Popüler Konu Sevgili günlük...

öncelikle bütün günlükdaşlarımın bayramını kutlarım
günlük sana içimi dökmeyeli epey zaman oldu..
ne sıkıntılar çektim ne bunalımlar yaşadım içten içe ama buraya yazıpta birazcık olsun rahatlama gücünü dahi bulamadım kendimde..
eşimle herşey yolunda birbirimize karşı sevgimizi yeniden kazandık
hatta fazlasıyla seviyoruz birbirimizi herşey çok güzel
ama evlendiğimizden beridir bu borç harç sıkıntısı bitmedi günlük
sanki ödedikçe fazlalaşıyor gibi
çok üzülüyorum bu duruma katlanamıyorum evlenmeden önce böylemiydi
paranın kıymetini bilmezdim
pervasızca harcardım gezer tozar neredeyse her hafta kıyafetler alırdım kendime
yemeğe sinemaya giderdim arkadaşlarımla
ama şimdi eve tıkılmış gibiyim
gezmeğe gidemiyoruz
her istediğimi alamıyorum falan filan..
bayramda bir başkaydı bu defa ailemsiz yapayalnızdım sanki
çalışmak istemediğimi tekrar tekrar söyledim ona tamam sen bilirsin diyor ama ardından da alacaklılarından bahsedince şimşekler çakıyor tekrar
bu hep böyle mi olacak günlük..
ben onun yüzünden herşeyi erteleyecek miyim..

umarım herşey düzelir ve biz çok daha mutlu oluruz..
hiç umudum yok ama neyse..

ömür boyu borç ödeyemem diyor bana sanki o borcu ben çıkardım başına..
erkekler neden böyle..

Can dostlarımla harika bir gün geçirdim günlükcüm.
Kah güldük, kah ağladık en çok kahkahalarımızla dikkati çektik.
Ters yüz ettik kendimizi, kokuşmuşluklarımızdan arındık, yenilendik.
Onların hayatımda olmasını sağlayan Rabbime Şükürler olsun.
İyi ki varlar, sonsuza kadar hep varolsunlar İnşaallah. Amin...

Bazen kendimi tam bi palyanço gibi hissediyorum günlük...
Bütün gün hep mutluyum, yüzümde hep bi gülümseme..
Ama iki gündür ağlayarak uyuyorum..
Yaşadıklarıma ve yaşayamadıklarıma gözyaşı döküyorum habire..
Aslında güçlüyümdür bakma böyle zır zır ağladığıma..:2:
Ben bu ağlayarak uyuma işini alışkanlık ettim ama ondan korkuyorum..
Bazen de kendimi nankör buluyorum..
Hayatta ne dertli, ne çaresiz insanlar var benim ağladığım şeylere bak diyorum kendi kendime.
Ama insanım işte..
Yatağıma girdiğimde kendimi öyle rahat hissediyorum ki..
Sanki biri beni dinliyo ve ben gözlerimle, gözyaşlarımla konuşuyorum gibi..
Ama rahatlıyorum.. İçimden geçenleri kimseye anlat(a)mıyorum..
Beni kimse anlamayacak gibi geliyo...
Neyse be günlük...
Hayat işte..............................

günlüük. hani hiç yazmasaydım keşke dediğimiz anlar vardır ya işte tam o andayım. resmen rezilliğin dibi keşke yazmasaydım günlük artık onunla ilgilenmicem artık hayattan zevk almaya bakıcam artık onu umursamicam. yeter artık günlük. çok doluyum ben. ağlayıp zırlamak istiyorum şu an. niye böyle oluyor bana günlük yaa hiç istemiyorum böyle olmasını. bende normal insanlar gibi olmak istiyorum günlüüük. Allah ım sen bana yardım et yarabbiim

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun Arkadaşlarım

Gunluk sana bir iyi birde kotu haberim var ....

Hayatimda ilk kez bir kasirga yasayacagim.... bu iyi haber :)

kotu haber ise tam tepeme dogru geliyor ve son 30 yilin en siddetli kasirgasiymis

Sandyyyy, yahu nedir benim bu kadinlardan cektigim ....

günaydın günlükkkk

enerimizin hiç bitmeyecegı birgun diliyorum herkeze.diyete başladım bugun 2 3 kılo verecem rahatsız hıssetım kendımı.toparlanmam lazım ecele.

gunluk sankı 5 gun tatıl degılde sırtımda yuk tasımısım gıbı babaneme gıdınce hep boyle oluyor tatıl degılde yorgunlukla gerı donuyorum.kıtabımı bıtırdım zulfu lıvanelı serenad nasıl kacırmısım ben boyle bır kııtabı resmen bayıldımmmm.

hoscakal gunlugum.

Günlük; içine şeker koyduğum halde neden acı gelir kahvenin tadı?

Güzel günler göreceğiz güneşli günler günlüğüm...
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun günlüğüm...
Nice güzel bayramlara...

günlükcüm artık sosyal alemden uzaklaşıyorum. sırf kafamı dinleyebilmek için. ne kadar çok internette takılırsam bi o kadar üzülüyorum kendi kafamda bişeyler kuruyorum. o yüzden bi süre girmemeye karar verdim günlük. belki de ödevim falan olmadığı sürece bilgisayarımı bile açmamayı düşünüyorum. boş boş geçirmeyi düşünüyorum günlerimi. en azından dersime falan çalışırım belki. dün gece aldığım bu kararı şu an itibariyle uyguluyorum. buralara da giremezsem kendinize iyi bakın dostlarr.

Günlüüük
Bugün canım çok sıkılıyor. Hem havanın bu kadar kapalı olması hemde yarın iş, okul, spor maratonumun başlayacak olması beni biraz gerdi sanırım. Bugün iyice tembellik yapacağım. Akşam üstü 2dk kuaföre giderim, sonra yatışa devam.

Sevgili Günlük, KK'da takıldıkça kadınlardan nefret eder oldum.
Artık feminist ayaklarına yaklaşmıyorum bile.
Erkekler haklı!

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Bayram bu. Kutlayın sadece başka yerlere çekmeyin ey milletim!

inadına kutlarız bu bayramı be günlük!
evet adı bayram ama geride ne kanlar ne canlar verildi..
biliyorlar mı?

bence biliyorlar ama işlerine gelmiyor sanırım.gelmesin bakalım en azından o sehitler bir gün hesap sorar ya sizlerden
o zaman varya korkun bu yaptıklarınızdan.
ama kacışınız olmayacak

Süper bi tatildi günnük. Hiç dönesim gelmedi
Bugün Ankarada olmak vardı ..
Herkese herşeye inat Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ..

tatil yordu beni günlükkk
yarın eğitime başlıyorum yeni işim hayırlı olsunnn
cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun

Dün akşam migrenim tuttu günlük. Yatsam olmadı kalksam olmadı sabaha kadar kafamı nereye koyayım şaşırdım. Sabahtan bu saate kadar da devam etti. Şimdi biraz iyiyim çok şükür. Normalde 3 gün sürdüğü için 1 günde atlattığım migren ataklarında kendimle gurur duyar oldum Allah kimseye vermesin. Normalde acile gidip serumumu yer sabaha kadar uyur sabah misler gibi uyanırdım ama malum artık hamileyim. Ahh ahh analık böyle bişey

Günlüüük tatil bitti, bitiyor bugün. Nasıl sıkıldım, nasıl bunaldım şu havalardan. Yarın okul, iş, spor hepsi birden kendime getirecek beni.. Hele ki spor insanı öyle rahatlatıyor öyle rahatlatıyor anlatamam. Bir an önce koşturmaya başlamak istiyorum yoksa depresyona gireceğim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…