Popüler Konu Sevgili günlük...

günün sonunda küçük kuzucumla huzur dolu bir uykuuuu

buarada evim sensin çok güzeldi günlük
ağlamak isteyenlere ve hala aşka inanlara tavsiye edilir

Ben Aşk filimlerini hiç sevmem Günlük....

Hep korku-gerilim filmi izlerdim ben... Eşim yanımdayken ne zaman filim izleyelim dese, hep korku filmi izleyelim diye ısrar ederdim...

Eşim gitti gideli hiç korku filmi izleyemiyorum Günlük ben....

Varsa yoksa Aşk filimlerine takılı kaldım... Sürekli Aşk filmi izleyip ağlıyorum ben

Devlete söyle Günlük, eşimi geri versin... Dizlerine yatıp korku filmi izlemek istiyorum ben

Günlük;
Ne kadar özledim sana yazmayı.Bilgisayarım tamirdeydi.Daha yeni aldım birkaç gün oldu.Vizelerim bitti geldim buraya.
Nereden başlasam bilemedim şimdi.
Kardeşimin davası vardı ya hani gerçi sen bilmezsin.Kardeşimin telefonu çalınmıştı taa seneler önce kardeşim 14 yaşındayken.Şikayetçi olmuştuk o zamanlarda.Ama sonradan ailesi bize gelip yalvarıp yakarınca kıyamadık şikayetimizi geri çektik.Dava açılmış ama o sırada neyse avukatları kardeşime şikayetini alması için birşeyler söyletmişler.Kardeşim söylemiş bu seferde neden lafının tersini dedin diye devlet bize dava açmış.Uzun hikaye aslında işte dün davası vardı.2 senedir sürüyordu dava dün sonuçlandı.3 sene boyunca herhangi bir suç işlerse 4 ay ile 6 ay arası hapis cezası verilecekmiş işlemezse dava tamamen kapanacakmış.Ona moralim bozuk biraz suçsuzken bir avukat yüzünden suçlu olduk Neyse en azından daha kötüsü olmadı 3 sene sonra tamamen biticek bu iş.
Ah günlük dedim ya vizelerim başladı bitti diye.Gözüm onu o kadar aradı ki.Ona vize döneminde aşık olmuştum Her vize günü görüyordum ama şimdi...Hiç görmedim 1,5 haftadır.Nasıl özledim.Özlemeye hakkım yok biliyorum ama yinede özlüyorum.Sevmemem gerek biliyorum ama hala seviyorum.Nasıl biticek ne zaman biticek bu duygu bilmiyorum 10 ay oldu ona aşık olalı daha ne kadar sürücek ki.Ne zaman biticek bu duygu?Korkum bitmemesi.İlk aşkım o benim ilk defa böyle hissetmiştim,imkansıza hissetmişim meğerse Birde gittim aşkımı itiaf etmiştim saf benn Kendimede çok kızıyorum ona da.Onun tek bir hatası vardı ona göre küçük bir hata bana göre büyük.Hiçbirşey yaşamadan nasıl bu kadar bağlandım ona onuda bilmiyorum!
Neyse ben kaçar artık günlük kahvaltı,sonrasında hazırlanıp derse gitmem lazım.
Hoşçakal...

GÜNLÜKK

Bu sabah işten arkadaşım arabada benim için üzülme de çalan şarkıyı açtı çok güzel bir şarkı dedim ablam sordu kim diye serkan balcı dedi ve o an çok kötü oldum.
onun dinlediği bir şarkı vardı gel sar beni diye hep dinle aşkım bunu derdi bana bende şimdi dinliyorum ve o kadar kötüyüm ki...

onunla beşiktaşta el ele yürüken hep söylerdi aklıma geldi birden hep gözümün önünde

Şu aralar hayatımdaki en büyük eksiklik işsizliğim.
Tekrar sınava hazırlanmak zorundayım ama hep aynı şeyleri çalışmak bütün enerjimi sömürdü.
Gün içinde hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden ve deli gibi uyuyorum :26:
Önce şu uyku meselesini halletmek gerek :18:
Bir de kendimi motive etmem gerekiyor. Geçen sene yanlış verdiğim kararlar yüzünden atanamadım.
Çöpe gitti 87 puanım
Çok şükür onun dışında bir sorunum yok günlük
Ama bu meseleler çok canımı sıkıyor.
Allah'ım çok büyüksün. Çıkmazda olan herkese yol göster.

