Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunluktekı pasam3405 arkadasım ins. Tez zamanda hayırlısıyla saglıcaklı bebişin olur Allahım nasıp etsın ıns. Kucagına almayı tum dualrın senınle

Gunlukcum bugun kpss tercıhlerımı yaptım hayırlısı olsun ıns. Allahm tum ıssızlere hayırlı ışler, bebek isteyenlere hayırlı saglıklı bebekler, es isteyen hayırlı es, tum hastalara acıl sıfalar , sevdıklerımızle bır omur yanyana saglıklı mutlu huzurlu sıhatlı gunler gecırmemmızı nasıp eyle yarabbım! Sen ulusun yucesınn kalbımızden ımanı, ruhumuzdan Allah sevgısını eksık etme yarabbım! Sana acılan ellerı, kalplerı ımanla sevgınle doldur yarabbım! Bızı senın yolundan ayırma kotulere fırsat verme yarabbım AMİN!

Günlük can sevgilimle bağımız şu zor günlerde daha da sağlamlaştı sanki.
Gözbebekleri titriyor bana bakarken,benimse gözlerim doluyor
O Benim herşeyim.
Babasının yanında hastanede 2 gündür.
Ve az önce 13.30 da annemler,ablamlar burda olacak ziyaret saati malum sen de o saatte gelirsin dedi :26:
Oysa ki resmiydi aramız çok onlarla.Ama galiba artık kaynaşma vakti geldi
Ne giysem derdine düşmem lazım aslında ama inan hiçbişey düşünemiyorum sadece babamız iyi olsun

:)))) içimi ısıttı yorumun...
ne zaman ailemden gizli iş çevirsem başıma bişey gelecekmişim de ölecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum..
iyi takip et haberleri,7 aralıkta uçak düşerse,zaten yengenç dediydi dersin ^^

sevgili günlük,
herkese şükretmesi gerektiğini öğütleyen polyannalardan bana gına geldi.
duygularımı seninle paylaşıyorum şükürler olsun

bilirim bu hissi...
aslında ne var keşke ölsek, en azından açıklama yapmak zorunda kalmayız
sakat kalmak daha riskli

tövbeeeler olsun.. Allah korusun arkadaşım...
gönlünü ferah tut, hayırlısıyla gidip geleceksin..
böyle arada kaçamak yapılıyor işte napalım

(bu arada inşallah doğru anlamışımdır, bir kaçamak yapıp sevgili yanına uçuyoruz sanki :44:)

evet aynen öyle yapılıyor,çok güzel bi karadeniz turu bizi bekliyor
ama ya telefonum çekmezse,ya uçağım düşerse,ya kaza yaparsak diyee diye kendime zehir ediyorum her anı...
Her gizli yolculuk öncesi dua ediyorum Allaha 'Allahım,ne olur orada başıma bişey gelmesin.Geri döneyim öyle olsun ne olacaksa' diye:18::18:
oh yoooo,gerçekten acınası haldeyim.Psikiyatre gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi...

Bi de vicdan azabı var,okumaya gönderiyolar oraya benim yaptıklarıma bak diye :-/
ama napim yaaa,çok seviyorum gezmeyi de aşkımı da

bu düşünceler illa ha ki oluyor insanın aklında..
aslında bazen bende şunu düşünürüm, zaten böyle efendi aile kızları olduğumuz için içimiz huzursuz..
bizde aslında yanlışlığını biliyoruz ama içimizde ki heyecan, aşk, gençlik ruhu istiyor işte kaçamakları..
iyice rahat olsak aman banane desek, elbet başımıza iş gelir ama hem Allah korkusu taşıyıp hem yapıyoruz :)
bir yerde duayı eksik etmiyoruz.. yol boyu hatimler indiriyoruz...

sen yine iyisin dışarıda okuyorsun da gezmeye gittim dersin, ben yaşadığım şehirde okuyorum. aileme karşı iki katı risk alıyorum.
ama oluyor, yaşanıyor...

Allahım ayırmasın, sonunda yanında olan birisi, huzur bulduğun omuz var ya o her şey yaptırıyor insana...

slm günlük.. cok oldu ugramalayı buraya.. en son ne zaman geldım sana bılmıyorum..

hanı sana sıkayet ettıgım, kızdıgım köpürdügüm, son bır kac aydır ex öküz dıye bahsettıgım o kısı varya, artık o yok..öldü bılıyormusun?

