Popüler Konu Sevgili günlük...

Sana yazmayı nasıl özlemişimmmmm...
Eve geldim yaklaşık 3 saat önce. Gribin dibindeyim şu an ölüyorum. Annem beni iyileştirirr
Bu arada Hollanda maceram 28 ocakta başlıyor. Biletler alındı toplam 6 kişiyiz

Neredeyse 3 hafta olacak değil mi?
Aslında saymak beklemek demektir belki ama inanın hiç de içimden gelmiyor aramanız...
Arasanız ne diyeceğim diye gerilmiyor değilim hatta ne yalan söyleyeyim baya baya geriliyorum.
Bu duruma gelebileceğimizi hiç düşünmemiştim.
Bana kırılmış olsanız bile, olaya benim açımdan bakmaya çalıştığınızı umuyorum!
Evet sabretmem lazım belki ama bu da çok uzun sürmedi mi? Bir cevap vermek bu kadar zor olabilir mi? Hem de ben net bir cevap istediğimi bu kadar açık belirtmişken?!
Diyorum ya herkese hani, bunu hiç affedemeyeceğim ya da unutamayacağım diye; biliyorum, hem unutacağım hem de affedeceğim. Çünkü ben öbür türlüsünü hiç beceremedim...

özcan denizle fahriye evcenin yaptığı düeti dinledikçe içimde bir şey acıyor günlük bilmiyorum ama içimi acıtan bir şey var biraz nefes almak istiyorum günlük kendimi dinlemek ne istediğimi anlamak istiyorum bazen yetterrr diye bağırmak isitiyorum hayatımda güzel şeyler olsun biraz mutlu olmak istiyorum elbette mutluyum ama bir şeyler eksik sanki günlüğüm o boşluk hissi tamamlansın isitiyorumm

anlatamam görmen lazımmmm , bana geri dönmen lazımmm

yeniden gülmem için , beni baştan sevmen lazımmmm

siz siz olunnn elinizdekinin değerini bilin pişman olacağınız bir şeyiii asla geride bırakmayınn

yoksa benim gibi sadece arkasından bakarsınızzz , baska birine gidişineee

sorasında son pişmanlık fayda etmiyor malesefff

kendi günlüğüm olduğu ve ona yazdığım için sana pek yazmıyorum

..

yarın tüm gün dışardayım inş.sabahtan akşama belki de geceye kadar yokum evde.

soul dinliyorum şuan çok çok güzel

öyle güzel bir parça dinliyorum ki tam sevdiğinle romantik bir ortamda dans edebileceğin kadar güzel ne çok yavaş ne de hızlı

en iyi erkek bile halden anlamıyor günlük. Sabahtan beri kusuyorum migrenim tuttu korkunç derecede başım ağrıyor. Ama eşim bunun pskolojik olduğunu kendimi saldığımı düşünüyor. başıma masaj yapar mısın dedim çörekotu yağı almış bununla yapıcam dedi. Allahım o nasıl pis bi koku ben bu halimle o kokuya nasıl dayanayım. Migrendede hamileliktede koku hassasiyetin doruk noktada oluyor. Ama adam benim kapris yaptığımı zannediyor sinirlendi masaj falanda yapmıycam dedi. Bugünlerde zaten bi ağlamaklıyım. eşim bile anlamıyor halimi...

Günlüğümm tam 5 dk sonra doğum günün :)
Kötü haberlerle yeni yaşıma giriyorum ama olsun,herşeyde bir hayır vardır.Allah bir şeyi oldurmamışsa mutlaka bir nedeni vardır.Öyleyse umutlarla,mutluluklarla,başarılarla,bol sevgiyle ve sağlıkla geçen bir sene olsun benim için.Tam 21 oluyorum.Koskoca 20 sene devirmişim.Güzel veya kötü anılarla.
Büyük darbeler atlatmaya çalıştığım şeyler oldu,kötü bir sürü anım,hala izini sürdüğüm şeyler.Kolay kolay sıyrılamam bunlardan ama azaltabilir belki bu acımı seneler...

Çok üzgünüm gerçekten,böyle olmasını asla istemezdim ama oldu işte.Allahım sana yalvarıyorum gönlüme ferahlık ver.Aynı hataları tekrar yapmak istemiyorum,nolur bana küsmesinler

