Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük, artık sevdigimle evlenmek istiyorum lütfen :93:
Babam izin versin artık bu evliliğe lütfen :114:

Bu sabaha kadar gayet iyiydim ama bugünü çok zor geçirdim günlük.
Üzerimde bi halsizlik,bi duygusallık var ki sorma.
Dokunsalar ağlayacağım.
Eşimle de tartıştık,sonra sağolsun onun çabasıyla barıştık.
Bana kalsa bütün gün yatıp gözyaşı dökebilirdim. :2:
Sadece annemle konuştum babamı istemedim bile telefona.Küskün gibiyim sanki kime neye hiç bilmiyorum.
Akşamda karın ağrım vardı yattım azıcık uyumuşum.Kalktığımda daha iyiydim.
Bazen kendimi hiç anlamıyorum biliyo musun?
Dışarı çıkmak,kimseyle konuşmak istemiyorum bazen.
Kaçıyorum sanki insanlardan.Niye?Bilmiyorum.
Kötü biri olduğumu düşündüğüm zamanlar var.Kendimi anlayamıyorum.

Gün gelecek ablamla kavgalarımı bile özleyeceğim biliyorum..
Sabah öyle saçma bi nedenden kavga ettik ki, hatta ben çocuk gibi ağladım..
Bazen çok duygusala bağlıyorum sırf ağlamak için bahane ediyorum bişeyleri..
Ama insan kardeşine küsebilir mi hiç..
Severim ben onu çok severimmmm..
Bayram nasıl geçiyor?
Ehh iste fena değil

Günlük kafayı yemek istemiyorum
Nolut artık ikna olsun babam,
sevdigimle evlenmek istiyorum.
lütfen bi ışık,
bir yardım,
bir çıkar yol.
yoruldum

canım sıkkın günlük..

ben hatalıysam en az karsı tarafta yani eşimde de hata var biliyorum...

araba sürmeyi az cok biliyorum ehliyetimde var ama unuttum acıkcası uzun süredir kullanmadığımdan. daha doğrusu yeni model arabaları daha rahat kullanıyorum su eski modellere göre. cünkü vitesi gecirmesi daha kolay oluyor. eşimde olmaz bu arabada öğren öyle yeni arabada kullandırtıcam vercem diyor.

neyse biz basladık kullanmaya bu esnada trafikteyiz dar uzun yokuslu virajlı bir yol. ne arasan var yolda zaten iki tarafı tarla.
köye gidiyoruz.
az kalsın kaza yapacaksın diyerek ben virajdan gecerken el firenniini çekti. sayesinde patinaj çektim ve az kalsın kazaya kurban gidiyorduk. allahtan direksiyonu kırdım da ne kamyona carptım ne de tarlaya uctuk ((

sonrasında bağırıs küfür cağırıs kaldırdı direksiyondn beni kendisi gecti ve ben sinirden ağladım ister istemez. neyse daha sonra tekrar bayramlasmadan sonra bindik arabaya tabi yine atıstık bundan sonra trafikte öğretmicem sana diye basladı söylenmeye. bende sen öğretme bence bundan sonra ben kendim öğrenirim zaten dedim. senin arabanıda istemiorum ayrıca dedm. ben kendi arabamı kendim alır kendi basıma öğrenirim dedim. kaza mı yapcan dedi. yaparım benim vücudum değilmi benim bedenim değilmi ben yapıom kazayı sen mi dedim kızdım bide kıyaslarcasına sen öğretmeyi bilmion bana baskasıda öğretti ama böyle öğretmedi dedim bide isim vererek iyice deli oldu ama inadına yaptım kızsın diye. kalbimi kırdı cünkü. neyse sonracığıma git o öğretsin o zaman dedi. giderm dedim. ben seni bi döverm dedi ohhhh canıma değsin.

