Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
ne kadar çabuk günler geçiyor,rabbim ne çok umutlar verip te yarınlara bırakıyor..ve yarın ne olacağından bi haber herkes burda derdini herseyini paylaşıyor.dilerim hepimiz bigün 'OLDU' 'BAŞARDIM' der ve mutluluk sayfasına dönüşürüz..

dün serkanla görüşecektik günlük öğle arası geldi aldı beni oturduk bir yerde bir de baktım bu evlilik,ev,araba hayalleri kuruyor 'çok çalışmamız lazım aşkım çok' dedi.bende destekledim 'allahın izniyle hersey yoluna girecek' dedim..
neyse akşama kadar beni kızdırmaya çalıştı etti ilgilendi günlüğüm hep böyle olsa keske hiç bozulmasa
hersey yolunda ve güzel giderken ben akşam grip oldum günlük bi anda bu hastalık geldi baş ağrısından duramadım geçtim yatağıma serkan da o arada msj atıyordu konustuk falan bişeye canı skıldı galiba ki ona 'uykun var mı' deyince
'senin uykun var kesin uyu sen iyi geceler aşkm' dedi.
bende 'hayır yok sordum sadece' deyince 'ikide bir de soruyorsun ama' dedi resmen beni yalancı cıkardı bende 'ya uzatmıcam hasta hasta uykum varsa da sinirden kaçırdın'.dedim o da 'uf duygu canm sıkkın üstüme gelme' dedi
bende 'tamam serkan' dedim sadece.zaten gerisi gelmedi..o kadar çok istedim ki böyle kırdıgı için tekrar msj atıp aşm kusura bakma demesini ama demedi serkan bana duygu demezdi ki çok canı skldı ki söyledi
olsun günlük napalım inşallah bugün herşey yolunda olur benim gönlümü alır..ne olur allahım herşey yoluna girsin bugün üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur günümüz güzel geçsin..serkan çok değer versin çok sevsin beni allahım ne olur yardım et rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

Galiba eskiler tek tek geri dönüş yapıyor sana ne dersin günlük can?
Gamzemde gelmiş sana bile yazmış
Aysun ablamın hamile olduğunu öğrendiğimde bende şöyle tüm İzmir'i inleten bir çığlık attım resmen.Çünkü biliyorum ne kadar beklediğini bu mucizeleri
Şansı da görüyomusun bebişler iki tanecikmiş
Hayırlı,uğurlu,bereketli,sağlıklı gelirler inşallah dünyaya
Gamzem artık teyzede oluyosun yaşlandığının resmidir he

Biz dün uzun zaman sonra harika bi akşam geçirdik günlük can
Allah'ım ağzımızın tadını bozmasın inşallah
Ne kadar karabulutlar dolaşsa da ailemizin etrafında sen yine de yüzümüzü gülümsetiyorsun ya Rabbim,binlerce kez şükürler olsun sana :119:

çok işim var günlük çok ha bire çamaşır yıkıyorum yazlıkları kaldırıyorum tabi havalar soğumadan her yeri dolapları falan havalandırıyorum karışık çekmece dolapları düzenliyorum atılacak şeyleri atıyorum bi de tabi çanta değişimi yazın kısa saplı çanta kullanıyorum ince giysiler olduğu için kolumdan geçiyor ama kışın kalın giysiler olduğu için kolumdan geçmiyor uzun saplı çantalarımı çıkarıyorum aslında onları kuru temizlemeye versem çok iyi olur bakalım:44:

bir de başıma durduk yere iş çıkardım evdeki bütün albümlerdeki fotoğrafları tarayıcı ile bilgisayara atacağım belki sonra cdye de atarım bir sürü fotoğraf var uğraş dur bakalım ama güzel olacak ya

günlükcüğüm bugun başıma gelmeyen kalmadı sabah gerilmiştim baya ama şimdi gülüp geçiyorum

