Popüler Konu Sevgili günlük...

Uzun zaman uğrayamadım günlük. Selamlar, sevgiler benden.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İş aramaya başlasam da sanırım tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim.
Bayramın ilk günü çok buruktu. Annemle konuştuktan sonra hıçkıra hıçkıra ağladım.
İstemezdim ama kayınpederim de gördü. Onları da üzdüm
Allah'a çok şükür sağlığım yerinde. Ama zamanı kullanamıyorum hala. Nasıl geçiyor anlamıyorum.
Azıcık dolanıyım. Umarım daha sık görüşürüz.

gunler oldu sanırım yazmayalı günlük..
boş boş oturmalar bitti yorgun yogun hareketli günler içinde boğuşuyorum günlük..
öğrenci olmayıı özledimmm diee bas basss bağırıyorumm hattaa
iş hayatı,sorumluluklar, ailen,sevgilin herşey zor kısaca hayat zormuş yeni yeni anlıyorum

veee en önemlisi hiçbirşeye kimseye ihtiyaç duymamammm sadece sediğimi özlüyorumm vee yoruldumm artık özlemekten beklemekten
cumartesi çıkıp gelip bana süpriz yaptı aşkımmm amaa 2 güncük kaldı doyamadımm hiç..ve o an geldi ayrılık veda vaktimizz
2 gün oldu daHA göndereli ama onu çookk amaa çoookk özledimmm...bitsinn artık bu özlemler be günlükkk

Selam günlük... Yine hüzünlü bir neenone var karşında. Eşim gitti günlük ve bana diyo ki evimi çok özlemişim. Peki ben? Günlük arkadaşlarım nolur dua edin de eş durumundan tayinim bir an önce çıksın. Biliyorum daha çok erken, biliyorum memur olalı daha 2 ay oluyo ama nolur ya nolur...​

Merhaba gunluk bugunde bıttı omur gecıyor Allah hepımızın yardımcısı olsun kotulere fırsat verme yarabbım sen kalbımızden gecenlerı kabul eyle yarabbım hayırlısıyla bende memurlugu tadarım ıns. Allahım sen emeklerımızın karsılıgını ver bızı yolundan ayırma yarabbım Aminn!!!

Bugün de bitti ya Günlük... Daha ne isterim... İnan her dakika sonunda bitse bitse dedim o derece yani... Gece Antalya dan memleketten döndüm sabahın beşinde garaja indim, o kadar bekle metro açılıncaya kadar, valiz taşı, üstüne üstlük çok dinlenemeden işe git, bir de nöbet vardı, sürekli ayaktaydım, ayrıca tören vardı iki saat ayakta bekledik, boğazlarım kötüydü daha kötü oldu, en önemlisi de eşimi çok özledim daha ne olsun, konuşma vaktimiz gelince konuşamadık da çok fazla, komutanı geldi, bugün de bitsin, yarın da bitsin, gelecek ay da bitsin, bu yıl da bitsin offff eşim gelsin artık yaaa

Her şey aynı günlük
sanki daha kötü bu aralar
ya da ben öyle hissettiğim için ters gidiyormuş gibi geliyor
Sabrediyorum günlük her şeye,herkese..
Ama nedense kimsenin bana sabrı yok,inancı yok.
bak güzel bir söz ne diyor günlük:

Kuşların isimlerini öğreten, sabretmeyi de öğretiyor. .

