Evime gelince sana yazacağım demiştim günlüğüm. Öncelikle miribaaa
O kadar çok şey oldu, o kadar şey yaşadım ki şu bir ayda(hatta 1 ay bile olmadı), bazılarını hatırlamakta zorlanıyorum yani...
Her günüm dolu. Sabah akşam derse giriyorum. Boş olan her anımda ders çalışıyorum(son 4 gün hariç)
Bütün işlerimi zamanında hallettiğim için şu an kafam rahat bir şekilde tatilimi geçiriyorum. Dersler hakkında hiçbir endişem yok yani(!)
Odamda her şey çok huzurlu. Yeni arkadaşlarım tatlı mı tatlı ama bir tanesi var ki Allah'ım kimseyi onun durumuna düşürmesin. Okuyan herkes ona dua etsin ki Allah'ım yolunu açsın o kızın ssz ssz
Erasmusla ilgili işlemlere bayramdan sonra başlıyoruz. Yani koşuşturma başlıyor. 2 kişiydik şu an 4 kişi olduk ve bir tanesi benim eeen yakın arkadaşım, canım dostum hemşerim sınıf arkadaşım her şeyim. Bir problem çıkmazsa çok güzel günler ve deneyimler bizi bekliyor
Erkek arkadaşımla da ipler bir ara koptu ama düzeldik ve şu an her şey o kadar güzel ki resmen heyecanımız tekrar geri geldi.
Sana aylaar önce söylemiştim profesyonel fotoğraf makinesi alacağım diye, bu akşam babam bana aldı
Heyecandan öleceğim yanii
Şimdi de ayaklarımı uzatıp Beyaz Show izleme vakti
Görüşürüüz