Popüler Konu Sevgili günlük...

hiçbirşey yapasım yok günlük
sabah 9da kalktım kahvaltı yaptım geri yattım
öyle pijamalarla pc başında oturuyorum
içimden birşey yapmak gelmiyor
zaten yapacak birşeyimde yok
çok büyük boşluk içerisindeyim

Gunlukcan bugun evden cikmayacagim, calismaya gitmem gerekiyordu vakifa ama astim, ne bileyim bir sey yapmak gelmiyor icimden zaten bilgisayarim da bozuldu ona moralim bozuldu... Cep telefonundan giriyorum nete o da cok sinir bozucu.. Evde temizlik yapiyorum da su an dinlenme moduna aldim kendimi Millet bayram temizligi yapiyor benimki haftasonu temizligi
Sali gunu Antalya'ya gidiyorum memlekete anne ve babamin yanina, abim ve yegenlerim de orada olacak, keske ablam ve diger yegenlerim de bizlerle birlikte olsaydi, bosanma davasi sonuclanana kadar İzmir'de kalmak zorundalar.

Dun yeni okulumdaki ogretmen arkadaslarimla gunumuz vardi, yedik ictik eglendik, sonra taa İncege gittim kayinvalidemin yanina, sohbet muhabbet, kayinvalidem kendi elleriyle el acmasi gozleme yapti bana, yedim ictim, organik domates ve bal aldim kendime oradan, derken saat gec oldu, gece 12 de girdim eve, esimle konusmustum kayinvalidemin oradayken konusmustuk, canim benim bazi korkulari var umarim duzelir zira ben de korkuyorum cok, off su askerlik biteydi de kurtulaydik be gunluk, resmen omur torpusu

Bu evde bu kadar mutlu olucak mıydım ben:) eşim geldi günlük ve ben inanılmaz mutluyum. Rabbime şükürler olsun bu duyguyu bana yaşattığı için. Benim sorunum eşimin yanımda olmamasıymış günlük, o-bu-şu değil. Nolur gidiyim artık evime. Bana desinler ki 3 ay sonra gidiceksin evine,eşine. Memnuniyetle beklerim. Yeter ki biliyim ne zaman gideceğimi. Çabucak geçmesin bu 10 gün

günlüük. yine sana geldim ben. ama bu sefer değişmiş olarak. geceden bu zamana değiştim günlük. kendimce kararlar aldım. artık birine takılıp kalmıyorum. hatta o salağı unutma kararı aldım. artık eğlenceme bakıyorum. onların grubuna da girdim zaten. onu kendime bağlayacağım ama onu umursamayacağım günlük. artık salak biri için ağlayıp zırlamak istemiyorum günlük. bende daha şu yaşımda yıllandım yıprandım resmen. ama Allahıma dua ediyorum. hayırlısı neyse o olsun bi an önce diye. hayırlısı değilse hiç gelmesin kimse diyorum. inşallah karşıma hayırlı biri çıkar da işte o zaman hayattan zevk almaya bakarım be günlük.

Sorunlar üst üste geliyor günlüğüm...
Sadece beni şu sıra tek mutlu edebilecek haber kpss nin hayırlısıyla açıklanması...
Çile çektiriyorlar resmen çile...
Hakkımızda en hayırlısı olsun günlüğüm...
Zaman geçmiyor...

Son düzenleme:
Günlük ben geldım bugün kocıs evde saolsun bana yardım ettı bırlıkte buzdolabını boşalttık sıldım tertemız oldu sonra evli supurdum kocıs arkamdan sıldı sonra koltukta leke vardı onu yıkadık halı yıkama makınasıyla lavaboları temıledım çamaşırları toplayıp katladım yemek yaptım yemek yedık sımdı oturdum kahveye hakettik esım öğleden berı kahve beklıyorum azıcık oturayımda söyle bol kopuklu bır turk kahvesı yapıcam yarında camları sılıcem ütü yapıcam bugün gücüm kalmadı yeter

Gunluk dua et tüm ıslam alemı ıcın hayırlısıyla kalplerımızden geçenlerı kabul eyle Ev ısteyenlere hayırlı ev bebek ısteyenlere hayırlı bebekler ıs ısteyenlere hayırlı ısler es ısteyenlere hayırlı esler nasıp eyle yarabbım AMİN!!