Sevgili günlük,
allahıma o kadar şükrediyorum ki daha sevgimi anlatmaya kelimelerim kalmıyor..herşey ve herşeye sebep rabbim herşeyi yoluna sokacak bunu hissediyorum..
dün serkan iş başvurusu yaptı işe alımlar torpilden ibaret diyebilirim..ama garibim kimi devreye koyacağını bilemedi bende yardım amaçlı bi kaç kişiyi aradım ama hepside ustalık belgesi olmadan olmaz diyorlar dün iş-kur'a form doldurdu çağırırlarsa gidecek ve o belge elinde olursa bi abi söz verdi onu hemen işe alıcak inşallah rabbim o günü hemen göster hayırlısıyla o gün çok uzamadan gelsin..
onun moralleri bozuk olunca bende iyi olamıyorum dün bi arkadsının düğününe gitti orda biraz eğlenip açılmıştır..bugün de öğle arası görüşcez diye karar aldık bakalım allahım sen bize yardım et inşallah bir aksilik bir sorun olmadan günümüz geçsin allahım..
ne olur allahım bugünümüz de sorunsuz üzüntüsüz geçsin allahım.. sen benim üzüleceğim sebepler yaratma yarabbi..
ne olur serkanın bana olan sevgisinden hiç şüphesi olmasın beni üzmesin çok değer versin ve bu böyle devam ettikçe diğer sorunları birlikte çözelim rabbim sen yardım et..
ve bigün serkan'a bende 'SOYADINI LAYIĞIYLA TAŞIYACAĞIMA NAMUSUM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM'diyebileyim rabbim o gün gelsin ve ben o sözü vereyim sen nasip et rabbim merhamet et bana allahım ve benim gibi yardım dileyenlere yardım eli uzat
amin..

Dün iş çıkışı yine hastaneye gittik.Sonuçlarımız daha çıkmadı ama ben inanıyorum ki daha ilk aşamada bu illet ve biz ailecek el birliği ile üstesinden geleceğiz herşeyin...
Benim erkeğim güçlü,benim biricik ailem demir gibi sapasağlam!
Şu zor günlerde belki birbirimizi yıpratıp üzdüğümüz anlarda oluyor ama adım gibi biliyorum daha çok kenetlenmemize yarıyor bu süreç!
Sana babamızı vermeyeceğiz kahrolasıca illet! O daha torunlarına doyamadı! Benim bebeğimi parklara götürüp oyunlar oynatamadı!
Daha bizim başımızda durup yol göstereceği çok şey var O'nun anlıyor musun azrail?
Kalbini kırmadan çek git hayatımızdan!

Bana destek olan ve dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
Buna çok ama çok ihtiyacım var bu inkar edilemez bir gerçek. Allah hepinizden razı olsun.

Günlük herşeyi elimden tutmaya çalışıyorum, kontrolü sağlamaya çalışıyorum. Azimli, kararlı ve sakin olmalıyım. Okul, iş, diyet, spor, aşk... Kafam karmakarışık en faydalı stratejiyi belirleyip kendime program yapacağım.. Ya sabııırrr...

yıkılan hayallerimin yerine yenilerini kuruyorum.

peki başarabilecek miyim ?

günlüük ben geldim 2 gün aradan sonra. ama sadece bu site için giriyorum internete bide azcık ödevlerime bakmak için. buraya gelmemin nedini arkadaşlara akıl danışmaya geldim günlük. o kadar kafam karışık ki yapsam mı yapmasam mı çok düşünüyorum. bu yüzdende buraya geldim. ama konuyu açtıktan sonrada takip etmek amaçlı sık sık takılırım buralarda. inşallah tatmin edici cevaplar alırım yani beni anlayan çıkar

günnüş dışı güzel olanların içi,içi güzel olanların dışı güzel değil...ne yapacağım ben...

sevgili günlüükkk
bugün kocişimle doktora gittik, bebeğimiz için.. 7+1 olmuş.. kesenin içinde görebildik bebişimizi, eşime göre kendisine benziyor :) çoook testler yapıldı, sonucunu bekliyoruz. inşallah hayırlısıyla büyüyecek bebeğim di mi günlük

Herkes ne kadar dolu,ne kadar hüzün yüklü bugün günlük...İnşallah herkesin duaları kabul olur...
Dilerim gün sayanlar sevdiklerine kavuşur,hastalar şifa bulur,karmaşadan bunalmış olanlar kendine bir düzen oturtur...​

Bu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındır derler ya günlük..

