Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş hafta sonu bizim bodur boy ve annem evlilik laflarıyla az biraz üzse de evime geldim ve topladım kendimi...şükür ki işim var çok sevdiğim,evim güzel,daha hayatımın baharındayım...umarım düzelecek...haydi ben kaçtım çay keyfi yapacağım...

günlükk
ya çok işe yaramazım bugünlerde
ödevlerim var tembel tembel oturuyorum
hastalığımın arkasına saklanmak işime geliyor sanırım
gece kavga ettik onunla
bıktım senden naparsan yap diye mesaj attı
bende sabaha kadar ağladım ama güçlüydüm ona karşı
ne yapmak istiyorsun ayrılmak mı kendimden bu kadar bıktırmak istemezdim.ama eğer gerçekten benimle olmaya dayanamıyorsan güzel günlerimizi kirletmeyelim.ilerde yanında olamıcaksam beni iyi hatırlamanı isterim.söyle ayrılmak mı istiyorsun dedim
karşılık veremedi ayrılmak istiyorum diyemedi
hep ama sen şunu yapıyorsun böyle yapıyorsun diye cevaplar attı.
beni seviyor
öyle kolay kolay vazgeçmez dimi günlükk

Allah'ım kalbımızden gecenlerı hayırlısıyla kabul eyle yarabbım sana açılan ellerımızı , kalplerimizi ruhumuzu îmanla doldur bızı doğru yoldan senın yolundan ayırma yarabbım AMİN!

Son düzenleme:
günlüükk ölüyorum yorgunluktan, tüm gün aşk'la bayram alışverişi yaptık yeni yeni ciciler aldık sabahın köründe çıktım gittim yine, güzel bi kahvaltı ardından alışveriş ayaklarım kopuyo resmen

kıyafet mağazalarında gezerken çeyiz mağazalarına da girdik, nasıl hoşumuza gitti anlatamam.. seramik tencere takımları kampanyada, hemen almak lazım çeyize süpper ötesi bi çamaşır makinesi beğendik kurutma özelliği olan, ne yapıp edip alıcaz onu inşallah

beyaz eşyalara bakıyoruz, ben gri olanlara yöneliyorum, aşk hemen ordan muhalefet: "adı üstünde beyaz eşya onlar beyaz alalım" diyerek kikir kikir evimizi döşedik hayali bi şekilde de olsa, hayal konusunda para sıkıntısını olmadığı için neler aldık eve neler

çok eğlendik kısacası

sonra da hani geçen gün abisiyle tanışıcaktım ama hastanelik oldum da aşk benim anne-babamla tanışmıştı ya ( ) bugün sonunda abisiyle tanışabildim.. güzel bi akşam yemeği yedik, sohbet muhabbet hoş beş.. yengesini de sevdim kafa dengi insanlar, yakın hissettim kendime, hele abisine sarılasım geldi resmen

hayat onunla çok daha güzel, bu hayatı onla yaşamak istiyorum bir an önce

hayatımın en zor dönemi...en berbat bayram arifesi...
hatta bayram ne? bir sürü insan el açtık dua ediyoruz emoşumuz iyileşsin.
Allah ım onu bize bağışla.. tekrar uyansın, sesini duyalım...
beklemek çok zor...yarın bir güzel haber için neler vermezdik..Allah ım sen büyüksün...bütün
şifa bekleyenlerin şifasını ver,teyzeme de... ben bunu hala bir şaka sanıyorum..konduramıyorum kahretsin inanamıyorum..

Yoruldum günnük, ne kadar ugrassamda, cabalasamda bir adim bile ileriye gidememekten yoruldum.
Herseye ayak uyduran, her kilifa uyan biri olmadigim, hala prensipleri olan, kendise saygi duyan biri oldugum icin kaybediyorum.
Hep kaybedecegimi bilsem bile ben dogru bildigim gerceklerden vazgecmem, bedeli mutsuzluk olsa bile.

geçmiş olsun.umarım şifasını bulur.neyi var teyze'nin.
allahım bütün hastalara şifa versin.

