Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlüğüm
okuldan geldim sana da yazıyım dedim.
günlerim aynen devam ediyor
buün yarı final notlarından sonra sınıfların ayrılacağını öğrendik.:26:
sınıfıma o kadar alıştım ki üzüldüm.
çok çalışmalıyım. bu haftasonu baya bi ingilizce çalışmayı düşünüyorum.
seviyorum zaten ingilizceyi, çalışmaktan da keyif alırım heralde.
finalden yüksek not almalıyım.

Sevgili günlük,
Beni neden böylesine üzüyor bilmiyorum , onu ne kadar çok sevdiğimi bildiği halde...
Şimdi ben nasıl susucam, nasıl dayanıp aramasını beklicem?
Ararsam kendime saygısızlık edicem nasıl karar vericem?
oooooooooof günlüüükkk........

Hayal kurmak ne kadar da güzel bir şey değil mi Günlük???

Hele ki hayallerini anlatabileceğin ve hayallerine ortak olan birinin hep var olması.... Allahım şükürler olsun

Sevgili günlük,
şükürler olsun allahıma bugün yine burdayım geldim ve buraya tekrar yazmama sebep kıldığı için rabbime hamdolsun...

dün serkan biraz iyiydi sanki günlüğüm ama durgun daha o halini atamadı bir de ağrıları var allahım sen ona şifa ver rabbim ne olur yardım et kasıklarımdan ayaklarıma kadar vuruyor diyo ama henüz hastaneye gitmedi kolay kolay da hastaneye gitmez dün çok zorladım bakalım belki gider inşallah allahım sen onun ağrılarını al hemen geçsin iyi olsun rabbim ne olur bir parçacık sabrından merhamet elinden ona da bana da uzat rabbim sen ona şifa ver rabbim ne olur yardım et allahım...
daha işe de giremedi allahım neden böyle çok bekledik böyle oldu bilmiyorum isyan da etmiyorum vardır her şerde bir hayır elbet ama böyle serkan işsiz ya rabbim üzülüyorum ne olur sen yardım et daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur yardım et allahım ne olur serkan beni çok sevsin rabbim hiç vazgeçmesi ilgili olsun allahım onun bana olan sevgisini arttır allahım umutlu olmasına sebep ver rabbim ne olur sen yardım et rabbim yalvarıyorum bir an önce istediğimiz hayalini kudugumuz seyler gercekleşmeye başlasın ne olur rabbim herşey yoluna girsin allahım bugün de daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

günlük annemle konuştum dedemin durumu ağırmış bilinci kapalıymış artık 90 yaşına geldi ama yine de insan yine de sevdiklerini kaybetmeye hiçbir zaman hazır olmuyor. Allahım nolur kötü bir haber gelmesin nolur... annem bu sene çok zor dönemeçlerden geçti Allahım sen ona sabır ve dayanma gücü ver. hüzünlendim günlük... bu yaz memlekete gidip kızımı da götürecektim anaannem ve dedem görsün onu istedim. inşallah kısmet olur. görmeden ölürse dedem içime çok dert olacak... işte gurbet bu yüzden kötü günlük sanırım...

hep yarına planlar yaparken belki de takvimdeki yapraklar bitmiştir Allahım zamansız genç ölümü ve evlat acısıyla sınamasın.

halbuki buraya yarın kocamın doğumgünü olduğunu ve ona ne süpriz yapsam diye planladığımı yazacaktım. hiç keyfim kalmadı günlük. isyan etmek istemiyorum daha beteriyle sınanmak var... sabır sabır sabır...

Selam günlük,

istanbulda öyle güzel kar yağıyor ki gelinlik giyiyor :)

ama hava buz gibi...

Ve akşam şirket yemeği var bu havada nasıl gidilir bilmem hastalanmazsam iyi

bendne bu kadar :)

selam günlük.hayatımda olmadığım kadar mutsuzum şu anda.dün akşam haberlerde gördüm şanlıurfada siverekde okula giderken terlik giyen montu olmayan kızı gordüm tam o aradada yarın ne giysem diye dolabımı karıştırıyordum neden hayat bu kadar zor bana diyordum.ne zoru be günlük hayat bize güzelmiş Rabbim yardım etsin onlara bizden alsın sabrı onlara versin.
öğle arasıda kız kardesimin yanına gittim medikalde çalısıyor protez yapıyorlar.bi hasta geldi kucağında cocuk yürüyemiyor konuşamıyor duyamıyor daha minnacık be günlük küçücük elleri vardı ayagında ayakkabı bile yoktu patik giydirmişler.butun malzemeler 700 tl tutuyor devlet 550 tl sini ödüyor babası diyorki ben nasıl verecem 150 lirayı daha düşüremezmisiniz.

