Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk
bugün hoca ders yapmadı bende arkadaşıma gittim kahvaltı ettik
dün iyi gibiydim şimdi yine ateşim çıktı :44:
yarın okula gitmicem o da gitmicekmiş
bakalım görüşelim dicek mi:44:

gerçekten çok sinir oldum günlük şimdi...
eski sevgilimin ev arkadaşlarını,onların kız arkadaşlarını o kadar çok severdim ki,sanki aile gibiydik
1 seneye yakın çıktık,evde herkes arasında çekişme sürtüşme olurdu,ben enn basit münakaşaya bile girmezdim kimseyle
yapılan planlara uyardım,tatillerde mesajlar atardım.Sevgilim geçimsiz bir insandı,ben de onun tam tersi...Kendisiyle pek anlaşamadığım halde devam etmemin bir nedeni de o mutlu yuvadan kopmak istemeyişimdi belki de...
sonra herkes mezun oldu,biz de ayrıldık...
diploma için geldiklerinde görüştük tekrar ayrılsakta beni ne kadar sevdiklerinden falan bahsettiler,ayrılma nedenlerimi anlatınca bana da hak verdiler...Onun sayesinde tanıişsak da onsuz da arkadaş olabilirdik bence...
gece de kızlardan biri kaldı benimle,hatta yeni sevgilimi anlattığımda da çok sevindi,tam kendin gibi birini bulmuşsun dedi güzel dileklerde bulundu...
o gece çok mutlu daldım uykuya
çünkü onlar benim ailem gibiydi ve ben bir ömür onlarla arkadaş olmak istiyordum,düğünlerine giderdim mesela mutlaka...çocuktan ayrılmam bütün senemi beraber geçirdiğim insanlardan kopacağım anlamına gelmiyordu...
veeee sonra olayların birden büyümesi
eski sevgilimin çirkinleşmesi
tehditleri
gecenin köründe kapıma gelmeleri...
....
şimdi bir baktım ki gece bende kalan kız hariç büttüüüün herkes silmiş beni faceden
çok da tın dedim görünce ama çok ağırıma gitti...bütün bir sene aynı evin içindeydik o kadar güzel günümüz geçti...demek ki hiçbiri benim arkadaşım değilmiş,
arkadaşlık kavramı gözümde birden değer kaybetti
bundan sonra eskisi gibi olabileceğimi hiç sanmıyorum...

Sevgili günlük,
her sabah uyandığımda ya bugün kendimi kötü hissedersem diye içim içimi yiyiyor allahın izniyle de hiç bişey olmucak.
dün serkanla görüştük gezdik ettik akşamı da eve gittim falan hersey iyidi ben onunla böyle her gezip tozmalarımda kendimi kötü kızlar gibi hissettim hani çok rahat falan her türlü şeye açık gibi hissettim o bana bunu hissettirmedi ama ben ona sormak istedim hakkımda ne düşünüyosun diye ama benim kas kafalı pek duygusal açıdan muhabbet etmeyi sevmediğinden bana ölüm gibi gelen o kelimeyi kullandı 'benimle gezip tozup rahatlığı yaşayan başkalarıyla da yapar' dedi ne kadar aşağılayıcı bi kelime ya ben kötü bişey mi yaptım sevdim ve yaşamak istediğimi yaşıyorum gayette normal.
kimileri neler yaşıyor ama bu ne ya ki benim ilkim ilk defa bu kadar farklı hissettim kendimi acıyı da tatlıyı da birarada yaşadık ama o kelimesi eni kırdı
neyse bende kırıldıgımı söyleyince bu muhabbetleri yapınca seni gırgıra alıyorum farkında değilmisin bu soruları bana sorma dedi bende ne düşündüğünü bilmek hakkım dedim neyse kırıldıgımı anlayınca baya kapatmaya çalıştı öyle işte günlük çok kırıldım
neyse bugün de geldi çattı işte günlük inşallah herşey yolunda olur rabbim dertsiz kedersiz bu günümü de geçirtir inşallah ve inşallah bayram ve bayramdan sonra buraya gelip yazdığımda bir mutlulukla yazarım allahım ne olur bugünüm ve bundan sonrası güzel geçsin baramım güzel geçsin serkan bana çok değer versin rabbim herşey yolunda gitsin ne olur allahım herşey yolunda gitsin serkan herseyiyle tertemiz düşünerek sevsin bana değer versin allahım ne olur allahım bugün ve bayram öncesi sonrası güzel geçsin allahım sıkıntıya üzüntüye gireceğim sebepler yaratma yarabbi ne olur güzel seyler yaşat rabbim merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük bütün gün ofiste telefonlara bakıp, bir şeyler not alıyorum. Genel müdürün işlerini falan yapıyorum. Bir yandan KK topiclerinde geziniyorum. Ne Facebook ne Twitter ne Tumblr ne de başka bir sosyal ağ kaldı, bu KK beni iyice sardı.
Ya artık aşk istiyorum yaaa! Şu kilocuklarımdan kurtulup "Aşk Şehri"ne uçtuğumda incecik ve aşk arayan bir kız olmak istiyoruuum.

