Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün keyfim yok Günlük....

Baktım da sana yazan arkadaşlarım da keyifsiz....

Açayım dramatik bir film izleyeyim, ağlar deşarj olurum belki....

Dün gece 1 den bugün akşam 4 e kadar uyudum günlük. Arada uyandığım zamanlarda ise tek yaptığım ağlamak...
Eşimle de tartıştık. Depresyon yaşıyorum sanırım dibine kadar.
Her şey çok boş, patlıyorum sıkıntıdan.
İçim daralıyo, nefes alamıyorum.
İki gündür geçmeyen baş ağrılarım var.
Toparlanmam lazım, ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Her gün bir öncekinin tekrarı.. Yemek, temizlik, bulaşık sil baştan yemek, temizlik, bulaşık...
Hayatın dışında bi yerlerde kayboldum sanki.
Ezik gibiyim resmen, kendimi sevmiyorum. Mutsuzum.
Mutsuzluğumla evliliğimi de mahvediyorum.
İyi bir şeyler olmalı, olmalı artık.

selam günlük
hissetmiştim işte ben demiştim birseyler olucak diye. salak kendını ne sanıyosa acaba
o herseyın en ıyısını bılır herseyın en ıyısını yapar aptalın tekisin işte. söylediğim için rahatım artık nefretım ıcımde değil.
yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm yok kalmadı artık.

neyse onu bırakta ben sevgilimi ne kadar çok seviyorum ne kadar çok özledim bir bilsen günlük.
az kaldı kavuşmamıza

kendim ettim kendim buldum hatta bu bile az bana söylenicekler için
şunu yapmasından nefret ediyorum diyorsunya
aslında onu hakediyorsun
2 sene oldu yakınlaşıcağımıza uzaklatık sanki
ne garip

Sevgili günlük,
allahıma şükürler olsun bir haftasonu tatilinden sonra yine burdayım.Allahım derman bekleyenlerimize de bana da derman versin yardım eli uzatsın inşallah...

bu haftasonu sapasağlam hiç bişeyi olmayan yengemi toprağa verdik 3 kız çocuğu vardı biri 13 diğeri 7 diğeriyse daha 8 aylık bebecikti hiç birşeyden habersiz anasını kaybetti yavrucağım allahım annesine eşine çok çok yakınlarına bizlere sabır versin inşallah...

bu süre zarfında sağolsun serkanın annesi de yengesi de aradılar başsağlıgı dilediler taziyeye gelenler vardı yemekler verildi kalabalıktı yani günlüğüm..

bir de serkan telefoncu dükkanı açtı şimdilik oranın sahibi ve inşallah işkurdan haber gelirse seramiksanda çalışmaya başlıcak dükkanı da kardeşine bırakcak..
dün gece birazcık olsun duygusallaştım biraz güzel konuşsun istedim ama beni öyle kırdı ki bir ömrü onunla geçirebilirmiyim diye kendime ciddi anlamda sorar oldum ama kalbim evet derken beynim bununla taş bile olsa çatlar diyo anlayamadım işte..
uykusu varmı uyucakmıs ta ben izin vermemişim ne salak adam bu ya ama dilerim bana bu kadar çektiriyo ya günden güne benden farksız olsun daha çok üstüme düşüp bana daha çok sahiplensin ve böyle ben kaçtıkça da canı yansın anlasın kırılmak neymiş ona en kötü duam onun beni çoook sevmesi sevsin yeter...
öyle işte günlüğüm allahım ne olursa olsun yanımda ya bana yeter rabbime şükürler olsun...
bugün de allahım senin izninle daha fazla üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur allahım sen yardım et canım yanmasın üzüleceğim sebepler olmasın rabbim yalvarıyorum serkan beni çok sevsin değer versin kırmasın rabbim sen yardım et ne olur allahım yardım elini uzat derman bekleyenlerdenim benimde derdime derman ver rabbim bir an önce herşey yoluna girsin ve o yüzüğü hayırlısıyla parmağımıza serkanla takalım rabbim ne olur hayırlısıyla o işe girsin ve hayırlısıyla da herşey yoluna girsin allahım ne olur sen yardım et rabbim merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük;
İçimi döküp biraz olsada rahatlamak istedim.
Gözyaşları içinde yazıyorum sana
Kalbim paramparça şuanda. Canım yanıyor...
Günler sonra onun resmine ilk defa bakıyorum onun gözlerine dudaklarına...
Onu yanımda hissediyorum sanki ama dokunamıyorum aramızda engeller var.
Nasıl aşık oldum ben böyle nasıl benimsedim her şeyiyle.
O benim küçük bebeğim sanki. Her şeyim o benim.
Ailem,en güzel dostum,aşkı yaşatan adam...
2 senedir ona çok inandım ayrılıklarda beraberken ona çok inandım ben. Sevgimize çok inandım.
Hiç vazgeçmedim.
Şimdide her şeye rağmen küçücük bi adımını bekliyorum. Biliyorum bu yaptığım aptallık bir değil iki değil bana bu yaşattığı.
Fakat onun sevgisine inanıyorum işte
Özlese arardı acı çekse arardı bunuda biliyorum yinede vazgeçemiyorum.
Allahım sadece sabır ver bana hala beni seviyorsa ve hayırlısıyla gelmesini istiyorum. Her ayrılıkta böyle dua ettim ve hep geldi ama şimdi neden aynı şeyi yaşatıyor bana ?
Neden ?

