Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükk

haziranda mükemmel bir tatil beni bekler ama haziran gelmesine daha çok şimdiden yanıma ne alsam diye düşünmeye başladım bilee..

saçlarımı boyattım dün akşam alışmış gözüm koyu renge biraz garip geldııı..hoscakal

Artık hiç bir şeyi hiç bir şekilde kimseye anlatmayacağım...
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceğim...
Mutluluktan akıttığım gözyaşlarımı kimseler görmeden sileceğim...
Ben bir türlü zalim,iki yüzlü,karaktersiz olmayı beceremedim günlük can.
Meğer dünyada böyleleri yaranıyormuş...
Böyle insanların dünyası bu dünya...
Ve sana söz olsun,sen şahidim ol ki yufka yüreğimin sesini asla dinlemeyeceğim...
Bizim en mutlu günümüzde bile kan kusturan herkese bunun günü geldiğinde hesabını soracağım.
O'nun bir damla gözyaşının hesabını ağıtlar halinde soracağım.
Buda benim boynumun borcu olsun!
Şükürler olsun ki onların sahip olamadığı bir aşka ve aileye sahibim...
Ellerimi sımsıkı tutup hiç bırakmayan ve bırakmayacak olan!

Sevgili günlük,
bugün tüm dileklerinin kabul olmasını bekleyen müslüman kardeşlerimin duaları kabul olması dileğiyle kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun...
allahım derdimize bir an önce derman verir inşallah..şükürler olsun allahıma bugün de buraya yazmayı nasip etti..

dün serkanın telefonu açıldı sabahtan msj attı o sırada da zaten yaşadığımız ilçenin ilindeymiş orda mahkeme de tanıklığı varmış onun için gitmiş saat 3 e doğru daha ona sıra gelmemişti ablasına gitmiş hazır ablası da orda oturuyor derken saat akşam 9 oldu sonra ifade verip yola çıkmışlar gece bi kaç msj attı şarjı da bitmek üzereydi zaten sonra uyuduk öyle işte günlüğüm...

allahım sen yardım et rabbim herşey artık yoluna girsin ne olur rabbim hayırlısıyla artık pürüz olmasın herşey yolunda ve güzel gitsin rabbim..
serkan bana değer versin çok sevsin ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım et bir an önce iş problemi de çözülsün allahım ne olur sen yardım et serkanla ilgili herşey yolunda gitsin artık ne olur rabbim sen yardım elini bizden çekme rabbim hayırlısıyla herşey güzel bir şekilde ilerlesin..
bugün de üzüleceğim sebepler verme ne olur rabbim bundan sonrası hafta sonu onun da güzel geçmesi için yardım et rabbim bundan sonrası için de yardım elini bizden çekme rabbim sen yardım et hayırlısıyla herşey yoluna girsin ve o hayal ettiğim günleri yaşayalım rabbim ne olur sen üzüleceğimiz sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

3 yıl önce girdim bu şirkete. Ne emekler verdim , ne eziyetler çektim.
3 ortaklardı beni bayan olan işe aldı.
zaten hep o bayanla muhattap oldum.
2 ortak hayaliydi , yani resmi olarak yoktular ama onlar yönetiyordu.
Para onlarda ya ..
Diğer patronum ise bitaneydi, çalıştığım en iyi kalpli patron.
Sonra kendi çıkarları için firmayı tasfiye ettiler , garibim patronumun elinde borçtan başka bişi kalmadı.
benide ahırdan bozma bi tükkana attılar.
montum üstümde , şalımı sardım fare sesleri eşliğinde wc'si ve suyu olmayan bu ahırda oturuyorum.
dün birde utanmadan artık aşağıda işin kalmadı , niye geliyorsun dediler.
p.tesi istifamı verip , tazminatımı isteyeceğim.
muhtemelen diğer firmada olduğum için 1,5 aylık maaşım ,3 yıllık tazminatım ve 2 yıllık senelik iznimi vermeyecekler.
bende hayatımda hiç yapmadığım bişeyi yapıp bilgilerimle tehdit edeceğim onları , işe yaramazsada zorlu bi mahkeme süreci.
o arada maddi olarak cok sıkışacağım.
ama bildiklerim ve anlatacaklarımda onların ipini çekmeye yeter.
günlük dua ette mahkemeye gerek kalmadan , bütün haklarımı alıp ayrılayım şu şirret insanlardan.

