Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlüğüm,Hayırlı Cumalar olsun..
Bazen konuşacak onca şey varken,susmak..Konuşma eylemini neden yapamıyorum günlük?Sana da anlatmayı kestim..Şiirlere de ara verdim..Ne okuyorum,ne de yazıyorum..Öyle saçma sapan bir hal içindeyim..Gün oluyor ki,boğazıma kadar acıyla yaşıyorum..Gün oluyor boyuma kadar batmış..Gün oluyor güneşe bile sevdalıyım..Tutarsızım..!Gittikçe saçma sapan bir haldeyim..Bir mutlu,bir mutsuz..Anlamsız geliyor bazen koca bir hayat,boşa kürek çekiyorum sanki.Sonra çektiğim küreklerden de yoruluyorum...Bazen bir kuş cıvıltısı hoşuma gidiyor işte..Bazen çıkıp gitmek istiyorum..Bir masam olsun kızartmış olduğum balıklar,bir kadeh rakım olsun..Kafayı bulana kadar içmek ve ağlamak istiyorum.."Mübarek Cuma günü bunu söylememeliydim,Allah'ım affet" Ama ama sanki iyi olacakmışım gibi geliyor kaçıp gitmek.."Hani bir söz var ya; bazen hayatım şunu tutar mısın deyip hayatımı verip kaçmak istiyorum.." Oysa ben güçlüyüm..Öyle sanıyorum yani.Yani bir şarkının gözlerimi doldurmasını hazmedemiyorum ya da boğazımı düğümlemesini..Bu acıtıyor canımı..!Yüreğimin bu kadar duyguyla yoğurulmuş olmasına bile kızıyorum işte..
Bugün de günlerden hüzün..Yalnızlık...Eşim de gitti ya daha da bir yalnızlaştım..Özledim onu..

Merhaba günlük.
'.' koyup çıkasım geldi sana..
Öyle üzgünüm ki..
Anlayamıyorum bu insanları.
O konuma kendinin yükseleceğini sandın değil mi?
Bi seni çağırdılar,bi seninle görüştüler sandın.
Beni de çağırdıklarını söyleyince yıkıldın değil mi?
Onun acısından mı bu haller!
Söz verdin sen bana ya, 'söz' verdin!
Söz demek namus demek bizde,söz demek insanlık demek,onur demek!
Sözünü tutmayan yaşasa ne fayda!
Nasıl bu kadar acımasız,nasıl bu kadar amansız olabilir bir insan!
Nasıl ne olup bittiğine emin olmadan atıp tutar,ahkam keser!
Nasıl ya!
Nasıl!
Neymiş anlatıyormuş ama isim vermiyormuş!
Versen ne,vermesen ne!
Ben herkese anlatabilirsin ama isim verme mi dedim sana?
Yemin ettin sen ya!
Yemin!
Yemin demek kul hakkı demek,Allah demek!
Sen hadi onur sahibi değilsin,inancında mı yok ya!
Madem kendine güvenin yok,ne diye yemin veriyorsun bana!
Ne diye!
Şimdi ya karşına geçip bağıracağım sana yada susup her şeye boyun eğeceğim!
Ve ben ne yapacağım biliyor musun?
Boyun eğeceğim sana.
Neden mi?
Çünkü sustuğum zaman Rabbim konuşacak, 'O' verecek sana hak ettiğin cevabı!
'O' sana öyle bir cevap verecek ki, öyle bir alacak ki benim hakkımı senden;
Boyun eğmişliğimin kabul etmek olmadığını için için işte tamda 'o gün' anlayacaksın!

Günlük ben artık nişanlıyım mutluyum

Günlük ıcımdende bolbol dua etmek gelıyor böyle rahatlıyorum KPSS daha açıklanmadı beklıyorum bakalım Allah herkesın gönlüne göre puanlar,hayırlı memurluklar nasıp etsın ıns.sonuc bekleyenlere allah hepımızı feraha cıkarsın ıns. AMİN!

Ne zaman başladığını bilmediğim bir karanlık fobim var ve gecelerim zaman zaman kabus içinde geçer.
Dün gece yine bir kabus gördüm ve etkisiyle inlemeye başlamışım.
Önce eliyle yanağımı okşamış, sonra sıkıca sarmış beni.
Korkma, yanındayım demiş.
Bugüne kadar hep aradığım huzur
O, eliyle yanağımı okşarken gelmiş konmuş yüreğime.
Hiç gitme olur mu...