öldü..öldü ne kadar kolay öldü denılmesı ama kım bılır nasıl ne sekılde can verdı.. dün sabah aldım haberı..

aksama kadar cok sakındım..sonra koyverdım..hıckıra hıckıra agladım yalnız kaldıgımda..arkadaslarım saolsun benı yalnız bırakmadılar..yalnız kalmaktan cok korkuyorum..sessızlık cöktügü an tvyı acıyorum alıyorum kucagıma laptopumu buraya kosuyorum..kafam dagılsın ıstıyorum hangı konu gözüme carpsa atlıyorum balıklama ..yeterkı kafam mesgul olsun..

uykuyla aram bozuktu saten artık ıyıce bozuldu, yarn sabah doktora gıdıp uyku ılacı yazdırıcam..beynım catlayacak gıbı oluyor bazı zaman..

onu sevmıyordum günlük..sevgım bıtmıstı tamamen..hatta nefret edıyorum kınlendım ona karsı..ölse umrum olmaz dıyordum..hatta ölsün cok ıstedım.. ama kahroldum..mahfoldum.. bırden degerlendı gözümde..gıdınce tamamen...

nısanlanmıstı bu ayın basında.. yaz aylarında ayrılmıstık bu kadar cabuk nısanlanması bıle umrumda olmadı en ufak bır sevgı kırıntısı bıle yoktu ona karsı..ama sımdı nısanlısından bıle daha fazla acı cekıyorum.. bunu bılıyorum..ılk askımdı..1bucuk yılımı paylastım..onun dısında cocuklugumda ergenlık dönemımde herzaman varlıgını bıldıgım bırısıydı aynı mahallede büyüdük.. hep vardı aslında hayatımda..sımdı bırden yok..kabus gıbı.. keske uyanmak mümkün olsa.. ve keske keske allahımm keske bu kadar kötü sekılde ayrılmasaydık, düsman olmasaydık..

son konusmamızda hakaretler savurduk bırbırımıze..

bombos suan ıcım..hayat bombos ıste.. aslında anlatacak kadar cok sey varkı sayfalarca yazabılırım suan sana..

neye elımı atsam neyı ıstesem cürüyüp gıdıyor..saten tanıdıgım bırısı benden negatıf bır enerjı aldıgını hatta ugursuz oldugumu düsündügünü söylemıstı.. belkıde gercekten öyledır.. en azından ben öyle düsünmeye basladım..

daha dünyaya geldıgım gün büyük bır hayal kırıklıgı yasatmısım aıleme..belkı ondandır babamın bana çilem ısmını verişi..

ısmımın hakkını verıyorum ama..çilem hıc bıtmıyor..

hanı ıs yerınden hoslandıgım o cocuk vardı macarıstanlı..oda cektı gıttı memlektıne annesının ruhsal problemlerı varmıs, ıntıhar gırsımlerınde bulunuyormus..2satırlık bır sms ıle veda ettı..belkı döner belkı dönmez..allah yardımcısı olsun..ona o kadar cok ıcım ısınmıstı kı.. eskı sevgılımle yasadıgım kötü dönemlerı onunla atlattım sayılır..

eskı sevgılım..artık ondan kötü bır sekılde bahsetmıcem..sadece güzel günlerı hatırlamak ıstıyorum..ben onu affettım..allahda affetsın, bagıslasın günahlarını..yattıgı yerde huzur bulsun..bunları yazmak kolayda ıcım cok acıyor günlük..o tuttugum ellerın artık cansız oldugunu bılmek benı kahredıyor..o güzel kara gözlerı artık sonsuza dek kapandı..bırzamanlar duymaya tahamül edemedıgım sesını artık ıstesemde duyamıyorum..

evlerının önünde gecerken odasının camına baksamda ne olacak kı o yokkı artık..kafasını uzatamaz pencereden.. capkın capkın gülümseyemez..

keske böyle olmasaydı, keske bu sekılde gıtmeseydın..gıtmemelıydın!!!!

aglamak ıstemıyorum ama kendımı ne kadar tutsamda, istem dısı akıyor gözyaslarım..bogazımda bır dügüm..

kalbım senınle olcak..yasadıgım sürece hep benımle olcaksın..senı hıc unutmıcam..ve hep güzel hatırlıcam..dualarımı eksık etmıcem senden...

allah hepımıze hayırlı ölümler nasıp etsın ınsallah..

