Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
bugünde sıradan bir gün çok sıkıldım , birde sevdiceğimi çok özledim 1 hafta daha dayanmam lazım ,tercih sonuçlarım açıklanıcak ,kargom gelicek bıktım beklemekteeeeeeen

şuan eşim yanımda eşimi herşeyden cook seviyorum.... allah nasip ederse inşallah birde altın topumuz olsun istiyoruz :) yeni yıla aşimle sevdiklerimle ailemle ve karnımda küçük ama büyük bi mutlulukla girmek istiyorum allahım sen isteyen herkeze nasip et...

Aşk iki kişilikmiş Günlük....

Kış da iki kişilikmiş...

Aş da iki kişiliktir Günlük.... Yiyemiyorum

Offf ne yapacam ben yaaa

günlükkk...aylar geçti o malum olaylardan sonra ve farkettgim bişi var..önceden aşktan görmeyen gözüm şimdi gururdan görmez oldu..iyimi kötü mü karar veremedim.ama ozmn daha kolaydı bukez zor sanki...nolucak bilmiyorum..bekliyorum..diliyoorum ki hayırlısı olsun..

sevgili günlük, hayatta birçok şeyler olup bitiyor, ben son iki senedir hayata yukarıdan bakmayı öğrendim, artık çook az ağlıyorum mesela Her şey ama her şey insanlar için, kadere inancım arttı , dünyanın fani olduğu gerçeği bana bir rahatlık veriyor mesela Kötü de olsa geçecek ve nihayetinde hayat bitecek, asıl hayat belki o zaman başlayacak

vs vs...,

çok güzel , ben baya bi olgunlaştım artık günlük

ama O'nu çok özlediğim zamanlarda napacağımı şaşırıyorum, günlük onun hayaline sarıldığım zamanlar oluyor biliyor musun, o kadar özlüyorum ki, Allah'ım diyorum bazen , bi kez daha ona sarılıp uyusam ve sonra bu hayatım bitse ..

yine gerçeğe dönüyorum, O artık mazide kaldı, ben okulu bitirdim öğretmen oldum evlenicem çocuklarım olacak , evet güzel bi hayatım olcak

Onu ara sıra özlemekten kurtulmalıyım

günlük içimde garip bi mutluluk , huzur var. ben içimdeki kini tutamıyorum ancak söyleyince rahatlıyorum söyledim ve şuan cok rahatladım :) bu yıl şans benden yana olacakmış gibi hissediyorum :) birde fena halde grip oldumm iyileşirim bi an önce umarım neyse yatsam iyi olacak yarın yine gezmelerle dolu bir gün beni bekliyor iyi geceler

güllük,
geçen gün ucundan az buçuk "ışığı gördükten sonra" , ölüm korkusundan mıdır, hayatın ne kadar kısa ve dert edindiğimiz hiçbir şeyin aslında o kadar da dert olmadığını anladığımdan mıdır nedir,
bööyle tüm küslerimle barışasım, "Hayat sevince güzel" deki ayşecik gibi hoppidi zıppıdı oynayasım var, sevgi kelebekliğim tuttu.
Sanırım ufaktan tırlatıyorum veya olması gereken bu bilemiyorum.
Sen ne dersin güllük, büyüklük bende kalsın da, kurayım mı yeniden köprüleri?
...

Kuru fasülyeye aşeriyorum günlük oysa ben kuru fasülyeden nefret ederdim. İki gün önce eşime çorbacıdan aldırdım çok yağlıydı ama yinede bayıla bayıla yedim. Bu akşamda ablam yapmış eşim ablamdan getirecek. Yarında görümcem yapıp gönderecek Ağzımın suları aka aka bekliyorum

Günlükcan yaa
zamanında günde onlarca hatta yüzlerce sayfa konuşuyorduk
şimdi o sohbetler yok

yazanların çoğu yabancı
çoğu soğuk
neden öyle geliyor ki
biz ki soğuk olan herkesle kavga edenlerle bile samimi olmadık mı
benim mi tahammülüm yok kimseye acaba :26: :26:

sanırım buraların eski tadı yok
eskiden her konuya girip yorum yapardık
herkeste sebe seve kabul ederdi

