Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğümm

sevdığımın yanından geldım
bı hafta boyunca gezdık tozduk ooo neler yaptık neler

en güzelıde ne bılıyormusun günlükCan
ömrüm bana süprız yaptııııı

yüzüklerımızı aldık okadar güzel kı
bakıp bakıp ağlıyorum

Şuan okadar yorgunum kı, karnımda aç
bı ara uzuuuun uzun anlatırım sana

GÜNLÜK;

yeter artık.. söyle şu 2013'e bana ocak ayı bitmeden güzel müjdeli bebiş haberi getirsin
söyle adamı hasta etmesin...

huzur...mutluluk...çay,çikolata ve ben...hayatımdaki her bir ayrıntıdan hoşnutum...Rabbim sonsuz şükürler sana...

eve normal saatte geldiğim nadir günlerden birindeyim günlük...

hep gece 12lere kadar işte oluyordum ama son zamanlarda daha erken çıkmaya başladım.. çok kaptırdım kendimi, çok soyutlandım

o yüzden geri çektim kendimi biraz.. artık akşam 8 gibi çıkıyorum ve önümde koskoca 4 saat oluyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum

çok sıkılıyorum.. iş yerinde de bazı sıkıntılar var.. evde de pek huzur yok.. daraldım bu ara anlayacağın.. bi de içim buz tuttu sanki, kalbim nerde duygularım nerde nereye saklandılar bilmiyorum..

sevilmek istiyorum, çok sevmek istiyorum.. şu soğuk mevsimde içimi ısıtacak bişeyler istiyorum ama ev iş- iş ev arasında mekik dokumaktan hiçbişey yapamaz hale gelmişim..

işe başlamadan önce ne yapıyormuşum ben?
nasıl vakit geçiriyormuşum?

hep hayalini kurduğum şeydi, bi işe gireyim arabamı alayım ve basayım gideyim uzaklara her canım istediğinde.. özellikle geceleri, çıkayım otobana son sürat gideyim bağıra bağıra şarkılar söyleyerek.. Ama öyle olmuyormuş günlük.. Ya ben çok uzak sandığım hayaller kuruyormuşum ya da hayallerim çok yakınmış.. arabam var ama hayalimi gerçekleştirecek bi hiras yok ortada bu ara..

belki de yeni yeni düşünmeye başlıyorum ertelediklerimi, evlenmek için yanıp tutuşurken birden nasıl farklı bi yöne geçiş yaptığımı, duygularımı, istediklerimi...

işin en kötü yanı ne biliyor musun günlük

en kötü şey bi insanın kendi duygularına güvenmemesiymiş.. zerre kadar inanmıyorum kendime.. ve bunu nasıl aşmalıyım hiç bilmiyorum..
aşkından ölüp bitiyorum çok seviyorum diyorum, bi kaç ay sonra soğuyorum yanlış alarmmış diyorum..

6 yıllık bi ilişkiden çıktığım için yaşayamadığım heveslerimi mi tüketiyorum sence?

tamamiyle zamana bıraktım, hiçbir şey için uğraş vermiyorum.. varsa iş yoksa iş

Allah sonumu hayreylesin..

Bugün ocakta tencereyi unutup yaktım.
Üstüne akşam çaydanlığı unuttum neyse ki eşim gördü.
Aklım başımda değil. Kendime sövesim var.