Ahh ahh meğer bu tatile ne çok ihtiyacım varmış benim...

Yanımda sevdiklerim, ailemle birlikte geçirdiğim dolu dolu bi hafta ohh miss gibi kaplıca tatili...

Hiç bişey düşünmeden saatlerce uyumak, boş boş tv izlemek, yüzmek ne güzel bişey...

Yine geçen sene bu vakitlerde nasıl olduğum geldi aklıma..

Ama üzülmek yok artık ya...

Bi kaç gündür o kadar ilginç rüyalar görüyorum ki hayır olsun.

Rüyalarda mutlu olmak bu olsa gerek...

Ümitlenmek istemiyorum, çift çizgiyi görsem varyaaa bu dünyaaa benim olur...
Bekliyorum söz verdim kendime üzülmücem, cuma günü'nü bekliyorum.Olmazsa da Bi dahakine dicem. Bırakmıcam peşini.
Günlüğümm, hadiii bu sefer olsunn

herşeye gözlerim doluyor... sonra gülüyorum, gidip bir kahve yapıp dinliyorum kendimi...

annemi özlüyorum, sürekli nasılsın kızım, ne yedin, ne içtin?

kızıyorum 'anne koca kadın oldum' diyorum günlük ama asıl nedeni kızışımın özlediğimden yanımda değil diye.

özlediğimden sitem...

yanına gittiğimde, eve dönerken biraz daha kal diye gözümün içine bakması, yarın gelirim diye telefon açtığımda sabah defalarca arayıp hani gelmedin diye uyandırması.

evleneli 8 ay oldu ama hala yatağıma oturup ağlıyormuş. ben seviyorum diye yaprak sarmasını bile yapmaz olmuş.

biliyorum 100 yaşına bile gelsem böyle olacak annem her anne gibi...

benimde evladım olunca daha iyi anlarım onu, Allah nasip ederse tabi...

Dileyen herkese versin Yüce Rabbim...

yarın taşınıyoruz günlük, hemde anneme sadece 10 dk mesafede, onun sevincini anlatmama gerek yok heralde...

Canım annem, Allah sana uzun ömür versin, sen benim baş tacımsın...

Tüm anneler bir melek...

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,

İnsanın hayatta en çok sevdiği en çok yaralayan evladı imiş. Her geçen gün bunu daha iyi anlıyorum. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. Bilinen şu ki eşimle ayrılacağız artık kendim buna hazırım ama oğlum için mücadele ediyoruz. Beni en sevdiğimle, kıyamadığımla korkutuyor. Onu almakla onsuz bırakmakla. Biliyor ki o da oğlum en değerlim onsuz nefes alamam . Çok hassasım oğlum konusunda. Biliyorum ki alamaz ama korkular var yine de. Ya olursa? İnsanın böyle yaşaması ne zormuş. İnadından bıktım artık. Sırf inat uğruna oğlumuza kıyacak. Kendi de biliyor bakamaz. Neden adam gibi ayrılmayı bile beceremiyoruz. Ona söylüyorum istediğin zaman gel gör. İstersen gecenin 3’ü olsun oğlunu her özlediğinde görebilirsin istersen oğlunla yatabilirsin diyorum ama yok. İnat sadece inat… Ama kendi de biliyor oğlumun saçının tek bir tanesini bile veremem ben. Oğlumsuz yapamam ben günlük o benim her şeyim. O varken hayat var. Tek gerçeğim, tek hayalim,tek umudum benim o. N’olur Allah’ım oğlumla sınama beni.

