- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 683
hayatımın en zor dönemi...en berbat bayram arifesi...
hatta bayram ne? bir sürü insan el açtık dua ediyoruz emoşumuz iyileşsin.
Allah ım onu bize bağışla..tekrar uyansın, sesini duyalım...
beklemek çok zor...yarın bir güzel haber için neler vermezdik..Allah ım sen büyüksün...bütün
şifa bekleyenlerin şifasını ver,teyzeme de...ben bunu hala bir şaka sanıyorum..konduramıyorum kahretsin inanamıyorum..
Hala uyuyamadım.
Kaybettiklerime yanmakla meşgulüm. Pisi pisine biten evliliğime ah etmekle meşgulüm.
Yatağımdayım biliyo musun? Ne hayallerle almıştık bu eşyaları. Sanki 1 ay önce ben değildim bu evin hanımı? Hiç yemek yapmadım bu evde? Binbir emekle aldığım çeyizimle yemekler yapmadım onun yemesi için? Beceriksizliğimi örtbas etmek için süslemedim sanki mutfaktaki masayı? Hiç makyaj yapılmamış gibi bakıyor bana ayna. Güle oynaya film izlenmemiş gibi duruyor televizyon. O salonda hiç misafir ağırlanmamış da her zaman boş bira şişeleri varmış gibi etrafta.
Neden zor ayrılık? Neden herkes hayatına kaldığı yerden devam edebiliyorken bir ben uykusuzum? Neden? İsyan etmek istemiyorum. Ağlamak da istemiyorum. Teselli edilmek, herşey çok güzel olacak cümlelerini duymak da istemiyorum. Sen daha iyilerine layıksın diyorlar; değilim oysa. Değilim ki gözümün bebeği gözümün yaşına bakmadan aldattı beni defalarca.
Oysa ben ne çok sevmiştim soyadımı. Ne çok sevmiştim kollarında yatarken içime dolan kokusunu. Çok özledim. 7 yıl öncesini çok özledim. O küçücük cafede harçlığıyla aldığı yüzüğü parmağıma takarken nasıl da heyecandan parlıyordu gözleri, kekeliyordu. Karımsın dedi ilk günden bana, gönül nikahımız var; canım feda olsun yoluna dedi. İçime işledi. Yüreğime süzüldü adım adım. Tüm benliğimi ele geçirdi. Ben oldu. Tek vücut olduk.
Sonra? Sonrası karanlık. Sonrası yalan. Sonrası ihanet. Sonrası ayrlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?