Günlük bu sana ikinci yazışım.Genelde uzaktan takip ediyorum.Buradaki bayanları okuyorum da hepsinin istediği sadece sevilmek.Ama maalesef sevdikleri kadar sevilmiyorlar anladığım kadarıyla.Acaba o beni seviyor mu diye düşünüyorsanız ortada bir sorun var demektir.Seven adam bunu fazlasıyla hissettirir.Sen ne kadar kızsan,öfkelensen veya hakaret etsen de sanki o söylenenleri sen etmemişsin gibi kapında bitendir.Size naçizane tavsiyem onsuz yaşayamam diye düşünmeyin.Öyle de bir yaşarsınız ki karşınıza yeni biri çıktığında ben tipsizi mi sevmişim bile dersiniz.Fazla değer vermeyin o size değer versin.Unutmayın kaçan kovalanır.

2012 hiç bir zaman kandırıladığım kadar kandırıldığım bi yıl oldun!
2010ve2011de olduğu gibi gene 85 üstü puanlar almama ragmen hiçbir kuruma gene atanamadım.
bütün kayıplara rağmen sevdiğim insanı eş olarak kazandığım bi yıldın.
herkesin daha iyi bi yıl geçirmesi dileğiyle....

Günlük,

Yaptığı hatayı anlayıp daha fazla beni kırmasına izin vermicem.Bu kez onun yüzünden ağlamıcam.Beni kimseyle kıyaslayamaz,kimse yüzünden beni kıramaz.Beni kaybetmeyi göze alamaz,bunu bilmeli.

Sorun değil, gerçekten. Çünkü benim için her şeyin yolunda gitmesi beklediğim bir şey değil. Aksi olsa şaşırırdım.Bu konuda daha fazla konuşmayalım olur mu? Kaldığımız yerden devam edelim yaşamaya, hiç tanışmamışız gibi. Biraz kırıldım belki ama bunu da dert etme ben buna alışkınım, kalbimde sağlam tek odacık yok. Boş ver beni şimdi biraz zamana ihtiyacım var sadece. Bir süre sonra senin de benim de hayatlarımıza başkaları girecek nasıl olsa. Hep öyle olur.Ne sen ölürsün ne ben..Ne diyorduk, sorun değil.En kötü, içmek için nedenlerimiz oldu.Ve kafana takma lütfen, bu konu kalbinle ilgili. Önce selamı keseriz, sonra bileklerimizi..
Geçer..

7 yıl uğraş didin, binbir hevesle yuvanı kur. Hayatında gördüğün en karakterli adamın gözünün önünde bir şeref yoksununa dönüşünü izle...

Acını çek, ağla sızla. İki kişilik yatakta tek başına uyumaya çalış. O uğraşsın sen dik dur. O ağlasın sen zafer kahkahaları at. Gözyaşı yerine kan aksın göz pınarlarından. Sonra? Sonra bitsin....

Bugün onun soyadıyla çağırıldığım son gündü günlüğüm. Son kez mırıldandım soyadımı. Son kez onun eşi vasfıyla durdum o soğuk mahkeme koridorunda. Morgla hicbir farkı yok biliyor musun? İkisi de buz gibi. İkisinde de insanların gözleri dolu dolu. Yan sandalyedeki amca sordu "neden boşanıyorsunuz, çok gençsiniz" diye.... "Aldattım" diyemedi, "biricik karımın üstüne gül kokladım" diyemedi. Başını önüne eğdi sadece.

Şahitler de vardı bu kez. Herkes hemfikirdi boşanmamız konusunda. Bir o bakıyordu yalvararak gözlerime. Dik durdum. Bakmamaya calıstım.

Çıkarken "Sana hakkımı helal etmiyorum" dedim. "Boşanmış olabiliriz ama Allah katında ben senin karınım ve ahirette senden razı olmayacağım, için hep sızlayacak, o kızın ahı beni kavuruyor diyeceksin" dedim. Döndüm arkamı, yürüdüm. Ne zaman attım kendimi arabaya o zaman koptu bugüne kadar tuttuğum fırtına.

İyi miyim? Bilmiyorum.

Neden böyle hissediyorum?
Neden beynim eriyen bir buz kalıbı misali.
Ya da kor..
Ve niye ortasını bulamıyorum.
Nedir bu kendimle iç çekişmelerim.Niye bitmiyor?
Kafamın içinde dönüp duran endişeler neden uyuşturuyor beynimi bir afyon gibi.
Başımı alıp gitmek istiyorum bazen.
Tüm kaygılarımı endişelerimi o ne yaptı ne dedileri tüm hayat meşgalesini.....
Alıp gidebileceğim bir yer var mı bana söyle günlük.
Nasıl bir kalp taşıyorum neler yüklüyorumm.
Aynaya bakınca gördüğüm asık suratlı bu kadını tanıyamıyorum günlük..
İçimdeki çocuğu öldürdüm ellerimle.
Daha iyi bir evlat daha iyi bir öğrenci daha iyi bir eş daha iyi bir gelin daha iyi daha iyii... olabilmek için
öldürdüm onu.
Ve bu halimi ben bile çekemiyorum.

