Sevgili günlük,
hafta sonundan sonra yine burdayım allahım yine nasip etti.. Ama öyle kırgın öyle bitkinim ki artık canm hiç bişey yapmak istemiyor hani şöyle bir ay uyuyup ta uyanamayacağım bir ilaç verseler kalkmasam sonra kalkıp ta belki biraz da olsa güçlü olur kaldıgım yerden yada en başından başlamak istiyorum..
insan görmek istemiyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum ah şu uyku problemim de olmasa uyucam da işte olmuyor be günlüğüm..
cumartesi günü evde işle güçle uğraştım falan derken bu arada serkanın ablası doğum yapmış bir kızı olmuş allah bağışlasın fotoğrafını gördüm çok tatlıydı maşallah..
pazar günü de serkan çıkalım dedi bende evden çıktım evlerine gittik biraz konuştuk yemek yedik dinlendik falan derken eve geldim telefonumdan wifi çekiyorum o anda açtım baktım faceme serkanın en yakın arkadaşı rukiyeden msj var'kızım saf olma biraz uyank ol hani umarım anlamışsındır'diye..
bende ne oldu neden böyle bişey söyledin dedim 'serkan seni aldatıyor' dedi bende nasıl yani kanıtı var mı dedim sonra anlatırım dedi naptımsa anlatmadı çıktı bende serkana sordum ama hani doğruyu bilmeden üstüne gitmek istemedim neyse baktım bana öyle bişey yok o kız dengesiz sana şaka yapmak istemiştir dedi. bende öyle şaka olmaz dedim falan derken serkan gitmiş o kızın dükkana ağzına geleni demiş akşama doğru kız faeden bana canm kusura bakma dememem gerkiyordu neyse ben kaçıyorum bby dedi ne kadar anlat bir bildiğin var dedim se de anlattıramadım sustu kız
( öyle canm yandı ki bu arada serkan da bana surat yapmaya başladı onun bunun lafına inanmaya devam et diye bende ağzıma geleni dedim face şifresini de istedim vermedi
(
bugün direticem öyle yada böyle vericek o şifreyi dünden beri kahroldum
allahım sen yardım et...
eğer öyle birşey varsa rabbim sen serkanı öyle bir rezil kepaze et ki benm kıymetimi canı yana yana ona göster..ama eğer yok ta öyle birşeyi yapmışsa sen onu öyle bir pişman et ki kahret onu bana yaptığına senden dileğim bu sen dualarımı kabul et rabbim..
ne olur sen yardım et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme artık ne olur allahım üzüleceğim sebepler verme dualarımı kabul et serkan bana çok değer versin sevsin vazgeçemesin ne olur rabbim yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et yalvarışlarıma kulak ver dualarıma yardım elini uzat rabbim ne olur sen yardım et rabbim bugün de hayırlısıyla geçsin artık herşey yoluna girsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..