Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın ;

Dün akşam 20:00 a kadar iş için dışarıdaydım çok şükür neşemde yerimdeydi akşam eve geldim eşim bişeyler hazırlamış oturduk yedik herşey normal..
Eşim o anda x parayı vermeyecekmiş durum vahim sen işini hallet sonra edebilirsem yardım ederim demiş
bende o adım ipi ile asla artık suya inmem falan dedim . o anda sanki kafamdan aşağı kaynar su devrildi. bu nedir böyle ya şaka gibi biz 2 aydır bu adam para verecek diye bekliyoruz

Şimdi ne olacak bilmiyorum ne yapacağız onu da bilmiyorum sessiz sakin akşama kadar oturdum gece uyuyamadım 2 de artık oturduğum yerde bayılmışım

Merhaba
Bu benim ilk gelişim hoşbuldum.
Dün müthiş bir kar mücadelesinden sonra işe gidebildim,tam bir felaketti.
Yarın tatil olmasa da ben gidemem işe diye düşünürken,tam tkanmış bir şekilde eve adım atmışken baloncuğum aradı ve bugünün tatil olduğunu söyledi. O an bu andır bayram sevinci içindeyim,en çok da sevgilime sevindim çünkü dün köyden dönemediler 2 saatte kar yolları kapadı diye. Umarım yarın da en azından köylere tatil olur da sevgilim yollarda kalmaz yine.

Sevgili günlük,
bugün de geldim allahın izniyle inşallah herşey yolunda olur allahım sen yardım et..

dün yine serkanın teli açılmadı o kadar müşteri hizmetlerini aradım telin sahibi olmadan yapamayız dediler çok sinir oldum aradım serkana şunları ara hallet yapıyolarmış anında dedim o da tamam dedi ama daha dünden beri bu sabah oldu yine ondan ses yok
allahım sen yardım et bugün artık onun teli olsun ulaşayım ona rabbim ne olur bir türlü halledemedik rabim sen yardım et ne olur herşey artık yolunda gitsin ne olur rabbim bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim herşey yolunda gitsin artık ne olur rabbim..

bugünü de hayırlısıyla ama mutlu bir şekilde geçireyim rabbim senin rızanla sabrınla bereketinle bize uzattığın yardım elinle bugün de hayırlısıyla herşey yolunda geçsin ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Selam günlük,

Dün bir arkadaşımın dolduruşuna geldim, kurdumda kurdum kendimi onların hakkında vicdanım sızlıyor nasıl böyle şeyler düşünebilirim ki ne aptalım iyi ya da kötü bu benim haddimemi o onun ailesi!!! Allah'ım ben böyle bi insan değildim bu düşüncelerden arındır beni.

Artık kimseyi dinlemek istemiyorum özelliklede bu konuda kendimi doldurup sinirlenmekte istemiyorum nolur Allah'ım yardımcım ol! Aileme, sevdiğime ve bana sağlık ver, mutluluk ver onları benden ayırma ben ozaman hayırlısıyla herşeyin üstesinden gelirim. Kötü insanlardan ve kötü düşüncelerinden bizi koru.Amin.

Sevgilim şuan şehir dışına gidiyor.Peki niye sadece 1 günlüğüne daha doğrusu akşama dönecek!
Bugün 2 de tahlil sonuçlarımız açıklanacak ve babasının yanında olamıyor maalesef peki niye?
Çünkü patron öyle istedi!Çünkü hastalıktan bile önemli onlar için 2-3 kuruş!
Çalışanın moyivasyonunu yerle bir etmek,çalışma hevesi bırakmamak!
Zaten dünden beri stresten midir bilinmez sağ bacağı sızlıyor
Ah be özel sektör mesleğin ne olursa olsun patrona mahkumsun işte!
İzin bile alamıyorsun en önemli günde ailenin...
Allah'ım ne olur kanser denen beladan kurtar bizi yalvarırım sana...

Günlük son zamanlarda bi garibim.
Sürekli uyuyorum, sürekli... Uyanık olduğum zamanlarda da uykuyu düşünüyorum sanki.
Hiç sevmiyorum bu halimi.
Ders çalışmaya başlıyım dedim ufak ufak, sabah erken kalkamıyorum.
Sabah 8'den itibaren 4-5 tane alarm kuruyorum ki kalkıyım yok 11'de kalkıyorum o da eşim gelecek bi şeyler hazırlıyım diye.
Bugün 11'de kalktım zar zor yarım saat çalıştım sonra kitapların üstüne yastığı koyup uyumuşum :26:
Ben ki öyle hemen uykuya dalamayan bi insandım. Gerçek dünyadan kaçış yolum mu yoksa bu benim?
Hiç bilmiyorum şimdi bile başımda bi ağırlık var.

