Popüler Konu Sevgili günlük...

Bıktım günlük. Ben bu migreni çekmekten har sabah ağrıyla uyanıp gece ağrıyla uyumaya çalışmaktan bıktım. Dışarı her çıkışımda ya şiddetlenirse diye ölçüp tartmaktan bıktım. Şuan bile kafamı nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım. Bu yazıdan hemen sonra yatağıma geri dönücem. Bebeğim doğduğunda nasıl bir anne olucam ben? eşime evime yetmezken bebeğime nasıl yeticem. Bu hayat mı bee bu hayat mı?

Canım sıkkın, kafam yorgun...
İç dünyamda bu kadar çelişirken, dış dünyaya nasıl bu kadar mutlu görünebildiğimi bende anlamış değilim..
İyiki çalışıyorum be günlük işim olmasa napardım ki.. Düşünmek bile istemiyorum ama kafayı yerdim zannımca.
Ders çalışmam lazım çalışıyorumda ama bi gün tam gaz çalışıyorum, başka bi gün ııhh ıh diyorum kapak açmıyorum..
Kafamın içi öyle allak bullak ki, artık beni rahat bırak nolur diye bağırıyoooooo

DipNoT: Herşey Güzel olsunn nütfennnn :109:

günlükkk nabersin uzun zamandır yazamıyordum sana beni sorarsın nasıl olayım günlükçüm bugün abimin nişanlısıyla buluştum birlikte gezdik sinemaya gittik yemek yedik seviyorum onu iyi anlaşıyoruz inşallah hep böyle devam eder düğüne de az kaldı sayılır mayısın il haftası düğünümüz vaarrr onun bu zamanlarında yanında olamıyorum yardım edemiyorum malesef ama olsun napalım artık evde de sıkılmaya başladım artık arkadaşlarımın sınavları var gezemiyoruz bitse de gitmeden doya doya görüşsem onlarla ..

sevgili günlük
bugün kalbim,o berbat günden sonra ilk defa heyecanla çarptı...
bakışlarım bir bakışı yakalamaya çalıştı,gamzem istemsiz meydana çıktı
Bu çocukla olur ya da olmaz,bilmiyorum
Ama yüzüme yaydığı gülücükten dolayı ona teşekkür etmek istiyorum...

oof güllük, ( gerçi Of denmez, Şükür denir biliyorum, kızma ) ama off işte...
Geçen gece yine çarpıntı atağım geldi, aynı şekilde, gecenin 1 inde...Bu sefer eşim yanımda uyuyordu ama sağolsun dünyanın en derin uykusuna sahip olduğu için beni DUYMADI, ve yine acile gidemedim...Sabah 6 ya kadar sürdü bu sefer, işe de gidemedim, rapor almak amaçlı dr a gittim ama yine tahlillerimde vb hiçbirşey çıkmadı...
Bilenler edenler, " yoksa sen Panik Atak mısın " demeye başladı güllük...inşallah öyle birşey değildir ama tabi kalbimde farklı bir sorun olmasından iyidir. Uygun bi zamanımda psikolog bulup danışmam gerekiyor.
Onun dışında bol bol okuyorum güllük, değişik türden, değişik kitaplar okuyorum. Kızıma güzel ve zengin bir kütüphane bırakmak istiyorum. hem bana da iyi geliyor, kafam dağılıyor...
dün akşam kuzenim askerden döndü güllük çok şükür...bugün tüm aile bir araya geleceğiz ben de iş çıkışı uğrayacağım. Allah tüm askerleri, sağ salim ailelerine ve sevdiklerine kavuştursun...
şimdilik benden bu kadar...haydin çav

Uzun zamandır yoktum burda. özlemişim. üniversite okurken kalktım bi 2. üniversiteye daha başladım üstelik kpss ye çalışırken çok fena okuyorum ben günlük, finallerim dün bitti şimdi kpss ye devam derken açıköğretim sınavları tekrar yaklaşıyor öyle garip bişeyler yaptım işte bakalım sonum ne olacak
çok güzel yağmur yağıyor şu an, içimde kocaman bir huzur. roman okudum biraz sınavları en azından şimdilik bitirmenin rahatlığıyla, yayıla yayıla okudum. sabahtan beridir de yuvarlanıyorum yatağımda saç baş dağınık en son ne zaman böyle yaptım acaba...
1 aylık tatilim var ama dersanem devam ettiği için eve gitmicem. ders çalışmak lazım dimi tatilin sırası mı? ama annem geliyor yarın inşallah. ohh nasıl da özledim varya
ballı aşkım da sınavlarla uğraşıyor bakalım ne kadar salladı ne kadar tutturdu
ha gayret son bir dönem kaldı kazasız belasız biter inşallah
hihuuuuu ne kadar çok simile koymuşum özlediğim nasıl belli dimi?
öpüyorum günlükcann

Günlük...

