Sevgili Günlük...
Ablam boşandı artık resmen bugün sonuçlandı dava... Hemen boşamış hakim, geri kalan şahitleri bile dinlememiş, evli kalacak tek bir sebep bile yok çünkü, yeğenlerim ablamın velayetinde kaldılar zaten küçükler, ayrıca adamın babalık yapacak durumu yok ki, şimdiye kadar yapmış mı ki... Nafaka bile alabilirse ablam şükretsin, zaten onun vereceği paraya da ihtiyacımız yok, babam destek oluyor kapı gibi, Allah eksikliğini göstermesin onun haricinde abim var, ben varım yalnız bırakmayız onları... Allahım utandırmasın...
Böyle işte hayat çok garip yaa günlük ne umuyorsun ne buluyorsun, insanları tanıyamıyorsun, her an her şey olabiliyor önüne geçemiyorsun...
Bugün hep evdeydim Günlükcan, boş günüm bugün işe gitmiyorum, temizlik yaptım, dinlendim, eşimle az konuşabildim arayacaktı 10 dan sonra ama hala aramadı, bir şey mi oldu diye merak ediyorum doğal olarak hep böyle durumlarda...
Arayamazsa da uyuyamam ben şimdi yaa
Sanırım günün en güzel şeyi AskInihan arkadaşımın öğrencilerine yeni cici kitaplar aldım o oldu, çok mutlu oldum seçerken, internetten aldım ve gönderdim, umarım en kısa zamanda ellerine ulaşır kitaplar da güzel güzel okurlar...
Neyse başka bir günde görüşmek üzere günlük