günlük ben mutsuzum biliyor musun?
kimsem yok gibi geliyor
evde görünmezim sanki kimse konuşmuyor
okulda arkadaşım yok
sevgilimin sadece adı var kendi yok
bi akıl lazım bana

günlüük şu sıralar sana hep kötü şeylerle geliyorum ama napim şu iki üç gündür çok kötü geçiyor günlerim. resmen yıkılıyorum gördüklerim karşısında. heleki bugün yıkılmanın en büyüğünü yaşadım hemde en. onu bi kızla konuşurken gördüm ama yani görünce tamam dedi. bi şoka girdim. ve saat 4 gibi gördüm hala şoklardayım. yurda geldim oda arkadaşımda gitti tek başımayım ağlayıp zırlayıp duruyorum. yani ben neye yanayım bilmiyorum. ben ki eve gitmek istemiyodum o tabloyu gördükten sonra hemen yarın gitmek istiyorum günlük :2:

üstümden bi tır geçti sanki
büyük sorunlarla uğraştım,uğraştık
hallettik,ne kadar halledilebilirse
şimdı önüme bakmaya çalışıyorum
pazartesi bizim için önemli bir gün.
bu kez güzel olsun herşey
bu kez mutlu gelelim evimize
Allahım yardım et lütfen.

bugün kötüyüm, okulla ilgili.
anlatmayacağım, anlattıkça daha kötü oluyorum da ondan.
yol boyunca ağladım, tutamadım gözyaşlarımı.
hatırlar mısın 3 yıl önce böyle olduğumda söz vermiştim, bi daha böyle olmaycak diye, bi daha böyle hasta olmayacağım dedim.
işte bugün o sınıra dayandım.
iyi ki sevdiğim var, o olmasa ben ne yapardım bu hayatta, O olsun da gerisi boş benim için.
O'na da anlatmak istemiyorum, kendi iş yeriyle sorunları var, birlikte olduğumuz zamanlar böyle kararmasın istiyorum.
ama her ağladığımda yine istediğim tek o, iyi ki varmış benim sevgilim, yoksa bi başıma bunca sorunla ne yapardım.

hatırlar mısın 3 yıl önce böyle olduğumda söz vermiştim, bi daha böyle olmaycak diye, bi daha böyle hasta olmayacağım dedim.
iyi ki sevdiğim var, o olmasa ben ne yapardım bu hayatta, O olsun da gerisi boş benim için.
O'na da anlatmak istemiyorum, kendi iş yeriyle sorunları var, birlikte olduğumuz zamanlar böyle kararmasın istiyorum.
ama her ağladığımda yine istediğim tek o, iyi ki varmış benim sevgilim, yoksa bi başıma bunca sorunla ne yapardım.

günlükcan...
telefonumun not kısmına kaydettiğim; hayatla ilgili yapmak istediklerimi sıraladığım şeyler var ya..onlara başlamaya karar verdim..hangisinden olursa artık..başlamam gerek..

Evime gelince sana yazacağım demiştim günlüğüm. Öncelikle miribaaa
O kadar çok şey oldu, o kadar şey yaşadım ki şu bir ayda(hatta 1 ay bile olmadı), bazılarını hatırlamakta zorlanıyorum yani...
Her günüm dolu. Sabah akşam derse giriyorum. Boş olan her anımda ders çalışıyorum(son 4 gün hariç)
Bütün işlerimi zamanında hallettiğim için şu an kafam rahat bir şekilde tatilimi geçiriyorum. Dersler hakkında hiçbir endişem yok yani(!)
Odamda her şey çok huzurlu. Yeni arkadaşlarım tatlı mı tatlı ama bir tanesi var ki Allah'ım kimseyi onun durumuna düşürmesin. Okuyan herkes ona dua etsin ki Allah'ım yolunu açsın o kızın ssz ssz
Erasmusla ilgili işlemlere bayramdan sonra başlıyoruz. Yani koşuşturma başlıyor. 2 kişiydik şu an 4 kişi olduk ve bir tanesi benim eeen yakın arkadaşım, canım dostum hemşerim sınıf arkadaşım her şeyim. Bir problem çıkmazsa çok güzel günler ve deneyimler bizi bekliyor
Erkek arkadaşımla da ipler bir ara koptu ama düzeldik ve şu an her şey o kadar güzel ki resmen heyecanımız tekrar geri geldi.
Sana aylaar önce söylemiştim profesyonel fotoğraf makinesi alacağım diye, bu akşam babam bana aldı Heyecandan öleceğim yanii
Şimdi de ayaklarımı uzatıp Beyaz Show izleme vakti
Görüşürüüz

günlüük. bugünkü durgunluğumu soran sınıftaki haylaz çocuklardan biriyle konuşuyorum şu an. haylaz dediğime bakma aslında 10 numara bi çocuktur ama arkadaşlarının yanında öyle :) böyle teke tek konuşunca gerçek yüzünü gösteriyor. seviyorum onu bugünlerde. derdimi anlatabileceğim biri olarak görür müsün diye sorsan hayatta görmem bile diyebilirdim ama şimdi söyle söyle neyin var diyip duruyor. bi saattir güldürme çabalarına giriyor. işte bu çocuğu bu yüzden arkadaşlarımın arasında bir numaraya yerleştirdim :)

sanırım bir çeşit travma geçiriyorum günlük, lavaboya kalktım ve o derin mutsuzluk duygusu yine boğmaya başladı beni ve uyuyamadım. bir an önce yarın olsun, sevgilime gideyim,unutayım her şeyi istiyorum.

