Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükkk

bir gribim bir giribim önümü zor goruyorum gunluk.dun ıngılızce kursu cok soguktu birde cıkısta benımkıne kızdım yurudum bende.ya gunluk benı beklıyor kurstan cıkınca bırakıcak eve arkadasıyla cafeye gıdıyor hoca erken cıkarttı gel al ben cıktım dedım neymıs efendım yanındakı alay komutanıymısta kalkamazmıs masadan ayıp olurmus hem ben 9 demısım ona ıyı 9 dedım dıye bos sınıfta oturup beklerım bende 9 olmasını.acmıyorum bende telını

neyse

bugun acıkoğretımın kıtaplarına calıscam gunluk onca konuyu ben nasıl yetıstırcem bılemedım.see you later.

Ne zormuş insanın hayallerinin yıkılması. Bazen bile bile bunları yaşamak. Ondan öncesi olmadan yaşadığım bir geçmiş ve yaşlandığımda elini tutup güvenebileceğim bir adam hayali ile evlenmiştim onunla. Hayat ne çabuk alırmış sevdiklerini elinden. Hiç acımadan... Onca emek ne olacak şimdi. Geride kalanlar. Nasıl başaracağım ben onsuz olmayı. Öyle çok alışmışsım öyle çok çabalamışım ki emeklerimi hiçe sayıp ''olsun kader'' diyemiyorum. İnsanların o sana zaten layık değildi cümlelerini de duymak istemiyorum. Çünkü ben gözüm kapalı sevmiştim onu. Önemli değildi ki onun sahip oldukları. Ben huzurdan, güvenmekten başka birşey istememiştim ki. Benim sevgim ikimize fazlasıyla yeterdi. N'oldu bize? Biz bu hale nasıl geldik. Ne hayallerle kurduğum evimi nasıl dağıtacağım. Biz aldığımız eşyaları bölüşceğiz mi şimdi? Nasıl kabullenilebilir ki bu. Birlikte uzanıp film izlediğimiz kanepe onda sarılarak uykuya daldığımız yatağımız bende mi kalacak şimdi? Nasıl bir hüsrandır bu. Hiçbirşey istemiyorum deli gibi pazarlık yapıp aldığım tüllerimizi, cebimizde kalan son para ile aldığımız halıları istemiyorum ben. Hatta oğluma aldığımız odayı bile. Çünkü onların hepsinde senin kokun var. Beni her gece uykuya daldıran kokun... Artık uyuyamıyorum bişliyor musun gözüm dalıyor sen geliyorsun aklıma sen olmadan olmuyor ki. Eksik işte yanımda bir yastık daha yok. Üstümü örtmüyorum diye kimse de kızmıyor bana. Saçım ıslak yatıyorum diye de. Sen gittiğinden beri çorapsız dolaşıyorum evde. Evet hasta olurum ama umrumda bile değil . Nasılsa hastalığım geçer, ya kalbimin sancısı? Ona çare olabilecek bir ilaç var mı?

"Dün akşam bitmesin istedim. Sen hiç yanımdan gitme. Ellerimi hiç bırakma...
Gözlerimin buğusununa karışsın okyanus gözlerin ve öylece kalalım saatlerce istedim
Sen bana yine şarkılar söyle,ben şebeklikler yapayım geçecek herşey aşkımın dibi,neleri atlatacağız beraber diye seni sarıp sarmalıyayım :78:
Bizi üzdüğüm 2 gün için bana ne söylesen az kabul ediyorum çok fena bişey yaptım kırılacağını bile bile
Seni çok seviyorum evimin direği "

Günlük can kusura bakma sana yazıyo gibi yapıp ona biraz içimi döktüm sanki herif gelip buraya okuyacakmış gibi :82:
Arada kırıyorum farkındayım ama başka türlü de bu hayat çekilmiyo be annem
Barıştık haliyle,babamız ise hala hastanede yatıyor malum.Bu akşam inşallah yine gideceğiz Allah nasip ederse.
Rabbim tüm hastalara şifa versin,düşmanımdan bile uzak etsin bu illeti

Güne ağlamaktan şişmiş gözlerle başlamak ne harika bi duygu...
Hem de benim yaptığım bi hata yüzünden bu hale gelmesi durumun... Mükemmelim ben her şeyi batırmada mükemmel bir insanım !
Sanırım mutluluk bana batıyor. Fazla mutlu olunca bi huzursuzluk çıkarıyorum. Neden normal insanlar gibi olamıyorum ?
Yaşlandığımda kendi mahvettiğim hayatımı uzaktan seyredeceğim. Evet benim eserim bu diyeceğim...​