Son düzenleme:
günlük buradan bir arkadaşımız doğuda görev yapıyor.topigimizde konusurken kitap gönderelim dedik.herkes elinden geldiğince yardım edecek ve okuluna küçük bir kitaplık oluşturacagız onun heyecanını yaşıyordum kaç gündür. daha da arttı.kitapçıya bir bakayım diye gitttim çıkamadım.bir sürü kitap aldım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam içim içime sıgmıyor

bugun kitapçıya gitmeden önce halk kütüphanesine gidip biraz araştırayım dedim.çocukların akılları bulanmasın diye titizlendiniyordum.gençlik salonu varmıs.oraya yönlendirdiler.bir bayan görevli koymuslar.kalem istedim o sırada sohbet etmeye başladık.güya yardımcı olacak.bir kitaba bakıyorum onların kapasitesi yetermi bunu okumaya diyor o onlara olmaz bu söyle bu böyle ayyyy kadın sinir etti beni.kendimi nasıl attım dışarı bilmiyorum çocukların yaşadığı ilçede kitap satan yer bile yokmus o çocuk nereden bilsin okumayı iyi kötü imkan sağlayacagız şimdi.kitap sevgisi aşılacak birde öğretmenleri var.yıl sonunda o kadını tekrar bulmak istiyorum."bak nasıl okudular?kapasiteleri yetmez dediğin buradakini geçti demeyi" çok istiyorum :106::106: yıl sonunu beklemeden de gidebilirim.sadece yüz ifadesini görmek için bile oradaki gençler de kitap okuyacaklar.okudukça ayırt etme güdüleri gelişecek.doğruyu yanlışı kendileri ayıracaklar.kimse kimseyi yönlendiremeyecek

sonraa günlük bir başka heyecanım daha var.yarın antalyaya gidiyorum.annemlerin yanına.en son benim düğünümde 4 kardeş annem babam hep birlikte olmustuk.insan içindeyken bazı anların farkına varamıyormus.sağolsun (lafın gelişi tabi bu sağ yada hiç bişi olmayabilir sakınca yok ) eski eşim bayramlarda annemlere zoraki gider kısa bir zaman durup benide onlarla bırakmazdı.4 yılın sonunda yeniden ailemle birlikte olacagım.hesapsız kitapsız.huzur içinde.bayramı bayram gibi yaşayacagım çocuklar bayrama nasıl sevinir bende öyle seviniyorum heyecanlanıyorum

yaaa günlük pamukprensesi okudumda kıskandım valla konyadaki kk lar neden pasif kalıyoruz bu konuda :44::44: bende tanışmak istiyorum burdaki canlarla :106::106: yada konyada buluşma oluyorda ben mı kaçırıyorum :44::44:

gerçi candan daha öte,yakınımdakilerden daha yakın arkadaşlarım var oda ayrı

Okulun bitmesine aylar kaldı..
Gelecek planımı çizdim.
Çok net ve kararlıyım,azimliyim.
Hiçbir zaman boş işler insanı olmadım, olmayacağım.
Çizdiğim yolda ilerleme niyetindeyim.
Sevdiklerim yanımda, destekleri kalbimde..
Ölürüm onlar için..
"Daha ne isteyebilirim ki?"

Dedikten sonra düşündüm de eksik bir şey var aslında be günlük..
Heyecan yok hayatımda..
Aşk yok..
Fırsat çok, yanaşmaya niyetim yok..
Sevemiyorum birini günlük..
Sevmeye layık göremiyorum kimseyi..
Ben çok mu özelim veya çok mu kusursuzum?
Hayır tabii ki ama olmuyor işte..
O kadar saçma geliyor ki sevgilisinden ayrılan arkadaşlarımın ağlaması..
Karaktersiz bir erkek için ağlamak o kadar gereksiz ki..
İşin özü erkekler için ağlamak gereksiz bence.
Hayatının merkezine endeksleyip gidince de ölecekmişsin gibi davranmak..
Öyle bir kız değilim ben..
Kendime saygım var en başta.
Hiçbir erkeğe gidip te ilan-ı aşk etmem mesela..
Aşkından ölsem de o gelecek illa ki.
Sonra çok özel biri olması gerek benim sevdiğim insanın..
En güzel, en özel sözleri söyleyeceğim en nihayetinde.
En değerli zamanlarımı onunla geçireceğim..
Sonra sevgili dışında dost olabilmeli bana, en özel sırlarımı paylaşabileceğim..
Yeri geldiğinde abi olabilmeli..
Hatta yeri geldiğinde baba şefkatinde bulunabilmeli..
Çok mu şey istiyorum be günlük?
Boş yaşamak istemiyorum ben hiçbir şeyi..
Dopdolu, hiç bitmesin isteyerek.
Çevremdeki hiçbir erkek gerçek sevgiyi hak etmiyor.
Hoşlandıklarımın da bana ilgisi olduğunu duyuyorum genelde.
Sonra nedendir bilmem soğuyorum..
Aynı zamanda bugün hoşlandığım insandan yarın soğuyabilirim.
Çok tuhafım, çok dengesizim be günlük!
Bıktım valla şu huylarımdan..
Bu ruh ikizi olaylarına da inanmıyorum ben günlük..
Yahu benden bir tane var zaten niye kendim gibi birini arayayım ki?
Benden bir tane daha çekilmez zaten orası ayrı da..
Hayatıma girecek insanın farklı yönleri olmalı..
Ki her gün birini keşfedeyim ben.
Beni tamamlayabilmeli mesela..
Ben güçsüz olduğumda o da kendini salmamalı ayakta durup destek olmalı mesela..
Olaylara bakış açılarımız farklı olmalı ki başka boyutlardan da bakabilelim her şeye..
Neyse ya çok derin meseleler bunlar..
Bu kadar kurcaladığım için de beğenmiyorum ya zaten kimseyi..
Çok mu eksikliğini hissediyorum? Hayır..
Çok ta mutluyum aslında, hiçbir zaman hayatının merkezine bir erkeği koyup ta onsuz yaşayamayan kızlardan olmadığım için..

