Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcügümmmm

pazar günü ilk bulusma olucak :18: cok heyecanliyimmm

Selam günlük şuan yeni ofisimden sana yazıyorum.
Şimdilik herşey yolunda
İnşallah hep böyle gider
Ben kaçtım günlük
Sonra görüşürüz

Ben ilk defa yazıyorum kimseye söyleyemediğim için yazmak istiyorum
Budünyada bana en çok değer veren insan böyle olması gerekiyordu üzgünüm , herşey emek ister ama sen bunun farkında değilsin seni yerine ben böyle yaparak sana emek veriyorum şimdi bana çok kızgınsım ama ahirette anlarsın beni
hayat hep sana gülsün , çevreni hep mutluluk sarsın elveda

Günlerce mahkeme duvarı gibi suratla gezim...
yok "işle alakalı sorun var.." yok " mutsuzum"...
arkadaşlarım ayrı üzüldü, eşim ayrı, ailem ayrı...İnci bile artık tipimden birşeylerin ters gittiğini anlıyordu.
Dün yine gittim eve 10 karış surat..
Kızımla eşim oyun oynuyorlardı kenardan köşeden katılmaya çalıştım, k.validem ben sevineyim mutlu olayım diye en sevdiğim yemeği yapmış, espriler havada uçuşuyo sırf ben güleyim diye...
ama yok..
eve gittim yattım uyudum...
rüyamda bi kutunun içine, böyle pır pır atıp duran küçük oyuncaklar yerleştiriyordum, bi uyandım o pır pır eden benim kalbimmiş günnük..
ben ki kendimi bildim bileli taşikardi hastasıyım, ama ilk defa "ben ölüyorum" dedim...eşim içerde tv seyrediyor kapılar kapalı...bağıırsam duymaz ki zaten bağıramam...ayağa da kalkamam...saate bakmak için telefona uzandım zar zor, eşime çağrı atmak bile gelmedi aklıma. 1 saat boyunca ne zaman öleceğim diye bekledim...hatta Salavat getirdiğimi de hatırlıyorum. ama günnük kolay değil, ağzımın bile uyuşmaya başladığını hissettim, kalbimin üzerinde zaten bi öküz oturmuş iğrenç bi ağrı...
herneyse, o 1 saatin sonunda gücümü toplayıp eşimin yanına gittim, onun da ödü koptu...sonra atağım geçti de gittim uyudum. sabahına da kalkıp işe geldim..
tipimi bi görsen, Thriller klibine makyajsız alırlar o derece kaymışım...tüm vücudumda bi yorgunluk, bi ağrı ama bi yandan da maşallah bi hayat enerjisi geldi ki bana sorma. işmiş güçmüş piii gözümde sıfırlandı...Sanırım ölüm korkusunun insan üzerinde böyle bi etkisi var...
İş, başına birşey gelmeden de sarılabilmek herşeye...
Halimize, sahip olduğumuz ve ol(a)madığımız herşeye şükredebilmekte..

Bi de kalp ilacını kesmeyeydim, iyiydi...

Uzun zamandır yazmıyorum sana seni unuttuğumdan değil günlüğüm sürekli takipteyim...

Ama derslerim o kadar yoğun ki hiç bişey yapmaya fırsat bulamıyorum :S
İçimden de gelmiyor nedense ...
Pozitif herşeyden tat alan sürekli eğlenebilen insanları resmen kıskanıyorum ya hiç öyle bir hayat enerjim olmadı
Başıma bi bela gelince mi düzelicem bilmiyorum ki ... (ALLAH Korusun )

Ayrıldığım kişiiyi biliyosun dimi baya başını ağrıtmıştım bu konuda senin şimdi onunla barışma aşamalarındayız
Umarım doğru bir karar veriyorumdur onsuz olamıyorum , onunlada olamıyorum nolucak benim bu halim acep

Bu sefer değiştim o da değişmiş kendince herşey güzel olsun ya bende mutlu olayım artık
Alnımda yazılı olan insan o olsun seviyorum onu
Kekşe onu kendime bağlamanın bir yolu olsa
Ama taktikle falan olmuyor bu işler kısmetse oluyo kısmet değilse olmuyo
Ne diyeyim Allah herkese hayırlısını versin ...