Bana, Beni Sevdiğini Söyle.
Ama,
Sırf laf olsun diye,
İki kelimeyi bir araya getirerek yapma bunu.
Hele ki,
...Sırf beni mutlu etmek için,
Veya kendi vicdanını rahatlatmak için söyleyeceksen bunu,
Hiç açma ağzını.
Bana Beni Sevdiğini Söyle
Öyle bir söyle ki bunu,
Hiçbir şarkıda duymamış,
Ve hiçbir şiirde okumamış olayım.
Hiç kimseye söylemediğin kadar özel,
Hiç kimseden duymadığım kadar saf,
Ve temiz olsun.
Özlemim gibi olsun.
Bana Beni Sevdiğini Söyle
Eski lahitleri yerinden oynatacak kadar güçlü söyle bunu.
Söylerken,
Özlemim doysun sana...
Kuruyan bedenim yeniden can bulmalı.
Bunu yapabileceksen eğer,
Hiç durma!
Bana Beni Sevdiğini Söyle..!
Bu şehire yavaş yavaş kara bulutlar çöküyor...
Kuşlar çoktan terketmiş...
Ufukta batan güneş bile,
Yarın doğmayacak gibi gömülüyor geceye.
Çabuk ol,
Bana Beni Sevdiğini Söyle.
Sesin kılavuzum olsun,
Nefesinle yardım et bana.
Sisler, dumanlar arasında kayboluyorum...
Gecenin karanlığında bile gölgelerden saklanır oldum.
Söyle ve kurtar beni buradan,
Bul ve kurtar.
Tenindeki kokum,
Aklındaki özlem,
İçindeki ateşim
Ve yüreğindeki sevgim,
Eğer hala yerindeyse,
Onlarla ara beni.
Acele et...
Bana Beni Sevdiğini Söyle...
Bağırmana, haykırmana gerek yok.
Yüreğinde söyle, ben duyarım.
Yeter ki,
Dudaklarının arasından fırlatıp attığın diğerleri gibi olmasın.
Kalbinden çıkar, damarlarında dinlendir, ciğerlerinde süz,
Ve öyle söyle.
Söyle ki,
Ruhum yeniden canlansın,
Küllerim, dağları nehirleri aşıp,
Vücudunu kaplasın.
Lütfen,
Bana Beni Sevdiğini Söyle...

Ben yarın gidiyorum kiiii... Sonunda eşime, evime 5 günlüğüne de olsa doyucam. Çok şükür günlük, yarın öğlen 1 gibi evimde olucam inşallah. Eşim beni almaya gelemicek, havaalanı fazla uzak. Gidiyim de bir temizlik yapayım, 3 ayda sadece 2 kere temizledi evi. Saçım çok seyreldi günlük, ben de aldım bi sürü yağ, tonik, şampuan... Ne varsa işte. İstanbul'a gidip döneyim de bir de dermaroller alayım. İnşallah işe yarar yoksa hayatım boyunca saçımı toplamak zorunda kalıcam.​

Harika bi akşam geçirdik arkadaşlarımızla günlük can.
Meğer bizim tüm sıkıntılarımızda yanımızda olan arkadaşlarımız birazda olsun kendimize gelelim diye ne planlar yapmışlar.
Hep diyorum sevgilime o kadar iyi dostlar,kardeşler seçmişiz ki kendimize önce bizi düşünür olmuşlar.
İyi ki hayatımızdalar.Rabbim eksikliklerini göstermesin.
Aşk sarhoşu muyum neyim bilmiyorum ama tüm akşam sarıldım durdum ona.
Seviyorum dedim,ölüyorum oğlum sana dedim.
Bense bizim için aşkla yaşıyorum dedi günlük can...
Kurban olurum ona,onu doğurup bu yaşa getirene,alnıma yazana...

Kendimi çok hırpalıyorum biliyorum nasip kısmet değilse olmayacak bazı şeyler, ama olmuyor olmuyor beynime hükmedemiyorum işte düşüncelerim kemiriyor beni...
Hayatımı düzene sokmam için güç ver hayırlısını ver sen Allahım...

Selam Günlükcüm..
Çookk zaman oldu sana yazmayalı..
Ama ne zaman kk'ya girsem asker yolu beklediğim, evlilik hayalleri kurduğum zamanlar aklıma geliyor ve çok üzülüyorum..
Kaderde 4 yıllık sevdiğimizden ayrılmakta varmış Allah böyle nasip etmiş yapacak bişey yok..
Ayrılalı 5 ay oldu..Çok acılar çektim..Unuttum mu hayır, sadece alıştım onsuzluğa..
Ama ne zaman bi asker muhabbeti geçse aklıma o geliyor 15 ay onca hayaller kurduğum insan..aldığı evi inşaat halinden bitim aşamasına kadar gördüğüm her odasını kafamda döşediğim..
Yok işte bitti hekes kendi hayatına bakıyor..Aramadımı aradı hemde çok ama denenmişi denemek kadar mantıksız bişey yok..
Allah karşıma evlenebileceğim birini çıkarsın..Artık yuvamı kurmak istiyorum..
Burda şafak saydığım arkadaşlarımın hepsini çok özledim, hepsini çok seviyorum ve eski muhabbetlerimizi çok özledimm..Hepsine selamlar..

ya bu ne günlük ya allah aşkına

mayısta mezun oldum, yarım sene oldu hala iş yok

önüne gelen evleniyor bende tık yok

kara bahtım kör talihim ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…