hayatımda olmadığım kadar mutsuzum şimdi günlük.çok şükür bütün parmaklarımı kullanabiliyorum yürüyorum koşuyorum konuşuyorum gülüyorum duyuyorum daha neler nelerr.kızdığımız şeylere bak birde o bana bunu dedi şunu dedi.sen sabır ver rabbim onlara.yazamıyorum bile günlük.hoşçakal

dışarda öyle güzel bi hava var ki
kar yağıyor lapa lapa
kışı özlemişim anladım.
heryer bembeyaz
tüm renkler beyaza döndü işte
ve ben bunu seviyorum
kirlenmiş ruhlarımız da birgün beyaza dönecek değil mi günlük
bi kar yağacak ve biz de beyazlara bürüneceğiz..
karı seviyorum evet.
bikaça saate eşim de gelir
kestane ve mısırım dolapta hazır
film de var daha ne di mi ama.
başka bişey düşünmek istemiyorum
tüm koşuşturma ve telaşlarımdan sıyrılmak niyetindeyim bugün.

akrep nalana teşekkür.sayesinde ağzıma karlı kış günlerinin vazgeçilmez şarkısı sabahtan beri ağzımda..
karlar düşeeeeeeeeeeeer.düşer düşer ağlarımm.hep ismini hep ismini anarımmm........hödö hödö lödö lödööööö
ya devamını da bilmiyom idare edin:26:

iyiki yağdın kar
ve okullar tatil oldu işe gitmek yoookkkkkkkkk

günlük, keşke annemle babam ben doğmadan boşansalarmış ve hiç doğmasaymışım

ben evlenirsem nasıl bir ailem olacak acaba? kendim gibi çocuklar yetiştirmek istemiyorum

Ahh be günlük.Karşıma çıkan şeyleri elimin arkasıyla iterek iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.İlk defa aşık oldum bu yılın başında 2012 bana en güzel hediyesini verdi sanmıştım meğer en kötü sürprizini vermiş.Zor bir seneydi benim için onu unutmaya çalışmak...Unutması zor bir ihtimal ilk aşkım belkide tek aşkım olacak.İleride hayatıma giren insanlar sadece hoşlandığım veya beni sevdiğine inandığım kişi olacak ve sırf beni gerçekten sevdiği için onunla olucam.
Tabiki dileklerim yinede onu unutup yepyeni bir sayfa açmak.Sanki hiç yokmuş,hiç aşık olmamışım,hiç gözlerinin gözlerime değmesine engel olmaya çalışmamışım gibi olmak isterdim.Sonra gerçekten karşıma düzgün,karşılıklı aşkı bulabileceğim kişi çıksın isterdim.Bana herşeyi unutturacak ama değer verdiklerime,kendi değerlerime saygı gösterecek.
Boşluğa düştüm günlük.Onunla ilgili bazı şeyleri ondan öğrenince kendimi çok kötü hissettim.Biriyle tanışmak istedim olmadı tanıştım devamı yok çünkü sevmiyorum karşımdaki dahada tanımak istiyor bende de bunu yapıcak cesaret yok.Yarın yine aşık olduğum kişiyi görücem.Nasıl davranacağımıda şaşırıyorum artık Geçen cuma yine karşılaştık ağzında geveleyerek bir şeyler söyledi ama anlamadım birde sırıtarak söyledi.Moralim bozuldu.Aman neyse geçelim bu konuları.
Kar yağıyor her yere ne güzel bir karadenize gelemedi Aslında bir yandan da üzülüyorum.Bir sürü dışarıda yaşayan insanlar,hayvanlar var bu soğukta ne yaparlar ne ederler.Allah'ım sen yardım et onlara :26:
Bazen kıyafetlerime bakıp fazla çeşit yok diye yakınırım arkadaşlarımın çeşit çeşit giyindiklerini gördükçe özenirim,her zaman parası olmuyor insanın bazı zamanlar geliyor ki elindeki parayla idare etmen gerektiği için canının istediği yemeği bile dışardan alamıyorsun.Bazen bu tür şeyleri çok dert edinirim kendime.Birde ailemi fazla düşündüğüm için onlara masraf çıkarmamaya çalışırım en son alışverişimide zaten artık pantolon ve kışlık kazak almam gerektiği için okuduğum şehire gelmeden önce eylül ayında almıştım.Ama görüyorum okulda,yolda,hastanede bazı insanları benden çook daha kötü durumda olanlar var şükrediyorum o zaman binlerce kez.Af diliyorum Allah'tan ettiğim isyanlardan,döktüğüm gözyaşlarından dolayı.Hakkım yok çünkü isyana.Bazı insanlar ekmek bulunca bile nasıl mutlu olup,şükrediyorlar.Bense halimden şikayet ediyorum ne haddime halbuki!
Keşke zengin olsam da doğudaki yavrularımıza yardım edebilsem,okul yaptırabilsem,giyecek-yiyecek bütün ihtiyaçlarını karşılayabilsem...O kadar çok isterdim ki.Ya da sihirli bir değneyim olsaydı bir dokunuşta ihtiyacı olan insanın ihtiyaçlarını karşılayabilseydim.
Off of içlendim yine.Üzüldüm halime.Nasıl bu kadar gözüm kör olabiliyor bazen nasılda elimdekinin kıymetini anlayamıyorum Allah'ım ne olur sen beni affet,ne olursun sen yardıma muhtaçlara yardım et.Bu soğuklarda bu kış gününde kimseyi sokaklarda bırakma. :26:

