Popüler Konu Sevgili günlük...

ölüyorum diri diri gömülüyorum çok kötüyüm şuan keşke dünya dursa hiç acı çekmesem çok kötüyüm günlükçüm çok bugün çok berbat bir gün geçirdim artık atmosferde nefes alamıyorum bana bir mucize lazım mucize olmadan olmuyor malesef

takıldım kaldım yine buralara bikça net gitsede bende bukadar takılmasam ne iyi olucak

Ona son bir mektup yazdım. Kargoya vereceğim biraz sonra. İçinde tüm kırgınlıklarımı, tüm hissettiklerimi anlattım. Ne olacak bilmiyorum inşallah ters tepmez yardımcım ol Allah'ım...

Anladım. Onun varlığının beni mutlu ettiğini, onsuzluğun ne demek olduğunu anladım, çok da canım acımadan, bu kadarı bile yetti. Şükürler olsun büyük bir sevgisizliğin uçurumundan döndüm...

şu evi bir satabilsem günlük...artık son raddellerindeyim.. ama bu aralar alıcı çok çıkıyor. istanbul bekle beni. kankilerim sizde. çok özledim sizleri.
şu rejimi bıraktım bu arada... tekrar başlayım.ama haftaya:) dikkat etmezsem anında kilo alıyor bu bünye..oda var aman battı balık yan gider..
günlük ya.. eski arkadaşları aradı yine gözlerim. kalan 4, 5 kişi. eski dostlar. neyseki onlar var. yoksa iyice yabancılık çekecektim buralarda....
bu gece kankimde kalacağım.edi büdü kafa çekelim biraz.. şarap içip pizza yiyeceğiz. diyeti unut bu gece bocek..pazartesiye kadar hatta. yarında portakallı kek yapacağım..yok ben adam olmam. gelsin kilolar. kış geldi tabii. :)ye bocek ye...
şimdilik hoşçakal pembiş.
ee sen nasılsın. nasıl gidiyor görüşmeyeli hayat. eskileri sende özlüyormusun.. devridaim ya günlük. biri gider biri gelir. hayat işte. ama şu varki,sıkıldım günlük. eskisi gibi değil.acı ama öyle.
hadi ben kaçar.
kendine iyi bak. ve sakın kara defter olma... tamam mı.. öpüldün

günlük insanlar ne kadar çıkarcı bukadarmı sahte bencil olunur yaaa yazık gerçekten

o kadar mutluyum ki bana değer veren bi sevgilim var günlük
ailesi el üstünde tutuyo ona defalarca yanlış yapmama rağmen beni bırakmıyo
allah'ım iyiki onu karşıma çıkarmış eş diye alnıma yazmıştır inş
bazen dalıp gidiyorum onla evli olduğumuzu hayal ediyorum, hamile olduğumu falan :)
ilk defa böyle hayaller kuruyorum alıyoruz arabamızı istediğimiz yere gidiyoruz arabayı ben kullanıyorum o uyuyo
sanki evli gibiyiz böyle içip dertleşiyoruz da sarılıp ağlaşıyoruzda.
tek sinirlendiğinde sevemiyorum onu onun dışında çok aşığım
cANIM aşkımın son 15 günü sonra asker
annemle kahve içicekler bi yerde şimdi :) ben gitmicem ama merak ediyorum doğrusu ne konuşulcak
bu arada insanlar çok sahte günlük bin tane maskeleri var.
bazıları bunu ayda yılda bir değiştirirken bazılarıda anlık değiştiriyolar yetenek dediğimiz bu olsa gerek.
neden insanların yaşı ilerledikçe az dostu olduğunu ya da yalnız kaldığını anladım.
benim şimdiden 2 3 arkadaşım kaldı yanımda onlarda inş gitmez günlük
neyse cumartesi aşk'la balıkesire gidiyoruz
şimdiden ne giyceğimi ayarlıyım yarın iş var ayarlayamam sonra
öpüldünnnnn XO XO

eskiyiiii özledimmmm ben 1 sene önce daha mutluydmmm

Günlük hayatta bir çok şey yeri geldi yordu,bıktım,yıldım ama
her şeye rağmen tüm olanları hayra yordum. .

