Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;
Tatil bitti yarın aynı tempoyla devam etme vakti.
Ben çok keyifliyim ama neden bilmiyorum çok huzurluyum. Yarında yengem küçük kağancıkta geliyormuş mutlu oldum :)
Yarın eve gelince oynarız biraz onunla...
Her şey yolunda bitanemde 2-3 gündür yaptığı çocuksu davranışları bırakıyor anladı herhalde artık tavrımı.
Daha görüşmemize tam 10 gün var hemen geçer inş...

mutluluk o yaz akşamı beni terk etti...senden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı yağızım...bak yine ağlıyorum...dertliyim yine günnüş...

İnanılmaz yorgunum günlüğüm...
Öyle böyle değil...
Arefe günü gittim evime ve dün döndüm..
Çok güzel geçti, kardeşler bir arada, annem babam yanımda çok şükür çok güzeldi evet ama çok kısaydı ve koşturmaca doluydu..
Çok yoruldum günlük..
Sana bile zor yazıyorum.
Uyumak uyumak ve uyumak istiyorum günlük..
Ve artık yalnız olmamak

Keşke bu kadar pimpirikli bu kadar evhamlı bırı olmasaydım.
Istedıgım pişkinlik derecesınde rahatlık degıl.Birazcık ya.Arada aman boşver,takma kafana diyebileceğim bir rahatlık.Fazla degıl.
Bıraz rahat bırı olmak ıstıyorum.Çok yoruluyorum böyle çok

HErkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun günlükk....
Yarın iş başı alışmıştım 6 günlük tatile çok zor geliyor

Son düzenleme:
Kocıs nobetcı evde yalnızım cokta yagmur yagıyor gok gurluyor Allah hayırlı rahmetler versın. Gunluk persembe gece kayınvalıdemler yola cıkıyor cuma gunu gelıyorlarmıs gelmekten vazgecmıslerdı esımi arayıp geleceklerını soylemısler bak hic benı aramıyorlar bıle ama olsun ogulları calısıyor evde benımle oturacaklar onu dusunmuyorlar neyseoyle ıste gunluk tercıh klavuzunun acıklanmasını belkıyorum hayırlısıyla bır memurluk olur ıns. Bende o duyguyu tadarım

çok üzgünüm günlüğüm..
bugun öyle kötü bir gündüki anlatamam..
ama orda kendi başıma düşünürken o mudur değildir değildir derken gidip yetişebilseydim herşey çok farklı olabilirdi..
sevdiğimin yanında olamadım..
içimin acısını anlatamam sana günlüğüm..
allahım canım dedim canıma kattım, canım bir tek sana emanet..

Arifiye mi maşukiye mi??

Köy kahvaltısı mı alabalık mı??

Birazdan uyumazsam yarın hiçbirisi

Güzel bir gündü.
Sapancada alabalık

Arkadaşları görmek en güzeli...

Birde çocukları parktan alıp masaya döndüğümüzde adamlar işletmenin verdiği pembe polar battaniyeleri sırtlarına almışlar ya hava soğuyunca

Son düzenleme:
İçimde bi patlama var günlük. Gece gece neşem arttı. Allah bozmasın.

Yarın yine rutine dönüyoruz...
Ama yağmur yağınca her şey daha da kötüleşiyor. Kapalı kasvetli havaları her zaman sevemiyorum. Kış gelsin istemiyorum sanırım.

Düşünüyorum, çözemiyorum günlük.. Herkes her yerde. Kimi geziyor, kimi herhangi bir eyleme katılıyor. Çoğu insanda "ben de oradaydım, ben de şunu yaptım, evet ben de gördüm" sözleri..
Diyorum ki; misal bir haftalığına insanların yaptıklarını paylaşacak alanları olmasa, eylemlerini anlatacak kişi ya da mecraları olmasa.. sence yaptıklarını yapıyor olmaya devam ederler miydi?

selam gunlukkk
dün gece tek başıma 3. dunya savasını cıkartabılırdım.o kadar ok sınırlendımkı gıttım dus aldım abdest aldım hala sınırlıyım.neyse gectı cok sukur ama burnundan fıtıl fıtıl getırmezsem ahhhhhhhhhh.

neyse

bugun kdv son gunu gunluk bayramda okudugum kıtabı kutuphaneye bırakıp yenısı alıcam.ne kadar az ınsanımız kutuphaneye gıder oldu gunluk.sapsarı sayfalarda roman okumak kokusunu duymak kagıtların erısılmez bır zevk.

kemer sıkma polıtıkalarına gırdım yıne gunluk cok harcıyorum kredı kartı doldu maasım yetmıyor.evden ogle yemegı getırmeye basladım.

hoscakal.