Cumartesi çalışıyor olmanın vermiş olduğu rehavetle hiçbir iş yapmadım bugün. Dert değil... Çok sıkıldım çünkü Birazdan işten çıkıp kuzenimle görüşücez Biraz kafa dağıtırım diyorum. Düğün hazırlıkları, sürekli bişeyleri düşünmek yoruyormuş. Tatlı bir yorgunluk şikayetim yok
Yarın güzel bir gün olucak. Sevdiceğim ve arkadaslarla erkenden yola cıkıp gezmeye gidicez Aşk dolu bi gün olucak bizim için.

Akşam vakit bulursam yine gelicem

dun gelmedim ne yazicagimi bilmiyordum.. bilemedim miniklerim gittiler yarin gelicekler.. bende aksam kizlarla bulusucam kafamin dagilmasi ve artik yuregimin rahatlamasi gerekiyor... ama ne mumkun!
yine duramadim bakdim gondermen oturdu icime... ben seni nasil sevmisim?! sen nekadar acimasissin? kendini nekadarda hakli goruyorsun! ben okadar seye ragmen kendimi yoklarken" seninde vardir hatan" derken kendime... hayretler icindeyim.

artik birak yuregimi ne olur... hayata olan tutanagimi ümitlerimi.. hayallerimi.. gelecegimi aldin.. sende kalsin! ama yuregimi ver onsuz yasamak cok zor!

vohuuuuuuu
yabadabaduuuuu
yaşasıııın
bütün sevinç çığlıkları bugün bana
:118::118:

acı çekiyorum...baskılar arttıkça çember daralıyor...ve ben major depresyonuma geri dönüyorum...ah ah...hiçbir şeyden çekmedim bu işten çektiğim kadar...

cok alistim sana :) iyi geliyorsun bana rahatlatiyorsun beni iyiki varsin Gunluk..

kafami dagitmak icin cikdim ama pek iyi gelmedi canli muzik vardi gittigimiz yerde sanki inadina yapar gibi ayrilik sarkilari derken damardan damardan girdiler

uzuldum..

miniklerim geldi :) iyi gordum onlari bugun sevindim onlarin adina gezmisler eglenmisler hasret gidermisler canlarim benim.. insallah ihmal etmez yavrularimi ona ihtiyackari var...!

yine gelicem gumlugum bu zor donemde desdek olucalsin bana :)

günlüğüm herşey insanlar için derler ya aynen öyle işte..

bugun öyle birşey yaşandı ki değil sana kendime bile anlatamam..
sadece izlemekle kaldım..
bugun hiç hatırdan çıkmamalı..
ders çıkarmalı bir kez daha yaşanmaması için..

günlük..
iyiyim şükürler olsun finallere çalışıyorum
1 hafta olacak aşkımın yanından geleli...
ama şu son birkaç gün o kadar şey atlattım ki
büyüdüm günlük
son bir hafta büyüttü beni
finaller bitsin
bir ay kendime tatil
çok ihtiyacım var

Uzun zamandır hiç kimsenin yaşadığı zorluğu bu kadar içimde hissetmemiştim.
Ve gene uzun zamandır hiç sabahlara kadar düşünmemiştim.
Yaşadığı şeyi ömrüm boyunca içimde tutardım, yükü bir parça olsun azalacaksa ben payıma düşeni içimde saklı tutardım.
Ama yardım edebilmek için biri ile paylaşmak zorundaydım.
Kim olduğunu saklı tuttum, hep de öyle kalacak ama bu gene de ihanet etmişim gibi hissetmeme yetmiyor ne yazık ki.
Gene güldüğümüz zamanlar gelsin, sorunlar gene küçülsün,
Ve ben doğru karar verdiğimi bileyim.
Bir de son olarak; DEDE SENİ ÇOK SEVİYORUM!..

Günaydın günlük...

Dün annemden geldikten sonra saat 10 gibi dedemin vefat ettiğini öğrendim. Beklenen bir ölüm olmasına artık acılarının bittiğini bilmeme rağmen göz yaşlarıma hakim olamadım. Hala inanamıyorum dedem öldü mü şimdi? neden en yakınımızdaki insanlar bize ölümsüz gibi gelir günlük? Dünden beri dedemle olan tüm anılarım canlandı, bir türlü gözümün önünden gitmiyor. çocuk aklımla bana ne kadar da kocaman ve güçlü görünürdü dedem. en çok dokunan da küçük yaşta annesiz kalması ve hayatının her devresinde yaşadığı zorluklar. Evlat acısı, torun acısı hepsini gördü dedem. İnşallah mekanın cennet olur, nurlar içinde yat dedeciğim.

