Popüler Konu Sevgili günlük...

hasta yorgun bitkin...
ama bütün bunların dışında
umutlu huzurlu istekli....

dün akşam okuduğum bir yazı beni tekrar kendime getirdi

Hey Sen
Evet Sen
İşte burada medyanın senin bilmeni istemediği bir şey var:
Sen güzelsin. Bu doğru.
İşte burada herkesin bilmesi için en iyi 10 yöntem:
1. Unutma ki farklılıklar vardır, kusurlar değil
2. Sadece bir moda kuralı vardır: Eğer sana kendini muhteşem hissettiriyorsa, giy onu
3. Savunmasız olmak için istekli ol ki eğlencenin dibine vurabilesin
4. Bakış açını kontrol et, bakış açısı her şeydir.
5. Seksi için başka bir sözcük mü arıyorsun? Güvenli
6. Nefes al. Derin derin ve her gün
7. Kendini ifade et: sıkça, nazikçe ve özür dilemeden
8. Adım atmakta saklı macera, olasılırlığı kucakla
9. Genç kalabilmek için harikayı aramaktan vazgeçme
10. Ve son olarak: kendi hayat hikayeni yarat. Asla başkalarının senin namına yaratmasına izin verme
Çünkü başkaları ne derse desin altında yatan bir gerçek var:
SEN FARKLISIN VE GÜZELSİN.
O ZAMAN GİT VE MUHTEŞEM OL."

günnüküm

dalgınlık var acayyiippp derecede neden ki?
minicik minicik şeylerden etkileniyorum.
beni alıııp,uzaklara götürüo.
hayaller kuruyorum,böyle olmayacak gibi duran şeyler.
olacak şeyler aama olması gereken insanla mı?
canım yanıyo yine,uzun zamandır kendi kendime kalmamıştım.
iki gündür boş kalmak bana yaramadı.
allak bullak aklım.
bana lazım olanı biliyorum.
istedigim herşeyi biliyorumda.
geçen zaman herşeyi derinlere itti.bazı şeyler hariç.
o geçen zaman herşeyin geçmesi için yine zamana ihtiyaç duyuruo.
yani anladın işte sen.
üstü kapalı anlatmak istemezdim ama bi acılırsa mazallah sayfalar sürer.
sen beni anlarsın zaten dimi.. hayırlısı olsun günnüküm bea.
nasıl olsa herşey olacagını buluo.ister ugraş didin ister otur bekle.hayat işte.

Bugün yeni evlenen arkadaşıma gittik.. Yüzündeki gülümse paha biçilemezdi.. Dedimki içimden, hayat ona güzel...
Herkes herkes mutlu olsa ne var sanki.. O zaman imtihandayız diyemezdik dimi.. Herkes farklı farklı şeylerle sınanıyo işte..
Belki onunda kafasında kurup çözdüğü bi derdi var bilemem ki..
Hayat çok farklı, çok garip geliyo bazen..
Bazen de bütün gerçekliği ile yüzümüze tokat atıveriyo.. Mesela dersler gibi..
Bi kaç gündür programlı olarak çalışıyorum.. Kendime bi çizelge yaptım, düzene koydum öyle çalışıyorum..
Umarım bu düzeni bozmam finallere kadar ve iyi sonuçlar alırım inşaAllah...
Keşke anlatacak çok daha farklı şeylerim olsaydı.. Olsaydı da anlatsaydım.. Olursa anlatırım be günlük.. Bye bye..

Son düzenleme:
bu gün bitmek bilmedi bir türlü geçemedi..çok bitkin hissediyorum kendimi bu aralar herşey üstüme üstüme geliyor..özellikle oğlum beni çıldırmak için elinden geleni yapıyor..naapsam bilemedim, nasıl davransam ters tepiyor..zaten hava kötü bi de benim içim sıkıntılı offf sorma gitsin.içimden sürekli😢ağlamak geliyor..şuan olduğu gibi akıp gidiyor engel olamıyorum..bu aralar hiç bir şeye olamadığım gibi..😢😢 şuan leman sam dan" illa" çalıyor biraz da ondan olabilir....neyse ben biraz kendimi toparlıyım...daha güzel bir gün de dönerim...yine

Kalbimi yokladım yerinde mi diye..
O kadar unutturdu ki bana kendini!
(ddilsah)

Günlük;
Bugün çok huzurluyum sanırım istediğim noktaya geliyorum yavaş yavaş her konuda.
Ne kadar bazen umudum kırılsada derslerde tempomu arttırdım bu 2 buçuk ayda yapabildiğimin en fazlasını yapmam lazım.
Sınavdan sonra bi oh çekmek istiyorum.
Olucak inş...
Sabırsızlıkla şubatın gelmesini bekliyorum büyük ihtimalle şubatın 2si gibi bitaneciğim burda olucak.
Burdanda beraber Konyaya geçicez ve uzun bi süre beraberiz
İyi gelicek bu bize inanıyorum.
Yapmam gereken işler var yarından itibarende onlara başlayacağım ve bir an önce bitereceğim hayırlısıyla...