Sevgili günlük,
bayramın 1.günü akşama doğru babam annem iki kız kardeşimle birlikte anneanneme merkeze gittiler bende kardeşlerimle kaldık.serkanla görüşememiştik günlüğüm annem ogün birarada geçirelim diye izin vermedi bende o yüzden cıkıp ta bi ağız tadıyla serkanla bayramlaşamamıştım ama bizimkiler anneanneme gidince akşam bende dışarı çıktım hemen serkanla görüştük bayramlaştık şükür güzel geçti eve döndüm babam da onları bırakıp gelmişti.
bayramın 2.günü serkanla onlara gidicektik annesi halaları beni bekliyodu ama serkanın askerden arkadası gelince bana da ezile büzüle ben sana katılamıcam dedi bende normal gördüm artık olabilir arkadsı bayram için şehir dışından geliyor olsun o kadar..
bende annesini halalarını falan gördüm bayramlaştık çok güzel gecti ordan arkadaslara ugradım eve geldim bizimkilere yemek hazırladım akşam yemek yedik falan dayımlar geldi o gece dayım bizde kaldı bayramın 3.günü akşamı bende anneannemlere gittim ogün aynı şehirdeki kuzenimde kaldım gece geç vakte kadar sohbet ettik sonra uyumuşum..bayramın 4.günü erkek kuzenim vardı onunla ögleye doğru kafede görüştük biraz muhabbet ettik anneanneme gittim yemekler yenildi sohbetler edildi akşamı babam bizi almaya geldi..bu süre içerisinde de serkan hep bana karsı biraz uzaktı hani napıyosun diye hal hatır sorma gereği duymadı bi tarafım üzgündü..neyse akşamı eve döndük serkanın da smsi bitmiş haber de vermedi sinir oldum ben aradım öyle söyledi.

neyse 29.ekim günü de serkanla görüşürüz diye tahmin etmiştim ama baktım işler öyle ilerlemiyor evin temizliği falan filan derken annem de biraz tutucudur o yüzden yeni gezmeden gelsik gtmek yok dedi bende cıkamadım aksamı belki cıkarım diye hayal edyordum ama bi tatsızlık oldu annemle tartıstık aksam cıkmama da izin vermedi(sanki 10 yasında cocukmusum gibi)deli oldum 20yasındayım ben naptıgımı biliyorum ama gel de anlat
neyse serkana da uygun bir dille anlattım görüşemedik ama en yakın zamanda inşallah görüşürüz..

akşam biraz serkanla konustuk moralleri bozuk dükkan acacaktı ama dükkan sahibiyle anlaşamadı o yüzden burda cok iyi maaslı bir fabrika var ona basvurusunu yapacakmıs günlük ne olur allahım ona yardım et de bari bu işi olsun..ama gel gelelim bu işler de torpil istiyor günlüğüm dedem fabrika sahibini tanıyor dedi ama inşallah işe tam da istediği güzel bir şekilde alınır günlüğüm inşallah allahım yüzümüzü güldürür..
allahım ne olur yardım et bize serkan hiç bi zaman bana karşı sevgisiz soğuk olmasın allahım ne olur benim de onun da birbirimizle ilgili üzüleceğimiz sebepler yaratma rabbim..yalvarıyorum allahım bugünüm de güzel geçsin hersey hayırlı bir şekilde ilerlesin allahım ne olur yardım et de herşey yolunda gitsin allahım yalvarıyorum rabbim serkan beni hep sevip değer versin allahım ne olur merhamet et bize yardım et yardım eli uzat
amin..

Ay günlük bütün gece aptal saptal rüyalar gördüm, saat başı uyandım. Çok kötüydü. Biraz dinleyeneyim, hazırlanıp kuaföre gideceğim. Orada da işe...

Günaydın günlük son günlerde bi halsizlik,bi uyku hali var ki üzerimde.
Dedim bundan kurtuluyum sabah eşime kahvaltı hazırladıktan sonra yatmadım o yüzden ama sen bi de bana sor
Direniyorum resmen direniyorum hava da bi soğuk ki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum çok üşüyorum.
Soba kurucaz zaten yakında, geçen kış ufo kullandık zor oldu,masraflı oldu.İnşallah ilerde doğalgazı olan bi yerde yaşarız da rahat ederiz be günlük.
Hayatımın en amaçsız, en savruk günlerini yaşıyorum şu sıra. Bi işim yok, ev hanımlığı yapıyorum. Yarınımın bugünden pek farkı yok.
Sıkılıyorum sadece şöyle düşünüyorum belki de ilerde hiç bu kadar rahat olamıcam hiçbir şeye vakit bulamıcam belki çocuk olacak belki atanmış olurum falan ne biliyim öyle teselli ediyorum kendimi.
Yeniden sınava hazırlanmak istemiyorum ama hazırlanıcam, zorluyorum kendimi,daha da zorlucam. Eskiden gıkım çıkmazdı çalışırdım, yılmışım resmen. Yine de istiyorsam vazgeçmemeliyim biliyorum.
Bunun dışında örgü örüyorum günlük. Henüz olmayan bebeğimin battaniyesini örüyorum. Ben anca bitiririm zaten di mi?
Öyle işte oyalıyorum kendimi. Çok yalnızmışım gibi geliyo bazen.
Forumda konuları okuyorum mesela iki yorum yazıyım belki muhabbet olur, arkadaş edinirim belki diyorum çekiniyo muyum nedir onu da yapamıyorum.
İyice asosyalleşmişim onu anladım. İnsan faal olmalı sanırım hayattan soyutlamamalı kendini.
Ama işte ben canımı sıktıysam bi şeylere varsa bi derdim kapatıyorum kendimi. Onu kafamda halledene kadar kimseyle görüşmek istemiyorum sanki.
Kendimi çok sorguluyorum ben, çok eleştiriyorum. Hiç rahat bırakmıyorum sanırım kendimi Kendime zarar biriyim sanırım.
Ama değişecek bu günlük değişmeli, Allah'a çok şükür güzel bi evliliğim,beni seven ve çok sevdiğim bi eşim var. Şükretmeli, hayattaki güzellikleri kaçırmamalıyım.
Toparlanmaya ihtiyacım var.

