Bakımlı ve güzel olmayı başkalarına güzel görünmek içinde istiyorum evet ama en başta aynaya baktığımda giydiğimin bana yakıştığını görmek için,güzel olduğumu hissetmek istiyorum

günaydın günlük.

bu ınsanları anlamıyorum sabah babam anneme demedıgı kalmadı tamam saka olarak soyluyor ama kadın ıncınıyor kımse bunu anlamıyor.sakalasıyoruz kendı aramızda guluyoruz kız kardesım gelmıs anneme bagırıyor ne guluyorsun dıye bende bagırdım cagırdım ama kim pis kaka oldu tabıkıde benn benn bennnn.şucum ne annemi korumak boyle konusmayın demek.dogru soyleyenı dokuz kovden kovarlarmıs ama annemıde babamda olsa kardesımde olsa ezdırmem.kadında garıbım kıyamam agzını acıp tek kelıme etmıyor guluverıyor.sabahın korunde kalkar kardesımı okula gonderır kahvaltısını hazırlar babamın kahvaltısı en son bıze hazırlar gunde 3 kahvaltı şu garıbı neden kımse dusunmuyorda hep eksıklerını arıyorsunuz ne yaptı size tovugunuza kıştmı dedı kotu bır lafımı oldu.neyse gunluk dua edıyım ben baska turlu gecmeyecek gıbı sınırlerım.hoscakal

Sevgili günlük,
ilköncelikle kendi derdime dalmadan arkadsımız Datlucadu'nun annesine allahtan rahmet diliyorum..Rabbim bütün buraya derdini sıkıntısını paylaşan arkadaşlarımıza derman versin inşallah..
benimki dert midir bilemem ama önemli olan kalbini içini sızlatanı bilip buraya yazmaktır diye düşünüyorum günlük.
dün serkan önceki günden daha iyi davrandı sanki yine canım dedi aralarda askım dedi. en son gece de 'hadi ben uyuyorum canm iyi geceler' deyince 'tamam hayatım sana iyi geceler seni seviyorum öptüm' dedi.bende 'bende aşkım dedim.o da neden zoruna gittiyse 'bende he tamam' dedi bende 'düzelttim seni seviyorum dedim.o da 'iyi' dedi.sonra tekrar düzelterek yazdım o da'bende seni' dedi tekrar yani zoruna gitti sanki..o bana soğuk davranınca sineye çeken benim ses etmem ama ben beyefendiye bende seni. dedim diye tripler başlar neyse günlüğüm anlamış değilim aslında aynen böyle bitti gecemiz..inşallah bugünde herşey yolunda olur allahım yardım et..
allahım inşallah onu hiç olmadığı kadar bana bağlar hiç bensiz yapamaz ve inşallah artık herşey yoluna girer
allahım ne olur serkanla hersey yoluna girsin başkalarının aşkı gibi güzel olsun sorunsuz olsun rabbim yalvarıyorum merhamet et yardım eli uzat
amin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…