neyse cocuk gibiyis bizde kabul ediyorum ama ne yapayım ( bunada üzülmüş zaten bende öptüm o da öptü barıstık. zaten o geldi ilk öptü :)))
ikinci bi harp ise işe geldiktn bi bucuk saat sonra aramamla gerceklesti ((
uykusundan uyandrdığım için.
sende deseydin uyuyacağım hayatm haberin olsun diye :)))

neyseki simdi tekrar telefon actıda barıstık :))) aksama masaj yaparsan biraz öpüp oksarsan gönlümü almıs olursun dedi.
coooooooooook fena cokkkkkkkkkkkkk

son 2 gün 2 gün sonra twentyfour tekrar okuluna dönerr pff hiç gidesim yok suan ohh rahatım yerinde misss gidip hemen sınavlarla boğuşacağım umarım hepsi iyi geçer korkuyorum :18: aaa ben abimin niişanına gelemem durumum vardı yaaa ona bi çözüm buldum o gün sınavım sabah nişan akşam sınavdan sonra hemen bincem otobüseee gelcemmm saat falan geç kalırım sadece umarım bu defa bi aksilik çıkmazzz çook isitiyorum abimin mutlu gününde yanında olmayı yarında çeyiz götürücezzz çoook güzel şeyler bunlar ya umarım hep huzurlu olurlarr..

2 yıldır çabalıyoruz, çırpınıyoruz, tırmalıyoruz günlük. Olmuyor olmuyor olmurdu günlük. Nihayet hamile kaldım ama Onu tutamadım, taşıyamadım günlük. 7. haftasında kaydı gitti meleğim. Yalnızım günlük, ağlıyorum günlük

Şükür yarabbim bu mubarek günde yüzlerini gösterdin ona. Gördü haklı olduğumu. Allah'ım sen büyüksün.
Herkesin bayramı mübarek olsun bu arada

Çocukluğumu çok özledim

Nerde benim sanal bebeğim , nerde benim kırmızı elbisem , nerde benim kaktüs çiçeğim

Sevinçlerim gülüşlerim nerdesiniz ?

Yinede şükür sonuna kadar şükür sonuna kadar tebessüm :)

''Seni kaybeden neyi bulmuştur,Seni kazanan neyi kaybetmiştir Rabbim''

Günlük ben geldim
bugün içime sığmayan bir aşk var.. dün aaşk geldi bize bayramlaşmaya birlikte kahvaltı yaptık.. halamlara bayram ziyaretine gittikten sonra 3.5 yıllık birlikteliğimizde lk defa birlikte otobüse bndik günlük ver elini istanul
istanbulda aşkın akrabalarını gezdik tanıdıklarımı yeniden tanımadıklarımıda ilkten çok sevdim çok sıcak bir akraba kavramları var günlük çok hoşuma gitti
bugün arkadaşlarımla vakit geçiririm muhakkak yarın aileml aşklara yemeğe gidiyoruz

dipnot : hayat mükemmel olurdu, eğer bunlar olsaydı

Son düzenleme:
hey sen,nabersin,hayat nasıl gidiyor pembiş..beni sorarsan eh işte..orta şekerli türk kahvesi tadında..

ha bu arada özlemişim seni pembiş...kırılırsın şimdi sen,özlemedin mi beni diye.kırılma kırılma..özledim.çok hemde..

bu aralar hmileliğinde vermiş olduğu duygusallıkla herşeyin daha da üst üste geldiğini düşünür oldum...

erken doğum tehlikesiyle 3 kez yatıp çıktım hastaneden. arife günü taburcu oldum neyin ne olduğunu anlayamadan. annem de kalan canım köpeğim kızımın bir gece de 4 kez sara nöbeti geçirdiğini öğrendim. bayramın 1. günü hiçbirimizi tanımıyordu. hafızası kısmen silinmiş gibiydi. öylesine korkmuş kendini kasmış bir köşeye sinmiş yanına yaklaştıkça gözlerini patlatıp bakıyordu. bayram giib olmadı bizim için. hiçkimseyle bayramlaşmaya gitmedik. Fıstık kızımın iyileşmesini bekledik. 2. günü biraz daha güven duymaya başladı. iyi gibi... onun hastalığından ne erken doğum ne de bebek heyecanı hiç birşey hissedemiyorum.
inşallah kızım iyileşir. oğlumda sağlıkla dünyaya gelir. benim için bayram işte o zaman.:2:

annemin sabahlara kadar fıstık kriz geçirmesin diye balkonda sabahlamaktan şişmiş gözleri,uykusuz yorgubn öyle bir bakıyor ki fıstığıma.. benim emanetim diye belki de o denli sarılmış ki... kaşıkla mama yedirmeye çalışıyor arkasında.. onu heyecanlandurıp mutlu etmek için ne bayram sabahı annesine ne de kayınvalidesine bayramlaşmaya bile gitmedi. kendini öyle bir adadı ki kızıma.. gece fıstık yerde yatarsa annemde yerde yatıyor. gölgesi gibi yanında.. sağolsun. sayesinde içim biraz rahat.
ama eğer Fıstığa bişiy olursa annem ikinci kez hayat arkadasını.. bense ilk kızımı yavrumu kaybetmiş olucam. Rabbim sağlıklar şifalar versin. öyle yorgunum ki...

