Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük; sayfalarına bunca yazılandan sonra adam olmuşsundur sen, pişmişsindir.. Bir maruzatım olacak.

Sanki ağzımdan koca bir hortum sallanıyor dışarıya.. Okuyorum, hortum okuduğumu hööörp diye içime çekiyor.. Dinliyorum, hortum dinlediğimi içime çekiyor.. Dünya içimde günlük..

Gazeteye bakıyorum bugün:

"İntikam için sevgilisinin bebeğini öldürdü..."
....hööörp

"Şemdinli'de ölü sayısı 2'ye yükseldi..."
....hööörp

"Kanser hastalarının ilaçlarını çaldılar..."
....hööörp

Bunların hepsi midemde.. Bir bulantı hali, bir tiksinme hissi, bir yorgunluk.. Sonra da gelip sızlanıyorum burada, şeker attığım halde neden kahvenin tadı yok diye.

Bu hortum benim ağzımda olduğu sürece kahvenin tadı olmaz günlük..

Bana ya bu hortumu nasıl çıkartacağımı söyle ya da arkaya bi'yere toz torbası taktırt. Hiç değilse; dolunca boşaltayım.

hööörp... hööörp.... hööörp

demişlerdi de inanmamıştım.

bu "evim sensin" filmi bildiğimiz "a moment to remember" filminin türk versiyonu.

"ya sonra " referans olmuştu bana sinemaya giderken.

olmadı bu özcan, olmadı

Günlük benim sevgilim nerede kaldı başka kızlarla gezmesin yaa gezerse istemem onu daha çok geç olmadan gelsin beni bulsun artık!!

İnsan küçükken neden büyümek ister ki?...
Şimdi ki aklım olsa çocukluğumu dibine kadar yaşardım..
Yinede güzel bi çocukluk yaşadım, hava kararana kadar sokaktan eve girmezdim..
Ne zaman hava kararmaya yüz tutardı annem olanca sesiyle bağırırdı hadi artık ezan okundu gir eve diye..
Nasıl söylene söylene giderdim eve.
Sabah gözümü açar açmaz yine oyuna koşardım..
Bakkala gitmek için bile annemden rüşvet alırdım şu kadar para verirsen öyle diye... Yada arta kalan paranın hepsine el koyardım..
Ne çabuk geçiyo yıllar dimi günlük..
Dün gibi hatırladığım eski günlerimi,1 sanki üzerinden asır geçmiş gibi bahsediyorum..
Eskiden en büyük derdim yazılılardan aldığım düşük notlardı..
Orta okula giderken günlük tutardım... Hala saklıyorum.
Allahım neler neler yazmışım okudukca gülüyorum....
Günlüğüme isim bile koymuşum sevgili günlük diye değil de ismiyle hitab ederek başlıyomuşum yazmaya...
Aradan bi on yıl geçtikten sonrada bugünlerime gülermiyim acaba?
İnsanoğluyuz işte ..
:26:

saygıyla anıyorum!

Eklentiler

• $599076_10151260736954312_764260345_n.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu dünya insanı zorla kirletir mi be günlük?:44::44:
Yani matematik bu kadar mı işlemiş içimize aslında çok sevmememize rağmen?
Hep bir hesap kitap işleri, hep bir bölücülük...
Böyleyse iş dünyası, böyleyse büyümek, böyleyse ayakta durmak durdurun dünyayı ineyim diyesim geliyor...
Bugün kendimi çok saf hissettim yine...
Yüzüme gülen herkesi ciddi ciddi dost sanıyorum...
Oysa burda yalnızsın be AskInihan unutma bunu...
İşinde...Evinde...
Hayatta...
Dün acılar içinde kıvranırken kim duydu çığlıklarını...
Kim gelip de bir yudum su verdi, ilaç verdi, öldün mü kaldın mı diye baktı geçerken...
Onunla aramızda mesafeler varken ne kadar yetişebilir seslensem
Hayat zormuş...
Annemin gelip geceleri üstümü örtmesini özledim...
Hastayken istediğim çorbayı yapmasını...
Artık öpmüyorsun beni diye nazlanışını....
Her şeyini, herkesi özledim...

Olmasaydın belkide olmazdık
1881/193∞

Benim naciz vücudum elbet toprak olacak fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Saygı ve Sevgiyle...

Günlük.... Günlük.....Boş günümdü bugün... Banka işlerimi hallettikten sonra boş boş parklarda yürüdüm....

Sonbahar geldi, kış iyice yüzünü gösterdi, üşüdüm bugün...
Ama sırf onun için yürüdüm...
Aylardan Kasım... Yine sonbahar....
Yine sararan yapraklar vardı yerde....
Şalımı taktım, bir yandan gökyüzüne baktım, bir yandan sararmış ve dökülmüş yapraklara...
İçime çektim sonbahar havasını... Kasımın hüznü sardı her yanımı...
O kadar özlüyorum ki bu aralar...
O kadar ihtiyacım var ki sana Bi'Tanem....
Eskileri düşünmekten helak oldum...
Güzel bir Kasım gününde, ellerim cebimde yürüdüm...
İsterdim ki sen de yanımda olsaydın, elim elimde olsaydı....
Evliliğimizin ilk yıllarında kaldığımız evin oralarda dolaştım...
Arabamızı park ettiğimiz sokak, her gün yürüyerek geçtiğimiz park, hepsi aynı yerli yerinde duruyor...
Aslında bu havalarda Dede Efendiye, Kıbrısa gitmek var...
Hani aşkımızın güzel bir Kasım gününde filizlendiği ve büyüyüp güzelleştiği o yerlere...
Hani sen yanımdayken arada bir gidip de eskileri yad ettiğimiz o sokaklara...
Çok uzak değil, ama artık yalnız gitmeye cesaretim yok....
Ne olur artık Dön....
Bu kadarı da fazla değil mi???