Hala uyuyamadım.

Kaybettiklerime yanmakla meşgulüm. Pisi pisine biten evliliğime ah etmekle meşgulüm.

Yatağımdayım biliyo musun? Ne hayallerle almıştık bu eşyaları. Sanki 1 ay önce ben değildim bu evin hanımı? Hiç yemek yapmadım bu evde? Binbir emekle aldığım çeyizimle yemekler yapmadım onun yemesi için? Beceriksizliğimi örtbas etmek için süslemedim sanki mutfaktaki masayı? Hiç makyaj yapılmamış gibi bakıyor bana ayna. Güle oynaya film izlenmemiş gibi duruyor televizyon. O salonda hiç misafir ağırlanmamış da her zaman boş bira şişeleri varmış gibi etrafta.

Neden zor ayrılık? Neden herkes hayatına kaldığı yerden devam edebiliyorken bir ben uykusuzum? Neden? İsyan etmek istemiyorum. Ağlamak da istemiyorum. Teselli edilmek, herşey çok güzel olacak cümlelerini duymak da istemiyorum. Sen daha iyilerine layıksın diyorlar; değilim oysa. Değilim ki gözümün bebeği gözümün yaşına bakmadan aldattı beni defalarca.

Oysa ben ne çok sevmiştim soyadımı. Ne çok sevmiştim kollarında yatarken içime dolan kokusunu. Çok özledim. 7 yıl öncesini çok özledim. O küçücük cafede harçlığıyla aldığı yüzüğü parmağıma takarken nasıl da heyecandan parlıyordu gözleri, kekeliyordu. Karımsın dedi ilk günden bana, gönül nikahımız var; canım feda olsun yoluna dedi. İçime işledi. Yüreğime süzüldü adım adım. Tüm benliğimi ele geçirdi. Ben oldu. Tek vücut olduk.

Sonra? Sonrası karanlık. Sonrası yalan. Sonrası ihanet. Sonrası ayrlık.

günlükk
hepimiz başka başka acılarla sınanıyoruz bu hayatta
elmayra ağlattın beni
umarım hayatın biran önce yoluna girer

bugün okul var günlüğüm
keşke şu iki günde tatil olsaydı

kelımelerın bıttıgı, ınsanın lal oldugu bır an oluyor senı dınlemek. sen anlatırken senı goruyorum o evın ıcınde. yuzunu goruyorum sankı. bos bakan gozlerını goruyorum. ne desem ne yapsak bılmıyorum kı. ıcın acıyor okudukca ıcımız acıyor.

günaydın sevgili günlük.
düğüne çok az kaldı. bir an evvel evlenip şu telaştan kurtulmak istiyorum. sanki bir balonum ve gittikçe daha fazla şişiyorum, patlama riskim artıyor :) beynim çok dolu, çok yorgun. bir sürü yapılacak şey var ve bende hiç mecal kalmadı sayılır. kapasitemin sonlarını harcıyorum. performansımın üstüne çıkcam sanırım. neyi nasıl yapıcam bilmiyorum tek desteğim sevdiceğim. o olmasa veya sorunlu bir adamla evlenecek olsaydım sanırım çoktan tükenmiştim şu düğün hazırlıklarında. dilekolay 3 sene hiç ayrılmadan bitti ve yeni bir hayata atılıyoruz. Rabbim uyumumuzu ve sevgimizi artırsın. hayırlısıyla şu 2 hafta da geçsin de kurtulalım şu telaşeden. çok sıkıcı ya, niye bu kadar zor geleneklerimiz var bir an evvel düğün olsun, balayı da bitsin ve evimize bu sefer birlikte dönelim istiyorum. evin içinde o tatlı bebeği görmek benim için en iyi doping tez geçsin günler. davetiye dağıtma işinden de pek hazzetmediğimi anladım. yok davetiye, yok damat bohçası, yok kuaför, yok dişçi... hepsini üç günde nasıl halletcem ben ya neyse evlendiğimdeki mutluluğu düşünüp güç kazanmalıyım.