Günlük adamızı sel bastı,iki gündür aşırı yağmur yağıyodu.
Her taraf harap olmuş evler,dükkanlar...
Bizde bi sıkıntı yok çok şükür
Elektrik kesiliyodu iki gündür şu an var ama su yok şimdi de :26:
Adada hazır su bile kalmamış şu an,bilmiyorum nasıl olacak.
Yardım geliyomuş gemiyle,vali de geldi az önce.
Allah yardım etsin herkese.

Hamileyim günlük:) Benim bir bebeğim olacak. Canımdan bir parça olacak. Herşeyim olacak. Şuan onu sağ salim dünyaya getirmekten başka hiçbir şey istemiyorum. İçimde bir hayat canlanacak. İnanamıyorum. Bugün öyle mutluyum ki anlatamam.

sevgili günlük çok yalnızım beeaa. kadınlar kulübü olmasa ne yapardım bilmiyorum. bak duygulandım şimdi. şaka maka yalnızım. bu gün sadece yemek yaptım. inşallah beğenirler. hayatım da bi atraksiyon yok yaaa. aşk istiyorum sevgili günlük.gönder bana onu.

Son düzenleme:
Anane candır, ailenin sultanıdır
Her bayram bize(bütün ailemize, dayılarım torunlar herkes :)) çorap alır, asla ama asla eksik etmez. Onun için bir gelenektir bu.
Canım benim Hollanda soğuk olur diye en kalınlarını almış bana.
Benim hayatımın her noktasında emeği vardır. Ne yapsam ödeyemem hakkını.
Allah'ım onu başımızdan eksik etmesin. Nazar

günlük..yazsam sna yazsam yazsam sayfalar dolar biliyomusun..en kötüsüde kalabalıgın içinde yanlızlıgı yaşamak aslında.okadar cokken aslında hiç olmak anlatılamaz bişey ki.derdini söyleyip derman bile olmasını beklemeden en azından ortak olmasını istedigim tek bi kişi bile yok cevremde.var aslında var ama sadece maddesel olarak var.herkes degişik şu hayatta be günlük.en iyisi dokunma sende bana.dertliyim cok..2012 neden iyi bişey getiremedi hala bana.bomboş bi yıllll geçiriyorum.şu 2013 gelseydi bi huzuruyla..

naber len günlükkk
kibar olmak gelmedi bugün içimden kusura bakma
bugün bütün gün evde oturup kargo bekledim ama gelmedi
yarında şehir dışına gidiyorum sonraada bayram tatili zaten of napıcam
sinir hastası ettiler beni ya
neyse..

bugün onunla konuştum
aslında yüzyüze konuşmak istiyordum ama nasip olmadı yarında gidiyorum zaten taa cuma akşamı gelicem.
mesaj attım uzunca ne varsa anlattım birşey diyemedi haklısın dedi.aslında farkında bile değildi davranışlarının ben söyleyincee dank etti sanırım
umarım düzeltir kendini
çünkü ne olursa olsun aşığım

ben bizi özledim aşkımmm...
pire için kaç yorgan yaktım
yine de yakarım
yine de seviyorum
hatıralarımda hep güzel kalacaksın
bugün sevdiğim yarın kötü olmaz benim olamaz
ben yakıştıramam öyle olsan bile
hayat artık çok anlamsız anlam arayana
yine de gözlerinde kendimi unutmak varken
her gece seni hatırlayarak geçiyor
seçim benim yine olsa yine yaparım da
yine seviyorum
çok fena saçmalıyorum
ettiğini bul !