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle yine burdayım rabbime yine şükürler olsun yine hamdolsun ki bugün yine yazmaya geldim..bugünün hayrı bereketi inşallah üzerimizde olur rabbim kimseyi dermansız bırakmasın..

dün öğleden sonra 2.5ta işten hastaneye randevum vardı diye çıktım..hastaneye gitmeden serkanla konustuk ben de yanına gelicem dedi tamam dedim motosikletle dona dona gelmişti garibim bende sıramı bekliyordum ki içeri girdi hemen birlikte oturduk benm sıram gelince de çıktım baktım kapıda bekliyor sonra o bir arkadsını gördü konusurken ben de kuzenime rastladım neyse konustuk falan bana eve gitme izinlisin zaten gel bize gidelim annem de evde otururuz dedi bende tamam dedim ama motosiklette üşümeyeyim diye bana sen minibüsle gel dedi bende tamam dedim 20dkya evlerine vardım annesine haber vermiştim bana mantı yapmış güzel güzel yedik sonra saatim geldi serkanla mecburen motosiklete bindik eve bıraktı beni sonra zaten ben evime gittim..
onunda agrıları var bugün hastaneye gidecekti inşallah gider de bakalım allahım senin izninle ona şifa ver biseyi kalmasın rabbim sen yardım et sen ona sabır ver bir parçacık sabrından merhametinden güzelliklerinden ver rabbim sen yardım et allahım ne olur rabbim hayırlısıyla serkan işe girsin işkurdan haber gelsin artık allahım ne olur sen yardım et ordan da bir yerden de haber yok rabbim ne olur sen yardım et allahım ne olur bir anönce işe girsin hayırlısıyla herşey yoluna girsin rabbim ne olur sen yardım et rabbim bugün haftaiçi son gün haftasonu da geliyor rabbim senin rızanla hayrınla rabbim yalvarıyorum bu hafat sonumda üzüleceğim sebepler verme rabbim daha fazla üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur hersey yolunda gitsin allahım yalvarıyorum bugün de hayırlısıyla güzel geçsin ne olur rabbim hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et bende dua edip te derman bekleyenlerdenim rabbim sen yardım et derman ver bize merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

bugün benim doğum günüm günlük
hem sevinçli hem hüzünlüyüm :26:

zaten hayatım boyunca hüzün en mutlu anımda bile bırakmaz beni biliyorum

mübarek cuma günü tüm güzel dualar karşılık bulur dilerim.

tabi benimde (Rabbim içimdekini biliyorsun amin )

Sevgili Günlük,

Güzel günler geçiriyorum artık oğlum sayesinde. Her akşam kitabını alıp geliyor koynuma. O tatlı sesiyle ''bana kitap oku anne'' diyor. Öyle güzel dinliyor ki bir de yorumları Neye göre değerlendiriyor aceba Sahip olduğum en güzel varlık, oğlum. Anne olunca anladım.

Seni çok seviyorum miniğim....

Sevgili günlük,bugünde işsizim Esra Erolu izliyorum ve burda yazıyorum.Yastık kılıfımı değiştirmem lazım saç boyası olmuş tırnaklarıda törpülemeli sevgiliyle bugün de nane aramız hayat dünden beri pek değişmedi hala işsiz hala evde kalmış hala paçozzz

İçim sıkılıyo günlük yaa nasıl bişeyse sanki bi anda yüreğime yumruk oturdu Allah hayıra çıkarsın inşaAllah..

Günlükcümm dün çok güzel bi gündü annemin doğum günü ağız tadıyla, gülen yüzlerle geçti ve annecik çooookk mutlu oldu..

Yarın tatil uykunun dibine vurmayı düşünüyorum.. Ne güzel bişey ya insanın kendi uyanana kadar uyuması kalkmak zorunda olduğu bi saat olmaması..

Bu aralar işte çok yoğun geçiyo ya sanırım kendimi çok kasıyorum.. Durup durup bi baş ağrısı giriyo..

Hele iş çıkışı dolmuştaki halim yokmu sürekli esniyorum beşik gibi geliyo dolmuşun sallanması...:116:

Gel zaman git zaman insanın zamandan bi beklentisinin olmaması da ne kadar kötü ya..
:120:

Kar yağdı hayat bana güzel.tatil de oldu....
Bir gün bile olsa tatil harikaydı.
Yarın yine başlıyor....
Bugün test de çözmedim zaten pöffffff.
Temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütüledim
banyo yaptım ohh evde ben de mis gibi olduk:)bu iyi
az sonra soru çözme niyetindeyim.
Bu ara bi mayışığım bi tembelim
nolcekk bu halim bilmiyorum

günlüğümm ben iyiyim çok şükür düzeldim, bu sefer kısa kesip gidicem sen sadece şunu bil "Birini değiştirebilirim diye değil, ona katlanabilirim diye onunla yola çıkmak gerekir. O değişmez sen uğraştığınla o bunaldığıyla kalır"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…