Ahh be günlük hayatımın insanı ne zaman karşıma çıkacak ki benim?
Bugün bi akrabımızla uzun uzun konuştum bi tanıdığı benden hoşlanıyomuş bende tanıyorum o kişiyi.
Böyle anlattı da anlattı işte çok uygunsunuz birbirinize falan diye..
Tamam iyi insandır, aileside iyidir.. Ama ben o insana karşı nötürümmm nötürrr...
Daha önceden biliyodum böyle bi niyetinin olduğunu ara ara düşünüyodum acaba olabilir mi diye?
Ama yok günlük ısrarla dilim ve kalbim hayır diyo...
Cumartesi günü tekrar konuşacaklarmış benimle araya birilerini koyup gönlümü etmeye çalışacaklar ..
Ama bu işler malesef öyle olmuyo işte..
İlla İlla da İlla şu kalbin atması gerekiyo...
Başkalarının düşüncesine göre hayatıma yön vermek istemiyorum..
Ama işte o insanlar kendilerini benim evet diyeceğime o kadar inandırmışlar ki hayır diyince kötü olurum artık..
Diyorum ki bi kere konuşayım ne kaybederim, ama yok günlük ona bile içim gitmiyo...:106:
Tanıdığım kadarı ile gerçekten iyi bi insan ama yok onunla kendimi düşünemiyorum..
Teslimiyetim sadece Allah'a... Bu dilime Hayır'ı dedirten de Allah vardır elbet bildiği..
:109:

pişman olmak istemiyorum, bir mutsuzluk daha kaldıracak gücüm yok. ben mi büyütüyorum her şeyi acaba. çıkamadım içinden.

dostuk biz senle kardeşten öteydik ya şimdi görüyorum ki iki yabancı olmuşuz artık en yakınım günlük derdimde hep yanımda olandı ama bugün uzun bir aradan sonra konuştuk ve bana dediği tek cümle yoğun oluyorum sırf sana değil kimseyle konuşamıyorum artık ben kimsemiyim şimdi biz birbirmizle konuşmadığımız an olmazdı artık anlıyorum ki uzaklaşmışız biz onunla günlük kardeşim dediğim insan artık yanımda değil en uzağımda bilmiyorum artık hayırlısı olsun . finallerim de yaklaşıyor Rabiim ne olursun hepsini hayırlısıyla atlattim şuan tek düşüncem bu artık.

Ahh ah bu okul beni mahvetti günlük Mezuniyetimi göremiyorum 4 sene oldu bıktım off.. Sinir stress sahibi oldum nerden geldim bu bölüme...

"Seni çok seven bir kadını kaybetmek, dünyada yapacağın en büyük geri zekalılıktır.

Offff Günlükcan Offf.... İnsan ayrılır ayrılmaz özler mi????

İnsan sanki dün görmemiş, sanki daha dün yanında değilmiş gibi hasretlik çeker mi???

Sanırım bu med-cezirler bizi öldürecek...

Mehtap mehtap dedik o da bir şekilde göz açıp kapayıncaya kadar geçip gitti Günlük... Bazı sıkıntılar oldu, ben rahatsızlandım, hastaydım zaten gitmeden evvel de.... Bir de eşimi çarşı izninden sonra evci iznini onaylamaları ve giriş çıkış yapmaları için askeriyeye geri götürdüğümde onaylamadılar iznini... Veli toplantısı olacak kantin açık kalacak mecburen dediler, tabii eşim sinirlendi, bozuldu, sonra bir şekilde evci iznini onayladılar ama cumartesi sabahtan kantin açılacak dediler... Biz de el mahkum sabahın köründe izinde bile gittik, eşim kantini açtı, çalıştı, ben de yanında askerlik yapmış oldum Komutanlar bile güldüler yani, evci izninde geldin çalıştın, kuleli tarihinde eşiyle askerlik yapan ilk sensindir demişler eşime Ne yapalım yani zaten az zamanımız vardı, yalnız mı bırakacaktım eşimi, elimi kolumu sallaya sallaya girdim askeriyeye, bana ne... İzinli olduğu halde çağırmasalarmış Neyse güzel bir anı oldu bizim için... Epey de güldük

Ayrılması zor geldi her zamanki gibi... Hala bu durumu kabullenemedik biz.... Hayatımızda hasretle birlikte yaşamayı sindiremedik...

Bi bitseydi günlük bi bitseydi... Yeni yıla bile ayrı gayrı gireceğiz... Yalnız başıma pinekleyeceğim evde

Son düzenleme:
Canim o kadar cok sikiliyorki derdimi kimseye anlatamitorum kimse anlamiyor beni.kayinvalidem gekdi esinden ayrilip 2aya yakindir bizde diger cocuklar istemiyoruz dedi cikip gittiler.ama kimse benim fikrimi sormadi gelinn bakar kimse demiyor bu kiz zaten uzgun birkac ay evvel cocugunu kaybetmi baska ilde kimsesi yok.nedeninsanlar bu kadar acimasuz ki anlamiyorum kaldiramiyorum rabbime dua ediyorum cunku benim kimsem yok ah annem babam olsaydiniz kizinizi sizde dizinizin dibine alirmiydiniz ben cok yalnizim suan hamileyim ilgite ihtiyacim var tek beni mutlu edenn kizim rabbimin hediyesi.allahim huzur istiyorum ne olur beni aydinliga cikar.yarin esim ankaraya gidiyor bende gitmek istiyorum ama hanimefendi yuzunden gidemiyorum halbuku bu gezintiler bana nasil iyi geliyordu moral oluyordu .sabir sabir sabir baska care yok.

