Popüler Konu Sevgili günlük...

Oyyy oy !!!:44:
İstanbul'a geri dönüyoruz yani taşınıyoruz desem Günlük ???
:18::18::18:

yahu içimde bi gariplik var ne olduğunu çözemediğimm şurda doğuma kaç gün kaldıkii aslında bi yanım çok heyecanlıyken bi yandan gergin neden bilmiyorumm yetebilecekmiyim herşeye yetişebilecekmiyim bilmiyorumm

günnüş çay,laptop,badem,çikolatalı gofret,arka fonda sanat müziği var...şu an keyif yapıyorum...yarın işlerimi halledeceğim,evimi temizleyip,alışverişe çıkacağım...bugün iş arkadaşımla dışardaydık tüm gün...ancak...biyolojik saat mi dersin ne dersen...benim evlenme zamanım gelmişçünkü herkes parklarda,yollarda kafelerde el eleydi...benle yaşıt veya büyükler...çirkini de çoktu...yani ben çok abarmışım şu fizik olayını...çok seçici davranmışım...zaten pişmanım kömür gözlüyü reddedişimden...ah deli kafam...öyle korkuyorum ki evlilikten o kişiyi de bıktırıyorum...sonra da gidenin arkasından öyle kalakalıyorum...pişman oluyorum...ben reddettim,ben üzüldüm...ha bu arada hastanede emzirme odasına giren kadınları da kıskandım...Rabbim herkese hayırlı kısmetler versin...bana da...artık içime sinerek birine evet deyim ve bitsin bu iş günnüş...

Bende îsterim pazar sabahı eşimle uyanıp beraber kahvaltı yapmayı...
Bende isterim bütün pazar amaçsızca boş boş beraber evde pineklemeyi...
Bende isterim heray ayın sonunu getirebilmek için düşünmeden harcama yapmayı...
Bizimde imtihanımız bu olsa gerek ya farklı şehîrde olup görüşememek yada aynı şehirdeyken sadece akşamları görüşebilmek...
Sağlık olsun ne yapalım allah daha büyük dert vermesin,umutlarımız hiç tükenmesin yeterki nediyim günlüğüm yatağımda yalnızken yazdım sana biraz mutsuz uyandım sanırım...

Günlüüük
Çok bunaldım. Sınavlarım başlayacak ve ben dersler hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Para biriktirmem gerek elimde kuruş para yok.
Hoşlandığım adamla tüm ilişkimi kestim. Yorgunum ve dinlenemiyorum. Kafamı dağıtmaya ihtiyacım var!

Canım çok sıkılıyor Günlük... Kötü bir pazar... Yine yalnızım...

Kötü haberler art arda geliyor, kalbim sıkışıyor çoğu zaman... Yakın arkadaşlarımızın bebeği öldü günlük, çook üzdü beni bu çoook.... Dayanamadı minik yüreği daha fazla ve durdu... Gittiğin yerde ninnilerle uyu oldu mu minik melek..... Anne değilim henüz ama bebek ölümleri beni çok etkiliyor..... Allahım hiç bir anne ve babaya bunu yaşatmasın....

Kayın validem rahatsızlanmış, zaten söylüyordu epeydir, işi bırakmış, doktora falan gitmesi gerekecek, işi bıraktığı için paraya ihtiyacı olacak, eşim de yok, ben hangi birine yeteceğim, bıktım artık maddi ve manevi sorumlulukların ağırlığından Eşim yokken ufacık sorunlar bile dev gibi oluyor, büyük sorunlarla nasıl başa çıkacağım... Hiç bir şey istemiyorum artık hayattan... "Terliklerimle gelsem sana"....

Zaten bu aralar fazlaca duygu yoğunluğu yaşıyorum, bir de her şey üst üste geliyor... Aylardan Kasım ve ben bu aralar hep eskiyi özlüyorum, yakında eşime evet deyişimin 9. yılına gireceğiz ama yalnızım, yanımda yok... Hep eskileri özlüyorum, eski şarkılarımızı dinliyorum, eski gittiğimiz yerleri düşünüyorum ki şu an gitmeye cesaretim yok Çooook üzgünüm Günlük.....ve kırgın!!!

