Popüler Konu Sevgili günlük...

İçim buruk bir şekilde 2. bayramımı geçireceğim.
Aşk yoldaşım yanımda yok bu bayramda...
Telefondan kuru kuru iyi bayramlar dileyeceğiz ve sonra nöbet tutmaya devam edecek vatan için...
Bugünden başladı burukluğumuz onu teselli edecek kelimeleri zor buluyorum. Biliyorum ne desem boşa bana mutlu gözükür ama içi kan ağlar hepsini biliyorum... :85:
Ey aşk yoldaşım bana 2 bayram ve bir yılbaşı borçlusun gelince 2 kere elini öpeceğim ve yeni yılın bize uğur getirmesini dileyeceğim. Sonra her yeni yılın ilk dakikalarında yaptığımız gibi dans şarkımızı açıp dans edeceğiz :123:
Fiziken yanında değilim ama ruhum ve kalbim daima senin yanında adım attığın her yerde Aşk... Seni çok seviyorum​

Allah'tan gelen herşeye şükretmek ne kadarda güzel bişey, ne kadarda huzur verici..
Şükürler olsun Rabbim bi bayramı daha ailemle birlikte yaşattığın için..
Kimsesizlerin kimsesi sensin bu güzel günlerde kimse mutsuz olmasın sen gönlü darda olanların yardımcısı ol Mevlam..
Geçen sene kurban bayramım sağlık sorunlarım yüzünden hiç güzel geçmedi..
Aradan bir sene geçti, ne de çabuk geçti zaman..
Bayramlarda bir yanım hep buruk ama dedim ya Allah'tan gelen herşeye şükür..
Kıymetini bilmem, mutlu olmam gereken o kadar çok şey var ki..
Ha bide geçen sene hayatımda aşk vardı , bu sene yok.. Bunada şükür bu hayırlı demek ki benim hakkımda çok ağladım, çok yıprattım kendimi ama değdi mi HaYıR kesinlikle değmedi..
Hayat gerçekten güzel illa insanın hayatında biri olması gerekmiyo..
"Hayırlısı ne ise o olsun"dur benim Duam..
Bütün günlükdaşlarımın da haklarında ne hayırlısı ise o olsun..
Herkese ağız tadıyla bi bayram diliyorum..

tam 5 gündür yaşamaya direniyor günlük..
yeniden doğmak gibi, inatla sarılmak tüm sevdiklerine...
her şeye dört elle tutunmak..torunlar babaannelerini özledi,çocuklar annelerini..eşi,kardeşleri,yeğenleri...
emoşum yaa,teyzoşum,tombulum..

ilk günlere göre biraz daha iyi ,inşallah gündene güne daha iyi olacak...
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin,sevd,klerinin hasretini çekenlere vuslat..
kim ne diliyorsa onu nasip etsin..bayramınız kutlu,mutlu,huzurla dolu geçsin...

en büyük huzur insanın sevdikleriyle birlikte olması..onların varlığını bilmesi..yakınları,sevdikleri
göçüp gidenler için en büyük mutluluk yaşadıkları güzel anlar..anılar..Allah ım onlara da rahmet versin..

Bana yalan söylesen senden sonra kimseyle olmadım seni bekledim kimseye dokunmadan tekrar sana döndüm desen.
Ben de inansam.
Ama ne sen söylersin o yalanı ne ben inanırım zaten söylesen de.
O yüzden geri dönmenin ikimiz için de acıdan başka bir anlamı yok.

Şöyle bir geçmişe baktım da 3.ayda sana bunları yazmışım

Uzun zamandır ilk defa bu kadar mutsuz ve kötü hissediyorum kendimi
Az önce resmen bir sinir boşalması yaşadım kendime gelemedim çöktüm ya başka bi açıklaması yok.
Hak mı ki benim yaşadıklarım?
Lisede arkdaşlarım onla bunla gezerken kimseyle beraber olmadım kendimi tuttum ilkim olacak kişi sonum olsun istedim.
Şimdi lisedeki arkdaşlarım çok mutlu kimi evlendi kimi evlenicek kimi sevgiliyse...

Bende mi ondan ona gitmeliydim hayatıma onlarca erkeği sokmalıydım ilk olsun son olsun diye niye kendimi yırttım ben
Böyle bir hayırsıza denk gelmek için mi.
Niye bu kadar saf ve temiz kaldım niye?
Biri gelip herşeyi berbat etsin diyemi.

7 ay geçmiş üstünden farklı düşünmüyorum
7 aydır hiç mi yol alamadım ? vayyy beaaa ....

