Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük... Şu diş ameliyatı oldum olalı, bir kendime gelemedim...
Dilim peltek ve sinirlerim bozuk.
Hiçbirşey yiyip içmek bile istemiyorum.
Annem bana kaşık suratlı kızım diyerek seviyor beni artık.
Eriyip gitmişim. :44:
Hayırlısıyla 1 haftaya iyileşsem de kurtulsam günlük, artık dayanamayacağım.

1- Alıntı yapmak,
2- xxx mesaj kutun dolu vb. yazmak,
3- İma, hakaret, uygunsuz üslup,tartışma, polemik,
4- Karşılıklı sohbet
yasaktır, ceza alma sebebidir...

Merhaba günlük, moral olarak -0'ın bile altındayım.
Hadii bebeğim gel artık, baban annen seni bekliyooo, dün akşam aşkımın gözlerinde ki o heyecanı gördüm. Bende eşime bi bebek vermek istiyorum artık.
Özlemle bekliyorum seni...
Ama hala bi umudum var, çünkü bugün adet günüm,ve daha gelmedi, test yapıcam bekliyorum bi kaçgün daha geçsin.
Günlüğüm tekrar hamile olduğumu sana haykırmak istiyorum.

yeni imaj yaptım günlük,
boyattım, kestirdim. asla yaptırmam dediğim şekilde kestirdim. demek ki bu hayatta asla demeyecekmişsin canım
eşim victoria beckham gibi olmuşsun dedi. beğenildim yani

neyse , gideyim ben. yaprak sarcam daha

pek bir yazma hevesim tuttu yine
ya da şarkı dinlemek
ya da uyumak
alakasızlar ama renkli kişiliğmden geliyor sanırım bu.

o kadar doluyum ki
soranlara anlatacak takatim bile yok
biri olsa herşeyi bilen biri, anlatmak için yorulmasam beni anlasa, yardım etse..
bitsin istiyorum artık galiba ben... yoruldum gücüm kalmadı
ne yapsam yaranamıyorum hep suçlu hep kavgacı oluyorum
kimseyke dargın kalamam ben, hele onla hiç
çabalarımı anlamıyo
hayatı öyle tepetaklak yaşıyo
bu kze aynı olduğunu , değişmediğini görürsem yemin ederim bitecek
işten de çıkıcam , kendime bakmam lazım tabi üşenmezsem
bilmiyorum bilmiyorum sadece yoruldum

Selam Günlük,

Ben de seni hayalime ulaşma yolundaki yoldaşım olarak kullanacağım. Bu aralar hayalimle alakalı bir kıpırtı yok doğal olarak. Sezonun kapanmasını beklemeli. Boş boş geziyorum.

Bu mesajı tam oalrak 11 Haziran'da yazmışım. Hayalimle alakalı kıpırtılar var. Hatta kıpır kıpır. Küçük bir son hareket bekliyorum yalnızca. Sonra... Sonrası tufan !!

-i'm about to take off-

Merhaba günlük yine çok zor bigün geçiriyorum. Bulantılarım beni iyice halsiz bıraktı. Herşey kokuyor ekmek, su, kıyafetler, yastık, battaniye. Bebeğim annesini çok yoruyor ama bulantılar normal bi hamileliğin göstergesiymiş. Kaderimse çekerim diyorum bende ne yapayım. En büyük derdim yemek yapamamak. eşime iki hafta sırf zeytin peynir yedirdim. Dün zar zor melemen yaptım. Garibim dünya varmış dedi koca tavadaki melemeni sildi süpürdü:) Bugünde bulgur pilavı yapabildim yanına cacık yapıcam. Şimdilerde böyle idare edecek artık. Bu yaptıklarımı ben yiyemiyorum bile. Benim menüm peynir, patates, ekmek:) Yazık bana yaww... O değilde hiç aşermiyorum canım bişey çekmiyor hatta hiçbişey istemiyor. Oysa hamileliğimi en iyi şekilde değerlendirip canım ne istiyorsa eşime aldıracaktım. Ahh ahh hamileliğim boşa gidiyor...

Kendimi çok kötü hissediyorum günlük ne oluyor bize böyle son günlerdeki gerilim ve saçma düşüncelerimin sonucu belkide...
Neden böyle yaptığını anlayamıyorum oysa ben bu 5 ayı daha bi farklı yaşamıştım onunla...

