Sevgili günlük,
bugünü de bize gösterdiği için şükürler olsun rabbime hamdolsun ona.sevgimi, rabbime olan duygularımı anlatmak imkansız allahım sen hep yanımda ol ve yardım eli uzat allahım..
dün serkanı işkurdan aramışlar ama randevu içinmiş yani gitmese de olurmuş bizde kurs başladı da o yüzden cagıracaklar sanmıştık
ama değilmiş.. geçenlerde bir abi yardım edecekti o da dün aradı birşey yapamıyor..bende son çare olarak eski iş arkadasıma söyledim bugün ondan hayırlı haberler bekliyorum allahım inşallah güzel şeyler duymayı nasip eder..
günlüğüm serkan işe giremezse bi an önce o belgeyi alıp giremezse bizim iş uzar
ne olur allahım bir an önce arasınlar ve serkanı işe alsınlar o da çalışmaya başlasın sıkıntılarımızda ortadan kalksın allahım..
akşama doğru biraz msjlastık sonra erkenden eve gelmiş tv izliyormuş konustuk biraz ama hep kısa cevplar verdi bazen ne güzel romantik oluyor ama bunu bi süre yapmadı sonra galiba skldıgımı anladı ki güzel cümleler kullandı sonra da iyi geceler diledik uyuduk günlüğüm..
bu sabah ta geldi çattı günlüğüm ne olur allahım sen bana yardım et yelizden güzel haber alayım rabbim..serkanla da aramız her gecen gün daha iyi olsun rabbim ne olur sen yardım et..
bana her gecen gün daha cok bağlanıp daha cok deger versin rabbim sen yardım et..
allahım ne olur bugünümü de dertsiz kedersiz geçirmemi sağla rabbim güç ver sabır ver metanet ver rabbim yardım et serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratma yarabbim.. ne olur allahım bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur rabbim senin yardımınla herşey yoluna girsin allahım ne olur rabbim merhamet et yardım eli uzat..
amin..