Uzun uzun susmaktan geldim..
Farkettin mi?
Neden bilmiyorum ama fark edilebilmek de istiyor insan..Anlaşılmanın yanı sıra..Uzun uzun susarken aslında bende buradayım dediğimi farketmelerini istiyorum...Amaaann! Neyse ne işte!Beni boş ver umarım sizler de iyisinizdir..
İşteyim bildiğin gibi..Evden işe,işten eve mekik dokuyorum..Evde ev işi ve bebeğimle ilgileniyorum.İşte de iş ve arada ders çalışabilirsem derslerimle..Pek bir değişiklik yok.Eşim gideli 78 gün oldu kalan şafak şimdilik 382 "-60" gibi bir durumumuz da var izine gelmezse ve hastanede çalıştığı için radyasson aldığı için de 30 gün erken gelme olasılığı var..Tabi bunlar şimdilik olasılık ama olsun yinede iyidir 2 ay erken geleceği düşüncesi..Özledim onu..Vakit de bir hayli hızlı geçiyor..Hızlı geçiyor derken mükemmel anlar vardır ya hani saati durdurmak isteyeceğiniz anlar haahh işte o anlar gibi geçmiyor ama öyle bir an oluyor ki,öyle yorgun düşüyorum ki yatağıma anlatamam...Bazen boynum o kadar çok gergin oluyor ki üzülüyorum kendime neyin bu gerginliği diye..Güncel müzikler ne diye sorsan sadece Orhan babanın klasikleri diyebilirim..Son çıkan filim de ne dersen hiç bir bilgim yok..Kendime zaman ayırdığım an şu an sana yazdığım vakit..Artık kendimi de dinlemiyorum.Düşünmeyi de bazen bırakabiliyorum..İşte şimdi yeni bir umudum var bizim bölümle ilgili güzel duyumlar aldım iş açısından sanki daha da umutluyum tabi ki de nasip bu işler..Biraz başarı,biraz da şans işi..Öyle işte günlük sana yazmak da rahatlatıyor biraz..Ahh insanın konuşacak kimsesi olmaması ne acı!Ne acı...

"Gün olur, onuru güzel çocuk
Acı da yakışır insanın yüreğine."

Hoşçakalın günlükdaşlarım..

Günlük; dün akşam köpeğimle rutin akşam yürüyüşündeyiz.. Önümüzde yaşlı, takım elbiseli, bastonlu bir adam.. Haliyle yavaş yürüyor.. Belki köpekten de ürker diye düşünerek, kaldırımdan indim ki onu da rahatsız etmeden mesafeli bir şekilde önüne geçebileyim.
Tam harekete geçtim ki, gark gurk böğk nidaları yükseldi adamdan ve kaldırıma balgamını tükürdü. Bir saniye hızlı davransaydım balgam yere değil üstüme gelecekti.
"Bravo vallahi! Iskaladınız! Az daha üstüme tükürüyordunuz!" diyerek geçtim yanından. Cevap yok.

İşte böyle günlük...

Neydi o söz?

Büyüklere saygı, küçüklere sevgi mi?

Hangi büyüğe?

günlük...

artık yoruldum sanırım.. yada rahatmı batıyo diyorum ama ? rahatlık nerde bulamıyorum
üzerimdeki yük giderek ağırlaşmaya başladı...
hep benden beklenen destek hep ben alttan alıcam hep ben beklicem dayancamm...
artık yoruldum...
gayet düzenli bi ilşki gayet yolunda sakinn ..
kaldıramıyorum ama artık yapamıyorum...hayatım neden sürekli beklemekle geçiyo günleri saymakla geçiyo ?
neden plan yapamıyoruz? farklı şeyler yapamıyoruz...
şimdi ona söyledim bunları. dediği aşkımm sen çok haklısın !
heralde haklıyım yaa hayatımın en güzel günleri bölee b....tan geçirmekten zevkmi alıyorum ben ! çözüm neden bulmuyosun..
eee aşkım burasıı hep sıkıntılı ... yeter be cnm artık ben sıkıntılar içindeyim...

tamam sen askersin.. ama bende insanım ..........

migrenim bende tutuklu kaldı.. 3 hafta oldu bir ara vermez mi, bir dinlendirmez mi..
elim ayağım tutmuyor sinirlerim laçka.. ilaçlara abandım sadece, onlardan da görmüyorum bir fayda..

Sevgili günlük, eşimin bazı rahatsızlıklarından kaynaklı canım sıkkındı iki gündür, her konuştuğumuzda sesinin kötü olması, hastalıklı gelmesi ve canının yanması beni kötü etkiliyordu, aklım kalıyordu, ama bu sabah uyanınca aradı beni sesi çok iyi geliyordu, sabah sabah onun sesini öyle neşeli ve sağlıklı duymak beni o kadar mutlu etti ki bütün günüm enerjik ve mutlu geçti, dışarda rüzgarlı bir sonbahar günü vardı ama benim içim sıcacık kıpır kıpırdı... Akşam tekrar konuştum eşimle, sorunları daha tamamen bitmedi, onca sağlık sorunu varken nasıl geçecek onca ay bilmiyorum, hastaneye de sevk etmiyorlar, Allah bize sabır versin... Bitsin artık bitsin....