Selam günlük şuan sinirden kudurmak üzereyim
İnsanlar ne kadar sinsi ne kadar fenalar hiç kimseye güven yok bu dünya da

Günlük biliyormusun ben hayalimdeki ise girdim.
2013 iyi gelecek, iyi gececek dedim ve heralde hakli cikacagim.
Yeni bir subede görev alicam, sube evime cok yakin yürüyerek gidebilecem.
Yalniz subedeki tek kadin benim, bu hem iyi hemde kötü.
Tabi yasayip görücez artik belki benim icin böylesi daha hayirli olur.
Günlerdir Allaha binlerce kez sükür ediyorum, hayalimdeki ise kavustum.
Umarim hayalim beni mutlu eder ve isimde cok basarali olurum.

Ahhhh ahhhh
uykusuzum ben, tüm gün çok uykum geldi ama uyuyamadım. Hala tam olarak uykum gelmedi sersemlemiş vaziyetteyim ama uyku yok bana günlük. Öyle serseri kurşun gibi dolanıp duruyorum işte.

Günlük...

Sabah yine yataktan hunharca ayrıldım. Uyumak istiyoruuum hemde çooookk! Şöyle 1 hafta falan

Bu işyeri beni boğuyo günlük... Eskiden böyle değildim ama artık ayaklarım da geri geri geliyo... Patronlarım değil ama bu rekabet bu kıyaslama bu yarış beni çok yoruyo! Ve kendimi yaşlanmış hissediyorum... Azıcık daha sabretmeliyim çok az daha. Sonrası dinlenicem, yeni hayatım için düzenlemeler yapıcam ve evleneceğim günü beklicem. Bu insanlardan bu mücadelelerinden sıyrılıp yeni hayatımda daha mutlu olucam...

Akşam 12 bucuga kadar ev gezmesindeydik günlük Söylemesi de bi değişik oluyomuş ama 6 aylık evli arkadaslarımızın evine gittik. Konuştuk eksikliklerimizi ve neler yapabileceğimizi düşündük, zira vaktimiz çok dar. Ama yetiştiricez herşeyi Önümüzdeki pazar için plan yaptık

Onlardan ayrılırken de "bizde bir gün..." deyiverdik.

İnşallah günlükcan inşallah.

Güzel bir gün olsun bizim için...

Öncelikle geçmiş olsun... Sakın yılmayın... İş hukuku hep çalışandan yanadır. Bu yüzden sizle uzlaşma isteyecektir işveren. Eğer baktınız uzlaşamıyorsanız, mahkemeye verin ve onlar düşünsün. Süreç sandığınızdan kolay olacak. Sadece ama sadece sizin bahsettiğiniz dönemlerde o şirkette çalıştığınızı ispatlayıcı belgeleriniz olsun... Bordrolarınız, size gelen maaş ödemelerinin dekontları, v.s. yani ben bu bu tarihte bu şirkette çalışıyordum dediğinizde dayanaklarınız olsun. İzin alacaklarınız varsa onları da alabilirsiniz. Yani bahsettiğiniz bu şeyleri belgelendirebiliyorsanız, sizin için kolay onlar için zorlu bir süreç başlayacaktır.