herkese iyi bayramlar...

umarım güzel bir bayram geçirirler

Aşıksındır, gözün hiçbirşeyi görmez. İlişki düşmeye mahkum bir uçak gibi sinyaller verir ama ille de görmek istemezsin. Kimi zaman aşk da değil tutsaklıktır seni o çemberin içinde tutan. Sonu gelmeyeceğini bilirsin; kaçmak ister kaçamazsın. "Sensiz yaşayamam" der üzgün bir çift göz. Kimi zaman da "düzeleceğim zaman ver bana" der.. "Peki" dersin, inandığın için değil; tükendiğin icin....

Alışkanlığın sıcak, sığ suları çamur renginde de olsa görmemek için gözlerini sımsıkı yumar, anne karnındakı cenin gibi bacaklarını karnına çekip beklersin. Aylarca da beklesen bazı ilişkilerin kaderidir ölü doğmak. Yine de safça bir umuttan mı yoksa çaresizlikten midir bilinmez inanç ekip mutluluk biçeceğini zannederek o fidenin başında nöbet beklersin.

Onun özünü değiştirmeye çalıştığın oranda kendinden çalarsın aslında. İçinden bir ses "yalan, biliyorum" dese de gerçek olsun istersin. Peşinden gittiğin deniz içinde boğulmak pahasına daha da derin olsun istersin. Bir avuç su sımsıkı kenetlesen de ellerini akar gider parmaklarının arasından.

Bir cesede sarılmak gibidir artık ilişkini sürdürmeye çalışmak. Hantal, ölü bir cesettir sırtında. Sen sürüklemeye çalıştıkça izi kalır geçtğin yollarda. Gelecek güzel günlerin de ışığını karartır bu iz. Yalnızlıktan korkarak ya da ayrılığın acısını göze alamayarak o ölüyü sırtından atmadığın her gün uzun vadeli bir yalnızlığın altına imzanı atarsın aslında. En büyük yalanı da kendine söylersin. İlişkiyi yaşarken beklemenin seni yıpratmadığına inanmak çok büyük bir yanılgıdır. Yorgunluklar, kırgınlıklar ve kavgalar gittikçe daha da sert esen rüzgarlarla havalanıp durur içinde. Kasırganın gözünden bakabilsen birçok şeyin senin farkında olmadan yitip gittiğini görebilirsin aslında. Beklediğin mutluluk artık kaf dağının ardındadır. Güneşi olmayan bir gökyüzünde ayışığıyla etrafı görmeye alışmışsındır nasılsa....

Bazen sadece karar verebilmek gerekir. Koca bir ormanı yakmış olsan bile, bu toprak bir daha ağaç tutmaz diyerek yangın yerinin ortasında başını ellerinin arasına almadan; ayaklarının seni götürdüğü kadar uzağa giderek bu tutsaklıktan kurtulman gerekir.

İki kişilik yalnızlık yerine tek kişilik kalabalığı deneyimlemen gerekir, üstelik kimsenin varlığına ihtiyaç duymadan da tam olduğunu kendine ispatlayabilirsin.....

Alıntı- koskoca ömrümün özeti gibi bir alıntı.....

Son düzenleme:
Güzel bir arefe günü..
Mutluluk dolsun herkesin içi,
pozitif olsun herkes inşaallah.
Gülücükler saçılsın etrafa

Günlük ya hala sular gelmedi elektrikler desen bi var bi yok.
Susuz hayat ne zormuş.
Bayram geldi halimiz perişan resmen..
Yine de şükürler olsun evimiz sağlam.Bugün becerebilirsem azıcık temizlik yapıyım diyorum bi de sarma yapmak var aklımda.
Dua et de sular gelsin günlük.
Neyse şimdiden herkese iyi bayramlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…