Dün yine deprem oldu, netten takip ediyoruz da hissetmediğimiz o kadar çok deprem olmuş ki iki gündür. :18:
Şimdi evde yalnızım ve diken üstündeyim resmen. Eşim bi gelseydi...

Günlüğüm ben spor yapıyorum elimden geldiği kadar, işe de yarıyor.
Bacaklarımın inceldiğini farkediyorum. Ama bi sorun var.
Benim sağ bacağımda çocukken geçirdiğim kazadan kalan bi şişlik vardı. O şişlik iyice belirginleşti gibi geliyo hatta hafif morluk belli oluyo sanki.
Ben spora bağladım ama olabilir mi acaba? Yoksa saçmalıyo muyum? :26:

Sömestr da yaklaşıyo İstanbul ayrı bekler Kastamonu ayrı... Hem gitmek istiyorum hem istemiyorum.
Gidip görmek lazım özlüyo insan ama bize çok pahalıya mal oluyo bu gidişler..
Malum ben çalışmıyorum tek maaş giriyo eve. Zar zor yetiyo normal zamanda ekstra bi şey çıkınca taksitlerimiz aksıyo.
Olsun be günlük sağlık olsun, huzur olsun yeter ki...

Gideyim de azıcık çalışıyım.

sevgili günlük öncelikle beni üzen sivilcelerimden artık tamamen kurtulmak istiyorum ve 5 kilocuk zayıflamak .onun dışında allahım çabalarımı gör artık bana bi yerlerden bi iş olanagı sagla bu kadar tabi bide saglık herseyden önemlisi...

günlükkkk
biletimi aldım yarın sabaha yolcudur Harmonyy bağlasan durmaazz
okuldan dönüyordum ki aşkım aradı yarın sabaha al biletini dedi
onların finalleri bitti bizimkine daha 10 gün var günlük
10 gün de ders çalışmayacağımı bildiğim için aşkımın yanına kaçıyorum ben dee
şimdi eve girdim biletimi aldımm
yemeğimi yiyeyim hemen arkasından gelsin bakımlar hazırlıklarrr
ne giyeceğimi belirleyemedim kafamda çok kararsızım ona göre oje rengimi seçicem çünkü
sonraa artık kıvırcık saçlarımdan sıkıdlım bu sefer bana da aşkıma da bi değişiklik olsun dedim ve saçıma fön çekmeye karar verdim
daha çatamı hazırlayacağım
bi 5 gün kalıcam günlük
ayy çok heyecanlıyım
çok çene yapmışım bi sürü işim var akşam yazarım gene
see you laterrr

sevgili günlük hiç iş yapasım gelmiyor yahuuu nasıl saldım kendimi anlatamam :) işlerde birikiyo yavaştan nolucak böylee??

günlükkkkk

yeniden sarı olmaya karar verdim günlük kahverengi beni çok soluk gösterdi bakımsız görünüyor gözüme.yaklasık 5 1 0dk sonra kuaföre atıyorum kendimiii.

merhaba günnüş...bu günlerde çok bunalıyorum,yataktan çıkmak istemiyorum...sebebini buldum ama...işlerimi sıkıştırıyorum,her gün iki saat yapsam biter...diyet yapmayı da erteliyorum,fiziksel egzersiz yapmıyorum...sonra da ay üf öf...toparlamam lazım kendimi...

