Sevgili günlük,
içim buruk, herşey öyle duygulandırıyor ki hissettiklerimi anlatmak imkansız ama şu aralar
hastalancam diye mi bilmiyorum çok duygusalım içime atyorum kuruntu yapıyorum kendi kendime
eziyet çektiriyorum
serkan geçen gün telefonunu elimden çekti bakmamı istemediği bişey vardı biliyorum
böyle bi endişe sezdim anlamıyorum nedir bu
bana karşı tavırları aynı ama ne bileyim ya beni aldatıyosa diye diye içimi kemiriyorum..
ama varsa öyle bişey rabbim burnundan getirsin inşallah düşününce ölümünü bile hayal etmek
zor ve ecı gelmiyor.. onu yapacağına beni öldüreceğine acıyı çektireceğine ölümünü görmek bana o
kadar acı vermez diyorum belki çok bencilce psikopatca düşünüyorum ama onun aldatcagını düşünmek
ölümünden çok acı verir bana...
bunları söylemek çok saçma belki de ortada bişey yok ama o günden beri çok takar oldum ve bunu telefonda
konusamam görüşünce tekrar telefonuna bakıp onunla bu konuyu konusmam gerekiyor.. bi de üstüne
gitmek istemiyorum heran şüphe içinde olan kadınlar gibi olucam ama yapmalıyım en azından içimi rahatlamam gerekiyor..
inşallah kötü şeyler olmaz rabbim..
ona bugün rüyamda onun beni aldattıgını gördüğümü söylesem mi acaba yanına da ibret verici bişeyler
eklesem rüya der geçer mi ki off neyse kafayı yiyiyorum galiba
Allahım sen yardım et yarabbim bugünümü de hayırlısıyla üzüntü keder vermeden geçireyim rabbim
sen yardım et serkan bana asla yanlış yapmasın eğer benim haberim yokken yaparsa öyle yakın
zamanda burnundan gelsin ki değerimi hemen anlasın rabbim ne olur yardım et serkan beni çok sevsin
çok değer versin allahım sen herkese de bana da yardım et allahım hayırlısıyla bugünümü herşey yolunda
olarak geçireyim ve üzüleceğim sebepler yaratma rabbim..
ne olur allahım merhamet et yardım eli uzat
amin..