Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayirdir insallah :26: konularinizdan taniyorum sizi..
Iyiye yorumlayalim iyi olsun.
Kötü günler geride kaliyor yavas yavas ve güzel günlere dogru sevdiklerinizle ve sizi sevenlerinizle yol aliyorsunuz...

Son düzenleme:
sevgili günlük
bende ki bu şansızlık nereden kaynaklanıyor ? günlerce bekledimben bu haftayı,bu çarşambayı ne oldu peki? elde ne var ? ne oldu istediğim gibi ? cevap hiçbir şey!!!
yalnız bana düet yaptı ya ben onun kedi canını yirim. hemn yumuşuyorum işte günlük . keşke o da benim gibi olsa...

ben bu 3-4 yaşı çok sevdim
mama yap biberon yıka derdi yok
beze verdiğimiz parayı kumbaraya atıyoruz artık :)
yatır yatağına oku masalını uyusun
en güzelide artık
çok iyi bir arkadaş annesine
bıdı bıdı konuşur sohbet eder
canın sıkıldıysa oynayalım sıkıntın geçer anne der
al anne oyuncağımla uyu rahat uyuman için der
çeni çok çeviyom anne deyip sarılması herşeye bedel...

2012 günlüğünü ucundan yakalamıştım..

Bu sefer değişiklik olsun, 2013 günlüğünü başından yakalayayım, dedim. Bakalım bir önemi var mı ipin başını ya da sonunu tutmanın..

Merhaba 2013.. geç kaldım. Hala dileklere açık mısın?

Senden bu yıl insanları sevebilme yetisi istiyorum. Tükendi çünkü.

Sevgi zor iş, bende de kalmadı diyorsan azıcık hoşgörüye de razıyım. O da tükendi bende.

Gidişat parlak değil.

Başından tuttum seni 2013, göster marifetini!

sürekli günlüğü takip edenlerde benim gibimi acaba:44:
başka biri yazsa görüştüm görüşeceğim diye merak eder.gözüm onun mesajlarını arar olur
o yüzden yine sana geldim içimi en iyi sana dökebiliyorum

tüm öğleden sonra telefon ve skype trafiği ile geçti.
akşam neticelendi.
begendiler beni
maaş teklifinde bulundular.şimdikinin neredeyse 2 katı
bir kaç olumsuzluk var beni düşündüren..
anneme babama ablama yalvardım neredeyse ne olur bişi diyin kabul edeyimmi diye
hepsi senin kararın sonuçlarını yaşacak olan sensin dediler.
bi kardeşim konyadan gitmek istiyordun daha nasıl bir fırsat bekliyorsun diyerek bi fikir beyan etti
biraz önce karar verdim gideceğim sanırım
risk almadan insan ilerleyemiyor.
kötü de sonuçalanabilir tabi ama yinede denemek istiyorum.
düşecekse bile büyük düşmeli insan

hayrolsun canım. konluranı biliyorum, bildiğim için rahat yorumlayacam; iyi gitmeyen bir ilişkiden kendini güç bela kurturmışsın. eğer devam etseydi sonu iyi gelmeyecek gibiymiş. kopan bi asansör , her yerden fışkıran sorunlar,. artık daha huzurlusun, ve yeni çok güzel bir hayat var önünde. belki seni huzura erdirecek yeni bir ilişki. allah hayırlısın ıversin

migren ağrıları içinde bir haftayi da geride biraktim.

Ve artık uykusuzluk da başladı. Dinleme ve anlama yetimi kaybetmek uzereyim. İlaclar ise yaramizor artık. Üstelik sevgilim de çok hasta. Ne oldu bize bilmiyorum ki:2:

Ben kapattım yine ben açtım günlüğü galiba günlük.

Dün gece geçmyen baş ağrılarım ve uykusuzluğum sebebiyle kendimle verdiğim mücadeleyi kaybettim ve azıcık bir sakinleştirici aldım. Bebekler gibi uyudum ama uyanamadım. Şu an da sersem gibiyim hala pijamayla duruyorum.

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle geldim allahıma şükürler olsun..

dün serkanla yemeğe çıkçaktık ama işlerimz çıktı o yüzden ben çarşıda işlerim vardı onları 1 saat içinde halletmeye çalıştım o da işlerini halledince bana msj attı konuştuk falan akşam da biraz düzgün konuştu hoşuma gitti ama beni üzmeden önce düşünse bunları işte...

allahım sen yardım rabbim ne olur hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et ne olur serkan bana karşı hep ilgili olsun biran önce hayal ettiklerimiz gerçekleşsin rabbim ne olur serkanın işleri hallolsun artık herşey yoluna girsin allahım sen yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim hayırlısıyla geçsin sen yardım elini bizden çekme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Hayatım yavaş yavaş değişiyor
Fazla açıklama yapmıcam hayırlısını istedim ve bekliyorum..

Günlüğüm sobada yanan odunların çıtırtısı eşliğinde kahvemi içtim, şimdi dersin başına oturuyorum.
Bazen bu sessizliği seviyorum, bazen de boğuluyorum.
İstanbul'a gitmemize az kaldı, evlilik yıldönümümüze de.
Nasıl da geçti bir sene, acısıyla tatlısıyla...
Kaybımız canımızı yaksa da çok şükür rabbime...