günlük esmer_şekerimi okudum şimdi.. ben çok üzülüyorum annemden ayrılıcağımı düşününce.. bunu nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum aklıam geldikçe ağlayıp duruyorum üstelik daha evlenmeme 10 ay var günlük.. koskoca 10 ay
aynı şehirdemi olucaz yoksa istanbuldamı oturucaz belli değil.. 1,5 saatlik mesafede olsa mesafe işte.. ha deyince yanında olamam... kardeşim şehir dışında babam şehir dışında annem tek başına mı kalıcak orada..
aslında ben sana bugün güzel şeyler yazıcaktım günlük.. bunlar yine aklıma geldi vazgeçtim

yok ben vazgeçtim..
kimse onlara laf söyleyemez..
ne hakkı var ki?
kendine olsa ne derdi peki?
hem suclu hem güclü nasıl olunur günlük?

seni Allah'a havale ettim.
güzel annem seni cok seviyorum.
olaya sen girdin mi akan sular durur.

ben alacagımı aldım baskalarından bir daha agzımı acarsam namerdim

gözlerşn gözlerime değince,felaketim olurdu.ağlardım...

yeni bir süreç başladı günlük.. buna M.S de diyebiliriz.

Allah sabır versin bana da bi kez daha rezil etmeyeyim kendimi.

her evli çift gibi akşam eşimle birlikte olmak istiyorum günlük... birlikte yemek yiyelim, tv izleyelim, kahve içelim, çıkalım bi hava alalım istiyorum... sabah ben uyanamazsam o beni uyandırsın istiyorum...eşimle aynı evde olmak istiyorum!!!! artık özlemim iyice arttı, bizi ayrı düşen milli eğitimin bu umarsızlığına tahammül edemiyorum... suçumuz öğretmen olmak mıydı?? yalnız yemek,yalnız uyumak,yalnız tv izlemek is-te-mi-yo-ruuum... elimze evlilik cüzdanını veren devlet neden gücünü gösterip bizi kavuşturmuyor günlük???
özlemime odaklı yaşamak istemiyorum ama çok özlüyorum işte
günler su gibi akıp geçsin, kavuşalım istiyorum....

her evli çift gibi akşam eşimle birlikte olmak istiyorum günlük... birlikte yemek yiyelim, tv izleyelim, kahve içelim, çıkalım bi hava alalım istiyorum... sabah ben uyanamazsam o beni uyandırsın istiyorum...eşimle aynı evde olmak istiyorum!!!! artık özlemim iyice arttı, bizi ayrı düşen milli eğitimin bu umarsızlığına tahammül edemiyorum... suçumuz öğretmen olmak mıydı?? yalnız yemek,yalnız uyumak,yalnız tv izlemek is-te-mi-yo-ruuum... elimze evlilik cüzdanını veren devlet neden gücünü gösterip bizi kavuşturmuyor günlük???
özlemime odaklı yaşamak istemiyorum ama çok özlüyorum işte
günler su gibi akıp geçsin, kavuşalım istiyorum....

Her Kalbin Anahtarı Farklıdır, Ne Kadar Zorlarsan Zorla, Yanlış Anahtar Doğru Kalbi Açamaz..! Anlıyor musun beniii !!!!

Dünya garip günlüğüm...
İnsanlar garip..
Tamam ben de belki öyleyim....
Ama yaşanan bir şeyler varsa ve sonrasında yaşanamayanlar... insan nasıl aynı kalabilir?
Nasıl, bıraktığında her şeyi aynı bulacağına inanabilir ve bunu senden isteyebilir?
Çözmek zor...
Bir dalı kesersin ve o dal esikisi gibi olmaz be günlüğüm... Yaralanır,incinir, kanar ve kabuk bağlar...
İyileştiğinde bile aynı değildir ki o başkadır...
Ama işte bazıları bunu unutur...Bir anda, hiç sebepsiz keser o dalı ve sonra gelir senden aynı şekilde devam etmeni bekler...
Sen yaralarını hatırlatınca da suçlu olursun..
Pardon ama dalı nedensiz kesen mi suçlu kanayan mı demezler mi insana?