Sevgili günlük,
Böyle dediğime bakma emin değilim sen gerçekten sevgili misin acaba bana karşı?
Her şeyden bi vazgeçer oldum
İsteksiz, donuk oldum.
Bunaldım hiç bir isteğim kalmadı git gide artıyor balkona çıkıp otursam kimse seslenmese saatlerce o yola bakar bakar ağlarım otururum
Ben bile bu haldeysem şu an bilmiyorum kimler ne haldeler?
İnsanlara rol yapıyormuşum gibi geliyor gelen insanların yüzüne gülmek zorundaymışım gibi.
Gülmediğimde neyin var vs hayatımda bir derdimi anlatmadığım insan sana mı anlatıcam neyim olduğunu ?
Ben bile bilmezken sizlerin derdi ne acaba ?
Surat asıp oturmak suç sanki.
Gülemiyorum ne yapabilirm öyle bir durumda değilim şu an nasıl sürekli ağlamak anormalse sürekli gülmek normal mi acaba ?
Beni kimse anlamıyor anlayabilecek insanların hiç birisi yanımda değil.
Psikolojim yerle bir.
Yaptığım hiç bir işte zevk yok.
Herkes mükemmel her şeyi biliyor.
Egosu boyunu aşmış adamlar var çevremde hepsinin yüzüne kusmak istiyorum içimdeki saçma öfkeyi.
Kendinizi ne b.k sanıyorsunuz acaba demek geliyor içimden.
Hiç bir şeyimizi yanımızda götüremeyeceğimiz şu dünya neden dar ediliyor bize ?
Neden bütün bu saçma kurallar, lanet olsaı prensipler ?
Ölünce ne diyecekler arkanızdan prensiplerinizi kurallırınızı mı anlatacaklar ?
Ne kazandıracak bunlar size ?
Hepimizin gideceği yer aynı ve kimse hiç bir şey götürmeyecek.
Zindan etmeye gerek yok hayatı kimseye.
Bu ülkede mi doğmamalıydım acaba bilmiyorum.
Lanat olsau kurallardan tüm prensipli insanlardan ve doğrulardan nefret ediyorum bugün.
Ne güzel iç sıktım demi günlük.
Görüşürüz. Ya da görüşebiliriz bilmiyorum bunu .

fazla kilolarımı verip çocuk sahibi olabilmeyi istiyorum. evimin kredisi bitsin istiyorum. Allah sağlığımızı bozmasın başka bişey dileyemiyorum...

Günlüğüm :) dün tanışma merasimi oldu hadi hayırlısı bakalım görelim Mevlam ne uygun görmüş hakkımızda...

2013 çok zor bi yıl olacak bizim için günlük

Ben de gelip sana anlatmayı düşünüyorum

Hazır mısın

günlük bu kadın beni gerçekten deli ediyor
yani bazen okadar düşüncesiz haraketleri varki
ben saygımı bozmamak için dirensemde kendisi illa
boz beni diye diretiyor resmen
salon kadını çizgimden çıkarıcak beni sonunda

canım dondurma istiyor
aynı zamanda şu hastalıktan kurtulmak istiyorum
allah beterinden korusun ama gerçekten hasta olmak çok zor herşeyin başı sağlık diye boşa demiyorlar
yani kısaca özet geçicek alursak hem dondurma yemek istiyorum hem artık hasta olmamak
hemde artık başlamam gereken işlere başlamak istiyorum

günlük bu gün seçim zamanı ya evde kalacağım ya da evden ayrılacağım bilmiyorum günlük bıktım şu hayatımdan babamdan annemden bu evden ama herşeyi bırakacak gücüm mü yok neyim yok bilmiyorum hem yeni iş hem yeni evle mi uğraşayım yoksa yeni iş ve bu saçma ailemle mi kalayım karar vermek benim için çok zor çok zorrrrr bir aklı selimde şöyle yapsan şöyle olur falan diye bir akıl vermiyor ki benim tecrübeye akla ihtiyacım var ama şu bir gerçek ben çok fena yoruldum bu evde

Selam günlükcüm
Dün sana yazdıktan sonra sevdicekle buluştuk.
Dönüşte tinercinin biri durdurunca adama nasıl baktıysam "O masum bakışın beni bitirdi." deyip kafasını demire vurdu
Sevdiceğim demirle çocuğu ayırmaya çalışırken bende o korkuyla ikimizi de yolun ortasına çektim.
Tabi sonra ben ağlamaya başlayınca kendisi gülme krizine girdi o ayrı
Öyle işte günlükcüm. Yarın da apar topar sevdiceğin bursunu ve kalan eşyalarını almaya.
Boş boş bu saate kadar oturduktan sonra hazırlık yapayım artık
Görüşürüüüz

