Popüler Konu Sevgili günlük...

carsamba gününden beri hastayim be günlük,

bugün biraz daha iyiyim ama burnum akiyor ve cok basim agriyor sanki duydugum sesler igneyle beynime isleniyormus gibi.

eve gidip dinlenmek istiyorum. canim zaten calismak istemiyor :) hastayim diyipte eve erken mi gitsem ne :))

günlük artık nolur bir sey olsun.
belirsizlik cok kotu.
nolur atık bir sey olsun

Günlükcan selam
Ben de kendi kendine nazar değdirenlerdenim
Umarım bidaha yapmam bunu.. Allah bizi nazarlardan saklasınnn Aminnn

Günlük her geçen gün biraz daha iyi anlıyorum ki..
Ben artık gerçekten hayırlısıyla ona kavuşmak, evlenmek istiyorum...
Ama bize bir iş lazım...Ona bir iş lazımmm...
.Rabbim yardım et ne olurr, biz bir adım attık sen adımlarımızı hayra yönelt ve kavuştur bizi de Rabbim ne olur

Son düzenleme:
Arada bir yakalıyorum kaçamak bakışlarını, ama emin olamıyorum. Bana emin olmam için bir şeyler yap. Sevgilisi var diyorlar, ne olur olmasın sevgilin. Ben olayım hatta güzel olmaz mıydıııı?

günlük aşkla bugün sinemaya gittik, Evim Sensin filmine, ve sana abartmıyorum, tüm salon salya sümük oldu ağlamaktan.. ben de dahil çok iyi filmdi, ama kızlar size tavsiye eğer bu filme gitcekseniz sevglinizle gitmeyin.. ben film boyunca ağladım o film boyunca güldü odun nolcak

çok olmuş yazmayalı günlük...

eşim iş buldu. bugün gitti. inşallah iyi olur onun için. bulunduğumuz yere 1 saat. hergün gelemeyecek ama 2 güne bir gelir.
bende kpssden umudu kesmiş durumdayım. 79la atanmam rüya gibi
birçok iş görüşmesine gittim. ama şartlarımız uymadı. en son gözüme kestirdiğim 2 yer var .
biri hukuk bürosu diğeri de bir pvc bayii ama çok iyi. yönetici olcam resmen.
1,5 sene muhasebe deneyimim olmuştu. ağlaya ağlaya çalışmıştım. çok bırakmaya çalışmıştım ama olmamıştı. iyi ki de olmamış. o acı tecrübe bu iş için çok faydalı oldu bana.

aslında aklım hukuk bürosunda kaldı ama duygusal davranmak istemiyorum .biraz sonra pvc bayisini arayıp kabul ettiğimi söylicem.
iş çok stresli . aşırı dikkat ve biraz sert olmamı gerektiriyor. sürekli sırıtan ben nasıl yapacağım bunu bilmiyorum
inşallah elime yüzüme bulaştırmam be günlük. şans dile bana

Son düzenleme:
Günaydın günlük maşallah de bana bak bu saatte ayaktayım.
Ama bu yeniden yatmayacağım anlamına gelmiyor
Direniyorum yine uykuya hadi bakalım.
Ay günlük hastayım ya uyumak bile çok zor benim için.
Sürekli karnım şiş bi haldeyim, tabiri caizse küçük bir davul gibi geziyorum evin içinde :26:
Bugün artık doktora gidicez eşimle.
Ya burdaki doktor da bi garip ama apandisit değilse sorun yok diyecek kesin
İlgilenmeleri için illa apandisit olmam lazım yani hey yarabbim
Görüşürüz günlüğüm..

sevgili günlük bugün biraz durgunum hani demiştim ya eşim yarın gidecek vazgeçti bi gün daha erteledi ayrılk çok zor gelecek diyo nerden baksan 2-3 ay ayrı kalacaz kuzumla nasıl dayanacaz bilmiyorum şuan boşluktayım geleceğe dair plan kuramıyorum kahrolasıca araba bizi mahvetti usatasına düşemedik sürekli tamirde akşam hastaydım doktora bile gidemedik eşim hemşiremdi aşkoşum benim ya ama açık sölim sabaha karşı uykunun arasında gülmesi beni sinir etti acaba kime niye gülüuodu ya düşlerinde başka biri varsa : lan biz hatunlar deliyiz he

günlük grip oldum ben cok kotuyum.dun aksam mısafırlıge gıttık teyze müge anlı fanatığı 2 saat boyuna muge anlının buldugu kayıpları noktasına vırgulune dınlemek zorunda kaldım.masallah ne hafıza vardı teyzede gunluk bız daha dun ne yaptıgımızı zor hatırlıyoruz kadın bana 2 sene oncekı kayıpları anlatıyor halasından amcasına kadar eski toprak baska oluyor gunluk.biz yıyoruz hormonu sonra aksam ne yaptıgımızı zor hatırlıyoruz.durum vahim.

