Sevgili günlük,
ne kadar çabuk günler geçiyor,rabbim ne çok umutlar verip te yarınlara bırakıyor..ve yarın ne olacağından bi haber herkes burda derdini herseyini paylaşıyor.dilerim hepimiz bigün 'OLDU' 'BAŞARDIM' der ve mutluluk sayfasına dönüşürüz..
dün serkanla görüşecektik günlük öğle arası geldi aldı beni oturduk bir yerde bir de baktım bu evlilik,ev,araba hayalleri kuruyor 'çok çalışmamız lazım aşkım çok' dedi.bende destekledim 'allahın izniyle hersey yoluna girecek' dedim..
neyse akşama kadar beni kızdırmaya çalıştı etti ilgilendi günlüğüm hep böyle olsa keske hiç bozulmasa
hersey yolunda ve güzel giderken ben akşam grip oldum günlük bi anda bu hastalık geldi baş ağrısından duramadım geçtim yatağıma serkan da o arada msj atıyordu konustuk falan bişeye canı skıldı galiba ki ona 'uykun var mı' deyince
'senin uykun var kesin uyu sen iyi geceler aşkm' dedi.
bende 'hayır yok sordum sadece' deyince 'ikide bir de soruyorsun ama' dedi resmen beni yalancı cıkardı bende 'ya uzatmıcam hasta hasta uykum varsa da sinirden kaçırdın'.dedim o da 'uf duygu canm sıkkın üstüme gelme' dedi
bende 'tamam serkan' dedim sadece.zaten gerisi gelmedi..o kadar çok istedim ki böyle kırdıgı için tekrar msj atıp aşm kusura bakma demesini ama demedi
serkan bana duygu demezdi ki çok canı skldı ki söyledi
olsun günlük napalım inşallah bugün herşey yolunda olur benim gönlümü alır..ne olur allahım herşey yoluna girsin bugün üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur günümüz güzel geçsin..serkan çok değer versin çok sevsin beni allahım ne olur yardım et rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..