Popüler Konu Sevgili günlük...

allahım sana sığındım,sana güvendim:26::26:
hakkımızda hayırlısı neyse onu ver:26::26:

pazar mesaisi
kursta yarın hangi renklerle boya yapsam düşüncesi
hava soğuk üşüme hissi
sevgili kocamı düşünürken mutlu olma hissi
ne kadar çok detay var değil mi?
yok daha da söylemiyorum gerisini...

Mevsim sonbahar olunca kediler sıcaktan saklandıkları mekanlardan evlerin civarlarına gelmeye başladılar, yemek ve su arıyorlar.

Şu dönemler alacağımız kuru mamalar ve vereceğimiz sularla kedileri iyi beslemeliyiz. Bu dönem onlar için en önemli dönem. Sonbahar döneminde iyi beslenirlerse bir kaza olmadığı takdirde kışı atlatabiliyorlar, çünkü bünyeleri güçleniyor. Tabii ki kışın da onlara elimizden geldiğince bakıp mamalarını eksik etmemek, imkan varsa sığınacak barınaklar yapmanın öneminden de bahsetmeye gerek yok.

Mesela büyük boy kolinin üzerine battal boy çöp torbası geçirilip,koli bandıyla sıkıca yapıştırılır.. korunaklı bir yerde yan çevirilir. Tabanına gazete kağıtları ve üzerine eski püskü paçavralar konur. Civarına da kuru mama. Böylece içeri girer sığınırlar. Fazla göz önünde olmaması lazım, mendaburlar alıyorlar ya da kedi düşmanı apartman sakinleri, çevredeki kişiler müdahale edebiliyorlar.
Tabii böyle olmayanlar da epey var. Ben çok yerde görmüştüm bu tekniği, oralardan öğrendim. ınsanlık meselesi, adamlar süper sitede yapmışlardı böyle bir şey.

Görev bizi bekliyor, haydi mamalar alınsın, stok yapılsın. (Evde boş bir kapaklı kovanın içine pek güzel yerleştirilir o mamalar. Hem evdeki kedilerimizden hem rutubetten korunur.)

Her canlı için iyi bir kış olsun...

bikaç pratik kedi evi örneği..
hadi kolları sıvayalım,üşümesinler..

Güzel fikir değil mi günlük

Doğum günüm bugün hiçbi şey ifade ediyomu benim için ?
Hayır..
Bana özel bi gün olmasın ki bende özel şeyler bekleyip daha fazla üzülmiyim

Son düzenleme:
Merhaba günlük uzun süredir yazamıyorum sana.
Ve en son istiyceğim şey gerçekleşti.
Ayrıyız şuanda. O orda ben burda... Kalbim hala onunla ama...
Bilmiyorum ihtiyacımız olan ayrılıktı belkide çünkü devam etseydik aramız daha kötü olabilirdi.
Biraz nefes almamız gerekiyordu belkide.
İyimi oldu kötümü bilemiyorum daha 3 gün olmasına rağmen onu deli gibi özledim.
Her yerde onu hatırlatan şeyler. Odama gidiyorum her yerde resimlerimiz... Onun parfümü, onun çakmağı,onun ceketi...
Onun için yazdığım defterede yazamıyorum uzun süredir. Çünkü o defter hep güzel şeyler gördü bizi böyle yazmak istemiyorum

günlükkk bu sefer internetten alışveriş kervanına bende katıldım... bir kaban ve bir elbise siparişi verdim.. inşallah çok güzeldir..... butiğim. comdan 25 liralık nasıl olsa diye aldım:) amannnn alışveriş yapacağım çok şey var..... önce bi bunlar gelsin de güzelse herşeyimi internetten alırım.... zayıflamak istiyorum günlükkk 53 kilo olmak istiyorumm... yiyip yiyip kilo alamıyoruuuuummmmm - şımarıklığını yapmak istiyorum:) saçıma zeytinyağı sürdüm... amannnnn neyse....

sevgili günlük
pkadar kafam karışık ve bunu nasıl ona anlatacam anlamıyorum onu anlayamıyorum inan ki
ya nasıl bi gidiş bu yanasıl bukadar beni düşünmeden davranıyor nasıl göz göre göre hakkıma giriyor ve beni kırıyor ya bu kadar anlayışsızmıydı benmi çok körüm her yolunu iyiliğe yoruyorum nasıl altından kalkarım bilmiyorum bazen

herşey çok güzel olucak!

birgün düşündüğüm hedeflediğim ne varsa hepsine ulaşacağım
ilerisi bizim izin huzurlu ve mutlu olucak
allahın izniyle güzel günler bizi bekliyor....