Tıpkı şimdi olduğu gibi..

Beni anlatacak tek ve en doğru kelime ne biliyomusun günlüğüm ''yorgunum''
''Hayat yorgunu''
Noldu naptı bu hayat bana yaşadıklarım beni nereye sürükledi bilmiyorum
Ama şunu biliyorum ki olduğum yerden hiç memnun değilim...

Ailecek zor bir sınavın içine girdik canımdan çok sevdiğim kardeşim dediğim insanın yanında olmam lazım
Kendi derdimi unutup bütün yorgunluğumu bırakıp ona destek olmam lazım

Hayat gerçekten çok zor yaşamak zor sabretmek zor güzel şeyler olsun istiyorum artık
Bu halimede binlerce kez şükürler olsun bunu bulamayanda var

Fakat;eksik işte bişeyler eksik
En azından bu zor zamanlarımda beni anlayacak hiç sıkılmadan dinleyecek beni sevecek biri olsaydı keşke yanımda
Yok yürek yaralı kalp kırık nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum

Bugün aşırı umutsuz ve karamsar bir halde sana geldim ve saçmalıyorum farkındayım
Çaresizlik duygusu berbatt bir duygudur bunu hep söyledim yine söylicem

Neyse öyle işte ...

Bu bi sınav. Biliyorum bir gün bitecek.
4 bir yanımı sardı sorunlar. boğuyor beni.
iş, aile,aşk,sağlık ..
Bununda altından elbet kalkacağım Rabbimin izniyle.
İsyan yok sadece sabır diliyorum ..
DAyanacak güç ve sabır ...

Yarın (daha doğrusu artık bugün oldu) yine onu görücem 2 hafta yüzünü görmedim.Özlemeye hakkım olmadığı halde özledim.10 ay öncesindeki tesadüflerimizden şuan eser yok.Birde onu görmek zorunda olmasaydım belki benim için herşey daha da kolay olurdu.Çok garip bu duyguya bende yabancıyım günlük.Sabah kalktığımda aklımda o,yattığımda o,gün içinde o.Bende sıkılıyorum inan.Kendimdeki bu halleri sevmiyorum.Hatta belki başkasını aklıma sokarsam kalbimde onu biraz olsun unutur diyorum ama olmuyor.O kalbimdeyken ; değil başkasını hayatıma sokmak,aklıma bile getiremiyorum.
Bir diğer olay arkadaşım.Sınıf tekrar yapıyor şuan ortalamayı geçemediği için alttaki dersleri alıyor üstten ders alamıyor.Vize zamanı olduğu için sınavlarda karşılaşamadık.Dersler başladı vizeler bitti ama yine o arkadaştan hadi gel buluşalım diye tık yok.Bugün öğlen mesaj atmıştı buluşalım derstten önce yarım saat diye.Tamam dedim.Güya buluşacaktık!Nerdeee.Derse gireceğiz son 10 dk kalmış mesaj atıyor koridora gelsene görüşelim diye onada tamam dedim çıktım koridora arkadaştan yine ortada yok.Sinirlendim sınıfa girdim 5 dk sonra mesaj geliyor neredeydin göremedim seni sınıfa çıktım ben diye.Gelde deli olma yahu sabah buluşalım diye mesaj atan sendin zaten sonrada sevgilisiyle buluşup beni ekende sendin son 10 dk da koridorda görüşelim diyip ortada olmayanda sensin!Önceden zaten hep ben mesaj atardım nerdesin buluşalım mı,derse geliceksen mutlaka görüşelim,birşeyler yapalım mı bugün,vs.Ama çoğunda bahanelerle atlattı beni.Ne yani arkadaşlık bu mu!Sadece okulda birlikte olduğun günlerde zaman geçirmek mi?Değil arkadaşım senin arkadaşlık anlayışın bana göre değil.Artık ben mesaj falan atmıyorum buluşalım diye isteyen artık kendi atar,bahaneler yaratmaz.Bak sinirlendim yine yaa.
Neyse günlük benim gözler yavaştan kapanmaya başladı yarın gece görüşürüzzzz.....