Sevgili günlük,
yine ben geldim yine allahım bugünü gösterdi şükürler olsun rabbime...allahım dert, sıkıntı, keder vermesin..

dün o kadar doluydum ki serkana sabah günaydın falan derken ben gayet donuk ve soguk vaziyette konuşuyorum o bana araba aldıgını söyledi işlerini hallediyorum dedi daha dünü söylemişti ama ben pek üstünde durmamıştım.. aldıgı araba da Murat 131 :) bu soğukta motordan iyidir diye taksitle almış neyse dedim hayırlısı olsun çok şeker bir arabaydı eski model arkasına teneke kutuları sarıp eğleneceğin bir araba yani..

neyse derken akşam çıkışta arabamla az bi gezdireyim seni dedi tamam dedim çıktık gezdirdi o sırada konuştuk bağırdık birbirimize falan konuyu toparlayamadık pek ama en azından beni sakinletti kendini savunmaya geçerek susturdu bende mecburen başka şansım olmadığından tamam dedim..akşam da eve gidince biraz msjlaştık sonra bana seni yarın sabah çorbacıya götüreyim mi dedi bende tamam dedim ama sabah erken kalkması zor oluyor dedim olsun dedi sen beni sabah meşgule atasıya kadar çaldır dedi bende geç kalmayalım deyince iş vaktin gelmeden bırakırım seni dedi tamam dedim uyuduk..
bu sabah 7ye çeyrek kala aradım 8 cevapsız arama 2msj attım ama daha ses yok uyanmadı bende biraz uyuyup işe geldim öyle işte günlüğüm allahım dert keder sıkıntı vermesin de gerisi halledilir..

allahım sen yardım et ne olur dualarımı kabul et serkanla herşey yolunda gitsin serkan bana çok ilgili olsun sevsin değer versin ilgi göstersin ne olur rabbim sen yardım elini bizden çekme rabbim sen yardım et dualarımı kabul et bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim senin hayrınla bereketinle verdiğin sabırlarla bugün de hayırlısıyla güzel geçsin ne olur rabbim sen yardım et ne olur allahım artık herşey yoluna girsin sen bize yardım et rabbim sen merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Yeni bir seneye sensiz girdim..
Üzgün.. Kirgin.. Yarali.. ve yorgunum
bir an cikmiyorsun aklimdan.
"Hersey cok guzel okucak" deyisin cinliyor kullaklarimda
ellerini benden cekmen.. bitirdi beni
hele birde haksiz yere yargilayip suphelerine yenilerek
bir gram guvenmeyerek secdigin ayriligi kabul edemiyoru..
bana guvenmeye niye guveneyimki Sen kaybettin diye haykirasim geliyor
ama yurek iste yapamiyorum.. cunki bende seni kaybettim!

dun yine sayfana bakdim.. inanamadim! neler yazmissin! kolaycacik harcamissin aslinda
Sen Beni taniyamamissin!! bunun suclusu ben degilimki..

bu nasil bir öfke?! benmi cok safim ne yalanlarini affetdim inandim ben sana karsi acikken durustken sen bana inanmadin !!

"Yalancinin cezasi kimseye guvenemesiymis"!! yazik ettin bize yazmak istemiyorjm artik iyi degilim insanlara olan inancimi hayata olan inancimi kaybeddim

iyiyim
iyiyiz
kötüyü düşünmüyorum artık
çıkardım hayatımdan
iyi yanına bakalım iyi olsun
ne çok düşünüp daraltalım kendimizi
nede çok boşverip hayatı ıskalamayalım
ortası olsun herşeyin
siyah beyaz değil gri olsun bu sefer füme de iyi olur bak
çok parada gözüm olmadı zaten hiçbir zaman
borcumuz olmasın ihtiyaçlarımız karşılansın yeter
çok zayıf olmak istemedim kotlarımın içine gireyim yeter dedim hep
çok çevrem olsun arkadaşım olsunda demedim 1 tane olsun can olsun dedim
herşeyin ortası olsun yani
hadi yap bi kahve günlük içelim karşılıklı :13::13:
orta şekerli olsun

Son düzenleme:
Ben onun sadece mutluluğunu isterken, namazlarımda, yaptığım dualarda ilk onun için Dua ederken, ablamın benim için böyle düşünmesi revamı şimdi günlük..
Bilmiyorum ama içim fena halde acıyo şu anda, gözlerimde yaşlar akmak için bekliyo...

