Sevgili günlük,
ilkönce kk'daki tüm arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun allahım hepimizin derdine derman versin inşallah..
bugün cuma haftanın son günü yine geldi çattı günlüğüm ama ben pek iyi sayılmam hani içim buruk demiştim ya günlüğüm daha öyle devam ediyor..
serkan bana soğuk sanki günlüğüm hani konusuyor ama ben konusturursam..bazen de farkedip kendi konusmaya calışıyor ama beni böyle düşünür hale getirdikten sonra boş be günlüğüm..
içim içimi yiyor en son pazar günü görüşmüştük 5gün oldu bana beni özledğini dahi söylemedi görüşmak bile istediğini söylemedi derken gece biraz romantik konusalm dedik baktım yarın görüşelm mi demeye başladı ayrı bir öküz bu çocuk cinsi bulunmaz ve eminim ki bunun karakterinde birine rastlamam ve bu dünya da yoktur..
insanı deli edicek herseyi yapar resmen salak ya sinir oldum şimdi..
neyse günlüğüm rutin konuşuyoruz napıyon nasılsın falan bu kadar yani..
anlayamıyorum bu çocuğu zaten işe de bir türlü giremedi haber bekliyoruz araya birilerini koydum ama daha ses yok allahım ne olur şu cuma gününün hayrı hürmetine yardım et de bian önce güzel haberler alayım rabbim..
allahım ne olur yardım et serkan bana karşı çok ilgili olsun değer versin çok sevsin allahım ne olur yardım et rabbim kötü şeyler olmasın üzüleceğim sebepler yaratma yarabiim..
ne olur allahım bugünümü de hayırlısıyla herşey yolunda güzel bi şekilde geçireyim rabbim ne olur allahım bugünüm hayırlısıyla dertsiz kedersiz geçsin..
ve hafta sonum da güzel olsun allahım ne olur rabbim hayırlısıyla bana hafta sonu da üzüleceğim sebepler verme allahım ve pazartesi günü buraya gelip allahım yardımınla yine geldim dertsiz kedersiz yazıyorum diyeyim..
ne olur rabbim sen yardım et hayırlısıyla bugün ve haftasonum da üzüleceğim sebepler olmadan güzel ve hersey yolunda geçireyim allahım serkanla ilgili hiç bir üzüntü ve sebep verme rabbim yalvarıyorum serkanla herşey yolunda olsun çok sevsin değer versin bana
ne olur allahım sen ne sabırlar verdin de ben ayakta durmayı başardım şimdi de merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..