Herşeyin hayırlısı diyorum ve susuyorum günlük.
Ben o kadar yanında destek olmaya çalıştıkça o benim en ufak bi kelimem için dünden beri trip atıyor konuşmuyor
Kendisini çok takdir etmeye başladım doğrusu.Çünkü tam da şu günlerde böyle triplere küslüklere ihtiyacımız var bizim!!!
Yarında zaten iş seyahatine çıkacak ne güzel değil mi? Aferin sevgilim devam et

günlük meraba
yine aynı seyı yazıcam sana gunluk, sevdigimle evlenmek istiyorum artık günlük. :103:
babam engel olmasın artık günlük, onaylasın artık evlenmemizi günlük lütfen :107:

ben geldimmmm bu sefer mus mutlu geldimm abim nişanlandııı demiştim ya gidemicem galiba diye ben son andada olsa yetiştim nişana bi oynadık bi oynadık kurtlarımızı döktük herkes ben gelince çok sevindi hep gözlerimiz seni aradı dediler çok mutlu oldumm abimle nişanlısını görünce çook sevindim öyle yakışmışlardıki ikisininde gözlerinin içi gülüyodu çok sevindim onlar adına öyle hep aşkla baksın birbirlerine inş. bu kadar iyi olaydan sonra kötü haber bu gece dönüyorum yaaa hiç gidesim yok alışamadım tam anlamıyla ben oraya ya üfff neyseee herzaman dediğim gibi hakkımda hayırlısıı ... twentyfour kaçar daha çikolata topları yapıcammm hamaratlığım tuttu baakkk

Tam elimden her iş geliyor titizlikle sorunsuz ev işi yapabiliyorum derken
Elime bir kettle dolusu kaynar su döktüm.
Kapağının tam kapanmadığını bilmiyordum.
Umarım iz kalmaz ve umarım acısı bütün gece boyunca sürüp uyku uyuyamamama neden olmaz.

korkuyorum, çok özlüyorum, keşke yarın sabah yanımda sen de olsaydın aşkım

Sevgili günlük,
haftanın ilk günü yine geldi çattı çok yorucu ve sıkıcı bi gün olmaz inşallah..
cuma günü serkanla görüşücektik salak çocuk bana haber vermeden iş görüşmesine gitmiş aradım müsait değilim dedi sonra aradan 10dk sonra aradı kusura bakma müsait değildim aşkm dedi ama nafile bütün sinirlerimi boşalttım tamam dedi sustu..
hafta sonu da inat ettim görüşmücektim cumartesi zaten evle işle uğraştım pazar günü sevdiceğim görüşmek istedi ilkönce yok desem de akşama doğru çıkabilirm dedim...çıktım çok güzel geçti şükür rabbime..
akşamı da biraz msjlaştık uyuyakaldı galiba ki msjıma cevap vermedi çok sinir oldum ama takmamaya çalıştım..
bakalım günlük bugün de hayırlısıyla bir anönce güzel bir şekilde devam etsin günlüğüm..allahım ne olur bugün de üzüleceğim sebepler yaratma rabbim serkan herşeyiyle tüm içtenliğiyle beni sevsin ve çok değer versin..bana yalan söylemeye çalıştığında dili dönmesin kendi bile bu duruma şaşırsın rabbim ne olur onun benim hakkımda yada benim üzüleceğim şeyler yapmasına izin verme rabbim..
ne olur allahım hayırlısıyla herşey yolunda olsun onu işkurdan çağırsınlar bir an önce başlasın ve bir anönce belgeyi de alıp işe girsin biz de yüzük takalım artık ciddi bişeyler gerçekten olsun allahım ne olur rabbim ne olur yardım et..
yalvarıyorum rabbim herşey yolunda olsun bugün ve bundan sonrası da çok güzel olsun ne olur rabbim serkan beni çok sevsin çok değer versin ve herşey yolunda gitsin allahım bugünümü de hayırlısıyla geçireyim rabbim sen yardım et...
ne olur rabbim sen merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük can bugün doktorların dediğine göre tam sonuçları alacakmışız.
Malum sevgilim iş seyahatinde ve triplerde
Şu günleri bi atlatalım da göstereceğim ben sana 2 gün burnumdan getirmenin hesabını
Gerçi kıyamıyorum da gözlerine bakınca unutuyorum herşeyi
Ama nolur artık sende şu hayatımızın en büyük sınavını verdiğimiz günlerde yapma böyle
Özledim günlük can 2 gün olacak görmeyeli çok özledim

pazartesi sendromu sabahın köründe butun vucuduma yüklenmiş durumdayım gunlukkkk

aksam ıngılızce kursum baslıyor bakalım hayırlısı.acıkoğretime calısmaya basladım bir taraftan roman okuyorum bir taraftan ziraat bankasının sınavlarına hazırlanıyorum.bir taraftan diyet yapıyor bir taraftan plates.üçe beşe bölünmüş durumdayım anlıyacagın gunlukkk

