Popüler Konu Sevgili günlük...

sabah gökyüzünün çirkinliğini perde kapalıyken bile görebildim.ankara yağmurluyken daha gri daha soğuk.insan bu havada evden çıkıp işe gider mi ya.ofiste tek kişi yok.herkes şu veya bu sebepten arazi oldu.allahtan içerisi sıcak.tersi durumda iyice sinirlerim bozulabilirdi.yapacağım tüm işleri dün bitirdim.perdeyi açtım.dışardan düzenli bi ritimle yağmur sesi geliyor.klavyemin minik tıkırtı sesinden başka ses de yok içerde.gözlerim ağırlaşıyor.sevgilime üzülüyorum bu havada bi sürü yere yetişmesi gerek.bu hafta çok yoğun.oysa ben onunla, onun pofuduk göğsünde uzanıyor olmak isterdim.
günlük bu yaşam ''düzeni'' 3 yıldır benim düzensizliğim oldu.sabahları tek telaşem ''uyanabilmek, hazırlanabilmek, 08:15 otobüsüne yetişir miyim? olabilirde olmayabilirde... geç kaldım mı?... bugünkü işler dizilsin önüme. akşam 6 oldumu? bir arkadaşla randevu yada sevgiliyle görüşür müyüz.akşam 10 eve geç kaldım mı...sabah erken kalkacağım erken yatayım''.
ben bu hayatın insanı değilim, değildim ya da.bundan sonra da böyle gideceğini ömrümün geri kalanını bir yerlere yetişebilmek, günlük telaşlarla tükeneceğini bilerek, en kötüsünü bunu izleyerek mi geçireceğim.eskiden yazardım ben ufak ufak, resim çizerdim, sergilere işlerimi verirdim.her hafta bir kitabım olurdu bitireceğim. kendim için üretirdim.mutluydum.peki şimdi? dayatılan neyse onu yaşıyorum.okulumu okudum, işimi buldum.düzgün bir sevgilim oldu.bi sürü zorluk atlatıp tüm heyecanım bitmişken evleneceğiz.borçlarımız olacak, çocuğumuz olacak çocuğumuzun güvencesi lazım.eyvah yatırım yapsaydık gençliğimizde diye ahlanıp vahlanıp klasik sıkıcı bir yetişkine dönüp kimbilir hangi nedenden ölüp gideceğim.bu mudur? ben ananemin, komşumun kızının, en yakın arkadaşımın hayalini, idealini yaşamayı istemiyorumki. ne zaman değişecek tüm bunlar günlük.bana rahat batmıyo günlük.asıl rahatsız olan sensin

pişmanım...sebepsiz korkularla hayatımı cehenneme çevirdim...canım çok yanıyor...yalnız kalmayı tercih ettim ama yalnızlıktan da bezdim...kendimden bıktım...her şey mükemmel ilerlerken,beklediğim fırsatlar ayağıma gelirken değerlendirmedim...şimdi yanarım...

selam günlüğüm.
bugün benim için bu haftanın son okul günü.
cuma günleri boş günüm.yarın gidip arkadaşımla gezicem
bugün de gayet güzel geçti. güzel güzel dersimizi işledik.
ingilizce hayata devam ettik
okul, servis hepsi çok eğlenceli.
ama bugün o kadar soğuktuki dondum kampüste. birde bizim okul tepede sigara içerken tir tir titriyorduk:18:
sınıfımızda gruplaşma olmadı herkes birbiriyle takılıyor, konuşuyor.
bu çok güzel herkesle konuşabiliyorum, çekinmeden biran birşey söyleyebiliyorum.
bugün sınıftaki yakın arkadaşlarımdan birinin gözleri doldu derste :26: nedenini sorduk söylemedi.
zaten enerjisi düşük hep mutsuz olan bir kız. garip biraz:26:
enerjisi düşük biriyle oturunca bende öyle oluyorum ister istemez.
o yüzden bazen sınıfta çok sevdiğim başka birinin yanında oturuyorum
o da beni her gördüğünde seni görünce içim açılıyor diyo.
ne mutlu bana
ben çıkıyım günlüğüm yine gelirim.
byee

Her gün bir takvim yaprağı daha eksiliyor Günlük, zaman bir şekilde geçiyor, bunu hissedebiliyorum, iyi ki geçiyor diyorum, umutla zamanın beklediğim noktaya gelmesini bekliyorum ama aklım, ruhum, düşüncelerim, duygularım hala eskilerde, eski günlerde, geçmişte... Ne olacak böyle, zaman geçsin mi yoksa geriye mi dönsün hiç bilmiyorum...