Günlük sana bir itirafta bulunayım mı ;
Hiras'ın yazılarını okurken onu hep Canan Tan'ın Yüreğim seni çok sevdi adlı romanındaki Aslı'ya benzetiyorum. Harıl harıl çalışan, çalışan, çalışan Aslı'ya..
Aslında romanda Aslı karakterine çok gıcık olmuştum. Kendisini canından çok seven adamı mücade etmeden bıraktı gitti.. Dövesim gelmişti hatta.. Yok canım Hras'a karşı aynı duyguları beslemiorum o kadar tanımıyorum.. ama niye bilmiyorum her yazılarını okduuğumda Aslı geliyor gözümün önüne

dayanamıyorum günlük artık yaaa :2: hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum... Rabbim bizi imtihan ediyor elbet ama bazen o kadar çaresiz güçsüz hissediyorum ki kendimi.. bugündü yarındı derken bizi oyalıyolar. hala resmi bi açıklama yok.. bi haber müjde eş ataması olacak ertesi gün bi haber yok olmayacak... psikoljim bozuldu. Eşimle ne telefonda knştuğumdan ne kamerada gördüğümden bişi anlamıyorum.. Sabrım tükenme noktasına geldi. Buna sebep olan, bizi bilgisayar başnda bi habere kilitleyen mahkum edenleri Allah'a havale ediyorum.

uzun zamandir yanlizim bugun..
ve uzun zamandir lebtobumu elime aldim.. cesaretim yokdu senin koydugun sifreyi girip acmak bile tuhaf biraz
fotolara bakdim ama seninkilere, balik tutarken.. orda akdi yaslar... ne cok severmisin meger.
ardindan kizdim yine sana!
kuruntularina..
süphelerine..
bu gidisine..
söylediklerine..

aman saymak istemiyorum artik... yoruldum aslinda neden sasirdigima anlamiyorum bazen!
sen bunu ilk kez yapmadin.. ve hic bir zamanda birakmiycakdin huyun bu senin.. ama üzülüyorum iste kolay degilki GÜVENmisdim ben sana buraya kadarmis iste!

bak bogazim dügümlendi yine affetmicem belki seni edemiycem! verdigin sözlere güvendim, o yüzden!

senden sunu istiyorum..! sakin gelme!!! dokunma yüregime!!!

ooofff yüregim ooofff

hişğt günnük
dua et bana belki , sanırsam , bi ihtimal güzel haberlerle gelirim sana hı ?
Mübarek cuma gecesi rabbim hakkımda hayırlı olanları gönlüme kabul eylesin.
bide çok para versin.
amin

Sevgili günlük,
hamdolsun rabbime yine buraya gelip yazmama yardım etti ona sonsuz teşekkür ediyorum..

dün serkanla yemeğe gidicektik arabasıyla ilgili bi prıblem çıkınca yine gidemedik bir türlü nasip olmadı ama vardır bunda da bir hayır diyorum.. neyse derken bende öğle arası işlerimi hallettim meralle çarşıya gittik o parasını çekti bende ayakkabımı tamirciden aldım sonra öylece işe geldik..
serkanla biraz mesjlaştık falan derken akşam eve gittim yemekle bulaşıkla uğraştım falan yine serkanla biraz konuştuk gece de 12de msj hakkım bitti önceden serkana iyi geceler diledim o da rahatsızdı evdeymiş sonra ben uyudum bugün de allahım buraya yazmayı nasip etti geldim işteyim..
rabbim sen büyüksün sen duaları geri çevirmezsin ne olur benim dualrıma da cevap ver serkanın işleri hallolsun artık seramiksan işi olsun ve yolunda gitsin onun da benm de şikayet etmeyeceğim bir iş olsun güzel olsun rabim ve herşey yolunda gitsin ne olur rabbim sen yardım et serkan beni çok sevsin değer versin çok ilgili olsun ne olur rabbim sen yardım et sonra da herşey yoluna girsin artık ne olur allahım aradaki güvensizlik gibi bazı zincirler açılsın artık yada kafamızdaki soru işaretleri cevaplansın artık ama herşey güzel olsun hayırlısı olsun onunla mutlu olmak istiyorum ne olur allahım sen o mutlulugu bize göster pişman olmayacağım ve gerçekten de onunla mutlu olacağım bir gelecek için dualarımı kabul et rabbim ne olur bugün de üüzleceğim sebepler verme rabbim daha fazla üzülmeyelim allahım sen yardım et sabır ver o güzelliklerinden bize de ver yardım et serkan bana hep ilgii olsun rabbim onu doğru yolundan ayırma rabbim sen bize yardım et bugün cuma hayırlı bir günün başlangıcı rabbim bu güzel günün hayrı hürmetine dualarımı kabul et ne olur rabbim bugün ve bundan sonrasında üzüleceğimiz sebepler verme ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Kötü başlayan güzel cuma bana ne vereceksin bugün? Son mu, başlangıç mı, hüzün mü, ne? Bekliyorum. Sadece bekliyorum!

Günlük;
Bugün mutlu değilim maalesef moralim çok bozuk.
Günlerdir olan düşünceler bugün patladı.
Çok sevmek ve çaresiz kalmak bu olsa gerek.
Onu görmek için gün sayıyorum ama bazen bu ilişkiyi boşuna yaşadığımıda düşünüyorum.
Düzeltilmesi gereken çok şey var ama düzelten yok sadece seviyoruz diye beraberiz sanırım bilmiyorum ben doldum bunaldım net bir şey yaşamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…