hoscakalll

sevgili günlük çok mutluyum ama kısa sürmesinden korkuyorum işler yoğun hastayım ama eşimle o kadar huzurluyum ki rabbim bu günleri verdiğin için binlerce şükür öyle bi bağ varki aramızda artık ben bile korkuyorum kendi nazarımdan ama yarın istanbula gidecek sevdiceğim nasılda üzülüyor gözleri gözlerimden gitmiyor ne olur onu esirg başımızdan ayırma rabbim ve hr yeni doğan güne böyle huzurla uyanayım artık onsuzluk zor nefesini almadan yaşamak zor geliyor ama sağlığı yerinde olsun yeter aşığım onun safça bakışlarına

ne zamandır uğrayamadım özledim seni günlükcüümm

iş için hala haber bekliyorum günlük ama şöyle bir durum olmuş, firmadan aldığım habere göre adaylar arasından son 2 kişi kalmış, onlardan biri de benmişim ammavelakin ikimiz arasında karar veremiyorlarmış, diğer adayın iş deneyimi varmış ama beni de çok beğenmişler.. bu hafta muhtemelen sonuçlandıracaklarmış... çok meraktayım günlük Allahıma sığınıyorum benim o işe çok ihtiyacım var inşallah beni seçerler hayırlısıyla nasip eylesin yüce rabbim

tüm günlükdaşlar ne olur dualarıma amin diyin ne zamandır işsizim ve bu şirkete girmem lazım, hayırlısıyla nasip etsin Allahım bir an önce

onun dışındaki haberlere gelecek olursak abimi nişanladık günlük..

istanbula gittik nişana, 1 otobüs+5 araba

günübirlik gittik döndük ama epey yorulduk, ve gayet güzel geçti.. gelinin elbisesini çok beğendim uçuş uçuş pembeler morlar içinde tüm gün oynadı durdu keyifli bi tören oldu şükür, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

iş güç durumlarıma netlik vermeden bu tarz şeylere girişemeyeceğimi anladım günlük, o yüzden şuanda beklemedeyim, bu aralar soğuğum uzağım ve en önemlisi derin bi bekleyiş içindeyim.. hayatıma yön verebilmem için bu işe girmem gerekiyor, hayırlısıyla nasip olsun inşallahhhh

aşk bugün buluşalım dedi ama hiç evden çıkasım yok, tüm gün evde pinekleme fikri daha cazip geliyor şuan için ama bakalım beni kandırabilecek mi

günlük

uzun zamandır yazmıyorum..o hayatımdan çıktığından beri..

ama eski sevgilimmm hiç rahat bırakmıyor, sene boyunca arada konuşulmuştu ama gerçekten dün istemiyorum seni diye mesajına cevap verince gerçekten artık onu hayatımda istemediğimi anladım..

ben alıştım artık kafam rahat ,kavga ,dert,tasa yok .

bulşup buluşmama sorunu yok ..çok yormuş gerçekten beni...

hakkımda hayırlısı olsun ne diyim o da boy boy resimlerini koyuyor ,içim acıyor ama eskisi gibi değilim ama artık çok şükür rabbime .

dün bir mamalar yaptım teyzemleri çağırdımmmm

abim ben ,gelin ile sinemaya gdelim gittik yer yoktuuuu allahım ne şanssızm ben ya dedim ... ama çok merake diyorum " evim sensin " filmini

bu hafta içerisinde kesinlikle gitmek istiyorummm..

böyle işte ,işleirm yoğunlaştı öyle geçiyor zamanım ..

kend kitap okumaya verdimmm ama hala açıköğretimin sisteminden bişey anlamadım ben ya..

daha harç paramıda yatırmadımmm bir dünya iş var ama büroya gştmeye üşeniyorum offf

Şu anda blues müzikle enerji depoluyorum çünkü ders çalışacağım.
Bi yandan sigaramı çekip bi yandan sana yazıyorum. Bu ara beni kendime getiren şey blues müzik.
Sonrası için spor yapasım da var bakalım önce dersler bitsin bi yürüyüş yaparım. Şöyle temiz havayı içime çekeyim
Sevgilimi özledim onu müziklerde, filmlerde, kitaplarda bulmaya çalışıyorum.
O kadar çok film izliyorum ki hayatımı film sahnelerine çeviriyorum dreamers filmindeki gibi
Sosyal olmak istemiyorum kendi halimde takılayım yeter bana
Böyle garip hallerdeyim işte günlükoviç.
Ne sıcak bi hava yahu bak şimdi ders nasıl çalışacağım ben kafa otomatik olarak dışarı çıkmaya yöneliyor
Neyse bi kahve yapayım o bana fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…