2 gun içinde Türkiye´den ayrılıyorum yine. Çok kötüyüm bu konuda...Oralara hıc gırmeyeyim...
Abla gibi sevdiğim kuzenimle aram açılmadı, cok mutluyum. Geçen hafta biraz kırmıştım kendisini, huyum kuruyasıca. Yine görüştük, cok guzel vakit geçirdik. Ondan ayrıldığım ıçın de ayrı bir üzgünüm. Ben nasıl özlediysem artık, doyamıyorum ona. Benim canım ablam, güzel ablam. off off.

benim için dönüm noktası günlerden biriydi bu gün ama bir o kadar a acılıydı:)) nasıl yani dediğini duyar gibiyim:)) o zaman uzatmadan yazayım.sabah oğluşu kontrole götürdüm benim de lazer (son özel bölge-kol altı) vardı(bu aralar kafam yerin de diyil unutuyorum randevu saatlerini yine karıştırdım ve kocişten azarı yedim) oğlanı hallettim aşkımı da işe yolladım son dakika can arkadaşım üniversite formunun son günü olduğunu hatırlattı🙀🙀hemen ziraate gittim tabi kuyruk hat safada dondum yarım saat,oradan kuaföre sonra lazere(gitmez olaydım)10 seans oldu bu günle fakat ben böyle acı hissetmedim resmen ağladım ısı ayarını yapamadılar herhalde yandım resmen halâ yanıyorum o derece😡😡acı tarafı buydu.. sonra hemen bir dolmuşa atladım evimin orada ki liseye geçtim diploma istedi tekrar eve gittim sonunda onu da hallettim şükür.dönüm noktası tarafı ise üniversite için son defa çabalıyorum günlükcün bu sefer de olmazsa artık bırakıcam demek ki benden sadece bu kadar oluyo diycem..neyse şimdi fon da ""melon şapka"" özgün çalıyor ben de biraz kitap okur uykuya geçerim.:))sonra yine yazarım...

2 saat öncesi salıııydı..
o kadar hazırlandım süslendim
veee sis nedeniyle istanbula gidemedim
ilk başta isyan derecesine geldim.
sinirlerim baya gerildi..
sonra hayırlısı dedim.
vardır elbet bundada bir hayır.
ofise dönünce beni görenler yok artık deyip sırıtmaya başlıyor.
bende onlarla gülmeye başladım
olacak olanın önüne geçilmezmiş..bu aksiliklere rağmen belki olacagı vardır dimi günlüğüm :44:

bizim yöneticilerimizden biri boks benzeri bir sporda dünya birincisi olmustu geçen yıl
bugun onunla birlikte uçacaktık.
ee havaalanında 5 saat bekleyince merhaba merhaba nın dışında tanışma fırsatımız oldu.
yeni şeyler öğrendim..
mesela hergün en az 2 saat antreman yaptıgını haftada en az bir kez 4 saat koştugunu,
ve tüm bunların yılda bir kez yapılan maçlar için oldugunu,
maçların ise 3 er dakikalık 3 raund için oldugunu öğrendim.
düşünsenize hergün çalışıyorsunuz.ve yılda 1 kez hakkınız var ve oda 10 dakika :44:
bugunku olumsuzluklara rağmen günün en güzel yanı yeni bir insanı tanımış olma fırsatım oldu..