sana daha önce bahsetmiştim ya.bir arkadaşın okuluna kitap göndereceğiz diye.
okuldaki çocuklar bir liste yaptı.bunun dışında da herkes elinden geldiğince yardımcı oldu.
kitaplar bu hafta yola çıkıyor.bende sabahki tüm aksiliklere rağmen kitapları öğlen kargoya verdim nihayet

ve bil bakalım kaç kitap topladık
39 kitapla başlayan kampanyamız taam 123 kitaba ulaştı
çocukların verdiği listeden sadece 4 kitap kaldı alınmayı bekleyen.
onları da tamamlarsak harika bişi olacak
Allah yüzümüzü kara çıkartmadı ya en çok ona seviniyorum

günnüş dün kçmür gözlüyü reddettikten sonra içimi kocaman bir boşluk kapladı...acı çekiyorum...reddeden ben,onu bile aşktan korkutan,kimseyi beğenemeyen,karar veremeyen yine ben...bıktım kendimden...

Bazeeen bir var bir yok olur ama bazen dalarsın cennet olur aşk bir masal rüyalarla uyunur.. Benim hiç rüyalarım gerçek olmadı, olacak mı acaba..Belki bir gün.. Oysa çok şey beklemedim hep basit şeyler istedim kolaydı aslında pek çoklarının istediğinden...Ne diyeyim hayırlısı...

KİTAP ve OYUNCAK KUMBARASI

Atatürk Meydanı’na kurulan Giresun Belediyesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Bir para kumbarası şeklinde tasarlanan 2,30 metrelik dev kumbara halkın beğenisini şimdiden toplamış durumda.

Yapılan bu hizmet ile ilgili bir açıklama yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu kumbaraya atılan oyuncak ve kitapları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracaklarını ifade ederek, tüm Giresun halkına, kullanılmayan kitap ve oyuncakları Atatürk Meydanı’na kurdukları dev kumbaraya atmaları için çağrıda bulundu.

Konu üzerine görüşlerini belirten vatandaşlar ise, “Sayın başkanımız tıpkı ekmek toplama sepeti gibi farklı bir projeye daha imza attı. Bir çoğumuzun evinde kullanılmayan kolilerce kitaplarımız var. Bunların atılmasındansa, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması gerçekten çok önemli bir hizmet. Yine büyüyen çocuklarımızın kullanılmayan oyuncaklarının da başkalarının yüzünü güldüreceğini bilmek bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştular.

DARISI HER BELEDİYENİN BAŞINA OLSUN GÜNLÜK ÇOK GÜZEL FİKİR..

Sevgili günlük,

Yarın matematik sınavım var. Çok çalıştım çok iyi bir puan almalıyım. Hatta o kadar çalışmış olmama rağmen bu yazıyı gönderdikten sonra kk'dan çıkıp tekrar ineklicem. Kendime başarılar diliyorum..

Evet günlükkk uzun bir aradan sonra tekrar sana yazıyorum.. Hayatımı pek düşünme fırsatı bulamıyorum. Tam da istediğim gibi. Ama bazen aklıma geliyor. Dayanamıcam ben aşamıyorum kendi içimde yapamıyorum. Babamı kaybettim diyemiyorum. O bi daha gelmicek, seni bıraktı diyemiyorum işte. Bana zaman diyor herkes. Zamanla alışacaksın. Zamanın hiç bişey yaptığı yok. Aksine her geçen gün daha çok canımı yakıyor. Anılar artık beni güldürmüyor, anılar acıtıyor... Ben unutmak istiyorum ya. Her şeyi unutmak... Anılar olmadan yaşamak istiyorum. Mutlu olmak istiyorum... Mutlu....

ahhh ahhh Hayat ne kadar Zor Nie yaşamak zorundayızki zorlukları
herşeyımız hazır olsa kolayca ulaşabılsek ne olurdu

söylesene günlük bu dunyada kim kime ezik deme hakkına sahip.kim kimi kücük görebilir.kim kime parası var dıye güç taslıyabilir.kimsiniz siz.düşmez kalkmaz bir Allah kimse kendini bişey sanmasın.

neyse günaydın gunlugum.bugun cuma mubarek gün.duaların kabul oldugu gün.herkezin cuması mubarek olsun.

