Popüler Konu Sevgili günlük...

Eşim işe giderken uzun bir yol gidiyor.
Ben de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kuzuma
İşe gönderdikten sonra da tekrar yatıyorum.
Bugün de yattım ama öyle korkunç rüyalar gördüm ki hala kurtulamadım etkisinden. Dün de aynı şey olmuştu.
Ay hala ellerim, kollarım tutmuyor. Yatmasam mı acaba sabahları tekrar :26:
Neyse günlük binlerce kez şükür olsun ki Allah'a, başka sıkıntım yok

Günlüğüm merhaba,
Şu an dışarda gök gürlüyo şimşek çakıyo ve yağmur var tabi.
Bense evde yalnızım eşim işte.
Hava nasıl karanlık nasıl kasvetli.
Tv kanalları da gitti kapattım televizyonu.
Koltuğun köşesine sindim nette takılmaya çalışıyorum :18:
Bu kış zorlu geçecek galiba ne dersin?
Canım kardeşim hasta,ilaçlarını kullansa dahi fayda etmiyo.
Bu kolit ne beter bi şeymiş ya.Sürekli şöyle yap böyle yap diyorum ama bi yerden sonra tavsiyelerim de tükeniyo..
Keşke yakınında olsaydım biraz.Annem çok üzülüyo haline ağlayıp duruyomuş telefonda
İnşallah biraz olsun toparlanır günlük ya şu atak dönemi bi geçse.
Öyle işte günlük ben iyiyim Allah'a şükür.Bu ara atama muhabbetleri dolaşıyo inşallah diyorum inşallah.
Uykuya çok düşkünüm günlük ya zor kalkıyorum yataktan.
martagon un yaşadığı şeyi iki gün üst üste ben de yaşadım bugün olmadı çok şükür.Ama baya korktum ben de ya.
Evlenmeden önce de yaşardım bu tarz şeyler ama geçmişti bi süredir.
Öyle işte günlük..Öyle bi geleyim dedim ben yazacak fazla şey yok.

gunluk burda çalısan bır kız var.patronla pek uyusmadı patron cıkartmak ıstıyor ama soylıyemıyor.kız zam nasıl ıstesem derdınde bu aymı konuscam dıger aymı dıye dusunuyor.10 aydır burda patron 400 tl verıyor buna bı iş yapmıyor dıye.az once maasını masaya bırakmıs baktım bende 350 tl ye dusurmus.Allah askına gunluk bu ınsanlarda hıcmı ınsaf yok kız daha yenı evlı borçları var ver ne olacak sankı hergun 2 paket sıgara ıcmesını bılıyorsun her aksam rakı içiyorsun canının ıstedıgını alıp yıyorsunda şu garıbana 200 daha fazla vermek cokmu gelıyor.Anlamıyorum bu ınsanları gunluk hiç anlamıyorum.kıza dıyecem ugrasma gıt baska iş bul dıye.yarında sınava gırecek en iyisi hiç moralını bozmamak.gerildi iyice sınırlerim

Üzgünüm ... Herşey için ...

günlüğüm selamm
bayağıdır yazmadım sana nedense içimden gelmedi üşendim şimdi yazayım dedim..
aşkımın yanına gittim geleli 10 gün oldu bile..
direkt okula devam.. dersler yoğunlaştı vizeler yaklaştıkça şu anda ders çalışıyorum ama çok özlemişim ders çalışmayı
gece bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim o kadar güzeldi ki günlük anlatamam sana...
tek istediğim gerçek olması.. rüyası bile harikaydı gerçeğini düşünemiyorum
sabahtan beri leyla leyla geziyorum ortalıkta o yüzden
bi de üstüne ablamın eltisine kahve falı baktırdım ayy fala inanma falsız kalma demişler
öyle güzel şeyler söyledi ki günlük..
ben böyle güzel fal bakmadım şimdiye kadar dedi
kalbin çok temiz senin dedi
daha neler neler dedi
sabahtan beri çok iyiyim o yüzden
şimdi ders çalışmaya devam.. yine yazarım günlükcan

günlüğümmm
bu sabah bi tanemle namaza başladık
sabah uyandım aradım uyandırdım
sonra da huzur içinde her zamanki gibi kulaklıklarımızı takıp telefonda beraber uyuduk
6 buçukta o beni tekrar uyandırdı geldi aldı kahvaltılık alıp yedik arabada
huzur içinde geçti
Ankaraya gidip geldiğinden beri ilk kez görüştük , çok özlemişim
kuzum o benim
her gece yatmadan konuştuğumuzda bugün Allah için ne yaptık diye birlikte sorguluyoruz birbirimizi
maneviyata yöneldik ve bu ikimize çok iyi geldi
şükürler olsun

günlüüük. artık yeni kararlar aldım kendim için. ne zamandır almam gerekiyordu ama almalıydım. evet artık onu umursamıyorum sadece arkadaş olarak görüyorum eskisi gibi düşünmüyorum. yani mesaj atarken 5 kere düşünmüyorum artık ne yazayım diye. aklımdan ne geçiyosa yakın bi arkadaşıma mesaj atar gibi atıyorum. bundan sonra da böyle olcak. yani olmalı. zaten olumsuz yönlerini düşünüp soğutmaya da çalışıyorum böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. böyle olmalı artık günlük. ben çok yıprandım şu 6 ayda. artık ben çekiliyorum yarıştan :)

gönüllü sahalara yeniden dönüyoruuuuumm :124::124:
yarın yoğun ve güzel bir gün olacak,hem tegvime gideceğim,minnak bebelerimle aylar sonra ilk dersime gireceğim, hem de anahtar eğitimlerine...