Selam günlük... Havalar çok kötü bu aralar.. Düzelirse iyi olur, çünkü sabahları uyanmak bir işkence :/

Günlüüüükk
Canım günlük aşkım günlük nasılsıın?
Seni çok özledim ya

Bak bugün ben yine dershaneye gideceğim..
Yine yüzünü bile görmek istemediklerimi göreceğim..
Hayat ne kadar garip günlüğüm..
Şimdi bu kapıdan çıkınca sevdiceğimle buluşacağım yer,
Şu sevmediğim insanları gördüğüm yerden daha yakın..
Ama ben ne yapıyorum?
Yapmak istediklerimi değil de yapmak zorunda olduklarımı yapıyorum...
Bu hayata karşı bir boyun eğiş aslında.
Ama mecburum, bu hayatta kim istediklerini yaparak yaşıyor ki?
Benim onlardan bir farkım yok, onların da benden...
Bizi bu hayatlara mecbur bırakıyorlar günlükcanım...
Neden biliyor musun? Daha iyi bir gelecek daha iyi koşullar için...
En güzel yaşlar en güzel duygular geçtikten sonra o konforu ne yapalım?
Bilmiyorum ya...
Ders çalışıp üniversite kazanıp iyi bir yere girmekle kurtuluyormuş insanlar...
Ne yapalım biz de uyacağız mecbur..okuyalım tıp, hukuk...
Sonra ne olacaksa..

sevgili günlük
sanki insanlar bu hayata birbirlerini yargılamak için gelmişler gibi
biri çıkıyor karşına güvendiğim,inandığım yıllardır aradığım kişi bu diyorsun oysa o da yanlış anlamıştır seni.
anlaşılmadığına mı yargılanmadığına mı yanmalı insan ? ya da ikisine birden...
ya da elimizden çalınıp giden insanlara,umutlara mı ağlamalı hiç olmamış farz edip yola devam mı etmeli ?
ya da insan neden katilini bu kadar sever? her karşısına çıktığında bir kez daha öleceğini bildiği halde neden tekrar görmek ister? neden fırsat verir canını yakmasına ?
günlük ne demişti sevgili katilim?hayat cevapsız sorulardan ibaret...

maşallah de günnüş...ben işimi çok seviyorum...çok uslu öğrencilerim var benim...inan ki bağırmadan,sinirlenmeden günü tamamlıyorum çoğu zaman...hepsi ödevini yapar,araç gereç getirir ve inanılmaz saygılılar...bazen diyorum rüyada mıyım...iş arkadaşlarım,müdürüm de öyle iyi ki...evde de huzurum yerinde...ailem de bir dediğimi iki etmez...Rabbime sonsuz şükürler olsun...tek eksiğim aşk yok...aşık olmak,aşık olunmak ve sorunsuzca evlenmek istiyorum...

Selam günlükçük
Senelerdir açık olan ama pek aktif olmadığım hesabı kapatıp yeniden geldim.
Yani artık seninle daha sık görüşeceğiz
Ama eğer hemen çıkıp hazırlanmaya başlamazsam pek görüşebileceğimizi sanmıyorum.
Sevdicek beni bekler görüşürüz günlükcüm.

günlük şu an o kadar moralim bozulk ki biraz önce kötü bir haber aldım küçük kardeşimden.....o sırada yemek yiyordum ,o andan beri karnım ağrıyor....
hiç tanımıyorum günlük...sadece kardeşimin anlatmaları ile haberdardım olaya....
evet kardeşimin bir alt devresinden bir kız öğrenci lösemi olmuştu...okul bir bütün olup kan bağışları yapmaya başlamıştı müthiş bir birleşmeydi...çok savaş verdi ve sonunda ona uygun ilik bulundu ,ilik nakli oldu sevindik....ama biraz önce kötü haber geldi uyum sürecinin atlatamamış...çok üzüldüm çookkk...
fotolarına baktım o kadar güzel ki ...birde hastayken ki fotoları o gülümsemesi hiç kaybolmamış...
reklamlarda görüyoruz..lösemi..yardım edin diye...görmediğimizden ,yaşamadığımızdan onlar gibi hissedemiyoruz.ama ben bugün o fotoları görünce onun omzuna takılan o kocaman demirlerin sızısını kendi omzumda hissettim...ben dedim ben olsam bu kadar direnebilirmiydim...
Allahım ne zor hastalıklar var ....sen koru Allahım...sen dermansız dert verme...
Ailesine sabır ver Allahım....
MEKANIN CENNET OLSUN GİZEM ÇINAR...