Selam günlüktooo
Öncelikle herkeşlerin bayramları mübarek olsun,bol etli ve bol tatlılı bayramlar diliyorum
firarperest'im gibi ailesinden,sevdiklerinden ayrı olanlara sabır ve şükür diliyorum; bilsinler ki gecenin ardı mutlaka gün
Asker yarenleriiiii de hüzünlüdür muhakkak,giz üzgündür dedim ama plakaları sayıyormuş baya iyi gördüm onu

Gelelim baannnaaaaa
Herkes nişanlısıyla,sözlüsüyse bayram ziyaretlerinde bense evdeyim
Niye mi? Çünkü bayramlarda herkeşler kavuşurken biz ayrılıyoruz
O ailesine gidiyo,koca şehire İstanbula..
Neyse ki mutlu ya gerisi mühim değil

Bu yıl biz çifte bayram kutladık günlüktooo
26.10.09'da başlayan yolculuğumuz dün,yani bayramın ikinci günü 3. yılını doldurdu
Tam saat 10'a 10 vardı
Geceydi tabi..
Hava buz gibiydi ama ılık ılıktı ona doğru..
Ben sus pus edalarında,o ise ilk cümleleri kuramamanın zorluğunda
Sonra söylenen ilk cümleler,verilen sözler
Ben fena nazlarda; 'Gülben Ergen gibi gök yüzüne yazmazsan olmaaaazzzz'
Şebekliğe o günden başlamışım
Ama biz zaten 2.5 yıldır da çok yakın dost değil miydik ki
Dost numarasına kandırdı beniiiii
Bi kaş yaptı,bi göz kırptı kandırdı vallaa
Film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor 3 yıl!
Sanki o hep olmuş gibi,hep yanımda hep benimle gibi..
Sanki doğarken 'Biz' olarak doğmuşuz gibi..
O ilk kıskançlıklar,o el titremesi,o kalp çarpıntısı!
Sabahın ilk ışıklarına kadar mesajlaşmak
O ateş,o yangın!

Ahhhh günlük ahhhhh
Dün gece tam da o saatte konuşalım dedik
'Vay beee 3 yıl olmuş' dedim,'2 gün gibi sanki değil mi?' dedi..
İnanamadım!
O kadar tazeyiz işte günlükto,o kadar ilk günkü gibi
Hatta giderek daha sağlam,giderek daha içime yerleşerek..

Rabbim hiç ayırmasın bizi

Bu yıl 26.09'a parmağımda yüzüğüyle girmek nasip oldu;
Seneye de soyadıyla girmek nasip olsun

Seviyorum onu günlüğüm,çok seviyorum!
'O'nu!
Herşeyden!

Günlüüük dün çok garip bir gündü. O özlediğim, yerine kimseyi koyamadığım arkadaşım aynı zamanda hoşlandığım erkek bana seni çok özledim yazdı. O kadar romantik, o kadar tatlı tatlı konuştuk ki sevgili bile olmuş olabiliriz. Aslına bakarsan günlük ben sevgili olmak istemiyorum. Beni beğenmeyecekmiş gibi geliyor, kendime güvenmiyorum. Şuan özgüvenim tam olsa anında onunla harika bir ilişkiye başlardım ama utanıyorum. Hayat ne kadar berbat, ne yapacağımı bilmiyoruuummm...

Ay ben ne yapacağım bu adamla.. En iyisi ağırdan alayım bakalım o eski heyecan devam edecek mi ona göre bakarız. Şuan başka bir plan bulamıyorum. Görüşmekten çekiniyorum ama ne kadar ertelersem erteleyeyim görüşeceğim.. Ocağa kadar nasıl güzelleşeceğimi o da izleyecek demektir..