Ne kadar uzun zamandır yazmıyorum hatırlamıyorum bile. Değişen bir şey yok günlük, hala farklı şehirdeyim ve daha ne kadar kalıcam bilmiyorum. Haftaya evime gidicem çok şükür. Evimde olup eşime yemek yapmayı, onunla sohbet etmeyi, gidip gelip ona sırnaşmayı, onunla kahvaltı yapmayı çok özledim. 5 gün rapor alıp gidicem bakalım, biraz hasret gidereyim. Geçmiş sayfaları okuyamadım, hiç enerjim yok. Dün icapçıydım ve çocuk şubeye çağırdılar. Ben basit bir olay sanmıştım ama çok ciddiymiş konu. Adam çocuklarının gözü önünde eşini vurmuş günlük. Gittiğimde ne yapacağımı hangi çocukla ilgileneceğimi şaşırdım. En küçüğü bilmiyordu annesinin öldüğünü ve abisi çaresizce nasıl söylicez kardeşime dedi. 3 kardeşin de ifadelerinde bulundum ama ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Kadın suçsuz yere, kocası ruh hastası olduğu için öldü. Ama haber siteleri olayı farklı yazıyo, hatta bazı kendini bilmez yorumcular ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyor. Böyle şey olur mu günlük, insan hiçbir şey bilmediği konu hakında böyle yorum yapar mı? O çocuklar napıcak şimdi? İyi değilim günlük hiç iyi değilim...

Eşime kızgınım günlük ama o mu hatalı ben mi abartıyorum anlayamıyorum. Böyle de saçma bi durum yani:)

Baharda gel, gel ki saçımda gelinciklerle seni karşılayayım.....
İstersen sonbaharda gel, gel ki,,,bir ağacın altında yapraklar saçlarıma düşerken sana, seni sevdiğimi söyleyeyim
Kışın gel,,gel ki,,,saçımdaki akları sen görmeden karlarla örteyim.,,,
Yazın gel,,gel ki,,seni güneş bileyim...
Ve artık gitme ne olur
Dört mevsim yanımda kal
Seni cennetim bileyim........

işte böyle günlüğüm sanki güzel şeyler olacak :119::119::119:

kendime yeni yeni saçma kararlar aldım günlük :))
hadi bakalım,hayırlısı...

Yatıyorum , ya-tı-yo-ruuum , yatttt -tııııııım.

İyi geceler , güzel sabahlar herkese !

bu sabahta geç kaldım kulaklarım duymuyor alarm sesini duyammıyorum
uyandığıda saat 8 geçmişti
bugün istikrarlı bir gün olsunn

Dün hastanede anladım ki benim bir ailem daha var artık günlük can.
Ve hiç yabancılık çekmedim ben onlarla beraberken
Eve döndük annesi,sevgilim ve ben,
İş gereği sürekli takım elbise giydiği için tüm gömleklerini,ütülerini yaptım.
Kıyamam annesi de rahatsız ona kalmasın istedim ütü işi.
Sonra çay demledim çay içtik bi güzel...
Arada o uyuklarken gelin kaynana birilerini de çekiştirmedik değil tabi
Yani anladım ki sevgilim dediğinde çok haklıymış yine,
Her şerde bir hayır mutlaka varmış.
Dişi apse yaptığı için aklım onda ama bugün de yoğun çalışmalıyım.
Ne yapacağımı hiç bilemez moddayım ama hayırlısı günlük can

iyi haftalar bağyanlar...merhabayın güllük...
ben ofisimde sakin sakin işleri sıraya dizmeye çalışırkene, evimde tesisatçı aabi banyoyu kırmakla meşgul şu an...Bizim kattan ev sahibi aplaya su akıyomuş da güllük, duşkabini kırıp, taş döşeyeceklermiş...ben sorunun giderilmesinden ziyade, sonrasında çıkacak temizliğe odaklanmış durumdayım...deprAsyondayım...
eee bu zamana kadar tüm usta sonrası temizliklerinde ya çocuktuuum, ya öğrenci. Eh şimdi kendi başımıza, akşamın 22:00sinden sonra ev temizleyecez..Gerçi bazı tesisatçılar, bulundukları evde at vb değil de insan yaşadığının farkında oldukları için kaba pisliği şöyle bi alıyolar, inşallah bu aabi de aynı profildedir ne diyim...
Onun dışında, kızım gidince bunalmıyım diye aldığım romanlardan birini dayanamayıp okudum: Perihan Mağden- Yıldız Yaralanması...gerçekten çok güzel bi kitap, tüm KK ya tavsiye ederim. Ve fakat siparişlerimin yarısı hala kargoya verilecek de gelecek...Ben de orta dereceli çemkirmeli bi mail attım firmaya...Cevaplarken hakkımda neler demişlerdir bilemiyorum artık:)
Bugün allah bozmasın mutlu ve enerjikim güllük, gerçi ben biliyorum sebebini, yarın da aynı şiddetle dibe vurup efkarlanıcim...Nedenini, yarınki yazımda anlarsın
görüşmek üzere güllük kendine iyi bakasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…