Belki tek ihtiyacımız olan şey zamandır kim bilir?
En iyisi oluruna bırakıp, sabırla beklemek..

Günlük,

İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze.
Bundandır böyle dibe vuruşumuz!..

of günlüğüm off
neden bu erkekler ince düşünemiyorlar
kalkıp birde bana hayatım neden soğuksun bilmeden birşey mi yaptım diyor
sorunda burda hiçbirşey yapmıyor artık
hiçbirşey

Yine yıkıldım günlük. İlki kadar olmasada; artık deneyim kazandım tabi.

Geldi adamın biri hayatıma girdi. Göklere çıkardı beni, pamuklara sarmaladı sakladı, sonra öyle bir bıraktıki. Betona çakıldım resmen.

Geçicek biliyorum. Rabbim neleri unutturmuyoki şu insanoğluna, bunu mu unutmıycam sanki. Ama dayanması çok zor artık, yine O'na sığınıyorum tabi. Elden ne gelir...

Çok şey değilki, birçok kadının sahip olduğu şey; huzurlu bi yuva, bana kıymet veren bi eş bıcır bıcır çocuklarımın olduğı sımsıcak bi yuva.

Sahip olanlar kıymetini bilsin, şükretsin günlük olur mu... Bizim gibilerede Rabbim hayırlısını versin inşAllah...

sabah sabah kargalar b.kunu yemeden geldim sana günlük
dün kpss çalışmaya bismillah diyip başladım
daha doğrusu başladık arkadaşımla
açılışı tarihle yaptım.
artık test görmekten yıldım yeminle ya
ne çileymiş bitmedi.
bu yıl da 90ı çakmazsam ne olayım
ahanda görsünler
programı yaptım
azimle iş.yen duvarı delermiş
bugün de çamaşır yıkama günüm
dün temizlik işini hallettiğime göre bugün artık çamaşır ütü
ama azcık bi kkda turlayayım.
hadi kaçtım ben

Günaydın günlük..
Ne zaman soğuyacak acaba Ankara'da havalar?
Sonbahardayız güya..
Güneş bir var bir yok, ara ara bunaltan bir sıcaklık.
Bayılıyorum gök gürültülü, yağmurlu, kasvetli gökyüzüne..
Aşığım Ankara'nın sonbaharına!
Sarı, kızıl, bazen yeşil yapraklar..
Yağmur sonrası toprak kokusu..
Çok özledim..
Mevsim geçişlerinde hasta olmam önemli değil..
Yeter ki gelsin sonbahar..
Alayım kitabımı, çıkayım terasa, çardağın altında yağmurun sesi ve eşsiz kokusuyla birlikte okuyayım..
İşte huzur

Günaydın günlüüük
Buaralar ciddi bir enerji patlaması yaşıyorum. Okadar yoğunum ki..
İş, okul, spor, diyet, tiyatro derken arkadaşlarımla görüşüp kafa dağıtacak zaman bulamıyorum. İş arkadaşlarımdan başka sohbet edebildiğim kimse yok. Bugün dinlenmek için tiyatro dersime gitmedim. Şu düzene iyice alışmam lazım

Evet belki o yüpyüksek standartlarımın hepsine uymuyor ama kafa yapısı okadar etkiledi ki beni ondan kaçtım, belki aşık olurum diye korktum kaçtım. Şimdi ise özlüyorum ara ara.. O harika gülüşü her aklıma geldiğinde ne yapacağım diye düşünüyorum, aylar sonra onunla görüşeceğim günün hayallerini kuruyorum.
Ondan hoşlanıyorum galiba hepsi bu..

Günnük meyabaa

Kalbimi kırmaya çalışanları görmezden gelmeye karar verdim.

Hayata pozitif bakmaya da karar vermiştim geçenlerde :103:

Kpss me çalışır, testlerimi çözer, mutlu olmayı becerebilirim.

Bir hedef koyup ona dair ilerlerken hevesini kırmaya çalışanları yada seni kırmaya çalışanları hiç bi şekilde kaale alma duymazdan gel onları

sıkma canını grimsi_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…