Merhaba günlük.. Eşim bu tipide maça gitti büyük ihtimalle kardanadam olup dönecek Bendede iki gündür bi mantı sevdası var Allahtan ablam 2 kilo ev mantısı getirmişti yapıp yapıp yiyorum. Şimdide pişmesini bekliyorum. Mantının üzerine sarımsaklı yoğurt onun üzerine salçalı sos off miss
keşke herkes ilk sevdiğiyle ,ilk elini tuttuğu ile evlenebilse...ayrıldıgında nefret ederek ayrılsa bile hiçkimse unutulmuyor günlük...gördüm biraz önce gördüm...hiçbir şey hissetmedim.evlenmiş....Allah mesut etsin ....ben hakkımı helal etmiyorum günlük...bana hakkını helal et dedi ...ediyorum dedim ama ona olan sevgim canlanmıştı o an ....üzerinden çok zaman geçti biliyoruma ama ben onu affedemedim günlük affedemiyorum....yaşadıklarım çok ağırdı haketmemştim...aramıştı beni 2 yıl önce...şimdi hatırlıyorum da sanırım en büyük darbeyı bılmeden vurmuşum ona....sesini tanımamıştım...kusura bakmayın yanlış aradınız galiba demiştim...o da kapatmıstı...sonradan anlamıstım o oldugunu..şimdi herkes kendı yolunda..Allaha sıgınmış hem de ileri derecede..zaten günahları ancak affolur....
bense şükrediyorum dünya tatlısı bir eşi bana layık gördüğün için...bir de yaşadıklarımı unutmak istiyorum...eşimden öncesini hatırlamak istemıyorum...aklıma gelmesin artık...Allahım beni seni yolundan ayırma... .
Bugün kar tatiliydi günlüğüm...
Saf saf okula gittim bi de o havada:18::18::18:
Şu tatil haberini niye daha önce değil de, ders saatinde verirler hiç anlamam günlük..
Belli zaten kötü olduğu yazık çoluk çocuğa, donmuş hepsi...
Ben öğrenci olsam hiç keyfimi bozmazdım o havada
Bugün de el mahkum gitmiştim.
Ama yarın da tatiiiiiil...
Uyudum, aklandım paklandım, dizimi izledim bitirdim...
Şimdi bi O bi de kestane olacaktı sıcacık...
Sefa sürecektik amaa nerdeee... Tabi hayallerimizde şimdilik.
Olsun be günlük... Hayali bile mutlu ediyor beni...
Allah bozdurmasın
Eşim askerde küçük bir kaza geçirdi birkaç gün önce. Bacaklarında sakatlık oluştu, doğru düzgün ilgilenmediler bile... Gataya sevk edilip röntgen çekilmesi lazım ama askeriye çok güzel bakıyor askerlerine, mükemmel ötesi... Öyle ki o halde iş yaptırmışlar eşime, bari kas ezilmesi ve bertilme için bir merhem ver değil mi, ağrı kesici vurup yatırıyorlar, bir süre istirahat edecek, ama bu arada iş yüklemezlerse iyi olur yani, arkadaşları olmadan bir yerden bir yere bile gidemiyor, bari çabucak iyileşse... Ya da dur dur şu askerlik çabucak bitse de kurtulsak...
Sevgili günlük,
yine şükürler olsun allahıma geldim bugün de allahım inşallah beni ve tüm dua edenleri güzel şeylerle muhattap kılar..
dün sabah serkandan ses çıkmayınca sabah dediğim de öğlen 11:30 gibi bende annesini aradım meğer yeni uyanmış teli de bozulmuş bu sefer onu yapmış dünden yüklediği 20tl si internet programlarına gitmiş sinirden deli olmuştu...
