Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
bugün sana biraz geç yazıyorum ama net yoktu yeni geldi o yüzden şimdi fırsat bulabildim olsun yine de şükürler olsun ki bugüne de uyandım geldim rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah..

dün serkan hastaneye tahlillerini almaya gitti iltihap varmış ve ilaç vermiş doktor çok büyük hastalık değil allahıma şükürler olsun..
daha sonra serkanla biraz evlerinde oturduk beni tekrar işe bıraktı geldim falan derken akşam biraz msjlaştık sonra uyuduk öyle işte günlüğüm..
serkan dükkanla uğraşıyor derken falan bir yandan da seramiksan işinin olması için dua ediyorum seramiksandan henüz haber yok allahım ne olur biran önce işleri hallolsun ne olur rabbim...

hayırlısıyla bugünde üzüleceğim daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur yardım et herşey yolunda olsun allahım sen yardım et ne olur rabbim serkanla bir sıkıntımız üzüleceğimiz sebeplerimiz olmasın sen yardım et rabbim artık normalleşmek istiyorum ne olur rabbim hayırlısıyla herşey yolunda olsun üzüleceğim sebepler verme rabbim bugün de hayırlısıyla geçsin rabbim sen yardım et rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük;
Ağzım kulaklarımda şuanda.
Biliyorum daha barışmadık bile ama onun sesini duydum
Sanki dünkü ruh halimi hissetmişte aramış gibi.
Gece heyecandan uyuyamadım
Allahım hep beni hala seviyorsa ve hayırlısıysa diye dua ettim günlerdir. Demek yine kalplerimiz bir
Ne diyceğimi bilmiyorum umutluyum mutluyum. Küçücük bi adım olsa bile ondan gelen her şey beni mutlu ediyor.
Herşey güzel olacak inş

Ah günlük ne zamandır yazmıyorum sana belki bir yıl oldu :26:
Bu sene hiç iyi geçmedi açıkcası neyi çok istediysem o hiç olmadı çünkü
Şimdi bir şey daha istiyorum ama korkuyorum artık inan:18:
Yarın şeker mi şeker baldan tatlı arkadaşımı görücem ve arkasından iş görüşmesi.
Görüşeceğim kişi prof diye mi bu kadar heyecanlıyım bilmiyorum ne yapıcam onu da bilmiyorum.
Yarın iyi geçsin lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen ...:26:

2012 nin son günlerine geçirirken sana yazmamak da olmaz dedim bu yılın son evreleri çok iyi geçmesede benim için 31 aralık günü uğur getirecek inanıyorum. Bu yıl başıma gelen sayısız kötü olaydan sonra yeni yılın güzelliklerini sunmasınıı heycanla bekliyorum ve ümitle..

Günlüğüm...
Oldukça yorucu ve oldukça zor, stresli bir gün geçirdim..
Bugün bu mu yani dedim sık sık...
Bu mu yani öğretmene verilen değer, gösterilen saygı.
Yaşanılanları anlatmayacağım ama.. Bitmiş bu meslek günlük, bitirmişler...
Ne hevesle, ne umutla başladım bu mesleğe biliyorsun...
Ama ne için, kimin için bu mücadele be günlük?
Kim arkasında yaptıklarının ya da kim küçük bir teşekkür ediyor, takdir ediyor...
Bırak teşekkürü kim saygı gösteriyor?
Öğrencin mi, ailesi mi, amirlerin mi?
Yook günlüğüm yok artık eğitim bitmiş.
Artık ahlak bitmiş, saygı bitmiş...

Günlük bugün spora başlama cesaretini gösterdim sonunda :122: Aferin bana :114:
Umarım düzenli devam ettirecek iradeyi bulurum kendimde

Sevdiceğimi de özledim olsun az kaldı göreceğim onu da hem öpücem hem sarılcam sonra

Günlük..

Bugün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde ki lüzumsuz bi insanla tartıştım..
Fena moralim bozuktu ama bugün iş çıkışı arkadaşlarla İclal Aydın'ın konferansına gittik..
Ahhh ahh onu gördüm ya bütün moralim yerine geldi..
Bi kez daha hayran kaldım ona, kişiliğine, ve sesine..
Kötü bi gündü ama sonu müthiş güzeldi..