şimdi buz gibiler
bişey demek için giriyorsun direk soğuk cevaplar
dışlar gibi hareketler görmezden gelmeler :44:

neyse günlükcan yaa ben kaçayım
herkes herşeyi bildiği gibi yapsın çokta tınnn

Günlük,

Bu aralar kafamı kurcalayan her şeyi zamana bıraktım. Kendim için önemli, başkaları için önemsiz kararlar aldım.
İş hayatım, özel hayatım için her şey güzel olsun aradaki sorunları baharatlardan sayıcam.:)

Günler sona doğru yaklaşırken özlemim bir dev misali büyüyor içimden...
Aşık olduğum insan duy sesimi ! Bekliyorum seni !
Sana sarıldığım an kendimden geçir beni...​

Merhaba günlük,

Hiç iyi değilim hem de hiç. İçimdeki her şey sanki vakumlanmış.Bomboşum.Gözümün ucunda iki damla yaş.Düşmesinler diye sımsıkı tutuyorum. Güçlü görünmekten çok yoruldum. Üstümü başımı her tarafı dağıtıp saatlerce ağlayasım var. Neyin var diye soranlara bir şeyim olmadığını söyleyip geçiyorum. Gözlerimi kapatıp bir daha hiç uyanmamak istiyorum.

ben 6. hissime çok güvenirim biliyor musun günlük ?

tam 3 yıl önceden biliyordum böyle olacağını.

selam günlük...
bugün öyle bir şeyi anladım ki, bir kez daha kendıme güvenmıyorum.
her şeye razı olurum ; diyorsun
yeterki aşk seninle olsun; diyorsun
ama yetmıyor...

aslında her şey elde edene kadar , biliyor musun günlük?
ruhumun karanlık dünyasında sanırım bu sefer gerçekten boğuluyorum.
kendımle başım belada, ruh halimle başım belada.
İsteklerimle başa çıkamıyorum, biri oluyor;diğerini istiyorum.

sanırım isteklerimin kabul olmaması gerekıyor
ancak bu şekilde tek bir isteğe bağlı kalabılırım.

Merhaba günlük,
Değişik bugünler bir ilginç,
Aslında ben tam da ölmek vakti diyorum şu an , çünkü bir derdim yok
Olamayacak kadar iyileştirmek istiyorlar beni
Birileri kafamda felsefe yapıp duruyor ki düzeleyim iyileşeyim.
Bense bitse de gitsem derdindeyim.
Hayalim hayallerim hiç gerçek olmadı hayal kırıklıklarım bir dolu
Beni ittire ittire bir şeyler yapmak istiyorlar bakalım ne olacak..

Tam da olarak bu haldeyim.. Biraz eksik biraz fazla.. İşyerindeyim şu an, içim daralıyor, vardiye bitse de gitsem diye bekliyorum. Burda bir sürü insanın yöneticisiyim, insanları idare etmeye çalışıyorum ama gözümün ucundaki 2 damla göz yaşını idare etmek ne zor. Mutsuzum, ve sizin de dediğiniz gibi güçlü görünmeye çalışmak ne zor. İnsansın sonucta mutsuzsan mutsuzsundur. Bazen ekrana bakarken gözlerim kararıyor, kendimden korkuyorum. Ama ölümden korkmuyorum, Allah'ım canımı alsın diye bekliyorum. Bu dünya bana göre değil.. Ben rol yapamıyorum. Etrafımdaki herkes yapmacık, herkes çıkar ilişkisi sürdürüyor. Ben yapmacık olamıyorum, sevmediğim insanın yüzüne gülemiyorum. Bu nedenle de yapayalnızım. Derdimi paylaşacak kimse yok etrafımda. İşten eve evden işe. Evdeyken çoğu vaktimi uyuyarak geçiriyorum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ailem uzakte. İki erkek kardeşimle yaşamak zorundayım. 3 kardeş aynı çatı altında ama herkes evi otel gibi kullanıyor. Ne bir sohbet var ne bir sevgi bağı. Herkes kendi hayatında. Bu bile mutsuz ediyor beni. Kişilikleri benden cok cok farklı kardeşlerimle sadece barınma amaçlı bir araya geliyoruz. Nişanlıyım da aynı zamanda. Ama nişanlım da beni anlamıyor. Seviyorum ama sadece hayatın gereksinimlerini yerine getirmek icin evlendiğimi düşünüyorum. Yaşın geldi evlen, yaşın geldi cocuk sahibi ol bla bla. Etrafımızın ne dediği hakkımızda ne konustugu cok önemli ya! Daha cok sey var içimde ama yıllardır öyle saklamısımki derinlere cıkaramıyorum bi türlü günyüzüne.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…