hoscakal

Sevgili günlük,
içim buruk, herşey öyle duygulandırıyor ki hissettiklerimi anlatmak imkansız ama şu aralar
hastalancam diye mi bilmiyorum çok duygusalım içime atyorum kuruntu yapıyorum kendi kendime
eziyet çektiriyorum
serkan geçen gün telefonunu elimden çekti bakmamı istemediği bişey vardı biliyorum
böyle bi endişe sezdim anlamıyorum nedir bu
bana karşı tavırları aynı ama ne bileyim ya beni aldatıyosa diye diye içimi kemiriyorum..
ama varsa öyle bişey rabbim burnundan getirsin inşallah düşününce ölümünü bile hayal etmek
zor ve ecı gelmiyor.. onu yapacağına beni öldüreceğine acıyı çektireceğine ölümünü görmek bana o
kadar acı vermez diyorum belki çok bencilce psikopatca düşünüyorum ama onun aldatcagını düşünmek
ölümünden çok acı verir bana...
bunları söylemek çok saçma belki de ortada bişey yok ama o günden beri çok takar oldum ve bunu telefonda
konusamam görüşünce tekrar telefonuna bakıp onunla bu konuyu konusmam gerekiyor.. bi de üstüne
gitmek istemiyorum heran şüphe içinde olan kadınlar gibi olucam ama yapmalıyım en azından içimi rahatlamam gerekiyor..
inşallah kötü şeyler olmaz rabbim..
ona bugün rüyamda onun beni aldattıgını gördüğümü söylesem mi acaba yanına da ibret verici bişeyler
eklesem rüya der geçer mi ki off neyse kafayı yiyiyorum galiba

Allahım sen yardım et yarabbim bugünümü de hayırlısıyla üzüntü keder vermeden geçireyim rabbim
sen yardım et serkan bana asla yanlış yapmasın eğer benim haberim yokken yaparsa öyle yakın
zamanda burnundan gelsin ki değerimi hemen anlasın rabbim ne olur yardım et serkan beni çok sevsin
çok değer versin allahım sen herkese de bana da yardım et allahım hayırlısıyla bugünümü herşey yolunda
olarak geçireyim ve üzüleceğim sebepler yaratma rabbim..
ne olur allahım merhamet et yardım eli uzat
amin..

Son düzenleme:
günlük benim işlettiğim dükkanı devretti aptal patronum , bir haftadır çarşı dükkandayım
burası buz gibiii
çok kalabalık ve çok sıkıcı
iş bakıcam kendime

Herifim şuan evde mışıl mışıl uyuyor günlükcan nasılda tatlı oluyor aşkım
7 saatlik yolculuk,2 gün boyunca hiç uyumamış kuzum kıyamam
Ama o halde bile kıskançlığını yapıp bakayım ne giydin demeyi ihmal etmiyor orası da ayrı konu
Babamız sitent takılırken iltihap kapmış şuan ateşli yatıyor. Allah'ım yar ve yardımcısı olsun inşallah geçsin şu ağrıları
Hayatımız eski rutinine girsin,yüzümüz yeniden gülsün.
Sürekli pozitif enerji saçmak için gülümsemekten,herşey iyi olacak görün bak demekten,
Gözyaşlarımı ailelerimiz ve sevgilimden saklamaktan yoruldum
Allah'ım ne olur daha fazla karartma gökyüzümüzü...

İnsanlarla güzel geçinmek için çok uğraşıyorum.
Bu kadar titiz olmasam belki hayat daha kolay olurdu.
İyi niyetimin kararmaması için, anlık öfkelere kapılmamak için çok telkin ediyorum kendimi.
Hem ahlaki açıdan en uygunu bu, hem de dinen emredilen de bu.
Ama sanırım çok da başarılı olamıyorum.
En hassas noktam da yapılan emrivakiler.
Dün geceden beri sinirim tepemde.
Eşime yansıtmak istemiyorum. Yavaş yavaş geçsin istiyorum...

bir buçuk yıldır bezdim hayattan...hep mi kalbim kırılacak hep mi hüsran olacak....gereken hamleleri vaktinde yapamayıp sonra bin pişman oluyorum...ailemi dostlarımı da bezdiriyorum...ben kendi halime katlanamazken onlar bana nasıl katlanıyor bilmem...ha bir de geride bıraktıklarım hakkında konuşmak beni yıpratmaktan öteye götürmüyor...ah...ah...yalnızım,dertliyim...boşver beni günlük...