bana başkasından ulaştı 'ben bu hattı kullanmıcam artık müşteri hizmetlerini aradım ağzıma geleni dedim hattımı kapatın dedim ben bundan bişey anlamadım kontr yüklüyorum ama telde göremiyorum' demiş.Onlarda anında hattı iptal etmişler bende kızdım çabuk düzelttir dedim benim de öyle olmuştu internet paketlerini kapattırdım o yüzden gitmiyor dedim o da tamam dedi aramış tamam demişler işleme koyduk hattın hemen açılmaz ama düzelcek demişler falan bu arada öğlen de görüşecektik ama beyefendi konusunu bile açmadı beklemekle kaldım ama bende konuyu açmadım ona ayrı bir sinir olmuştum ama teli öyleyken açmak istemedim neyse derken akşam saat 9 oldu baktım daha ses çıkmadı aradım naptın dedim bekliyorum daha dedi karşı taraf arıyor msj atıyor ama ben arayamıyorum msj atamıyorum gerçi konturlerim de yok ama yine de sms paketim vardı onu da kullanamıyorum dedi bende tamam o zaman bekle yarın sabah halledersin dedim tamam dedi gece de o aradı iyi geceler diledi falan derken uyumuşum..
rüyamda 'el ecmain' diyordum birarada olmak demekmiş besmele çekiyordum güzel şeyler olacak gibi geliyor çünkü güzel yorumladım..
inşallah allahım herşeyin yoluna gireceğini serkanın istediğim gibi işe girip bana da istediğim gibi biri olacağını bana haber veriyordur..
şükürler olsun rabbime hamdolsun rabbime..
allahım ne olur bugün de daha fazla üzüleceğim sebepler verme ne olur artık herşey yoluna girsin serkan bana karşı gerçekten çok iyi ilgili düzgün olsun çok sevsin benm ona verdiğim değerden daha çok değer verip ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım et herşeyi yoluna sokmamıza yardım et bizden yardım elini çekme rabbim sen yardım et bugün de bundan sonrasında da artık üzüleceğimiz sebepler olmasın sen merhamet et sabır ver güzelliklerinden ver rabbim hayırlı haberler güzel haberler ver rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..
Dün iş çıkışı arkadaşlarımızla bişeyler içmeye gittik.
Tabi yolda girdim bizimkinin koluna,o hala triplerde...
Sonra tuttu sıcacık elleriyle donan ellerimi ve ısındım...
Gözlerinde sükunet var O'nun.Ne zaman paniklesem birşey için gözlerine bakmam yetiyor...
Duruluyorum,sakinleşiyorum,çocuksulaşıyorum...
Sanki O'na karışıyorum o an...
Eve gidince de konuştuk biraz özrümü de diledim.
En sevdiğim huyu insanların içinde rencide etmemesi beni...
Hakettiğim lafları saymadı mı? Saymaz mı hiç? Peki ses ettim mi? Asla...
Çünkü yerden göğe kadar haklıydı...
Artık susmasını biliyorum sanırım,eskiden olsa esip gürler,zeytinyağ misali üste çıkardım
Bu arada hava yine soğuk buralarda bebişim.
Kar başka yerlere yağıyor,tatili onlar yapıyor,soğuğunu biz çekiyoruz,titreye titreye işe geliyoruz
Uyuz oldum he!
Şafak sıkıştırması ne kelime resmen nefesimi kesiyor benim
Çok özledim Aşk'a sarılmayı, bıdır bıdır konuşup kafasını ütülemeyi
Keyif kahvesi yapıp karşılıklı içmeyi... Çok şeyi özledim ve nalet olası günler geçmek bilmiyor
Hafta geleceksin cümlesini kullanmak istemiyorum artık gel işte
Günlük sana büyük ve önemli bir görev veriyorum.
Tüm yazdıklarımı ona söyle ve tut getir onu
günlük bikaç gündür keyifsizim, gözlerim yüzünden :26:
sağ gözümde görme bozukluğu var büyük ihtimalle.
solla o kadar net görüyorum ki ama sağ :18:
onunda buhar kütlesi varmışcasına bulanık görüyorum
doktora gitmem gerek ama bütün hastaneler dolu.
devlet internetten randevuyu koydu ama randevu alabilene bravo.
bana 2 hafta sonraya randevu veriyolar.
içimde öyle sıkılıyor ki gözüm böyle olunca, dert ettim kendime resmen.:26:
haftaya randevu alıp gitmeye çalışıcam.
