canım sıkkın günlük..
ben hatalıysam en az karsı tarafta yani eşimde de hata var biliyorum...
araba sürmeyi az cok biliyorum ehliyetimde var ama unuttum acıkcası uzun süredir kullanmadığımdan. daha doğrusu yeni model arabaları daha rahat kullanıyorum su eski modellere göre. cünkü vitesi gecirmesi daha kolay oluyor. eşimde olmaz bu arabada öğren öyle yeni arabada kullandırtıcam vercem diyor.
neyse biz basladık kullanmaya bu esnada trafikteyiz dar uzun yokuslu virajlı bir yol. ne arasan var yolda zaten iki tarafı tarla.
köye gidiyoruz.
az kalsın kaza yapacaksın diyerek ben virajdan gecerken el firenniini çekti. sayesinde patinaj çektim ve az kalsın kazaya kurban gidiyorduk. allahtan direksiyonu kırdım da ne kamyona carptım ne de tarlaya uctuk
((
sonrasında bağırıs küfür cağırıs kaldırdı direksiyondn beni kendisi gecti ve ben sinirden ağladım ister istemez. neyse daha sonra tekrar bayramlasmadan sonra bindik arabaya tabi yine atıstık bundan sonra trafikte öğretmicem sana diye basladı söylenmeye. bende sen öğretme bence bundan sonra ben kendim öğrenirim zaten dedim. senin arabanıda istemiorum ayrıca dedm. ben kendi arabamı kendim alır kendi basıma öğrenirim dedim. kaza mı yapcan dedi. yaparım benim vücudum değilmi benim bedenim değilmi ben yapıom kazayı sen mi dedim kızdım bide kıyaslarcasına sen öğretmeyi bilmion bana baskasıda öğretti ama böyle öğretmedi dedim bide isim vererek iyice deli oldu
ama inadına yaptım kızsın diye. kalbimi kırdı cünkü. neyse sonracığıma git o öğretsin o zaman dedi. giderm dedim. ben seni bi döverm dedi
ohhhh canıma değsin.
neyse cocuk gibiyis bizde kabul ediyorum ama ne yapayım
( bunada üzülmüş zaten bende öptüm o da öptü barıstık. zaten o geldi ilk öptü :)))
ikinci bi harp ise işe geldiktn bi bucuk saat sonra aramamla gerceklesti
((
uykusundan uyandrdığım için.
sende deseydin uyuyacağım hayatm haberin olsun diye :)))
neyseki simdi tekrar telefon actıda barıstık :))) aksama masaj yaparsan biraz öpüp oksarsan gönlümü almıs olursun dedi.
coooooooooook fena cokkkkkkkkkkkkk