Ne anlatayım günnüş ...
İşte tazminatımı bekliyom , maaşımı bekliyom ..
Aşk yok ..
Annem düzeliyo
ben şişko oldum
2013
yeni iş
spor
yeni aşk
of of

Ahh be günlüğüm çok fena hasta oldum..
Bütün gün burnumu çekerek ve gözümden arkası kesilmeyen yaşlarla geçirdim..:2:
Yemeğimi yedikten sonra biraz uyudum ama sarhoş gibiyim hala.
Bugün akşam ders çalışmaya niyet etmiştim ama yok çalışamıyorum ben günlük..
Şöyle harıl harıl ders çalışanlara öyle imreniyorum ki..
Bende mi bi anormallik var bana neden ders çalışma isteği gelmiyo yaaa:84:
Bugün iş yerinde boş oldukça nette takıldım tuhaf bi şekilde sürekli gelin çiceklerine, gelinliklere, düğünde, kınada ne gibi şeyler hazırlanır vs. vs. onlara baktım.. :126:
Kendi kendime noluyo kızım sanki evlenecekmişim gibi baktığın şeylere bak dedim ve kapadım..:100:
Nasip olurmu ki banada bi gün bu özendiğim, hayalini kurduğum şeyleri yaşamak..
Hastalıktan girdim nerden çıktım ahh bu bilinçaltı işte........

Benim sevdiceğim, topurcuk gülü,

Sensiz lokmaları yiyemez oldum, yutamaz oldum

Sensiz odalara giremez oldum, yatamaz oldum

benım 2011 cok guzel gectı.bıtanecık oğlumu mart 2011 de kucagıma aldım.benım için 2011 yılı unutulmaz.2012de guzel gectı oğlum ve esımle cok guzel gunler gecırdık.inş 2013 yılıda bızım için cok guzel gecer

yok yok..çabalamak anlamsız
bi boh olmaz artık bu ilişkiden..
aklımdan bu geçiyor...
hızlı koşan çabuk yorulur
hızlı koşan atın pohu seyrek olur
çok muhabbet tez ayrılık getirir
fazla traş cildi bozar
bi de böyle atasözleri geçiyor:)) hergün bi yenisi geliyor aklıma

Aşka aşık biri değil miyim ki ben??
12 yaşımdan beri periyodiksiz aralıklarla aşık olurum.Anlatmaya başlasam kaç tane romantik anı çıkar belki de ,kaç farklı erkekten...Gerçi enn güzelleri O'nunla sahilde çocuklar gibi koşmaktı,ama olsun.
yaşandı ve bitti...
Daha ne sahiller,ne yeni şehirler-hatta ülkeler görücem
Gencim ben..
Çok olmaz,atar yeniden kalbim pırpır,inanıyorum!!

Zaten bu aralar güzide projemle yopyoğunum.Üzülmeye zaman bulduğumda ayrılığa çoktan alışmış olurum diye tahmin ediyorum
aaah ben ve salak saçma hesaplarım...
ama ne yapayım,ben de böyle bir insanım :)

Son düzenleme:
sevgili günlük mutluyum huzurluyum allahıma bin şükür sabrediyorum şükrediyorum şu zaman denilen mereti yeniyoruz diye çok özledim be bitsede gelse kaçsak gitsek bu şehirden uzaklara

2 ocak öyle özel tarih ki bizim için onsuz olucam zor geçicek biz büyüdük aşkla sevgiyle o gün elini tuttum 2 ocak 2008 o zamandan bu zamana inanmıyorum 2 ocak 2013 diyecez bakıcaz ki o zamanlar 20 yaşında olan biz büyüp 25 olmuşuz biz bu sene gerçek anlamda mesafelere engellerle boğuşmucaz ilk kez aramızda dağlar yollar olmuyacak koşturma patırtı gürültü olmuyacak çok seviniyorum 2013 büyütüyorsun bizi aşkımız bizle beraber hergün artarak büyüyor çok mutluyum be günlük içim içime sığmıyor daha nasıl olayım sağlıklıyım ilk aşık olduğum ilk uğruna herşeyi yakıp ağladığım insanla beraberim ne olursa olsun hep sabrettim ne olursa olsun dünya yarılsa ben onu beklicem bana bu sabrı verdiği için ona çok çok teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum ki hiçbişeyden beni eksik bırakmadı ne verdiysem on mislini verdi cadılıklarıma tahamül ettttti :))))))))) en mutlu olduğum an onun gülmesi diyebildim bana hayal kırıklığı yaşatmadığın için her zaman her zaman sonsuz teşekkür ediyorum aşkım

ve fonda çalan şarkı sadece ve sadece sana ey AŞK

faithfully, i'm still yours
i'm forever yours
ever yours...faithfully

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…