Çok özledim...
Artık telefonlar yetmiyor yanımda istiyorum seni...
Sadece ve sadece seni istiyorum sevgili... Her gün eriyip gidiyorum kokunu içime çekmek istiyorum.
Daha yeni yarılamışız askerliği bir bu kadar daha nasıl sabredeceğiz biz ?
Uyutsalar beni sen gelince uyansam olmaz mı ?
Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne ders çalışmak, ne yemek yemek, ne de gezmek sadece uyumalıyım.. uyumalıyım ki zaman geçsin...
Bugün böyle bi gündeyim. Hasretimi artık nerelere yazsam bilemiyorum. Ben işin içinden çıkamadım sen yol göster Tanrım....
Dayanmak istiyorum...​

Nedendir bilinmez ama uzunca bi süre ayrı kaldık senle günlükcüm...
Girmek istemedim siteye.Belki de kötü günler geçirmemdi en etkili etken.
Eski mesajlarıma baktım da mucizelere inanıyorum demişim. Evet inandığım gibi de oldu
Öncelikle eski işime döndüm,sonra da hayatımın aşkını buldum(gerçi eski iş arkadaşım ama neyse)
Herife yan gözle bakmıyomuşum meğer vakti zamanında
Sadece tek bir pürüz kaldı onun içinde kızlardan dua istemek için geldim!
Ne olur bunu okuyan herkes kayınpederim için dua edebilir mi
Sağlığına kavuşup,sağ salim çıkalım şu hastaneden,yenelim kanser denen illeti
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

günnüş firarpereste söyle umudunu yitirmesin...ben de bir dönem onun yaşadıklarını yaşamıştım şimdi atandım ve o zamanlar kendimi sıktığıma acıyorum.bol bol dua etsin...ben mi bana gelince...karmaşık...ne yapacağım bilemiyorum...

Geçen seneden beri kalçamda tek bir noktada bir ağrı vardı.İyice artmaya başladı.Hele 9 gun ıcınde 2 defa 18 saatlık yolculukla..Randevu aldım bakalım.İnşallah
geçici bir durumdur yoksa artık kolay kolay spor yapamam.Sancı iyice vuruyor cunku.Onu geçtim ayagıma dogru da vuruyor.
Artık okuldan ıyıce sogudum.Tayın istiyorum artık.Yaklasayım evime memleketime.İlk önce Ocak gelsin.Askerlik bitsin hayırlısıyla.Sonra da Mayıs gelsin ve İldışı tayınler açılsın.
Hayırlısıyla olsun artık .

günlük bugünlerde hiçbirşeye vaktim yok aşkımdan başka sanki parçalandım ben hayat duruyor sanki onu özlemeyide sevdim ki çok sevdim kavuşucaz az kaldı hasretim ona ben dayanmıyorum sığamıyorum buralara gözümde değil hiçbirşey herşey bana uzak bir o yakın olsun o kadar ötesi yok, bunun karşılığını alıyormuyum alıyorum daha ne olsun aşığım kızsamda gücensemde seviyorum aşığım

günlük ben azcık laflarımı pat pat sölemesem sevdiğim ne iyi mutlu olucak içimdemi kalsın diyorum ama oda şaşırıyor şımardımmı ne eskiden böyle değildim ağzıma geleni söylüyorum sakınmıyorum içimde kalmasın diyorum halbuki üzmüyorda beni ben şaka bile yapan biri değilim odunum ama şaka yapıyorum gıcık ediyorum onu ahhh ahh asker olmayaydım görürdün diyor haklı sanırsam şımarık biri oldum iyice

sanırsam mehtabımada az kaldı ben bir ankara çıkarması yapıcam yine sığamıyorum şu istanbula nedense özledim özledim dayanamıyorum eskiden de uzaktık 3 ay görmüyordum ama her dakka konuşup msjlaşıyorduk şimdi ne zormuş bu yahuuu askerlik allah 15 ay bekleyenlere sbaır ve yardım etsin ben 158 de bitkin oldum

işin özü hayatımda değişiklik yok iş güç koşturma arkadaşlar bir şekilde vakit geçiyor alllah neşemizi eksik etmesin günlükçüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…