Bir insan sizi sürekli mutsuz ediyorsa , kör kütükte aşık olsanız uzak durmalısınız.
Mutlu etmeyi bilmiyodur.
Beni bir saniye daha mutsuz edemeyeceksin! İzin vermeyeceğim buna.
Günlük iş konusunda adımlar atıyorum , Allah yüzümü kara çıkarmasın , ne olur ne olur başarılı olayım.
Çok emek verdim , karşılığını alayım.
Günlükte çok nadir dua isterim.
Günlüktaşlarım bu o kadar önemli ki benim için ne olur dua edin.
RAbbim tek desteğim sensin , ne olur elini çekme üzerimden. Utandırmayayım kendimi,alnımın akı ile çıkayım.

selem günlüğüm
nabersin? ben iyiyim çok şükür
bugün burs başvuruları açıklandı. bana geri ödemeli çıkmış. :26:
sınıfta ellerinde iphone'la gezenlere bile burs çıktı.
o kadar da ihtiyacım var ki bu bursa :26: 2 aydır servis parasını ödeyemedik
geri ödemeliyi almak istemiyorum ama başka çarem yok mecbur alıcam :S
Allah yardımcı olur mezun olur olmaz iş bulursam öderim geri napalım.
babam düzgün bi işe girebilse bunlara gerek kalmıycak ama o da aldığı parayı banka borçlarına yatırıyo.
hem bugün servisten biri mantıklı bişey söyledi.
benim bölümüm iktisat ya burs çıksa bile illa ki alttan 3 dersin kalıcak burs krediye dönüşücek bunu duyunca almaya karar verdim
Allah yardım eder öderim ben, hem o kadar çok inanıyorum ki mezun olduktan sonra iyi bir işe gireceğime geleceğimin muhteşem olacağına
böyle işte günlükçüm.
ben çıkıyım daha ödevim var onu yapıcam.
görüşürüüüüz

Karnım ağrımaya devam etmekte.
İlaç alıp, uyuyacağım.
Yarın da erken saatte kalkıp, dişçiye gideceğim.
Bugün yine bir, iki bardaktan fazla su içmedim.
Masaüstüne program yüklememe rağmen, üşenip suyumu almıyorum.
Böyle olacağını biliyordum.....................

Doğduğumda da Salı'ymış...Bugün de Salı. 27. kez, güleyim mi ağlayayım mı bilemediğim; yağmur sonrası gibi bi gün yaşıyorum...ve ilk kez, kendime birşeyler yazmak geldi içimden, ahan da yazıyorum...

Doğum günü denilen olay, tüm detaylarıyla birlikte, çocukken güzeldi. O zaman hiç burukluk, serinlik yoktu ki aga. Ya annanne evinde, ya da, ömrümün sonuna kadar, benim için yeryüzündeki hiçbir gayrimenkulle ( efenim rezidıns olur, köşk olur ) kıyaslayamayacağım kadar güzel ve özel olan Sakızağacı'ndaki ilk evimizde, parti yapmak; eğlenmek demekti..."Özgürce pasta yiyecem" diye yola çıkıp, 2. dilimden sonra böğğk'lemekti. Pastadaki şekerden çiçekleri ablayla paylaşamamaktı...Menüde pattes salatası, kısır, ev poğaçası ve komşu teyzelerden gelen ıspanaklı börek, çikolata topu yemekti...Kasetçalardan müzik açıp tepinmekti...Şımarmaktı...

Hediyeler bile güzeldi ki o zamanlar...Kış çocuğu olmaktan mütevellit ponponlu kulaklık, eldiven, süslü çorap ve güzel bi hikaye kitabı gelirdi. Zaten daha ne gelsindi ki bacak kadar çocuğa...Pasta yetti de arttı zaten..1 hafta gelip gidip yer onu...

Yaş büyüdükçe işte, süpriz kutlamalar, sehpaya konulmıuş pastanın etrafından Sürprieeeeez yapan okul ve iş arkadaşlarım oldu sağolsun...Klişe belki ama insanların hatırlaması bile zaten hediye klasmanına girmiş oluyor. Öteki türlü efkar basıyor insanın içine, biriyle kutlaşıp şımarmak istiyor belki az buçuk...

Ama temkinliyimdir ben bu güne karşı hacı, sağı solu belli olmuyor hiç...
Ki ben, Babamın mezarını bulmaya çalıştığımda da 27 Kasım'dı,
Doktorumun odasında, bi kızımın olacağını öğrendiğimde de 27 Kasım..
Al işte biri sınav, biri ödül...Onun için yer yer korkarım ben bu tarihten açıkçası...

Bu yıl başıma bir şey gelir mi iyi kötü bilemiyorum ama, önceki yıllar kadar elektirk çarpmış kılıklı değilim bu sefer...Kuvvetle muhtemel kızımın sayesinde. Artık yaş almak bile anlamlandı İnci bebesiyle birlikte...Ama ahdım var, bi sene yine küçüklüğümdeki gibi bööyle yemeli içmeli, tepinip şımarmalı parti yapacağım kendime...Özledim...Lale teyzeyi bulabilsem, ona da çikolatalı top yaptırırdım ama...Zaten boşver, bir yanım kızımla ailemle doluyken, bi yanım da o derece boş, eksik...Hangi kaybımı bulup da eve toplayayım..Yemişim topu tüfeği...