kim milyoner olmak ister'e başvurdum az önce.
çağırmazlar ama şansımı denemiş olayım en azından

ofisimiz 2 haftalığına zorunlu tatile girdi an itibariyle.öğleden sonra bal bebek beni almaya gelecek.pazardan beri hiç görüşemedik nasıl özledim.bu tatil olayı iyi geldi.hava bile bahara döndü sanki haberle birlikte.genel anlamda iyiyim günlükcüm arada sıkıntı dert de olmuyor değil ama herkesin yaptığı 2012 senesi nasıl geçti sorusu soracak olursam cevabım ömrümün en güzel yılıydı olacak.bazı insanların kaderi sonradan gülermiş buna inanıyorum.sabredince allahtan dileyince hayal etmediklerini bir yılda önüne verebiliyormuş.çok dua ettim ama günlük.sahip olduğum her şey için o kadar çok dua ettimki sabahı bulurdum bazı günler.o günü öyle iyi hatırlıyorumki.ömrümde beni üzmüş herkesi tek tek affettim.hepsi için ciddi anlamda içimden gele gele güzel dualar ettim.hala da isterim ömrümden 2 yıl çalan, psikolojimi yerle bir eden patronuma, çocuk yaşta bana büyük travmalar yaşatan ilk erkek arkadaşa, bana büyü yapıp hayatımın 8 yılını ruh hastası gibi geçirmeme neden olan o kadına...daha nicelerine...hepsi çok iyi olsun.hepsine hakkım helal olsun.doğru yolu bulsunlar, allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın, ailelerinde mutlu olsunlar, para derdi sıkıntısı çekmesinler, allah sağlık sıhhat versin hepsine.insanız hepimiz hata yapıyoruz affedilmeyi bekliyoruz.ben affettim allah da affetsin inşallah diye dua ettim.hala da ediyorum.başkalarının negatif etkilerini üstümden attım.ben de mutluyum çok şükür.2013 ve hayatımın geri kalanı da böyle tertemiz geçsin.kendi derdimde, amaçlarımda, kendi yolumda mutlu yıllar olsun

bak günlük sana komik bi hikayeyle geldim.
bi kadın bi adamı çok seviyo ama öle böle değil.
adam geleceğimiz yok diyo
kadın beni ellerinle başkasına mı itiyosun diyo
bizim için sölencek bişi yok diyo adam
kadın diyo ki başkasını sevmek zorunda olduğun için asla affetmicem seni
sonra 2 aralıkta buluşuyolar , kadın yalvarıyo resmen
adam susuyo
sölencek bişi yok sen herşeyi söledin diyo
6 aralıkta dogum gününü mahvediyo kadının
araması gereken ideal adamı bile anlatıyo
sona kadın olmadan yapamayacağını anlıyo dönüyo tatlı tatlı
ama gene incitiyo kadını
herşey rest cekiyo kadın , bitiriyo
ama gene aklı fikri adamda. genede kabulleniyo bitişi.
yeni hayat kurmayı planlıyo
sonra adam mesaj cekiyo
kadın ondan ayrıyken birine mesaj cekmiş kahve içelim mi diye
bide arkaaslarına anlatmıs :)
ama okuyanlar geyik oldugunu anlar.
kadınn kafasına koyup elde edemeyeceği erkek yok (brad pit felan hariç tabe)
neyse
diyo ki ;
ben seni seviyodum biliyodun, sen beni seviyodun biliyodum nasıl yaptın bunu
dönmemek üzere giden sen değilmiyidn adam
ayrıyken hayat kadını ile telefonda konusan , seytana uymaktan son anda vazgecen
ayrıyken baska bi kadınla yatan
peki tek sucu sevmek ve deli gibi sadık olmak olan kadını bir daha dönmemek için terk ettiğinde
ona kendını değersiz hissettirdiğinde, basit ve sıradan ..
güzel çift söz duymak, biraz özel hissetmemk istemesi mi suc oldu
taptığıını söylediğin kadını hafif kadın olarak nasıl nitelersin
ben bu kadar yalan bişeye mi aşık oldum ..
komik di mi günlük ..
şimdi o kadının beklediği bi tazminat var
onu alıp , kendi işini kuracak ..
yeniden başlayacak hayata
ve bir daha asla ne kimse için acele edecek ne de güvenebilecek ..

Sevgili günlük,

Eşim çizme göndermiş bana Nottada ayakların üşümesin, hasta olmana dayanamam yazmış Hafif odunsu dedikleri bu olsa gerek:26:

Sevgili günlük,
yine allahın izniyle geldim sana yazıyorum ama içim çok buruk nedenini bilmiyorum sanırım hastalancam diye çünkü dakika da bir sinir hali de geliyor allahım sen yardım et
dün serkanla her zamanki gibiydi konuştuk falan derkn akşam yatağıma girdim msj attı falan konuştuk dün öğlen bana bağırmıştı kırılmıştım tam romantik modundaydı ki ben bugün beni çok kırdın deyince romantiklik püf oldu.. sen sinir ediyorsun ama falan da filan da bende tartısmak istemediğimden uzatmadım çünkü tartısırsam kötü olcak cabuk sinirleniyorum berbat b hal alıcam diye sustum üstünü örttüm ama bu sefer de romantik olma vaktim geçti inan dedi bende iyi maden deyip iyi geceler dileyip uyudum ona uyunmak denirse işte sinir krizleri geçirdim çok sinir oldum ya ne salak ahmak gerizekalı bu ya öküz ya öküzzzzz lgjkjdlfldgkpoju(( yine sinir oldum...