Sevgili günlük,
hamdolsun rabbime koca haftasonundan sonra bugün yine buraya gelip yazmayı nasip etti şükürler olsun rabbime...

cumartesi günü annemler yaşadığımız şehrin iline gittiler gece 12de döneceğiz diyerek ama ben gitmedim çünkü serkan uzun zamandır akşamları dışarıya çıkıp gezemedik demişti bende çok özledim diye akşam 8 gibi çıktım saat on gibi de eve geldim ama geldiğimde üzülerek geldim günlüğüm tartıstık bağırdı bana konu ise hep aynı benden istekleri yapamam günlüğüm onu çok seviyorum ama yapamam ve yapmayınca da haliyle beni üzdü eve üzülerek geldim bana soğuk davranmalar başladı yapacak bişey yok ama bende soğuk davranıcam anlasın artık be günlüğüm kafasına koysun evlenmeden olmayacağını...
neyse işte günlüğüm öyle geçti pazar günü de kız arkadaşlarımla gezdik çok gezdiğimizden resmen ayaklarıma ağrılar girdi falan derken eve gelince biraz dinlendim misafirler falan derken gece oldu uyudum bu sabaha kalkmak nasip oldu ...

ne olur rabbim sen bugün ve bundan sonraki günler için bize yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et dualarımı kabul et sen bize sabrından bereketinden merhametinden yardım elinden uzat rabbim ne olur hayırlısıyla bugün ve bundan sonrasında da üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et rabbim ne olur hayırlısıyla bugün de geçsin ne olur rabbim tek bir umut kaldı serkanın işi olabilir ama dediğim gibi sadece umut ne olur rabbim yardım et serkan bana çok ilgili olsun çok sevsin değer versin ne olur allahım serkanla herşey artık yoluna girsin allahım sen yardım et dualarımı kabul et yalvarıyorum rabbim üzüleceğim sebepler verme herşey artık yoluna girsin allahım sen yardım et bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler olmadan senin rızanla geçsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Başınız sağ olsun. Huzur içinde yatsın.

Sizin dedeniz nezdinde ben de dedeme selam edeyim birkaç satırla..

Nasılsın dedem? Rahatta mısın? Işıkta mısın?
Ölümünün üzerinden geçen yılları hesaplamayı bırakalı çok oldu dedem.
Büyüdüm, düştüm, kalktım. Düşe kalka büyüdüm dedem.
Senin omuzlarından esrik bir yaşam sürmekteyim.. Hep aklımdasın. Çakmağın hep çantamda. Her gün defalarca dokunuyorum ona.. Sana selam gönderiyorum. Alıyorsun değil mi? İyi ki benim dedem oldun. İyi ki senin en sevdiğin torunun oldum. Bana yaşamın inceliklerini, duyguların ne kadar önemli olduğunu sen aşıladın.
Bu yüzden de hep mutsuz oldum dedem. Mutsuz olmaktan mutluyum ama.. İnsan kaldım, bozulmadım. Senin istediğini yaptım.

Sen ki; bir tren rayını gösterip demiştin ki;
İnsanlar ikiye ayrılır. Bir grup bu raya bakar ve demir yığını, lokomotiflerin yürüyebilmesi için bir araç olarak görür.
Diğer bir grup vardır ki; bu rayı geniş arazilere, otlaklara uzanan bir kurdela gibi görür. Onda özlem görür, onda kavuşma görür, onda ayrılık görür. Onda insanı görür.
Hangi grupta olacağına sen karar vereceksin. Ya araç diyeceksin, ya da kurdela..

Kurdela dedim dedim. Onu seçtim. Seni sevdim, seveceğim. Ve hiç ama hiç unutmayacağım.

Rahatta uyu, ışıkta uyu dedem.

Sevgili günlük
Yeni bir yıl yeni hayaller yeni umutlar.
2012 yılı bana cok acı verdi hepsını nasıl cektım nasıl dayandım o kadar acıya kendıme hayret edıyorum ama hepsi bırer ımtıhandı ve ben bu ımtıhandan gectıgımı dusunuyorum 2013 e yepyenı gırdım artık yenı hayallerım var Allahım inşallah o hayalleri gerceklestırme fırsatı verır hayırlısıyla :)
Çok şükür ailem yanımda işim var sevdiğim insan var aç değiliz açıkta değiliz bundan güzel bundan degerli ne olabılır kı kusura bakma gunlugum bugun bıraz duygusalım
çok guzel gıden bır ılıskım var gunlugum kısmetse yaza istemeye gelicekler şimdiden heyecan basıyo valla geç olsun güç olmasın hayırlısıyla olsun bızım ıcın o onemli
Bide ben Aydın'a gelin gitcem kısmetse alışabilir miyim bilmiyorum ailemden uzak neyse gunlugum cok konustum zamanı gelınce hepsını gorcez Allahım herseyın hayırlısını versin

Günlük;
Bu aralar tek düşünebildiğim ve odaklandığım şey final sonuçları.Duyunca bile kalbim pır pır atıyor.Emek verdim çalıştım.İnşAllah emeğimin karşılığını güzel bir şekilde alırımda bütünleme sınavlarına ders bırakmadan geçerim finalleri ( yorumumu okuyan arkadaşlar sizde benim için dua ederseniz çok sevinirim başkasının senin için yaptığı dua kabul olurmuş ).Yorucu bir dönemdi kurban bayramında da ailemin yanına gidemedim.Tam 4 ay oldu onları görmeyeli,çok özledim.Biran önce gidip doyasıya tatilimi yaşamak istiyorum.Tatil bütlere kalırsam çok kısa olacak.Allah'ım ne olursun sen hayırlısıyla birlikte bütünlemelere kalmadan bütün sınavları verebilmemi nasip et (Aminn) :26:
Çarşamba günü sonuçlar açıklanacak.Burayada yazıcam sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…