Sevgili günlük,
ilköncelikle burda yazan bütün arkadaşlarımın allahım bir an önce derdine derman versin inşallah..
günlüğüm haftasonum hep çarşılarda geçti annemin işlerini hallettik kardeşlerime kıyafet baktık bi kaç işim vardı gördüm sonra arkadaşımın işini hallettik serkan da çarşıda arada bir gelip beni gördü.
çok yorucu ve hastalıkla geçen bir haftasonuydu hastalandım günlük bademciklerim şişmiş berbat bi haldeydim babam da annem de aynı şekilde ama ben bugün atlattım sanki kendimi iyi hissediyorum..
Bu öğlen de serkan görüşmek istiyor günlüğüm ama motoru var ben ona binersem bizi gören olursa hersey mafolur sakın onla gelme dedim napalım ama kask tak araba bulmaya çalışıcam arkadstan olmazsa öyle yapalım nolur dedi
kıyamam görmek istiyor beni öğle arası görüşmek istiyor ama bugun de aksine kalabalık olur burası kask taksam anlamazlar mı ki off korkuyorum..
Allahım nolur sıkıntısız bir şekilde kimse bizi görmeden atlatalım hersey bugün güzel geçsin allahım nolur allahım yalvarıyorum yardım et bayram da da çok güzel geçsin allahım üzülecegim sebepler yaratma cıkarma karsıma allahım..
ne olur allahım serkan beni çok sevsin çok iyi davransın çok değer versin allahım hersey yolunda gitsin rabbim ne olur bugüne de bir an önce atlatalım allahım yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

sevdiğimle ilk bayramımız...ne güzel olacaktı halbuki..
yine birlikte olucaz ama tadım tuzum yok..bişiy yapasım yok..

belki güzel haberler alırız,sonrası işte o vakit bayram olur...:26:

bayram öncesi yarın özüme bir sürpriz yapsam mı düşünüyorum günlük..hasret gideririz biraz hem..
hem ben işimi hallederim..hem onla ilk kez gezeriz orada..öff neler vardı yapılacak güzel günler..
ama hiç tadım yok tuzum yok..hadi emoş yaaa kalk artıkk

ve teşekkür ederim arkadaşlarıma,desteğiniz,dualarınız,yalnız bırakmadığınız için...

Babacim,

sen beni bu yasima kadar büyüttün, yemedin yedirdin, icmedin icirdin, kötülüklerden ve kötü insanlardan korudun, hep arkamdaydin. bir dedigimi ikitletmedin. üzüldügüm bir seyde agladigimda gelip benim basimi oksar göz yasimi silerdin, sarilirdin bana sakinlesmem icin "tamam alagma kizim hersey gecer" derdin. kardesimle kavga ettigime ben haksiz bile olsam kardesime kizardin.

büyüdüm ehliyetimi aldim hic tereddüt etmeden ben istemeden bana süpriz olarak bir araba aldin. ben büyüdükce dertlerdimde büyüdü ve sen bana destek cikmaktan hic bikmadin hic vazgecmedin. sen benim babamsin, babacim.

sana bu son 7 yilda yasattigim olaylar icin cok özür dilerim babacim. sen bunlari hak etmiyordun ama ben tutmustum bi yol sagima soluma bakmadan yürüyordum. evet senin dedigin gibi bana göre daha dogrusu bize göre dogru bir yol degilmis. babacim, hele bu son aylardaki olaylar seni cok üzdü biliyorum. büyük bir hata yaptim, yapmamam gereken cocukca bir hata yaptim babacim. ben senin yüzüne bakamazken sen hicbirsey yokmus gibi sirf ben üzülmeyeyim diye bisey demiyorsun babacim eskisi gibi bana "kizim" diyorsun "sen benim canimsin". ben bunu haketmiyorum baba.