Hastayım günlüküm. Kapmışım şifayı, kimden nerden hiç bilmiyorum. Pazar meslektaşım evine çağırdı, günümüz gayet güzel geçti ama akşama başladım hapşurmaya. Pazartesi de işte çok kötü oldum. Salı sabah rapor aldım 2 gün, bir güzel dinlendim, ilaçlarımı aldım. Kayınvalidem çok güzel baktı bana, yemeğimi bile yatakta yedim. Allah razı olsun ondan, herşeyimle ilgilendi. Çok sevdiğimi bildiği için sırf iştahım yerine gelsin diye gitti hamburger bile aldı. Çok yoğun bir gün olucak yarın, sevgili müdürm bizim işimize kimse karışmasın diye denetlemeyi de bize verdi. Amacı bizi ezdirmemek ama 1700 dosya nasıl tek tek incelenicek bilmiyorum:) Eşime 2 gündür aynı şeyi soruyorum; bana niye evlenme teklifi etmedin? Çok isterdim benim de anlatacağım özel bir teklif hikayem olsun hatta özeli egeçtim kuru bir teklif bile olabilirdi ama olmadı. İstemiş ama ortam ve zamanı ayarlayamamış. Bugün dedim ki sen beni kolay buldun, nasılsa seviyor teklife ne gerek var diye düşündün. Üzüldü, özür diledi, olmadı dedi. Daha da üstüne gitmedim, napalım beni sevsin de teklifimiz eksik kalsın. Babam rüyasında beni hamile görmüş günlük:) annem demiş ki daha erken en az 1 seneekri var. Canım babam benim, bütün arkadaşları torun sahibi, o da çok istiyo haliyle. Eşimle aynı şehirde olduğum zaman ben de hemen düşünüyorum. Öyle hadi yapalım diyince olmuyo tabi, rabbim nasip etsin inşallah. Paragraf yapamıyorum tablette, ne sinir bozucu​

Bir şeyin imkansız olduğunu bilmek ne acı Allah'tan ümit kesilmez demişler ama ya ümidi beklerken ömrümden gidenler.Beklemek istemiyorum zaten ben çoktan kararım belli ama öyle bir birden kendi kendine umuda düşüp sonra yenidn dibe batmayı yaşamadan olmuyor sanki.Yaşamak çok zor bu ara bunu anlıyorum düzgün yaşamak insanca yaşamak çok zor. Saygı sevgi görmek zor.. Yapmacık olmayan doğal insanlar görmek zor. Rüyasız geçen günler zor..

[B]sevgili günlük evet sonunda babamız gitti öyle bi vedalaştıki kızıyla çok ağladım ama üzülmesin diye belli etmedim tabi
sağlıklı olsunda varsın bizden ayrı olsun sevdiceğim ama şuan içim öyle buruk ki anlatamam aradı biraz önce istanbula indim dedi nereye kadar bu ayrılk bilemiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2:[/B]

öylesine boş çok boşum bu aralarr
kendime oyalanacak birşeyler bulmam lazım acilennnn

Sevgili günlük,
bugünü de bize gösterdiği için şükürler olsun rabbime hamdolsun ona.sevgimi, rabbime olan duygularımı anlatmak imkansız allahım sen hep yanımda ol ve yardım eli uzat allahım..

dün serkanı işkurdan aramışlar ama randevu içinmiş yani gitmese de olurmuş bizde kurs başladı da o yüzden cagıracaklar sanmıştıkama değilmiş.. geçenlerde bir abi yardım edecekti o da dün aradı birşey yapamıyor..bende son çare olarak eski iş arkadasıma söyledim bugün ondan hayırlı haberler bekliyorum allahım inşallah güzel şeyler duymayı nasip eder..
günlüğüm serkan işe giremezse bi an önce o belgeyi alıp giremezse bizim iş uzar ne olur allahım bir an önce arasınlar ve serkanı işe alsınlar o da çalışmaya başlasın sıkıntılarımızda ortadan kalksın allahım..

akşama doğru biraz msjlastık sonra erkenden eve gelmiş tv izliyormuş konustuk biraz ama hep kısa cevplar verdi bazen ne güzel romantik oluyor ama bunu bi süre yapmadı sonra galiba skldıgımı anladı ki güzel cümleler kullandı sonra da iyi geceler diledik uyuduk günlüğüm..
bu sabah ta geldi çattı günlüğüm ne olur allahım sen bana yardım et yelizden güzel haber alayım rabbim..serkanla da aramız her gecen gün daha iyi olsun rabbim ne olur sen yardım et..
bana her gecen gün daha cok bağlanıp daha cok deger versin rabbim sen yardım et..
allahım ne olur bugünümü de dertsiz kedersiz geçirmemi sağla rabbim güç ver sabır ver metanet ver rabbim yardım et serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratma yarabbim.. ne olur allahım bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur rabbim senin yardımınla herşey yoluna girsin allahım ne olur rabbim merhamet et yardım eli uzat..
amin..