Ders ders ders.. Bu yıl böyle artık. Ama pek şikayetçi değilim. Çünkü herşeyden çok kazanmak istiyorum. Küçüklükten beri hayalim ingilizce öğretmeni olmak. Hep hayatımda olsun istedim. Hiç ayrılmak istemiyorum ondan. İnşallah hayallerim gerçekleşecek....

beni özledin miiiii
ay bugün o kadar enerjiğim ki sana da yazıyım dedim. yaklaşık 40 dk önce geldim okuldan eve.
hergün seyahat ediyorum günlükçüm bi istanbul bi izmit gezip duruyorum.
hayat bana güzel yahu bi istanbul bi kocaeli git gel.
ama yurt çıkıcak galiba 1-2 aya. ya o kadar zamandır yazmadım ki sana nerden toparlasam bilemiyorum.
daha araya bu kadar açmamak lazım ama artık yazamıyorumda.
günler su gibi geçicek derlerdi de inanmazdım öyle oldu gerçekten.
mesela ben aldatılalı tam 10 ay olduu
ne ağlamıştım buralarda ben.
amaaaan önemli olan şimdi ki zaman. çok mutluyum günlüğüm
hergün ingilizce görmekten başka bi derdim yok çok şükür malum hazırlık sınıfındayım.
çok şey kattı bana gerçekten. daha rahatım artık ingilizcede. hatta ingilizce rüyalar falan görmeye başladım
haftaya da vizem var :26: tek bi dersimiz olduğu için bitek ingilizce vizemiz var.
inşallah çok iyi geçer vizem. bol bol kelime ezberlemem lazım.
serviste falan bakıyorum. ama bu yolculukbeni çok yoruyo :26:
hemen yurt çıksa-da-gitsem-hemde-daha-rahat-ders-çalışırım.
kızlarda-sana-yurt-çıksın-bol-bol-gezelim-diyolar.sınıfın-gözdesiyimbende-çok-seviyorum-hepsini.
yine-yazarım-günlüğüm.
öpüyorumsee-you
(ara-verme-tuşum-bozuldu-idare-et-)

Günlük sabah sana demiştim ya hani yatmadım bi daha, direndim.
Bundan sonra böyle olsun ya günü uyuyarak geçirmek istemiyorum. Dolu dolu geçirmek istiyorum.
Denemek istediğim yemek tariflerim var mesela.
Temizlik yapmam lazım düzenli bir şekilde. Örgüm var yarım bir halde beni bekleyen.
Kk var takip edilmesi gereken Ohoooo bi sürü iş yani.
Sıkılıyorum günlük bakma sen halime.Eğlenmeye çalışıyorum mecburen.
Hastahaneye de gitmedim, üşendim valla. Düzelmişim biraz da.
Dün spor yapmıştım nasıl hamlamışım. Her bir zerrem alarm veriyo sanki.
Bi de düzen tuttursam...Derdim kilo vermek değil de işte bacaklar
Öyle işte günlüğüm iyi geceler.

Sevgili günlük,
bigüne daha geldik hamdolsun rabbime ki bigün daha dertsiz kedersiz gösterdi..
dün sıkıla sıkıla,napcağımı bilemedim..
bir sürü işim vardı odada tek ben olduğum için bir başladım işlere devamı da geldi baktım ki saat çalıştıkça geçiyor serkandan da ses yok öğlen kalkıp günaydın napıyon aşkım dedi falan sonra muhabbet kesildi..
ben işlerime baktım o arkadaşlarıyla takılmıştır herhalde..
akşama kadar 5 saat boyunca hiç sormasa da 17:30 gibi hal hatır sordu falan derken ben onu işyerime arkadaıyla birlikte çay içmeye çagırdım günlüğüm..ama bana laf gelsin istemediğinden gelmek istemiyormuş ki ikna ettim bakalım günlüğüm hem en son pazar günü görüşmüştük gelirlerse kazasız belasız inşallah onları da memnun eder bir şekilde karşılar vakit geçiririz..

bu arada işkur için yardım edecek olan abi bana daha ulaşmadı yani sonuç vermedi bugün haberdar edecekmiş inşallah allahım ne olur hemen halletsin serkanı çağırsınlar ne olur allahım..dün kız arkadasım dediki annem de kayıt oldu ama 7aydır aramadılar dediürktüm ya serkanın öyle olmasın ben 1aya bile tahammül edemzken ne demek ya
inşallah o abi işimi halleder allahım sen yardım et..

bakalım bu öğle arası da yemeğe işyerimizin eski temizlikçisi naciye teyzeme gidicez çok severim onu..hayır duasını almak beni çok rahatlatır inşallah rabbim yardımcımız olur..
ne olur allahım bugünümü de hayırlısıyla üzüntü keder vermeden üzüleceğim sebepler yaratmadan geçirmemi sağla ve bunun için yardım et allahım...
ne olur rabbim serkan bana her geçen gün daha çok bağlansın daha çok değer versin rabbim ne olur allahım yanlış yapmasın hatalı olursa bunun hemen farkına varmasını sağla rabbim sen yardım et ne olur allahım herşey yolunda gitsin allahım ne olur bir an önce işe girsin ve serkan gerçekten herşeyi yoluna soksun allahım ne olur sen yardım et üzüleceğim sebepler olmasın bugünüm de hayırlısıyla güzel geçsin üzülmüyeyim rabbim ne olur yardım et ne olur merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…