çok mutluyum günlük diplomayı almama çok az kaldı almalıyım ne zamandır beklemiştim ben bu zamanı 2008 den beri lise okuyorum ben ailem bana inanmıyor biliyormusun 2008 den beri okuyorsun bir 6 sene daha okursun diyorlar ama 58 kredim kalmış ben onu verebilirim inşallah yaparım başarırım başarmam göstermem lazım onlara haklı çıkmamalılar soranlara utanıyorum ortaokul demeye bitiremedinmi diyorlar çalışsam biterdi aslında şimdiye hata bende hem okulum bitince iş imkanım daha fazla lise mezunuyum babam güvenliğe gidersin dedi önceden vermemişti şimdi vercekmiş bide dışardan okul öncesi düşünüyorum ama düz liseliler giremiyormuş uzuldum gerçi tanıdık var babam ayarlar sınavlardan korkuyorum öğretmen olabilirmiyim bilmiyorum inşallah yaparım günlük çok istiyorum hakkımda hayırlısı olsun burda tanıdığım kimsede yok öğretmenlikle ilgili bilgi alabileceğim

evimeee geldimmm buraya galiba hergelişimde farklı duygular hissedicem gibime geliyo 1 hafta sonra dönecegmi duşundukce kötü oluyorum ama su bir haftanın keyfini çıkarıcam artık biraz kafam dinlensin ahh sorma bide noldu abimin nişanının olduğu güne vize koymuşlar çok moralim bozuldu napıcam bilmiyorum kafam çok karışık sınava girecegim kesin zatende buraya nasıl yetişcem onu düsunuyorumm nelurdu bri işte benden yana olsaydıı hep böyle şeyler beni mi bulurr annem hala alışmamışbenim yokluğuma bende alışamadım zaten nasıl alışıcakki ama artık aglamasını istemiyorum senin yoklugun çok zor geldi bana dedi sabah en çokda onun burda tek kalması morelimi bozuyo umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Bayram demek temizlik demek sanki dimi güzel annecim..
Sevmiyorum böyle zoraki temizlik yapmayı..
Kendi halime kalmak istiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tamam mı canım ablacım çarşıyada çıkmayalım..
Yada napalım biliyo musun benim enn sevdiğim şeyi sen kendini bana bırak ben sana bakım yapayım yüzüne maske , saçlarına maske haa ne dersin ?
ııhh ııı dersin tabi..
Keşke birisi de bana yapsa şöyle güzel bi bakım...
Öyle ihtiyacım var ki..
Günlükcümm
Annemle ablam temizlik yapıyo ama ben burdayım birazdan ikiside çullanacak üstüme..
Hele annem "gelen komşu düğünü değil, bayram bayram yavrum" dicek...
Temizlik her zaman yaptığımız şey ama bayram olunca niye bu kadar abartılıyo ki gelen misafirler tek bi odada 15-20 dk oturup gidiyolar...
Mutfak, banyo teftişe mi çıkıyolar sanki..
Neyse onlar seslenmeden bende gideyim de kapıları sileyim bari...

günlükk mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum
orta yerdeyim bu mesafeler can sıkıyo artık ve benim ömrüm beklemekle geçiçek hala yapabilirmiyim diyorum soruyorum kendime ama cvp bulamıyorum..
ben hep annemin kaderini yaşamaktan kaçtım daha doğrusu kaçamadım
ben beklemek istemiyorumm, hem kadın hem erkek değil sadece kadın olmak istiyorum evimin kadını
oda sabah gidip akşam gelseydi keşke ama benim böle bi hayatım olmıcak malesef
herşey çok güzel şuan yolunda ama ben sanırım mutsuzum..
mesleği bırakması 4 dü 7 yıla çıktı ya sonrası ya bırakamazsa hadi 7 yıl daha dayanıyım ya sonra
zamanında çok büyük konuştum evet hepsi biiirr birr başımaa geliyo başa gelincede çekiyorum mecbur..
Allahımm hayırlı olanı göstersin doğru yolu göstersin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…