Son düzenleme:
Son 2 ayda düşüncelerim ve diğer herşey okadar çok değişti ki günlük..Pembe gözlüklerimi çıkardım artık.Herşeye daha farklı bakıyorum ve bu hoşuma gidiyor dahada büyüdüm ve güçlendim sanırım.Artık oyun oynamak istiyoruum :)

Gunaydin diyer yarim..
Sensizlige alisiyor gibiyim daha az aci cekiyorum sanki. hernekadar bir daha gorusemicegiz dusuncesi anlamsizda gelse zaman akip gidiyor.. insafa gelmeni cani gonulden dilesemde.. kendi kendine kuruntulularla bunun mumkun olmicagini bilerek durumu simdilik kabullenmis gibiyim.. ozlem ve ayrilik acisi sıkıstirana dek bu devam edicek.

dun yine oturdum ve bana yapdigin suclamayi dusundum.. sende baska birinle oturmak sohbet etmek yakinlasmak baska bir erkegin bana dokunabilme ihtimalini dusunemedim gozyaslarima hakim olamadim. sonra yazdiklarin geldi aklima ofkeliydim sana nasil dusunebilirdin nasil suphe duyabilirdin benden?! ama zorla guven olmadigi gibi bunu kabul etmekden baska bir caremde yok

yeni bir gondermen var bakdim okadsr sacma ve anlamsiz geldiki anlatamam severdi..kiskanirdi..kuserdi.."cok soru sorardi ama beni severdi diyeceksin" yazmissin. bunu diyemicem ne diyorum biliyormusun? GECMISININ BELELINK BANA ÖDETIYOR..BUNU BIRGUN ANLICAK VE PISMAN OLUCAKSIN.. bu buyuk sevdaya nasil kiydim onu neden dinlemedim neden inanmadim diyeceksin..

ogun ben olmiycam Kaderine boyun egmis kendi ayaklarijin uzeride sana ihtiyaci olmadan yasamaya alismis bir Guclu kadin olarak hayatina devam ediyor okucam.

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle geldim işime rabbim buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun ona..

dün serkandan haber alamamıştım ya hani akşama doğru yeni hat çıkartacaktı çıkartmış yeni numarasıyla aradı ama donuk konuştuk gece de iyi geceler dedim uyudum günlüğüm..artık üzerine düşmemeye merak etmemeye karar verdim o aramadan msj atmadan atmayı düşünmüyorum böyle böyle devam eder inşallah daha iyi olur ilgili olur bu sefer beni merak edip soran o olur inşallah...allahım sen yardım et ne olur serkan bana çok ilgili olsun bana da öyle sabır ver ki ona karşı artık çok düşkün olmayayım dayanayım rabbim ki ona kendimi bağlıyayım...bu kararla devam edicem öyle işte günlüğüm..

allahım sen ne olur yardım et dualarımı kabul et ne olur rabbim hayırlısıyla artık şu iş konumuz da hallolsun herşey yoluna girsin rabbim sen yardım et dularımı kabul et rabbim artık herşey yoluna girsin bugün de üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et rabbim bugün ve bundan sonrasında güzel şeyler ve büyük sabırlar ver bana rabbim ne olur sen yardım et yardım elini bizden çekme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Selam günlük ben geldim.
Çok şükür sistemim kuruldu ve ben tam anlamıyla işe başlamış oldum.
Bazen yoğun bazen de hiç iş olmuyor ama olsun buna da şükür günlük
Günlük bugün hava çok soğuk donuyorum.
Umarım en kısa zaman da yaz gelir....

Çok etkilendiğim bir rüya gördüm bugün günlüğüm.

Asansöre biniyorum kurumda, birkaç kişi daha var içinde. Fakat istediğimiz kata bir türlü gitmiyor. Sağından solundan kablolar fışkırıyor, hızla aşağı iniyor, üstteki tabla düşüyor falan. Bir şekilde atıyorum kendimi dışarı. Dışarısı mahşer yeri gibi. Bir arkadaşımı buluyorum, "gel şuradan gidelim" diyor. Yürüdüğümüz yol o kadar güzel ki, her yer yemyeşil, park gibi, etrafında harika evler var falan. "Burası kahvaltı yaptığımız yer değil mi, yine gelelim" diyorum.

Sonra uyandım. Ama hala etkisindeyim. Bir mesaj var bu rüyada eminim. Yorumlayabilen olursa lütfen yazsın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…