Bgn aglayarak uyandım ve 4 kere delı gıbı agladım (
Sanırım yenı yenı gerçegı anlıyorum :terk edıldım !!!
Bu kadar salak mıyım da şimdi ağlıyorum onu da
çözemedım nedensız bır sıkıntı var ıcımde benı
derınden sarstı bugun hep üzüldüm ağladım gülemedım!
Çok yalnız hissedıyorum,çok sevdıgım bırını kaybettım
artık o yok yanı ölmedı ama öldu ıste ıcımde ,sanırım
yas tutma vaktı gelmıs ...Bilmıyorum,içimdekı sıkıntı hayır
olsun da bırsey cıkmasın..Güne ağlayarak kalkmak ve
kucuk melegınızın gelıp sıze sarılmasıyla gözyaslarınızla
onu ıslatmak ve aglarken onun ıcın guclu olmak ıcın
gulmeye baslamak cok garıpmış..Bugunu de bana yasattın
ya tekrar edıyorum :HAKKIMI SANA ASLA HELAL ETMIYORUM!

Kasımda "Yas" Olur "Aşk" Olmaz..Diyenlere inat;
Ben Aşkım İçin Yasımı Tutuyorum Diyorum..
Atamm Rahat Uyu,Güzel Uyu İnşallah.. Seni Çok seviyorum Büyük Adam...

off günlük off olmadı..
17 ocak 17 anne 17 baba.. eşler, çocuklar yarlar yarenler, dostlar, arkadaşlar, milyonlarca yurtdaşlar...
birçok yüreğe ateş düştü günlük.. dua ettik olmadı günlük olmadı

10.11.1938
10.11.2012
onu hiç tanımamış , sesini duyamamış , yüzünü görememiş(fiziki olarak) milyonlarca insan saati 9:05'te tutamıyorsa hala gözyaşlarını , derin bir sızı , deli bir özlem duyuyorsa içinde o yapmak istediklerini yapmış , hayatını layıkıyla yaşayıp , halkına kocaman bir miras bırakmıştır günlük.
Mekanın cennet olsun , ruhun şad olsun büyük adam , en büyük aşkım ...

vizelerrimmm bittttii ohh derin bir nefes alıyorum suan 2 haftadır okadar yoruldumki resmen beyin yorgunluğu yaşıyorum şuan stresimi atacak bi yerde yokki burda pfff gezsek dolaşsak eğlensek pff çook sıkıcı bi durum burda sıkılıyorum kelimesini söylemekten kendimden sıkıldım artık hep aynı şeyler oluyo hergün birbirinin aynısı neyse inş. vizelerimden iyi notlar alırımda biraz sevinirim Cumhuriyetimizin kurucusu ATamızı da saygıyla anıyoruzzz Ne mutlu Türküm diyene !

günlüüükk, evde bunalım bunalım takılırken dün aşk aldı götürdü beni, arkadaşlarla çok keyifli bi akşam geçirdik oyunlar oynadık

ama hava o kadar soğuktu ki, kaptım şifayı :2:

bugün de yastık yorgan yatarken birden bi mesaj geldi, çok güzel romantik bi mesaj, eğer iyileşmek istiyorsan kapıya çık temalı bi yazı kapıyı bi açtım ki o paspal halimle, karşımda aşk

3 poşet dolusu alışveriş yapmış bana, iyileşmem için ne gerekiyosa almış, abur cubur meyve vitamin ne ararsan var içinde en sevdiğim çikolatalardan cipslere kadar

ay nasıl mutlu oldum nasıl anlatamamm

hastalık filan uçup gitti :119:

bana en büyük ilaç onun kokusu, sevgisi

allahım çok şanslıyım maaşallah bize

evlerimiz o kadar uzak olmasına rağmen bu soğukta kalkıp gelmiş yaa sürpriz yapmış bana, 5 dakika sonra da işe yetişmek için koştur koştur gitti ve geç kaldı benim yüzümden.. kıyamam yaa çok duygulandım günlüükk

Ata'm nur içinde uyu..
Bizim Ata'mız olduğun için çok şanslıyız çoookkk..
Herşeyimizi borçluyuz sana Ata'm..
İnşallah herşey istediğin şekilde olacak..
Olmalı!

Son düzenleme:
Bir insan;hiç görmediği sesini duymadığı dokunamadığı koklayamadığı birine aşık olurmu? Ben oldum...Rahat uyu Ata'm... ♥

Günün anlam ve önemi büyük malum günlük can...
Eve yeni geldim,sevgilim uzun zaman sonra gerçekten kahkaha atıyor artık dünden sonra biliyor musun günlük can?
Dua eden herkese çok çok çok teşekkür ederim babamızı taburcu etti doktorlar
Gerçi 10 gün sonra kemoterapiye başlıyoruz ama olsun onun evinde olduğunu bilmek ayrı bir keyif...
Şimdi geriye tek kalan babamızın iyileşmeyi istemesi ve tedaviye cevap vermesi :94:
Okyanus gözlerinde boğulmayı göze aldığım adam,gamzemde yaşıyorsun unutma! :123:

Son düzenleme:
bugünü de sensiz geirdim aşkım... artık yoruldum, seni çok özlüorum arkadaşlar dışarı çıkalım dediklerinde hep bahaneler üretiorum, dershanem var, sınavım var, işim çok yoğun vs.... kimseye diyemiyorum ki sen yokken hiçbirşeyden tat almadığımı, hiçbirini değil sadece seni istediğimi gel artık paşam gel de yüzüm gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…