Sevgili günlük,
allahıma şükürler olsun bir haftasonu tatilinden sonra yine burdayım.Allahım derman bekleyenlerimize de bana da derman versin yardım eli uzatsın inşallah...
bu haftasonu sapasağlam hiç bişeyi olmayan yengemi toprağa verdik
3 kız çocuğu vardı biri 13 diğeri 7 diğeriyse daha 8 aylık bebecikti hiç birşeyden habersiz anasını kaybetti yavrucağım
allahım annesine eşine çok çok yakınlarına bizlere sabır versin inşallah...
bu süre zarfında sağolsun serkanın annesi de yengesi de aradılar başsağlıgı dilediler taziyeye gelenler vardı yemekler verildi kalabalıktı yani günlüğüm..
bir de serkan telefoncu dükkanı açtı şimdilik oranın sahibi ve inşallah işkurdan haber gelirse seramiksanda çalışmaya başlıcak dükkanı da kardeşine bırakcak..
dün gece birazcık olsun duygusallaştım biraz güzel konuşsun istedim ama beni öyle kırdı ki bir ömrü onunla geçirebilirmiyim diye kendime ciddi anlamda sorar oldum ama kalbim evet derken beynim bununla taş bile olsa çatlar diyo anlayamadım işte..
uykusu varmı uyucakmıs ta ben izin vermemişim ne salak adam bu ya ama dilerim bana bu kadar çektiriyo ya günden güne benden farksız olsun daha çok üstüme düşüp bana daha çok sahiplensin ve böyle ben kaçtıkça da canı yansın anlasın kırılmak neymiş ona en kötü duam onun beni çoook sevmesi sevsin yeter...
öyle işte günlüğüm allahım ne olursa olsun yanımda ya bana yeter rabbime şükürler olsun...
bugün de allahım senin izninle daha fazla üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur allahım sen yardım et canım yanmasın üzüleceğim sebepler olmasın rabbim yalvarıyorum serkan beni çok sevsin değer versin kırmasın rabbim sen yardım et ne olur allahım yardım elini uzat derman bekleyenlerdenim benimde derdime derman ver rabbim bir an önce herşey yoluna girsin ve o yüzüğü hayırlısıyla parmağımıza serkanla takalım rabbim ne olur hayırlısıyla o işe girsin ve hayırlısıyla da herşey yoluna girsin allahım ne olur sen yardım et rabbim merhamet et yardım eli uzat
amin..