Sevgili günlük,
bugün cuma rabbim hepimizin derdine derman olsun inşallah hepimizin cuması mübarek olsun..
günlüğüm dün serkan hiç birşey olmamış gibi davrandı aslında biraz kırmıştı beni ama sabahı nedense unuttu.. bende uzatmak istemedim ve dün allahıma şükür iyi geçti...

bugün inşallah öğle arası yemeğe çıkcaz ve inşallah hiç kimse görmeden etmeden hayırlısıyla öğle arasını da atlarız rabbim..
ne olur allahım bugünümüz de güzel geçsin allahım üzüleceğim sebepler yaratma rabbim..hafta sonu da geliyor allahım ne olur haftasonum da güzel geçsin..ne olur allahım hiç bir sıkıntı yasamayayım üzüleceğim sebepler olmasın allahım..
gece de pek iyi rüyalar görmedim ama hayra yorum inşallah rabbim hayırlısıyla karşılaştırır..
ne olur rabbim bugün de hayırlısıyla üzülmeden sıkıntısız geçer haftasonum da aynı şekilde güzel geçer ve pazartesiye ölmez de sağ kalırsam buraya yine paylaşabileyim rabbim yardım et..serkan her zaman bana karşı saygılı dürüst olsun çok sevsin bana çok değer versin rabbim ve hayırlısıyla seramiksana girsin allahım hayırlısıyla kursa hemen gidip belgeyi alıp işe girsin rabbim ne olur yardım et serkanla üzüleceğim sebepler yaratma herşey yoluna girsin rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

Hayırlı cumalar hatunlar ve günlük can.
Bugün bizim için çok önemli bir gün sadece dua istemek için geldim.
Ne olur Allah'a el açtığınız Cuma mubarek vakitte babamız içinde şifa diler misiniz?
Bronkoskopi yapacak dr bugün.Kanamanın durması için bu şartmış.Zaten 3 haftadır hastanede kıyamam ona
Elinde olmadan korkuyor tabi.Sevgilimse kahroluyor ama belli etmiyor güçlü durmak annesine,ablalarına,bana güç vermek için.
Ama biliyorum ben onun gözlerinin en derininde görüyorum korkuyu,telaşı
Allah'ım sen evimizi şenlendir yeniden,gözyaşlarımızı kurutmayacaksan da ne olur artık mutluluktan dökülsün gözlerimizden!
Dua eden,yanımda olan ve destek veren herkese çok teşekkür ederim.Allah razı olsun herkesten ve uzak tutsun bu illeti sevdiklerinden

Günlüüüükkk dün gece arkadaşlarımda kaldım! Nasıl yorgunum, dağıldım resmen. Akşam spora gitmem gerek. Üşenmeden gitmem gereeek! Bugün kendimi çok çirkin ve pis hissediyorum. Of çok kötüüüü

Herkese Hayırlı Cumalar..
Bütün Dualarımızın Kabul olması Dileğiyle..

Allah'ım kalbimin dilediğini versin hayırlı şekilde ne olur siz de amin deyin.. Hepimize hayırlı cumalar..

Günlük işyerinin paçaları tutuşmuş...Dün eşimi arayıp görüşmek istediğini söylemiş sevgili müdür! Bugün gitti eşim görüşmeye... Maaşının kalan kısmını pazartesi günü ödeyecekler... Kendilerini garantiye almaya çalışıyorlar akıllarınca evrak imzalatıp işkura vereceklermiş... İşkurdan kurtulacaklar evet ama daha sırada sgk,milli eğitim müdürlüğü ve polis var...Çalışanın hakkını yememeyi öğrensinler bizim sayemizde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…