günlükcan birkaç gündür giremedim neden? çünkü aşkımın yanına gittiimm
bundan dört gün önce okuldan gelmiş yatmış uyuyordum aşkitom aradı dedi ben geliyorum
biletini aldık ki sonra tam otobüse binecekken iptal oldu ve ben aldım biletimi bir sat içinde giyindim süslendim püslendim çantamı hazırladım çıktım
bi saat sonra otobüsteydim
ertesi sabah indim otobüsten arkamı bi döndüm aşkım pişt dedi
döndüm kocamannn sarıldım öyle özlemişim ki günlük
seneler oldu onu o şehre göndereli, onlarca kez gittim geldim yanın, hiç bu kadar eğlenceli geçmemişti
bi baktım ki dönüş günüm gelmiş çatmış günlük
otobüse bindim aşkım montumu elleriyle giydirdi atkımı taktı sarıldı bana ben de ağladım
ama çok değil çünkü bi dahaki görüşmemize çok yok 6 haftacık var...
onsuz bu koca şehirden nefret ediyorum günlük
ben onun yanında o küçük şirin kasabada çok mutluydum
ellerimde hala kokusu koklayıp duruyorum
4 gün onunla uyuduktan sonra bu gece tek başıma olmak çok koyuyo günlük
nolur bitsin artık yıllardır yeterince sabrettik zaten
montumu hep aşkım giydim atkımı hep o taksın
şimdiden çok özledim sevgilimi günlük
çok moralim bozuk şu an

Çok yalnızım , anlaşılmazım , çok mutsuzum....
Koca şehirde yapayalnızım...İçim kanıyor yine yaralarım depreşiyor , yaralarımı saracak anlayışlı bir eşim yok... Çok kötüyüm, bıktım artık kötü hissetmekten.

günlük nasıl açmışım arayı ben öyle:44: özlemişim bu siteyi.bu süreçte neler oldu dersen öyle çok büyük bir değişim yok ama iş anlamında gayet güzel bir yaz geçirdim staj diye girdiğim yerden maaş aldım okul bittiğinde başvurmamı falan ıstediler tabi kısmet ne olur bilinmez ama iş hayatına ufakta olsa atılmak çok güzeldi okul bitsin istiyorum artık çünkü bir zevk almıyorum artık sadece özlüceğim çok fazla şey olcak küçük evim odam ordaki yaşamım 4 senem tüm yaşanmışlıklarıyla güzel bir anı olarak kalıcak ama dersler ve okul asla son sene oldugum için derslerim daha hafif böyle oluncada sevgilimin yanına gidiyorum bol bol son senem gerçi onun okudugu şehirde geçiçeğe benziyor ama öyle gidiyorum geliyorum o okuldayken inglizce çalışıyorum falan.sonra kendimi ilkkez mutfak alanında bu sene ilerlettim sofralar donatıyorum aşkıma film kültürümüzde baya genişledi birde eve nargile aldık değme keyfimize öyle son senemizi bu sekilde geçiriyoruz son rahatlıklarımızın tadını çıkarıyoruz.
yılbaşı için bir planımız yok henüz ondan önce şubat tatili gelsin izmirde memleketimizde doyasıya izmirin keyfini çıkarmak istiyorum aşkımla tabi bide vosvosumuzla
birdaha bukadar arayı açmayım ben ya artık reelde günlük tutsamda buraya yazmanın keyfi ayrı benim için, eski günlükçülerinde bir kısmını görmek güzeldi,görüşmek üzere günlükcüm

Devam etseydik bugün 2.senemiz olucaktı,ayrılalı 1 ay olmuşken acaba bugünü bu tarihi unutmuş mudur..

Sevgili günlük,
öyle büyük hislerle sana geldim ki yine de derdi veren rabbim dermanı da verecek buna da inanıyorum allahıma şükürler olsun hamdolsun sana rabbim...
bu hafta sonu serkanla iyice bir etraflıca konustuk neden böyle yapıyosun sorun nedir diye bana verdiği tek cevap 'üzerime gelme bir bildiğim var ve bir süre beni böyle idare et'
allahım onu idare ederim etmesine de sen bize öyle sabırlar ver ki kimseye muhtaç olmayalım ne olur rabbim...ne olur allahım sen ona sabır ihsan eyle güç ver..bana dün söylediği sözler şu;
-allahım alsa da şu canımı kurtulsam
-1haftadır neler çektiğimi bir ben biliyorum
-zamanı gelecek elbet ama bir süre böyleyim
-hiç birşey yolunda gitmiyor olmuyor
-günlerdir sabahlara kadar uyanığım eve hapsettim kendimi çıkmıyorum

(allahım tek sebep işsizlik mi nedir bu anlayamadım görüşelm belki açılırsın dedim ama olmaz görüşmeyelim bişey değişmiyecek bi süre böyle kalalım dedi.
benm elimden birşey gelmediği gibi kendimi de kahrediyorum allahım sen yardım et ne olur rabbim yardım et
öyle sabır ver ki serkana öyle güç ver ki ayakta tutunabilsin şu işleri de hallolsun allahım bir an önce herşey yoluna girsin rabbim ne olur yardım et ne olur allhım onun kötü olmasına dayanamıyorum sen yardım et rabbim ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim daha fazla üzüleceğim şeyler verme rabbim ne olur sen yardım et allahım ne olur rabbim merhamet et o yardım elinden bana da bize de uzat rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

merhaba günlük,

son 5 gündür yüzümde güller aciyor sanki. okadar mutluyum ki etrafda siritarak dolasiyorum resmen.