Neyse can sıkmaya gerek yok günlüğüm herkesin bayramı mübarek olsun :92:
Yola çıkanları Rabbim korusun inşAllah

Günlüğüm, yazasım geldi yine..
Malum kpss açıklandı sonunda. Kaç aydır bugünleri bekliyorduk ama ben hiç bir şey hissedemiyorum. Ne üzüntü, ne sevinç...
Sonuç sevdiceğimin beklediğinden 4-5 puan düşük geldi malesef. Çok sınırda bir yerlerde puanı.
İşimiz şansa ve en önemlisi duaya kaldı...
Ama benim hala umudum var, olacak inşallah.
İyi düşünelim iyi olsun di mi ama
Ayrıca kk'da dostlarım da beni yalnız bırakmadılar sağolsunlar, reeldeki bir çok arkadaşım arayıp sormadığı halde onlar unutmayıp burdan ulaşıp sordular, destek oldular. Tekrardan teşekkür ederim, İyiki varsınız canlarım
Son olarak da herkese hayırlı bayramlar diliyorum.
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerimizle geçireceğimiz güzel bayramlara inşallah..

hayırlısı olsun günlük

İyi bayramlar arkadaşlarım

Annem eskiden Bayram sabahlarında bizi yataktan sokerek kaldırırdi. Babam Bayram namazından gelene kadar odamızı toparlardik. Ama şimdi annemin uyandırmasına gerek yok; ben hiç uyumadım. Canımın acısı geçmiyor.

Yine aynı son; Bayram gelmiş neyime.

Son düzenleme:
Herkese hayırlı bayramlarAllahım sen hepımızın gonlunden gecenerı kabul eyle yarabbım!sana guvendık sana sıgındık kalplerımızden ımanı sevgını eksık etme yarabbım!Allahım sen dertlere dermansın hepımızın hakkında en hayırlsını nasıp eyle bızı yolundan ayırma yarabbım Amin!

yine bayram..
bi sevemedim günlük bayramları ben
bi sebebi yok sevmiyorum işte
belki kopuk akraba bağlarındandır

İyi bayramlar canımlaaarrr! Bu bayramda güzelce dinleneceğim. Kimseyle meşgul olmak istemiyorum!

Sevgili günlük, zamanla ilgili ciddi sorunlarim var.
Bir kerecik dursan, seni söyle geriler alsam ne olur?

Meraba günlükkk
Herkese mutlu bayramlar diliyorumm

Bayram sevinci sarsın her bir yanımızı

Bütün gün evde tek başınaydım.Annemler kurbanı kesmeye gittiler ben kaldım.Ders çalıştım .Ne kadar hoş değil mi ? Hiç bayram havası yok .Mutsuzum bugün neden bilmiyorum ama gerçekten kötüyüm.

çok duygusalıım günlüğüm..
olaylardan mıdır tarihlerin belli olmasından mıdır nedir bilmiyorum ama aşırı duygusalım..
tv de birini ağlarken görsem ağlıyorum..
hele o hayvanların seslerini duysam içim kan ağlıyor..
gözlerim dolu dolu sürekli..
şöyle hüngür foşurt ağlasam açılıcam ama onu da yapamıyorum ki..

Uzattığım zeytin dallarının hepsini tek tek geri çevirdiğini unuttu mu günlükcüm?
Ya yüzümü görmek, sesimi duymak istemediğini söylediğini nasıl hatırlamaz?
Ne kadar kıymetlim, biriciğim, göz bebeğim, pufidiğim olursa olsun,
hatta bayram olması bile ona şans vermemi sağlamadı.
Hele hele zümrüt gözlü prensesimi fanus içinde sunması yok mu günlük,
içimi nasıl yakıyor bilemezsin.
Eşi ile annesini kendi tahtlarına oturtamadı, ne yazık beceremedi işte.
Tüm haklarımı helal edip azad ediyorum. Allah onu da beni de affetsin.
Bu gün tüm sevenler kucaklaşırken, ben en en en eeeeen sevdiklerimden
iki canı içimde öldürebilme çabası veriyorum. Onların huzuru için hayatlarından
çıkmam gerekiyor. Canım çok yanıyor be günlük. Geçecek değil mi?
Neler geçmedi ki, bu da geçecek, geçecek elbette...
Her canlı bir kez ölmez mi günlük? Peki ben neden dilim dilim ölüyorum?

acım dınsın ve artık gerı gelsın ıstıyorum gunluk cok sucluyum cok cok cok((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…