Üzülme!
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Üzülme!
Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.
Üzülme!
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme! Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki​

Sevgili günlük,
ilkönce kk'daki tüm arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun allahım hepimizin derdine derman versin inşallah..

bugün cuma haftanın son günü yine geldi çattı günlüğüm ama ben pek iyi sayılmam hani içim buruk demiştim ya günlüğüm daha öyle devam ediyor..
serkan bana soğuk sanki günlüğüm hani konusuyor ama ben konusturursam..bazen de farkedip kendi konusmaya calışıyor ama beni böyle düşünür hale getirdikten sonra boş be günlüğüm..
içim içimi yiyor en son pazar günü görüşmüştük 5gün oldu bana beni özledğini dahi söylemedi görüşmak bile istediğini söylemedi derken gece biraz romantik konusalm dedik baktım yarın görüşelm mi demeye başladı ayrı bir öküz bu çocuk cinsi bulunmaz ve eminim ki bunun karakterinde birine rastlamam ve bu dünya da yoktur..
insanı deli edicek herseyi yapar resmen salak ya sinir oldum şimdi..

neyse günlüğüm rutin konuşuyoruz napıyon nasılsın falan bu kadar yani..
anlayamıyorum bu çocuğu zaten işe de bir türlü giremedi haber bekliyoruz araya birilerini koydum ama daha ses yok allahım ne olur şu cuma gününün hayrı hürmetine yardım et de bian önce güzel haberler alayım rabbim..
allahım ne olur yardım et serkan bana karşı çok ilgili olsun değer versin çok sevsin allahım ne olur yardım et rabbim kötü şeyler olmasın üzüleceğim sebepler yaratma yarabiim..
ne olur allahım bugünümü de hayırlısıyla herşey yolunda güzel bi şekilde geçireyim rabbim ne olur allahım bugünüm hayırlısıyla dertsiz kedersiz geçsin..
ve hafta sonum da güzel olsun allahım ne olur rabbim hayırlısıyla bana hafta sonu da üzüleceğim sebepler verme allahım ve pazartesi günü buraya gelip allahım yardımınla yine geldim dertsiz kedersiz yazıyorum diyeyim..
ne olur rabbim sen yardım et hayırlısıyla bugün ve haftasonum da üzüleceğim sebepler olmadan güzel ve hersey yolunda geçireyim allahım serkanla ilgili hiç bir üzüntü ve sebep verme rabbim yalvarıyorum serkanla herşey yolunda olsun çok sevsin değer versin bana
ne olur allahım sen ne sabırlar verdin de ben ayakta durmayı başardım şimdi de merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Sevgili günlük,
ilkönce kk'daki tüm arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun allahım hepimizin derdine derman versin inşallah..

bugün cuma haftanın son günü yine geldi çattı günlüğüm ama ben pek iyi sayılmam hani içim buruk demiştim ya günlüğüm daha öyle devam ediyor..
serkan bana soğuk sanki günlüğüm hani konusuyor ama ben konusturursam..bazen de farkedip kendi konusmaya calışıyor ama beni böyle düşünür hale getirdikten sonra boş be günlüğüm..
içim içimi yiyor en son pazar günü görüşmüştük 5gün oldu bana beni özledğini dahi söylemedi görüşmak bile istediğini söylemedi derken gece biraz romantik konusalm dedik baktım yarın görüşelm mi demeye başladı ayrı bir öküz bu çocuk cinsi bulunmaz ve eminim ki bunun karakterinde birine rastlamam ve bu dünya da yoktur..
insanı deli edicek herseyi yapar resmen salak ya sinir oldum şimdi..

neyse günlüğüm rutin konuşuyoruz napıyon nasılsın falan bu kadar yani..
anlayamıyorum bu çocuğu zaten işe de bir türlü giremedi haber bekliyoruz araya birilerini koydum ama daha ses yok allahım ne olur şu cuma gününün hayrı hürmetine yardım et de bian önce güzel haberler alayım rabbim..
allahım ne olur yardım et serkan bana karşı çok ilgili olsun değer versin çok sevsin allahım ne olur yardım et rabbim kötü şeyler olmasın üzüleceğim sebepler yaratma yarabiim..
ne olur allahım bugünümü de hayırlısıyla herşey yolunda güzel bi şekilde geçireyim rabbim ne olur allahım bugünüm hayırlısıyla dertsiz kedersiz geçsin..
ve hafta sonum da güzel olsun allahım ne olur rabbim hayırlısıyla bana hafta sonu da üzüleceğim sebepler verme allahım ve pazartesi günü buraya gelip allahım yardımınla yine geldim dertsiz kedersiz yazıyorum diyeyim..
ne olur rabbim sen yardım et hayırlısıyla bugün ve haftasonum da üzüleceğim sebepler olmadan güzel ve hersey yolunda geçireyim allahım serkanla ilgili hiç bir üzüntü ve sebep verme rabbim yalvarıyorum serkanla herşey yolunda olsun çok sevsin değer versin bana
ne olur allahım sen ne sabırlar verdin de ben ayakta durmayı başardım şimdi de merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

sevgili günlük nasılım bugün bende bilmiyorum dünkü altın günümden sora kalan kekleri tatlıları iş yerine getirdim beğeniyle yiyen arkadaşlarımı izliyorumönceden pastaları tereyağlı yapıyordun ama artık sende işin kolayını buldun diyolar öyle işte bi gün geçiyor aşkoşumsuzzzzz özledim be ya

bir anda ortadan kaybolmak istiyorum.ne kimseyi görmek istiyorum ne de kimsenin beni görmesini