Aynen tamda bunu yaşıyorum evet çok istiyorum ama hayallerim gerçek olmuyo...

Hani bide Allah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmezmiş ya bide böyle düşünüp seviniyorum acaba Rabbim beni seviyomudur diye?

Sonrada Allah kabul etmeyeceği duayı hayal dahi ettirmezmiş diyorum...

Kendi kendime ne çok teselli veriyorum dimi...

Sabır be günlüğüm Ya Sabır.....

Günlerim hep aynı anlatacak değişik bişeyim yok..

Lise ve üniversitedeki bilgilerimin artık güncellenip tazelenme zamanı geldi de geçiyor bile.Köyde öğretmenliğin bu zor tarafı var bildiğin KÖRELİYORSUN ! Evet.Köreldim.3 yıl 7 ayda köreldim.Bugün derste bir konu anlatıyorum.Tahtaya yazarken kitlenip kaldım.Böyle miydi? Şöyle miydi diye...Açtım kaynak kitabını baktım da çok utandım.Nasıl unuturum bunu diye.İşte İngilizce böyle nankör.Unutturuyor kendini bir sure sonra.Tabi köyde hiçbir şekilde seviye atlayamıyorsun ki hep aynı yerdesin.Ve artık toparlanmaya karar verdim.Kasıma yetışemem hatta yetişmemem daha iyi yoksa sınavdan sonra yine salarım kendımı ben.Mayısa KPDSye girmeye karar verdim.En azından önümde bir sınav var.Bir hedef var ve benım ders calısmam gerek.Hem kendimi yenilerim,tazelerim hem de maaşıma 80-90 lira eklenir fena mı :)Haydiinn ben şimdi azcık çalışma öncesi neredeyim ben ön soruları çözeyim.Özlemişim böyle ders çalışmayı sanki.Pek hevesli gördüm kendimi :)

Bu sene o kadar umursamaz oldum ki..
Ne okulu takıyorum, ne dersleri..
Sanki sihirli bir güç beni ders çalışmaktan alıkoyuyor.. Aslında tamda şu zamanlarda ders çalışmam gerek.. Malum sınavlar geliyor. Ama bende tık yok..
Offff ne olacak bu halim hiç bilmiyorum... Dur dememin zamanı geldi de geçiyor bile.
Neyse az daha takılayım sonra çalışırım!

Kendimi nasıl sıktıysam 2 gündür 2 dişimi kırmışım..
içimden atamıyorum olanı bitenii..
ben bu deliyi burda bir başına bırakıp nasıl gidicem günlüğüm söyle bana..
içim kan ağlıyor.

Benim bulutlardaki yolculuğum da ancak bir ay sürerdi zaten....
Çok kötüyüm günlüğüm çoook

