Sevgili günlük,
bayramın 1.günü akşama doğru babam annem iki kız kardeşimle birlikte anneanneme merkeze gittiler bende kardeşlerimle kaldık.serkanla görüşememiştik günlüğüm annem ogün birarada geçirelim diye izin vermedi bende o yüzden cıkıp ta bi ağız tadıyla serkanla bayramlaşamamıştım ama bizimkiler anneanneme gidince akşam bende dışarı çıktım hemen serkanla görüştük bayramlaştık şükür güzel geçti eve döndüm babam da onları bırakıp gelmişti.
bayramın 2.günü serkanla onlara gidicektik annesi halaları beni bekliyodu ama serkanın askerden arkadası gelince bana da ezile büzüle ben sana katılamıcam dedi bende normal gördüm artık olabilir arkadsı bayram için şehir dışından geliyor olsun o kadar..
bende annesini halalarını falan gördüm bayramlaştık çok güzel gecti ordan arkadaslara ugradım eve geldim bizimkilere yemek hazırladım akşam yemek yedik falan dayımlar geldi o gece dayım bizde kaldı bayramın 3.günü akşamı bende anneannemlere gittim ogün aynı şehirdeki kuzenimde kaldım gece geç vakte kadar sohbet ettik sonra uyumuşum..bayramın 4.günü erkek kuzenim vardı onunla ögleye doğru kafede görüştük biraz muhabbet ettik anneanneme gittim yemekler yenildi sohbetler edildi akşamı babam bizi almaya geldi..bu süre içerisinde de serkan hep bana karsı biraz uzaktı hani napıyosun diye hal hatır sorma gereği duymadı bi tarafım üzgündü..neyse akşamı eve döndük serkanın da smsi bitmiş haber de vermedi sinir oldum ben aradım öyle söyledi.
neyse 29.ekim günü de serkanla görüşürüz diye tahmin etmiştim ama baktım işler öyle ilerlemiyor evin temizliği falan filan derken annem de biraz tutucudur o yüzden yeni gezmeden gelsik gtmek yok dedi bende cıkamadım aksamı belki cıkarım diye hayal edyordum ama bi tatsızlık oldu annemle tartıstık aksam cıkmama da izin vermedi(sanki 10 yasında cocukmusum gibi)deli oldum 20yasındayım ben naptıgımı biliyorum ama gel de anlat
neyse serkana da uygun bir dille anlattım görüşemedik ama en yakın zamanda inşallah görüşürüz..
akşam biraz serkanla konustuk moralleri bozuk dükkan acacaktı ama dükkan sahibiyle anlaşamadı o yüzden burda cok iyi maaslı bir fabrika var ona basvurusunu yapacakmıs günlük ne olur allahım ona yardım et de bari bu işi olsun..ama gel gelelim bu işler de torpil istiyor günlüğüm dedem fabrika sahibini tanıyor dedi ama inşallah işe tam da istediği güzel bir şekilde alınır günlüğüm inşallah allahım yüzümüzü güldürür..
allahım ne olur yardım et bize serkan hiç bi zaman bana karşı sevgisiz soğuk olmasın allahım ne olur benim de onun da birbirimizle ilgili üzüleceğimiz sebepler yaratma rabbim..yalvarıyorum allahım bugünüm de güzel geçsin hersey hayırlı bir şekilde ilerlesin allahım ne olur yardım et de herşey yolunda gitsin allahım yalvarıyorum rabbim serkan beni hep sevip değer versin allahım ne olur merhamet et bize yardım et yardım eli uzat
amin..