Benim için bayram demek başka bir şeymiş burda anladım. Bizde kurban bayramlarında koca bir kazan et kavrulur ve gelen herkese ikram edilir. İlk gün ananemin evinde akşam yemeğinde buluşulur ve bayrama yakışır bir sofrada yemek yenir. Diğer günler akrabalara gidilir, en az 1 saat oturulur, sohbet edilir eğlenilir. Evde yenilen her yemekte sofra özel kurulur. Bayramın ikinci ve üçüncü gününde ya bizde akşam yemeği yenir 11 kişiyle ya da teyzemde. Gece yatana kadar oturulur orda. Bayramlaşmaya giderken en güzel kıyafetler giyilir, makyaj yapılır. Her şeyden önce ilk gün mutlaka anne babanın eli öpülür. Etin yanında ikram olarak zeytinyağlı dolma, börek, sulu bir sebze yemeği, rus salatası ve tatlı ikram edilir. Burda öyle mi? Kurban kestikleri halde küçük bir tencere et kavurdular ve sadece ev ahalisi bir akşam yedi. Eve gelen misafirler sadece 5 dakika oturdu, biz de gittiğimiz yerlerde 5 dk oturduk. Abartmıyorum gerçekten 10 dakikayı geçmedi hiçbiri. Gelene apar topar tatlı ikram edildi. Et verilmezmiş çünkü zaten herkes et kesmiş. Bayramlaşmaya eşofmanlarla gittiler. Kendi akşam yemekleri bile öyle özel olmadı. Ben uğraştım biraz sofrayı süslemek için. İlk gün anne baba eli öpülmedi, ben de hatırlatmadım çünkü küçük tuvaletini yaptıktan sonra elini yıkamayan, eliyle sürekli burnunun üstüne dokunan ve elinden hiç sigarayı düşürmeyen birinin elini öpmeye niyetim yok. Sadece bunlar mı böyle yoksa buranın hepsi mi böyle bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. Çok bunaldım günlük. Anlattıklarım çok çirkin şeyler biliyorum ve bana da hiç yakışmıyo ama inan artık fenalık geldi. Sevgi besleyemiyorum. Bir baba kızlarını yolunucak kaz gibi görür mü? Akü değişiyo bir kızı ödüyo, adamın canı televizyon almak istiyo diğer kızı ödüyo ve isterken hiç utanmıyo. Sormuyo bile kızlarımın almaya gücü var mı diye. Ben onları büyüttüm besledim şimdi onlar dediklerimi yapmak zorundalar. Benim babam kendine bişey aldırmayı bırak maaş aldığım zamanlar bile çöp aldırmadı eve. O senin paran dedi. Günlük halkı okumasın bu yazdıklarımı nolur, ben kötü niyetli bir insan değilim, tam tersi iyi niyette saflık derecesindeyim ama bu kültürsüzlüğe cahilliğe daha fazla sessiz kalamıyorum. Bnları kime anlatıyım. Yazmaktan bile utanırken kime söyleyeyim. Benim burda mutsuz olduğumu ailem biliyo. Bayramın ilk günü babam hıçkırarak ağlamış benim için. Babamın bu yaşıma kadar ağladığını sadece 2 kere görmüşken hıçkırarak ağlamasına nasıl dayanıyım günlük........

günlük güzel bir bayram geçiriyorum aile ve dostlarla tek eksik aşkımın yokluğu olsun diyorum gülüyorum herşeye doğacak güneşimiz bizimde geçiyor zaman son 81 plakalardayız %50 si bitti bu askerliğin mutluyum çok şükür

forumdan elif (gaydırgubbak) arkadaşımızın yıl dönümüymüş daha daha büyüsün aşkları ilk günkü büyü hiç bozulmasın sağolsun düşünmüş beni yazmış kıyamam ben üzgün değilim canım tutundum arkadaşlarıma aileme son ayrılık senin yarin istanbula gelmiş benim yarim ise ankaradan memleketine geçti yinebüyük şehirler ayırdı dilerim son ayırmalar olur bayramda seyranda hep el ele oluruz canım dilerim herkes kavuşur

günlük hayattan isteklerim var benimde her insan gibi lütfen isteklerim olsun benimde buraya mutlu haberleri yazayım hayattım şu an için yolunda lütfen lütfen hep böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…