Kalbim artık kapalı aşka inanmıyorum
Bir kez daha sever miyim birini bilmiyorum
Aldattım aldatıldım ama son kez ağlıyorum
Her bitişte aslında yeniden başlıyorum
Her bitişte aslında yeniden...

Gün doğmadan neler doğar diyorlar korkuyorum
Pes etme sakın sen devam et diyorlar yoruluyorum
Yazın susuz kalan nehirler gibi kuruyorum
Zaman gerek bana bekliyorum
Zaman gerek bana bekliyorum...

Her seferinde yeniden küllerimden doğuyorum
Her bitişte aslında yeniden başlıyorum
Her seferinde yeniden küllerimden doğuyorum
Her bitişte aslında yeniden...

Dünya da bu kadar dert varken, insanlar yaşam mücadelesi verirken, yicek bi topak ekmek bulamazken, kalıcak sıcak bi yuvaları bile yokken,
ben oturmuş kara kara, bu ay hastalanıcakmıyım ? , acaba hamile kalabilir miyim ?, eğer hastalanırsam gidiceğim yeni tüp bebek kliniği nasıl bi yer ?, hamile kalırsam kocama nasıl haber versem ? ..... bu düşüncelerle karalar bağlamış durumdayım. Bi rahatlayamadım atamadım aklımdan şu düşünceleri...
Kendine gel merveeee, dua et nefes alıyosun, ağrısız acısız....
Utanıyorum kendimeden

selam günlüğüüüm
finallerim itti ve artık tatildeyim çok şükür.
iyi de geçti sayılır finaller. sonuçlar açıklansında bakalım nasıl geçmiş gerçekte.
perşembe günü gidip ilk geri ödemeli kredimi aldım.
kardeşime borcum vardı onu verdim ve elimde paranın yarısı kaldı :26:
bir tanıdığımız daha burs vericekmiş bana sağ olsun
onunla da servis paramı veririm artık.
aile ekonomik kriz olunca kendi kendime tasarruf etmek zorunda kalıyorum napalım.
istediğim rimel indirime girmiş onu alıcam sonunda
sonra saçım çok yıprandığı için brezilya fönü alıp onu yapıcam.
ama önce haftaya gidip teyzemin yanına kestirmem lazım.
sonra birde mont beğendim kotondan görür görmez aşık oldum resmen onu da alıcam. çokta yakışmıştı, rengi, duruşu...
zaten sadece yarı parasını ben vericem gerisini o
böyle işte günlüğüm herşey güzel çok şükür
istediğim böyle bi hayat ama biraz huzur eksik. hemde ailede huzur...
annemle babamın arası ekonomik nedenlerden dolayı bpzuk yine.
annem ağlamaktan harap olmuştu :26:
u işin sonu hayır gibi değil ama bakalım zaman neler göstericek. :18:

Son düzenleme:
Sevgili Günlüğüm,

Yaşım geldi 27'ye.. Buraya takılmaya başladığımda daha bir lisans öğrencisi iken şimdi doktorada derslerim bitmek üzere..
Bu dönem çok yoruldum çok sıkıldım amma velakin şu derslerim sorunsuzca hallolursa hepsine değmiş olacak.
Tezim için gerekli ayarlamaları yapmaya başladım bu ayın sonunda ilk ciddi adımları atıyorum.
Sonraki dönem yeterlilik var onu da sorunsuz atlatırsam ver elini tez yazmaca.
Buraya ilk takılmaya başladığımda bugunlerin hayalini kurardım..
Gerçek oldu mu şimdi..
Hayat ne garip.

Çok yakın arkadaşım amileyat olacak pazartesi günü, inşallah sorunsuz geçer.. En sık gördüğüm dostlarımın ikisinden biri O..
Allahım sen onu koru..

böyle olmamalıydın 2013 ..
çok farklı hayallerim vardı seninle ilgili ..
böyle başlamamalıydın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…