bu iyimi kötümü bilmiyorum allahtan en yakin zamanda hayirlisini istiyorum.

içim nefret dolu. artık hissizleştim... herşeyden vazgeçmiş durumdayım. sadece huzur istiyorum. sıradan ve sakin bir hayat aslında ne kadar büyük bir lüksmüş bunu anladım. içinde fırtınaların kopup sessiz kalamak ne kadar zormuş. Allahım nolur yardım et ve huzura dinginliğe kavuşayım, nasıl da zor görünüyor bu durumdan kurtulmak. bir yolu olmalı olmalı olmalı...

Kızım ve annem sağlıklı ve hayatta olsunlar onlara bir zarar gelmesin ben yine toparlarım yine ayağa kalkarım... kalkmalıyım bu sefer kendim için değil onlar için. sanırım anne olmanın en zor yanı da iki kişilik yaşamak.

sevgili günlük bugün farklı insanlar tarafından hayallerim soruldu ve inanır mısın cevaplayamadım...25 yaşında birinin hayali olmaz mı ya...bu kadar mı bittim ben...hayattan bir şey istemeyi bu kadar mı kestim...ac,l değişim şart be günlük...

Olaralarda yazdıklarımı bir okuyan bulunur mu bilmiyorum.. ama dualarımı duyan var bana el uzatan bir rabbim var biliyorum. yazmak her zaman rahatlatır beni normalde defterime yazardım burayı gördüm denemkten zarar gelmez dedim.
Ben SEVİYORUM. sevdiğini içinden geldiğinde söyleyebilmek ne büyük nimetmiş kaybedince anladım. İki gece önce seni çok özledim dediğinde içimden bir sürü şey geçerken o yanımda olsun isteyip hiç bir şey yazamazken anladım. nasıl bir histi bu ilk defa yaşıyordum. dedim ki gerçekten de böyle bir şey varmış insanlar boşuna söylemiyorlarmış en kötü şey içinde söyleyemediğin şeylerin kalması diye. işte burda söylüyorum SENİ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM bende özledim hem de nasıl özledim seni bir bilsen keşke... Ama sana söyleyemem. belki biliyorsun yazamasam da söyleyemesem de sen de biliyorsun bunları ama söyleyemem... artık daha fazla seni kendime bağlayamam

Selam günlükcan;
Annemi özledim 2. bu kadar uzun ayrı kalışım... Rabbim daha uzun ayrılıklar yaşatmasın... Her gün gidemesem de istediğimde gidebileceğimi bilmek rahatlatıyordu sanırım beni şimdi o uzakta iken ondan huzursuzluğum... Yine kendimi düşünüyorum dimi günlükcan... Ya aslında canım çok sıkkın ama belli bir nedeni yok... Akşamdan beri de midem bulanıyor zaten salgın var diyorlar ama bilemiyorum artık nedenini... Karnım da fena şişti... Zaten kilo almaya da başladım yine kullandığım ilaçlardan15 kiloyu boşuna mı verdim ben günlükcan ya uffff ... sıkı bir diyete de giremiyorum şekerim yükseldi galiba... Akupuntura gitsem diyorum ayyy ne kadan da çok cümle geçiyor beynimden aynı anda... annemden girip akupunturdan çıktım... uyusam azıcık iyi olacak galiba...
hadi görüşürüz günlükcan...

Sevgili günlük,
bugün yine rabbime şükürler olsun ki sana yazmaya geldim.allahım dertlerimize bir an önce derman versin inşallah..

hava bugün çok yağmurlu öyle kapalı sessiz bir hava hakim ki işe zor geldim.
dün serkan sanki biraz daha iyi gibiydi en azından isyan etmiyordu allahım onun halini bundan sonra dünkinden daha iyi görmeyi nasip eder inşallah..çok bunaldım canm skıldı acaba ne yapsam da serkanı iyi etsem diye düşündüm işkuru aradım hiç kimsenin kurstan haberi yok böyle sorumsuzluk olmaz çok sinir oldum ama elden de birşey gelmiyor ki günlüğüm napayım bilemiyorum.günlerdir rabbime yalvarıyorum biran önce işe girsin bir an önce serkan iyi olsun diye ama daha bir sonuç yok hani sonunda güzel olacaksa bekleriz ama serkan iyi değil bu süreçte serkan iyi olsa keşke sıkıntı yapmasa beklenir be günlüğüm ama serkan kötüyken içim raht değil huzursuzum günlüğüm allahım derman ver ne olur yalvarıyorum derman ver allahım serkanı iyi edecek sebepler ver rabbim sen yardım et allahım...elini açıp ta dua edenleri geri çevirmezsin sen rabbim benimde dualarıma yardım eli uzat rabbim..
ne olur allahım bir an önce herşey yoluna girsin..bugün de daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…