Sevgili günlük,
allahıma şükürler olsun hamdolsun ona yine ben geldim dolu dolu geldim..içimdekileri şuraya da yazmasam ne olur bilmiyorum ama gerçekten yazarken rahatlıyorum..

dün serkan daha iyiydi günlüğüm rabbim o sabrı veriyor ya şükürler olsun allahıma..allahın izniyle inşallah işe girer de herşey düzelir rabbim sen istersen açtıgımız ellerimize yardım elini uzatırsan olmayacak şey yok rabbim ne olur sen yardım et..
serkan daha iyi olsun allahım işleri yoluna girsin bana da çok ilgili iyi olsun rabbim ne olur sen üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur senin rızanla senin merhametinle herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım et..bugün de daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur allahım serkana da üzüleceği sebepler verme rabbim sabrın bir parçacık ver ona güç ver allahım bana olan sevgisini arttır allahım ne olur rabbim yardım et bugün de hayırlısıyla herşey yolunda olsun allahım ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Seni anlatmaya kelimeler yeter mi ki annem

Zordur, daha evliliğinin ilk yıllarında hayat arkadaşını kaybetmek..

Küçücük iki çocukla yapayanlız kalmak.. Bütün yükü tek başına omuzlayıp sadece evlatları için yaşamak..

Belli etmedin, belli etmemeye çalıştın içinin nasıl yandığını, yorulduğunu, yıprandığını..

Biz hep sana layık olmaya çalıştık, hep yüzünü güldürmeye çaıştık... Vee yarın doğum gününde inşaAllah bi kez daha gülecek o gül yüzün..

Bugünümüzde, yarınımızda hep yanımızda ol annem nolur..

geçti yıllar ah geç aydım
anladım ki boşa gün saydım

baka kaldım giden güne
ben hep düne ait kaldım

ahdım olsun bu şarkı benim hayatımı anlatıyor günlük bir de kaçak ne güzel yazmış sezen aksu bi şarkı bi insanın hayatına bu kadar mı uyar

çok mutsuzum bu günlerde umutsuzum gerçi her zamanki halim bu ama daha kötüyüm sanki yitip giden hayatıma bakıyorum sahip olamadıklarıma ve olamayacaklarıma hep uzaktan bakacaklarıma

canım çok sıkkın günnükcazım...
hiçbirşeyim belli değil.. ne eğitimimin geleceği ne düğün tarihim.. ne işim hiçbişey belli değil..
ve bunların içerisinde acı çekmemek için artık daha fazla, içimde bir yerlerde bir off tuşuna bastım sanırım.
hissizleştim. sadece çok öfkeliyim çok mutsuzum, çok iyi matah bişey değilim yani..
birşeyleri değiştirmek istediğim anda sevdiceğe sarıyorum.. bundan da nefret ediyorum..
pofff... ne zaman güzel haberlerle gelicem bakalım..

kel kalmadığım için şükretmeliyim..
zira bi türlü beğenemediğim saçım boyanıp kesilmekten bi hal oldu.
ve bugün bir daha saçımla oynamamak adına kendi rengime döndüm.
ya da döndüğümü sandım.çünkü bence bu renk benim saçımdan daha koyu.
kuaföre göre tabi ki tıpkısının aynısı.
bu kez yanılmayı umuyorum.....
üstelik saçımı kestirdim baya değişik oldu.
eve gelir gelmez de vicdanımı rahatlatmak için bakım yaptım..
neyin kafasını yaşıyosam?
bir de işten de ayrılıyorum.
ufff kaprisleri de bitmeyen sorunları da verdikleri iki kuruş para da onların olsun.
ücretli kölelik diye boşuna denmiyor arkadaş.
işte adama öldürcem dersen süründür bari der benimki de o hesap..
böyle işin içine edeyim.
üstelik artan panik atağım ve kaptığım jinekolojik enfeksiyon resmen allak bullak etti beni
ağlamak istiyorummmm

Sihirli bir değnek olsada herşeyi değiştirsem
yeniden yapsam seçimlerimi
ahh günlük ahh
24 yaşında bir kadın için erken değil miydi bunları dilemek
yinede şükür halime tabi..

'' Bir kadının dudaklarında değildir aşk.
Bedeninde hiç değildir.
Aşk, kadının göz kapaklarındadır.
Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı.
... Ne kadar yanarsa yansın canı,
ağlayamaz bazen.
... Sımsıkı yumar gözlerini.
Adam hep orda kalır.
Kadın, asla bırakmaz adamı.
Kadın, asla vazgeçmez ondan. ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…