sunu anladim ki sen hep benim yanimda oldun ve hep yanimda olacaksin. ben ne hata yaparsam yapayim, sana karsi nasil davranirsam davraniyim sen hep benim yanimdasin biliyorum baba, canim babam, bitanemm, babacim.

sana söz veriyorum bundan sonra senin o kücük kizin kadar temiz ve saf olucam babacim.

seni cok seviyorum babacim. rabbim seni bizden eksik etmesin.

Bu adam beni iyice kendine çekmeye başladı. Hemen hemmmen kurtulmam lazım bu psikolojiden.. Dünyada beni ondan iyi anlayacak başka bir erkek yokmuş gibi geliyor. Hint kumaşı değil, çok yakışıklı değil ama öylesine çekici geliyor ki gülüşünü görmek içimi eritiyor resmen. Aşık değil, seviyor da değilim ama o kadar etkileniyorum ki ve o kadar uzağız ki.. Aşık olmadan önce onu aklımdan atmam lazım, ne yapacağım ben bilmiyorum. Onu her yerden takip etmeyi ve düşünmeyi bırakmalıyım!

Son düzenleme:
Bazen öyle hayallere dalıyorum ki korkuyorum bitmesinden, hüsrandan, kıymetsizlerden. Çok şey istemiyorum ki ben bitsin istiyorum yaşadıklarım, acılar, kederler... Zamanı vardır herşeyin bunu biliyor ve sabrediyorum. Ama ya uzun sürerse? Bu kadar dayanabilir miyim ben? Gitmek, çarezilikten kurtulmak adına başlayabileceğim ilk adım güçlü ve sağlam oğlumla olacak. Dik durmak karşısında, hiç birşey olmamış gibi davranmak ve onu yalnız büyütmek. Zor olmamalı. Canımı, acıtmadan, incitmeden büyütmek zor olmamalı. Ona verdiğim değer sonsuz günlük. Nefessiz ve içi boş. En son oğlumdan önce bu değeri eşime vermiştim. Karşılığını sahipsiz bırakılarak aldım. Evet bunun adı malesef sahipsizlik. O olmadan benim adım bu. Giderken sadece kendien iyi bak diyebilecek kadar boş işte. Evet, kendime çok iyi bakıyorum. Oğluma da öyle. Ama ya senin eksikliğini hissedersem, ya oğlum seni görmek isterse. Vicdanım, gururuma engel olabilecek mi sence? Ben gururumu hep arkamda bırakmadım mı senin gözlerinin içine bakarken? Ve bunlar sence yalan mıydı? Malesef... Evet malesef hepsi gerçekti. Sadece senin için yalan söyledim, seni sadece bir dk daha fazla görebilmek için, seninle evlenebilmek için ve seni mutlu edebilmek için... Ben seni çok sevdim. Hiç inkar etmedim ki bunu ben. Gözlerin olmadan nasıl yaşayabilirim? Her gece alıştığım o omuza kafamı koymadan nasıl uykuya dalabilirim ben? Biliyorsun basit ve ürkek bir kadınım ben. Ve bir o kadarda cesur. Senin için tüm hayatımı, çabalarımı ardıma bakmadan bırakıp gelecek kadar cesur. Çünkü ben seven bir kadınım. Çünkü sen benim ilkim ve en sevdiğimin babasısın...

Günlüğüm bütün gün annemle gezdik tozduk, bayram ve düğün alışverişi yaptık.
En güzeli de fotoğraf makinem geldi ve şu an ellerimde6
Mutluyum ben mutluyuuummmm
Ovvvvvvvvvvvvvv yoooooooooo

Allahım su KPSS hayırlısıyla açıklansın artık sabrım kalmadı

Kahrolasıca ÖSYM açıkla artık su sonuclarııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…