... Dualarda Sev Derdi Mevlana ...
Dualarda Sev Ki Sevgin Imana Dönüşsün ...

zaman zaman gelen şu buhramlarımda olmasa ne iyi olacak...

Umutsuz değilim, negatif bi insanda değilim ama neden içim sıkılıyo.. Bazen çok mutluyum, bazen de düşüyo yüzüm işte...

Anlayamıyorum kendimi bende..

Yarın tatilin son günü ve pazartesi iş başı... Özledim işimi ve iş arkadaşlarımı be günlük seviyorum ben işimi...

Yanlız tatilde ne bi kitap okudum, ne iki satır ders çalıştım tembelim ben tembel..
.

günaydın günlük
bu sabah irademe sahip çıktım
ne istiyorum biliyormusun
güçlü olmak aynı zamanda kimseyi umursamamak
avuç içi kadar yemekle doymak istiyorum
ikram edilen şeyleri
ben abur cubur yemem
ben tatlı sevmem diye geri çevirmek istiyorum
morelim bozulduğundaa canım sıkıldığında soluğu buzdolabında değil
başka şeylerle avunmak istiyorum
:84::84::84::84::84::84::84:

Hayırlı cumalar günlük can ve kk hatunları
Kayınpederim evinde uyuyo şuan günlük can biliyo musun
Dün aniden taburcu edilecek haberi geldi ve uçarak gitti resmen sevgilim hastaneye.
Akşamda alışveriş yaptık en sevdiği şeylerden aldık
Rabbim daha beterlerinden korusun ama hastaneye gidince insan sağlığının kıymetini anlıyor ister istemez.
Şükür olsun Allahıma verdiği sağlık ve afiyet için...
Umarım bu haftasonumuz çok güzel geçer de biraz yorgunluğunu atarız haftanın

ne kötü bi gündür aşkımın babası hastaneye yatıyo pazartesi günlük
inş hiç bişi olmaz :S
bu gece yola çıkıyoruz günlüğüm
balıkesire gidiyoruz bakalım nasıl geçicek :)
orda da bol bol gezicez inş
sonra da iş başı
öptümmm

günlükkkk ben evimeee geldimmm 10 gün kendimeee tatill arkadaşlarımı evimi çookk özledimm bu tatil çok iyi olucak ama tabi bide bunun dönüşü vaarrr neyse hadiii ben kaçtımm günlük birazda kk dolanim uzun zamandır bakamıyorum

Uzun uzun yazmak, dökmek istiyorum içimi. Öyle doluyum ki.

Hiçbirşey rahatlatmıyor artık. Sadece mutlu olmak istiyorum biraz huzur istiyorum. Hiç bilmezdim bu kadar can yakacağını bu ayrılığın ... Aslında ne canımı yakıyor onu da bilmiyorum. Gülümsüyorum herkese içim kan ağlarken herkes beni gayet mutlu biliyor ): Oysa ben ağlamak istiyorum hep içimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Keşke, konuşup anlaşabilsek hemfikir olabilsek... Oğlum konusunda bile anlaşamamezken ben bu adamdan nasıl bir beklenti içine girmişim aslında bende garibim. Bana aileme karşı saygılı,sevgili olmalıydın diyor. Beni kocan olarak göremedin diyor. Yaptığım herşey tüm iyilikler tüm inisifiyatim boşa gitti malesef. Artık kime ne kadar değer vermeliyim öğrendim. Ben onu çukurdan çıkardım emeklerime yazıklar olsun. Boşa gitti gözyaşlarım. O anılar aklıma geldikçe ben nasıl katlanmışım diyorum annem soruyor neyin var diye bilse kahrından ölür kadın. Ben çok kötüyüm çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…