Gunlukcan bugun evden cikmayacagim, calismaya gitmem gerekiyordu vakifa ama astim, ne bileyim bir sey yapmak gelmiyor icimden zaten bilgisayarim da bozuldu ona moralim bozuldu... Cep telefonundan giriyorum nete o da cok sinir bozucu.. Evde temizlik yapiyorum da su an dinlenme moduna aldim kendimi
Millet bayram temizligi yapiyor benimki haftasonu temizligi
Sali gunu Antalya'ya gidiyorum memlekete anne ve babamin yanina, abim ve yegenlerim de orada olacak, keske ablam ve diger yegenlerim de bizlerle birlikte olsaydi, bosanma davasi sonuclanana kadar İzmir'de kalmak zorundalar.
Dun yeni okulumdaki ogretmen arkadaslarimla gunumuz vardi, yedik ictik eglendik, sonra taa İncege gittim kayinvalidemin yanina, sohbet muhabbet, kayinvalidem kendi elleriyle el acmasi gozleme yapti bana, yedim ictim, organik domates ve bal aldim kendime oradan, derken saat gec oldu, gece 12 de girdim eve, esimle konusmustum kayinvalidemin oradayken konusmustuk, canim benim bazi korkulari var umarim duzelir zira ben de korkuyorum cok, off su askerlik biteydi de kurtulaydik be gunluk, resmen omur torpusu