Günlük can öncelikle hayırlı cumalar diler ellerinden muckslarım beybim
Dilerim ki ellerini Yaradanına her açan arkadaşımın dilekleri kabul olur,kalpleri huzur bulur
Ben yine bu mubarek günde sizlerden dua isteyeceğim ama bu kez ne olur babamızın kontrollerinde bi sorun çıkmasın ve evimize göndersin doktorlar
Sevgilimle sorunsuz bi haftasonu yaşayalım ailecek

Hastalanıyorum sanırım günlük,

öksürüp duruyorummm ,offf grip mi olcam ne?
Canımda sıkılıyor herşey bomboşş ,sıkıcı

Hastalanıyorum sanırım günlük,

öksürüp duruyorummm ,offf grip mi olcam ne?
Canımda sıkılıyor herşey bomboşş ,sıkıcı

insanı bu bohem havalar mı sokuyor bunalıma günlük?

bir mutluyum bir mutsuz

bir gidiyorum bir geliyorum

ben mi dengesiz oldum yoksa havalar mı bir öyle bir böyle..

iş konusundaki belirsizlikten kafayı yememe ramak kaldı sanırım, evden dışarı adım atmak bile istemiyorum ama aşk'ın ısrarıyla çıkıyorum

bir işim olsun ve kendimi işe vereyim deli gibi çalışayım para kazanayım istiyorum

artık burslarım yatmıyor, bu yaştan sonra üniversite mezunu olarak da babamdan para alma düşüncesi çok üzüyor beni

dayanıyorum ama Allahım hayırlısıyla nasip etsin şu işi artık

işe alım için 4 aşama ne demek günlüğüm yaa? sanki MIT'e eleman alıyorlar, bir an önce olumlu neticelensin şu süreç nolur :97:

mutsuzluğa kapılıyorum bu ara ama iş durumlarımdan mı yoksa hislerimden mi bilmiyorum.. beynim yine bir oyun oynuyor bana, bilinçaltımı kendi ellerimle deşmek istiyorum resmen:104:

Günlükcoo hani nerede benim ruh eşim ya çıksın artık ortaya sıkıldım bekle bekle pöf

hala aşkın olduğu bir yer var,ve ben bu gece oraya uçuyorum günlük...

mutlu muyum?mutluyum
ama içimde tuhaf bir huzursuzluk,midemde her gizli iş çevirdiğimde ziyarete gelen bulantılar:-/

Günlük

Bir filmin en karışık ve heyecanlı sahnesinden bir önceki sahneyi yaşıyormuş gibiyim şu sıralar..

Karışık ve heyecan dolu olmaya ramak kala ama bir o kadar hüzünlü

günlükcazım..
malum biliyorsun haftaya KPDS var.. ondan sonraki haftasonu ildışındayım...
ondan sonraki haftasonu da il dışındayım.. ondan sonraki haftasonu işe gidicem..
ondan sonraki haftasonu da işe gidicem.
günlüğüm bana söylermisin ben bu okulu nasıl bitiricem:44:
şu sıralar ben bile kendime kösteğim.. anlamazsın sen bunu şimdi.. boşver anlama..
insan kendi kendine nasıl zararı dokunur bilemezsin sen.. boşver bilme..
benim girdiğim streslere düşüncelere girme..
attığın bir adımın on yıl sonrasını hesaplayarak yaşama...
dilediğin bir özür acaba boynuma tasma mı olur yoksa yoluma yoldaş mı olur diye düşünme..

hayat bir kez daha anladım moktan bişeysin.. yaşamamazlık edemiyoruz, ama adam gibi yaşamayı da beceremiyoruz.

Sevgili günlük...

Yeni keşfettiğin bir şarkıyı durmadan doya doya dinlemek istersin ya..
İşte öyle istiyorum onu iyice keşfetmeyi, tanımayı..
Tanıdıkça daha çok bağlanmak zevk almak istiyorum.
Ama olmuyor işte, sesini bile duyamıyorum son zamanlarda..
Ama onu beklemek, onun beni beklemesi; işte bu mükemmel bir kalp depremi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…