Günlük;
Ne kadar özledim sana yazmayı.Bilgisayarım tamirdeydi.Daha yeni aldım birkaç gün oldu.Vizelerim bitti geldim buraya.
Nereden başlasam bilemedim şimdi.
Kardeşimin davası vardı ya hani gerçi sen bilmezsin.Kardeşimin telefonu çalınmıştı taa seneler önce kardeşim 14 yaşındayken.Şikayetçi olmuştuk o zamanlarda.Ama sonradan ailesi bize gelip yalvarıp yakarınca kıyamadık şikayetimizi geri çektik.Dava açılmış ama o sırada neyse avukatları kardeşime şikayetini alması için birşeyler söyletmişler.Kardeşim söylemiş bu seferde neden lafının tersini dedin diye devlet bize dava açmış.Uzun hikaye aslında işte dün davası vardı.2 senedir sürüyordu dava dün sonuçlandı.3 sene boyunca herhangi bir suç işlerse 4 ay ile 6 ay arası hapis cezası verilecekmiş işlemezse dava tamamen kapanacakmış.Ona moralim bozuk biraz suçsuzken bir avukat yüzünden suçlu olduk
Neyse en azından daha kötüsü olmadı 3 sene sonra tamamen biticek bu iş.
Ah günlük dedim ya vizelerim başladı bitti diye.Gözüm onu o kadar aradı ki.Ona vize döneminde aşık olmuştum
Her vize günü görüyordum ama şimdi...Hiç görmedim 1,5 haftadır.Nasıl özledim.Özlemeye hakkım yok biliyorum ama yinede özlüyorum.Sevmemem gerek biliyorum ama hala seviyorum.Nasıl biticek ne zaman biticek bu duygu bilmiyorum 10 ay oldu ona aşık olalı daha ne kadar sürücek ki.Ne zaman biticek bu duygu?Korkum bitmemesi.İlk aşkım o benim ilk defa böyle hissetmiştim,imkansıza hissetmişim meğerse
Birde gittim aşkımı itiaf etmiştim saf benn
Kendimede çok kızıyorum ona da.Onun tek bir hatası vardı ona göre küçük bir hata bana göre büyük.Hiçbirşey yaşamadan nasıl bu kadar bağlandım ona onuda bilmiyorum!
Neyse ben kaçar artık günlük kahvaltı,sonrasında hazırlanıp derse gitmem lazım.
Hoşçakal...