Şuan zaman dursa keşke.
Öğlen iyice uyudum uykumu aldım film izledim bütn gün,4.filmim de şuanda bitti.
Tek başımayım kimse yok sessiz sakin ev.Elimde kahvem arkamda yastığım yorganın altında üşümüyorum.
Uyumak yarın sabahın köründe kalkmak istemiyorum şuan çok rahatım ruhen bedenen.
Kararlarımda da çok netim şuanda ve yarın yine böyle olabilecek miyim endişesi zamanı durdurmak istemem için önemli bir sebep.
Umarım hep şuan olduğum gibi olurum artık...

hani sıcak bi tavanın üstüne soğuk suyu dökünce cızz eder ya günlük.
bugün içimde o cızz sesini duydum.
soğumuş sanmıştım.
soğumamış.

günlük... 00:00 itibariyle bizim yıldönümümüz...
5. yılımızı bitirdik bugün...
O bana teklif ettiğinde liseye yeni başlamış bi çocuktum ben o da sınıf arkadaşımdı..
Kapıdan girdi.. içimden dedim ayy gene alan değiştirenlerden birisi
Aşkım girdi içeri.. süzdüm onu uzun uzuun
O an dedim ki bu çocuk benim hayatımın aşkı olacak..
Öyle başladı bizim aşkımız... Bir gün bile ayrı olmdık 5 yılda.. İnşallah bundan sonra da olmayız
Bugünleri gördüğümüze inanamıyorum o zamanlar üniversiteyi kazanıp bitirmek üzere olmak bizim için hayaldi..
Ama gerçekleşmek üzere.. aşkım seneye mezun olacak.. önümüzden kocamann bi engel kalkacak
Aklımıza geldi mi moralimiz bozulurdu hep nasıl geçecek 4 sene derdik..
Geçiyormuş...
Ben ilk onun elini tuttum.. ilk ona aşkım dedim. ilk ona sarıldım.. ilk onu öptüm..
O benim ilk aşkım.. ben de onun..
Ama ben başka kimsenin elini tutmak istemiyorum günlük..
Allah'ım beni onun yokluğuyla sınamasın... Ben onun gözlerinde tanıdım aşkı.. Ömür boyu yanımda 'o' olsun..
Keşke şimdi de yanında olsaydım, öyle kutlasaydık ama kısmet olmadı günlük..
Ayrılığımızın son seneleri inşallah. Bundan sonra hep yanyana oluruz 29 kasımda
Aşkımızın 5. yılı kutlu olsun aşkım.
Seni herşeyden çok seviyorum...
Bugün bunları yazmak geldi içimden günlük

Neler yaşıyorum son zamanlarda..
Allahım sana şükürler olsun...
Beni gerçekten bu kadar seven canımın yarısını hediye ettin bana..
Ben sevmeyi beceremem diye düşünürken, en zor zamanlarımda karşıma çıkardın onu...
Elimden tuttu Aşk,en derininden yerleşti kalbime..
Tarifi yok ki bunun Masum yüzlüm temiz kalplim gözlerinin içinden kalbime mutluluk akıyor resmen..
Doyamıyorum bakmaya.. Sevdikçe sevesim geliyor.. Allah herkese nasip etsin bu duyguları tadabileceği bir eş..
İyiki sevmişsin beni iyiki çıkmışsın karşıma iyiki sevmişim seni...

Bizim sevgimiz bir sınav kimsenin anlayamayacağı biliyorum..Zaten anlayamazlar böyle sevgiye yürekleri yetebilmiş mi ki..

İnsanları kalbine, kişiliğine, imanına göre değil de geldiği mevkiye ,sahip olduklarına göre muamele ediyorlar yazık...
Hayat bu kadar kısayken ölüm belki de an kadar yakınken neyin tartışması bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…