*bu arada 'gelen eğitmenlerin yer sıkıntısı olursa bize gelsin' diyen bir kızın evine, gelen erkek eğitmenlerin ikisi birden verilir mi?? Otobüste bile bayan yanı var,2 gece 3 gün kalacak insanların hemcins olmasını kastettiği anlaşılmamış mıdır ki???
neyse geldiler,başımızın üstünde yerleri var da,ukala ukala konuşmasalar keşkem

Belki merak eden arkadaşlarım olmuştur günlük can. Onun için girdim yazayım dedim
Operasyon güzel geçti sağlıkla uyandı mışıl mışıl odasında yatıyor.
Allah'ıma şükürler olsun inşallah hastaneden çıktığı günleri de gösterir Rabbim bize
Desteğini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.
Birde İzmir çok kötü ağlıyor bu gece günlük can! Ben çok korkarım gök gürlemesi ve şimşekten! :18:
Rabbim evsiz,barksızlara yardım etsin.

Sevgili Günlük...

Ablam boşandı artık resmen bugün sonuçlandı dava... Hemen boşamış hakim, geri kalan şahitleri bile dinlememiş, evli kalacak tek bir sebep bile yok çünkü, yeğenlerim ablamın velayetinde kaldılar zaten küçükler, ayrıca adamın babalık yapacak durumu yok ki, şimdiye kadar yapmış mı ki... Nafaka bile alabilirse ablam şükretsin, zaten onun vereceği paraya da ihtiyacımız yok, babam destek oluyor kapı gibi, Allah eksikliğini göstermesin onun haricinde abim var, ben varım yalnız bırakmayız onları... Allahım utandırmasın... Böyle işte hayat çok garip yaa günlük ne umuyorsun ne buluyorsun, insanları tanıyamıyorsun, her an her şey olabiliyor önüne geçemiyorsun...

Bugün hep evdeydim Günlükcan, boş günüm bugün işe gitmiyorum, temizlik yaptım, dinlendim, eşimle az konuşabildim arayacaktı 10 dan sonra ama hala aramadı, bir şey mi oldu diye merak ediyorum doğal olarak hep böyle durumlarda... Arayamazsa da uyuyamam ben şimdi yaa

Sanırım günün en güzel şeyi AskInihan arkadaşımın öğrencilerine yeni cici kitaplar aldım o oldu, çok mutlu oldum seçerken, internetten aldım ve gönderdim, umarım en kısa zamanda ellerine ulaşır kitaplar da güzel güzel okurlar...

Neyse başka bir günde görüşmek üzere günlük

gümlükk hayatımın ilk poğaçasını yaptım pofuduk pofuduk oldu poğaçalarım
işyerime getirdimm tarif istediler hemencecik çok beğendilerr
çok mutlu oldumm

Günlük can bugün sevgilimle nöbet işi bize vurdu :2:
Şimdi dua ediyorum da bu kadar yoğunluk ve yorgunluktan sonra bi sinemaya götürsün beni çıkışta.
Ordan da babamıza gitsek
Birbirimize zaman ayırmayı özledik ama haksızlık gibi olur düşüncesiyle sosyal hayatı sıfıra indirdik malum,
Ama arada şart be günlük can. Çok özlüyorum onu ben.Herşeyden çok seviyorum mavişimi
Sence geçer mi kara bulutlar,güneş yüzünü yeniden gösterir mi?
Herkese iyi haftasonları öpüyorum kızlar

Günlük bugün güne hastalıkla başladım maalesef üşütmüşüm grip olmuşum yine.
Ayda bir olduğum için artık alıştım sanırım.
Onun dışında annem şehir dışındaydı yarın geliyor çok sevindim çok özlemiştim...
Evde teyzemler olunca rahat ders çalışamıyorum çocuk sesinden falan onlarda gitcek sanırım 2 güne. Bende rahat rahat derslerime veririm kendimi.
Haftaya sınav var biraz daha netleri yükseltme zamanı.
Aşkımı çok özlüyorum önümüzde 27 gün var nasıl geçcek bilmiyorum ama üstüne gitmemeye karar verdim ben normal davranınca oda istediğim gibi davranıyor bana...

Hayal kurmak camdan bir çadırın içine uzanıp gökyüzünü seyretmek gibi bir şey...
Hayal ‘gerçekten’ daha güzel..
Gerçekleşmeyen hayallerse kırık. En kötüsü de hangi hayal biliyor musun?
Bazı şeylerin yeniden eskisi gibi olma hayali…
Bir hayali daha en başında kırmak diye buna denir işte. Çünkü;
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak....

Kahraman Tazeoğlu

Evet hiç bişey eskisi gibi olmayacak olmasını da istemiyorum zaten.. Benim hayallerim öyle imkansız hayaller değil.. Olabilir olabilir olabilir..
Bi gün olabilir...:129:Ben gökyüzünü seyretmeye devam ediyorum... Hayal kurmak gerçekten çok güzel, çünkü hayallerimde herşey yolunda...
:119:

can yoldasınla tartışmak demek sadece bir eve değil dünyaya sığamamak demekmiş...
ne aileye nede dosta küsmek gibi değil, canının her zerresi onda kalmışcasına demekmiş...

için acırken kalbinde yine onu istemekmiş yanında...

hiçbirşey gelmemek demekmiş içinden, saatlerce bir yastıkta kalmak demekmiş...

bir hiçmiş herşey bir hiç.....

Bir melek daha uçtu Günlük, çok üzgünüm çooook....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…