neyse öyle işte günlüğüm allahın izniyle bugünüm hayırlısıyla güzel bi şekilde geçsin inşallah rabbim sen yardım et senin hayrınla bereketinle sabrınla bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur rabbim daha fazla üzüleceğim sebepler verme ve serkan hayırlısıyla işlerini yoluna koysun seramiksan işi de artık olsun allahım ne olur yardım et senin hayrınla bereketinle dermanlarınla ne olur bizi de nasiplendir rabbim ne olur allahım sen yardım et hayırlısıyla bugün de güzel bi şekilde geçsin ne olur rabbim sen yardım et ne olur allahım hayırlısıyla herşey yoluna girsin allahım serkan bana çok değer versin şu vurdum duymaz ilgisiz hali ortadan kalksın ne olur rabbim senin hayrınla kudretinle dileklerimi dualarımı kabul et allahım ne olur sen yardım et bugün de hayırlısıyla güzel geçsin allahım ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

günlüüüüüük
iş kadını olcem bennn:)))
insanlık için küçük,aslında benim için de küçük ama çok güzel bir gelişme oldu bu gece
kumarda kaybeden aşkta kazanır derler ya
ben bu aralar aşkta da,arkadaşlıkta da düşüşe geçtim,ama son bir ayda kariyerim için güzel adımlar attım
mutsuz muyum??
değilim..
belki de rotamı değiştirmenin zamanı gelmiştir.Ne dersin??

sevgili günlük neler oluyor bana ..
neden bu istemediğim duygulardan kurtulamıyorum neden boguluyorum çok çaresizim içinden çıkamıyorum kolum kanadım kırıldı sanki sevdiğimi hayatımın anlamına böyle şeyler hissetmek beni bitirdi .. 1 bucuk aydır düzelemiyorum çok çaresizim derdimin dermanı olmuyacak mı günlük .. benim de imtihamım bu mu ..

Ne güzel dersimi çalışmışım..
Televizyonda en sevdiim diziyi izliyorum. Nerden çıktı şimdi o.. Nerden çıktıda yine moralimi alt üst etti..
Ya dayanamıyorum onun mutluluk haberlerini almaya dayanamıyorum.. Yok sözlenmişmiş.. Ne halt ederse etsin.. Allah bildiği gibi yapsın ama duymayayım onunla ilgili bi haber duymayayım !!!
Hayat hiç mi adil olmaz yaaa.. Bana yaşattıklarından sonra o hiç mi üzülmeyecek..
Ve ben hala daha hayaller kurayım..
Bende çok mutlu olacağım.
Bende çok mutlu olacağım.
Bende çok mutlu olacağım.....
Hahhh çok mutlu olurum ben ya anca böyle hayallerde işte...

günlük , son bir saattir kalbimde bir ağrı var. sıkışıyormuş gibi hissediyorum. çok rahatsız etmiyor ama sızlıyor inceden.. klasik,basit bir ağrıdır dimi:26:

günlük.. aslında hayatımda herşey yolunda şükür ama bende günlerdir bir bezginlik, bi yorgunluk, bi sinirlilik anlatamam..
özellikle hergün okul için o yolu gitmek çok zor geliyo..
bıktım istanbulda yaşamaktan artık
çok yoruluyorum eve gelip hemen uyuyorum ve şu an hala felaket uykum var günde iki posta uyuyorum
bilmiyorum çok keyifsizim neden böyle ki ?

Sevgili günlük,
bugün de allahımın izniyle geldim sana yazıyorum rabbime şükürler olsun..
dün gece hastalandım sancım var ama bir rahatlama geldi ki kendimi dolu dolu hissetmiyorum artık..
öyle işte günlüğüm biraz serkanla konuştuk falan sonra uykumuz geldi uyuduk ugüne de rabbim uyanmayı nasip etti işe geldim..
allahım bize uzattıgın yardım elini hiç çekme ne olur rabbim hayırlısıyla serkanla güzel bir şekilde ilerlemeyi yüzük takmayı hayırlı şeyleri nasip et rabbim ne olur yardım et...
allahım senin izninle rızanla bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin ne olur hayırlısıyla herşey yoluna girsin rabbim ne olur allahım serkan çok düzgün çok iyi bana çok ilgili olsun ne olur rabbim sen yardım et hayırlısıyla herşey yoluna girsin allahım serkan seramiksana girsin senin hayrınla bereketinle öyle bereketlendir ki her işimiz yoluna girsin allahım ne olur yardım et hayırlısıyla üzüleceğimiz sebepler verme rabbim ne olur rabbim yardım et bize ya rabbim herşey yoluna girsin allahım ne olur bugün de senin rızanla üzüleceğimiz sebepler verme rabbim yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…