Günlük can...
Gece uykusuz kalma pahasına bile olsa boğaça yaptım sevgilime.
İkimizde evde kahvaltı yapamıyoruz.Eee dışarıdan almaya kalkınca da baya para gidiyor ve bizim artık acil önlem paketi adı altında harcamaları kısmamız şart!
Kendimi toplayıp bir an önce hayatımızı yoluna koymamız gerek.
İlk defa hamur yoğuran biri olarak annemin dediğine göre baya elimin ayarı iyiymiş aferin dedim kendi kendime ama bizim herife göre az daha zaman var
Kepekli un ve beyaz unu karıştırıp yaptığım için biraz tuzsuz olmuş ama hiçte fena değildi hani
Neyse dün ince giyinmemin cezasını bugün hapşuruk ve boğaz ağrısı şeklinde çekiyorum
O kadar uyarılarına rağmen sevgilimi dinlemediğim ve zibidi gibi gezdiğim içinde fırça yememde cabası
Beni özle tamam mı? Belki yaptığım poğaçadan zehirlenirim filan gelemem geri

Günlüüük düzenim yine bozuldu çoook mutsuzum. Evet biliyor insan bir ömür boyu aynı düzende ilerleyemez ama ben kendime dsiplinli olmayı öğretmeye çalışıyorum, yapamıyorum. Ders yok, spor yapmayı ve ingilizce çalışmaya başlamayı sınavlardan sonraya bıraktım, diyet baştan sağma-yarım yamalak, eh kitap okuma desen az az..
Hemen toparlanmam lazım böyle çok mutsuzum. Kendime çok yüklenmeden 3 hafta diyet, ders ve kitap okumaya odaklanacağım. Daha az şeye odaklanınca yaptıklarımı daha düzgün yaparım diye düşünüyorum. Sınavlarım bitince yavaş yavaş bir şeyler eklerim..

Her geçen gün canım biraz daha yanıyor. Soranlara sadece ''bitti'' diyorum. Ne kadar basit değil mi? Bitti..! Hayallerim, aşkım, evliliğim bitti.
Artık yok işte. Yıllarımı verdiğim adam yok artık. Düşünemiyorum, algılayamıyorum artık. Herşey o kadar boş ki o olmadan... Nefes alıyorum sadece. Babasını soran bir oğlum var. Gelecek diyebiliyorum ona. Bu psikoloji ile ona da zarar veriyorum. Yalan söylüyorum. En güvendiği annesi bile yalan söylüyor. Artık al acılarımı Allah'ım isyan etmek istemiyorum. N'olur...

Dün öğlen saatlerinde yazı aratmıyordu gün.. Öylesine sıcak, öylesine saran, öylesine aydınlık.. Yaz mevsimi jübile yaptı adeta..

Bugün damlaların görünür olduğu bir yağmur.. Soğuk.

Dün, bugünü hayal etmek zordu... Bugün de dün uzak geliyor insana..

Hayat da mevsimler gibi günlük; ne soğuğun geleceğinden haberdarız.. Ne de sıcağı hafızamızda canlı tutabiliyoruz..

Herşey geliyor, geçiyor... Bir düş bırakıyor sadece ve belki de küçük bir anı.

Yürüyoruz, yürümeye devam ediyoruz. Köşede bizi neyin beklediğini bilmeyerek...

GÜNLÜKKK cok kotuyum ben bıraz iğrenclik yapmak gerekirse sanki butun vucudum bır sumukten ıbaret.iğğğğğğğğğğğğğğ

N'apacağımı bilemez haldeyim...
Bir yanım çoooooooooookkkk mutlu bir yanım boynu bükük....
Gelmeler ve gitmeler...
Ardından bakmalar, ardında bırakmalar....
Kahkahalar ve gözyaşları...
Rabbimden dileğim bu imtihanı hayırlısıyla geçmeyi nasip etmesi artık...
Dayanmak çok zor...Ve gittikçe zorlaşıyor günlüğüm...
Duaya ihtiyacımız var...Fazlasıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…