evde gözlük takarım dışarda lens.
zaten kemikli gözlük denemiştim çokta yakışmıştı.
ama göz bambaşka be günlük, bide sağ göz olunca çok fena
Sevgili günlük,
bu sana ilk yazışım. ben 2013 yılına dünyadaki en büyük mutlulukla girdim. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. plansız programsız hesapsız gelen bu haber aşkımla beni havalara uçurdu. şimdilik ultrasonda noktacık şeklinde gözüken bebişimiz o haliyle bile hayatımızı tamamen değiştirmeye yetti. ikimizde hayatımızı şimdiden ona adadık. inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder. dilerim yeni yılda isteyen herkes bu mutluluğu tadar.
ne istiyorsan onu yap
kendini nasıl görmek istiyorsan
öyle olmak için çalış
zaman akarken hayatın dışında kalma
senin diğer insanlardan hiçbir farkın yok
hadi artık toparlan!!!!!!!!!!
Merhaba günlüğüm,
İş arama sürecim bütün zorluklarıyla devam ediyor
Halbuki dün biraz mutluydum, umutluydum
Bütün şartları sağlamama, gayet özenli gitmeme rağmen olmuyor
Püf noktasını çözemedim hala
Günlük Rabbime hergün her dakika dua ediyorum severek gidip geleceğim bir işim olsun diye
İsyan etmek istemiyorum asla
Ama sabır denen şey de tükenen birşeymiş yeni yeni anlıyorum
Allahım herkese ne muradı varsa versin...
günlüüüüüüüükkkkk
reklam seslendirme işi teklifi geldi bugün bana
ne desem yaa,
yapamam gibi geldi bi an :-/
öte yandan CVme bile yazarım,diksiyonu düzgün demekki bu kızın derler:)
sence becerebilir miyim?
zamanında görme engellilere sesli kitap doldurmuşluğum var,tek deneyimim bu
püff,tamam yaparım ya!!
ya da yapamam mı??
günlük o kadar sinirlerim bozuldu ki bugün..
bi kez daha anladım kimseye güvenmeyeceksin
cidden insanlar çok bencil
iyi ki kendi doğru bildiğimi yapmışım yoksa pişman olacaktım
yakın aradaşlarım yeter bana onlara güveniyorum sadece zaten
yakın bildiklerimse faso fisoymuş
biliyordum ama sağolsunlar gözüme gözüme soktular bugün
Depresif hallerime dönmek istemiyorum.
İşin hallolmasına az kaldı , diğer meselelerde hallolucak.
RAbbim inşallah tez zamanda iş konusunu neticelendirmeyi nasip etsin.
Aşk mı , alnıma yazılan hayırlı kişi bi an önce çıkar karşıma umarım.
Hakkımda herşeyin hayırlısı.
günlükçüm, bu sana ilk yazışım... birçok kişi gibi bu seneye bende umutla girdim, yeni araba + yeni laptop aldim şimdilik, yani fena baslamadi.. ama en buyuk isteğim bebek sahibi olmak.. hiçbir isteğimi kolay elde edemedim... bu da kolay olmıcak biliyorum... 1.5senedir uğraşıyorum... hayirlisi Allah' tan...
iş görüşmem vardı daha önce bahsetmiştim ya günlüğüm
görüşmeyi web camde yapacagım diye telaşlanıyordum.
2 gündürde yogunluktan yapamadık.
salı günü istanbula çağırmışlar.
o kadar çağırmışsa herkes olur gözüyle bakıyor.
ben çok umutlanmak istemiyorum.
sonra hayal kırıklıgımda o derece çok olur.
5 günüm var.
belki o zamana heyecanımı yenebilirim.
belki o zaman kendimi daha net ifade edebilirim.
kendime güveniyorum..
gönlümün şehri eskişehir.
çok seviyorum.
gidersem boşandıgımı bile söylemeyeceğim.
herşeye sıfırdan başlayacagım
sertap erenerin dediği gibi
Yeni bir aşk yeni bir iş,Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader,Bunlar için bana şans lazım..