Ama iyi ki doğmuşum be, memnunum herşeyiyle kendimden...Mukadderat da işte, bozuk saat misali, 2 kere doğruyu göstermiş, birinde ablam olmuş, birinde ben...
Hayat, seni de seviyorum kız...Merak etme..

Öncelikle dasilvadido musmutlu yıllar canım Bebişin,eşin ve ailenle kahkahalarla dolu bir yıl olsun inşallah

Günlük can dün akşam sevgilimin şirkete dönüş saatini iple çektim resmen uzun zamandır hiç böyle olmamıştım.
Sonra aniden kapı açıldı ve gülü uzattı bana
Kıyamam ki hiç... Biraz olsun yüzümüz gülsün iyi olalım istemiş paşam
Sonracıma iş çıkışı direk hastaneye gittik,aşure getirmiştim evden onu götürdük buzdolabına koymuştum şirkette soğuk soğuk yemiş babamız şifa olsun inşallah...
Yarında annemizin doğumgünüymüş. Beni aldı mı bi hediye telaşı. Ne alsam derdi
Şirkette şu saate kadar stresli geçse de işler yoluna girdi keyfim yerine geldi. Şimdi birazcık kendime zaman ayırma vakti öpüyorum bebişim

Günlük ;

Bugün geçmişe gittim kk 'da şöyle biraz göz gezdirdim ilk geldiğim zamanlarda kimler varmış. kimlerle birlikte güzel günler geçirmişiz neler konuşmuşuz neler söylemişiz çok ama çok keyifliydi.
Baktım bazıları hamile bazıları evlenmiş musmutlu hepsini tebrik ettim unutulmadığımı görünce de tabiki ayrıca mutlu oldum.. :123:

Böyle işte bu aralar keyfim yerinde sadece hastayım yorgunum kabul dinlenmek istiyorum artık ama fırsat olmuyor.. ya acil bir yere gitmemiz gerekiyor yada birisinin bize gerçekten ihtiyacı oluyor..
Rabbim sağlık versin sıhhat versin. böyle böyle hayatımız devam ediyor..

Hayallerimi dondurdum. Hayal kurmak istemiyorum artık. Neyle ilgili hayal kuracak olsam sonu hüsran oldu bana.
Belki de babamın dediği gibi ben zorlaştırıyorum herşeyi. Onu dinlemeliyim biliyorum ama şu inadımı bir kırabilsem.
Ne yapmam gerektiğine emin olamıyorum. Hep düşünüyorum gene geldiğim nokta çıkış noktamdan daha komplike oluyor.
Düşünmeyi bıraksam diyorum ama onu düşünmekten kendimi alamıyorum...

Sevgili gunluk,
Nasil bi donemimdeyim ben boyle? Hayatta hersey cok karmasik, ve zor gorunuyor gozume. Mutlu olmak bu kadar zor mu gercekten? Beklentiler dustugunde veya insan aldigi kadariyla yetindiginde mi mutlu olabiliyor? Ben bu aralar herseyi sorgular oldum. Korkuyorum galiba. en son sevgilimden ayrilmak bende bir cok guvensizliklere sebep oldu. gerci ayriligimizdaki baslica sebepleri ve bizi o noktaya getiren karsilikli hatalarimizin farkindayim ama yine de icimde bi guvensizlik olustu. Bunu nasil yenerim merak ediyorum. Aklima baska biriyle beraber olursam bunu asabilirmisim gibi geliyo ama ne aklimda ne kalbimde hic kimse yok. Kimse.. Bombos..

Diger bi taraftanda is sorunu var tabii.. Aslinda ise kolay bi sekilde girebilirim ama ne yapmaliyim bu konuda kararsizim. Ailemi birakip uzaklara gidip calisma fikri bana hic cazip gelmiyor. Ama burda kalirsamda vakit kaybi olacakmis gibi hissediyorum. Bu konuda kesin bi karara varip en kisa surede harekete gecicem. Hayati ertelememeliyim.

biyolojik saat dedikleri olay dogru galiba. hayatimdaki sevgi eksikligini cok derin hissetmeye basladim bu aralar. onceleri gormezdim bile, hic hissetmezdim. Simdiyse soyle adam gibi bi iliskim, bi esim olsun istiyorum ben de. neyse hayirlisi.. Hic birsey icin acele etmemeliyim.

Neyse oyle iste. arada bi anlatip rahatlamaya ihtiyac duydugumda gelir yine yazarim.
Hadi gunlukcum optum

bazen kendimi öyle mutsuz hissediyorum ki çok korkuyorum geçen yılki depresyonum tekrarlanacak diye...ne olur Rabbim iyileşeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…