Çok kızıyorum kendime, tanıyamıyorum aynadaki beni..
Dağınık, karmakarışığım sanki.
Düştüm bir deliğe, çıkamıyorum. Çıkmayı denediğimi bile düşünmüyorum bazen.
Kaybettiklerime, başaramadıklarıma ağlamakla mı geçecek ömrüm?
Sanki bir şey olsun diye bekliyorum, o olana kadar da öylesine yaşıyorum.
Saçmalıyorum. Evet gerçekten saçmalıyorum.
Kendime inanmıyorum.
Her gün belki her gün kızıyorum kendime. Sorular, planlar kafamda dönüp duruyor.
Yapmadın diyorum sen yapamadın.
Güçlü olamadığım için, karanlık bir noktaya takılıp kaldığım için kızıyorum.
Görünmez bir el tutuyor sanki beni, kaçamıyorum.
Saçma... En büyük engelim benim ben..
Bugün daha bir kızgınım kendime.
Cümlelerim bile ne kadar karışık, uyumak istiyorum.

Sevgili günlük,
hafta sonundan sonra yine burdayım allahım yine nasip etti.. Ama öyle kırgın öyle bitkinim ki artık canm hiç bişey yapmak istemiyor hani şöyle bir ay uyuyup ta uyanamayacağım bir ilaç verseler kalkmasam sonra kalkıp ta belki biraz da olsa güçlü olur kaldıgım yerden yada en başından başlamak istiyorum..
insan görmek istemiyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum ah şu uyku problemim de olmasa uyucam da işte olmuyor be günlüğüm..

cumartesi günü evde işle güçle uğraştım falan derken bu arada serkanın ablası doğum yapmış bir kızı olmuş allah bağışlasın fotoğrafını gördüm çok tatlıydı maşallah..
pazar günü de serkan çıkalım dedi bende evden çıktım evlerine gittik biraz konuştuk yemek yedik dinlendik falan derken eve geldim telefonumdan wifi çekiyorum o anda açtım baktım faceme serkanın en yakın arkadaşı rukiyeden msj var'kızım saf olma biraz uyank ol hani umarım anlamışsındır'diye..
bende ne oldu neden böyle bişey söyledin dedim 'serkan seni aldatıyor' dedi bende nasıl yani kanıtı var mı dedim sonra anlatırım dedi naptımsa anlatmadı çıktı bende serkana sordum ama hani doğruyu bilmeden üstüne gitmek istemedim neyse baktım bana öyle bişey yok o kız dengesiz sana şaka yapmak istemiştir dedi. bende öyle şaka olmaz dedim falan derken serkan gitmiş o kızın dükkana ağzına geleni demiş akşama doğru kız faeden bana canm kusura bakma dememem gerkiyordu neyse ben kaçıyorum bby dedi ne kadar anlat bir bildiğin var dedim se de anlattıramadım sustu kız ( öyle canm yandı ki bu arada serkan da bana surat yapmaya başladı onun bunun lafına inanmaya devam et diye bende ağzıma geleni dedim face şifresini de istedim vermedi(
bugün direticem öyle yada böyle vericek o şifreyi dünden beri kahroldum allahım sen yardım et...
eğer öyle birşey varsa rabbim sen serkanı öyle bir rezil kepaze et ki benm kıymetimi canı yana yana ona göster..ama eğer yok ta öyle birşeyi yapmışsa sen onu öyle bir pişman et ki kahret onu bana yaptığına senden dileğim bu sen dualarımı kabul et rabbim..
ne olur sen yardım et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme artık ne olur allahım üzüleceğim sebepler verme dualarımı kabul et serkan bana çok değer versin sevsin vazgeçemesin ne olur rabbim yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et yalvarışlarıma kulak ver dualarıma yardım elini uzat rabbim ne olur sen yardım et rabbim bugün de hayırlısıyla geçsin artık herşey yoluna girsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Günlük karmaşık ve gerginim... şu eş ataması olacak mı olmayacak mı biri çıkıp bişey desin artık ya böyle belirsizlkte beklemek, hayaller kurup sonra onların olmadığını düşünerek hayal kırıklığı yaşamaktan korkmak hiç hoş değil. eşim de ben de aynı psikojdyz ve bi tuhafız işte. dün gece o da ben d egergindik saçma sapan sıktık canımızı sonra da 3 e kadar toparlanmaya çalıştık... artık resmi bi açıklama lütfen...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…