uzuuuun bi aradan sonra merhaba günlüğüm, evet bayağ bir ara verdim ve biraz senden uzaklaştım çünkü inan bir ara fena kaptırmıştım kendimi bu siteye dışardaki sosyal hayattan kopma derecesine kadar sana bağlıydım ama yazlığa gidip geldikten sonra yavaş yavaş farklı şeylere odaklanmaya başladım böylelikle birazcık senden uzaklaştım..
Şimdi sana bişi anlatıcam daha doğrusu seninle bişi paylaşıcam günlüğüm, hani bir zamanlar sürekli sana her geldiğimde hep hastalıklardan bahsederdim özellikle annem ve ablamdan bahsederdim annem çok şükür iyi diyetede soktum onu kilo verdi benim meleğim hemde öyle böyle değil gören sen ne yaptın nasıl olduda bukadar kilo verdin diyecek derecede.. Gelelim ablama, biliyorsun ablamın kalp kapakçığında sorunlar vardı ve 5 yıllık bir evliliği vardı ablamın, artık bir bebek özlemiyle yanıp tutuşuyordu fakat ilaç kullandığı için hep ertelemek zorunda kalıyordu.. düzenli ilaçları ve sürekli hastanelere gitmesinin ardından çok şükür kalp sorunumuzuda hallettik artık bebekler için bir sorun kalmamıştı fakat bu seferde ablamın meleği ablama bir türlü gelmiyordu inanılmaz üzülüyordu ablam bu durum için ve ümidini bile kesmişti artık...
fakat tam ümidini kesmişken öyle bir şey olduki tahlil için gittiğimiz hastenede ablamın hamile olduğunu öğrendik daha sonrasında bu ayın 23'ünde mucize gibi gelen bebeğin aslında tek olmadığını öğrendik ve tek yumurta ikizlerimizin olduğunu öğrendik o kalp atışlarını dinlemek varya günlüğüm okadar farklı bir duyguymuşki o minicik şeylerden okadar büyük kalp atışları " biz burdayız" dediler o her kalp atışlarında Onlar için artık bi defter bile tutmaya başladım, her günlerini not ediyorum, her kntrollere gittiğimde aldığım resimleri saklıyorum her ay alıcam resimlerini doğana kadar ve annesininde resmini çekicem kuzularımın ve doğduktan sonraki resimlerinden sonra güzel bi slayt yapmayı düşünüyorum , kalp atışlarının seslerini bile çektim düşün artık o derece

Bak not aldığım bazı şeyleri seninlede paylaşim mesela

bundan 28 yıl önce evlat oldum ben, ardından kardeş oldum ben ve 5 yıl önce baldız oldum ben veee artık terfi ediyorum artık dahada özel dahada güzel dahada anlamlı bir ünvana kavuşuyorum " TEYZE OLUYORUM BEN" RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN NOHUTUMUZ HOŞGELDİN AİLEMİZE :)"

" bugün seninle tanıştım bugün heyecanla süslendim ve seninle tanışmak için yola çıktım, kalbimde heyecan yüzümde tebessüm koyuldum yola.. doktor amcalar siyah bişi gösterdiler o senin kesenmiş ve senin minnacık halini gösterdi doktor amcan bize... rabbime binlerce kez şükürler olsun dedim içimden, yanımda annen baban ve dedende vardı deden bile seni görmeye geldi kuzum, daha şimdiden bukadar heyecanlandırdın bizi teyzecim bugün dünya durdu ve sadece sana odaklandık teyzecim.. daha miniciksin 1 aylıksın ve sen ailemizin en değerlisisin seni çok seviyorum teyzem anneni fazla üzme olurmu her akşam seni seviyorum seni dinliyorum ve seni izliyorum..artık elimde ilk fotoğrafında var :)

" Bugün kalp atışını dinlemeye gittigimizde 2 tane kalp atışınızı duyduk oyyy sizin ağzınızı yerim ben be ne güzel bayram sürprizi verdiniz siz bize.... O kalp atışlarınıza kurban olurum aşklarım benim... Bugüne bugün TEK YUMURTA İKİZİ TEYZESİYİM BENİM 2 TANE BİRBİRİNE BENZEYEN AŞKLARIM GELİCEK RABBİMİN İZNİYLE GÜZEL Bİ BAYRAM HEDİYESİ OLDUNUZ KUZULARIMM... "

yani günlüğüm senin anlicağın artık tüm dünyam bu bebişler oldu ablamın her anında yanındayım hatta onda kalıyorum ve her anını kaydediyorum .. Neyse ben arada yine gelirim günlüğüm herkesi çok özledim buraya gelip yazmayı paylaşmayı ve rahatlamayı çok özledim.. Ben iyiyim günlüğüm hemde çok iyiyim çünkü ben teyze oluyorum hemde olmaz imkansız denilen başaran ablam sayesinde o mucize gibi gelen bebekler sayesinde 2 kere teyze oluyorum günlüğüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…