Günlüğüm duyuyor musun beni ? Benim ders çalışmam lazım..
Oturup eşşek gibi çalışmam lazım alt tarafı 5 dersim var 5inide vermem lazım.
Yoksa bu okul uzadıkca uzayacak.. Bugün iş yerindeki arkadaş beni iyi gaza getirdi...
Aramız iyidir kendisiyle bana takılıyo sen çalışmadın ki, niye şaşırıyosun bu sonuçlara falan diye..
Abimm benim sen göreceksin ama finallerde notlarımı yükselteceğim inşaAllah görürsün.
Şimdi biraz kafamı dinleyeyim, sonra geçeceğim odama en azından iki ünite çalışacağım.. Her gün düzenli olarak ünite çalışacağım, bir ay içinde bütün derslerimin konusu bitmiş olacak Allahın izniyle ve ben finallere hazırlanmış bi şekilde girip inşaAllah güzel notlar alıp vereceğim derslerimi..
Ahh günlük nasıl stres oldum bilemezsin benimle birlikte aöf okuyan arkadaşlarım iyi notlar alırken ben niye böyle kalıyorum, çünkü doğru düzgün çalışmıyorum, çünkü hafife alıyorum..
Ayy bide maaşlar yatmadı cep delik, cepken delik geziyorum ortada.. Hala daha yatırmadılar.. Ben paramı hep idareli kullanırdım ama bu ay nolduysa son kalan bozuklarla idare ediyorum..
Hadi bakalım ben gider ders çalışır, finallere son 1 ay.. !!!

Selam günlükçük,
Aklımda bir sürü iş güç yapılacak vs var ama sor bakalım, "Yapan var mı?"
-YOK.
Neden böyleyim ya son zamanlarda hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden.
Anca laftayım yani.
Ders çalışmam lazım.
Diyet lazım.
Spor lazım.
İşe başlayacağım bilgi tazelemek lazım.
Test çözmek lazım.
Eldiven örülecek ona başlamak lazım.
E bak daha saymadıklarım var ben daha bunları yapmamışken bir de yaparım dediklerim var.
Biriside çıkıp, "Oğlum önce yukarda saydıklarını bi yap!" demiyor ki anacım.
Ah günlük ah çok dertliyim ulen!

Son düzenleme:
günlük kötüyüm keyifsizim

doktorumla konuşmaya ihtiyacım var cumartesi gideceğim inşallah

değişikliğe ihtiyacım var ama ne yapsam bilemiyorum

manikür pedikür ağda yapmaya ihtiyacım var saldım yine kendimi

güzel köpüklü bir banyoya ihtiyacım

biraz harekete ihtiyacım

ama bunların bir tanesini bile yapmaya gücüm var mı

tabi ki hayır

Günlük caaaaaaaaaaaaaaaan
Kitlede küçülme olmuşşş 2 kemoterapi de işe yaramış
Ama yine de her ihtimale karşı tedaviye devam edeceklermiş.
Buna bile sevinebiliyoruz düşünebiliyor musun?
Kanser geçmedi ama ilerlemedi diye seviniyoruz...
O lanet şey hala ciğerinde babamızın
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Sevgilimle de yol boyu çok güzel şeyler konuştuk.
Amin Allah'ım Amiiiiiiiiiiin

Bu yaşadıklarım çok sıradan. Bunların hiçbiri değil. Ben yenilik istiyorum.Ben daha farklı bir şeyler istiyorum.

Günlüğüüüümmm...
Yarın da okul tatiiiiiiiilll....
Aslında seviniyorum tabi bu duruma çünkü dışarısı resmen kutuplar gibi:18::18::18:
Felaket bir fırtına var...
Allah dışarda kalanlara yardım etsin.
Ama sıkıldığım da oldu...Malum evde iki kişi de olsak tek başımayım, telefon ve internet de olmasa patlayabilirim.
Bugün biraz rahatsızdım...Kıvrandım, ağladım...
Yanımda annemin ve sevdiceğin olmasını çok istedim...
Yalnızlık gerçekten çok zor be günlük
Sonra biraz toparlayınca sınav sorusu hazırladım, hiç sevmiyorum soru hazırlamayı ve sınav kağıdı okumayı
Gözlerim ağrıdı...
Yarın hava biraz durulursa arkadaşa gitmeyi planlıyorum.
İki adım ötesi ama beni çok ürkütüyor bu havada:18::18:
Başka da bir şey yok günlük...
Ye, otur, yat.. kilo aldım sanırım

Bu ara mehtap çok sıkıştırmaya başladı Günlükcan..

Sanki günler hiç geçmiyormuş gibi.. Şu iki hafta da çabucak geçse de tatile girsek, eşim gelse, birlikte hoş zaman geçirsek, gülsek, eğlensek falan...

söyleyeceklerimi kaldırmaya gücün yetmez günlük. o yüzden bu konuyu hiç açmalaylım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…