Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlüğüm,
Sana yazmayalı ne kadar olmuş değil mi? Aaa bak adın bile değişmiş...
O kadar yoğundum ki! Finaller, erasmus işlemleri, son hazırlıklar öldürdü resmen beni.
Şu an her şey hazır. Sadece final sonuçları ve valiz hazırlıkları var.
Allah'ın izniyle haftaya bu saatlerde başka bir ülkede uykuya dalacağım.
Ne garip değil mi?
Bir deli cesareti yaptım. Olmaz ki Aşkım ben gidemem dedim. Şu an gitmeme bir hafta kaldı.
Canım aşkımla 1 hafta önce son kez 1 kereliğine görüştük. Yıkım...
Çok ağladık ama ondan sonra sanki büyük bir bölümü atlatmış gibi hissediyorum.
Şimdi sıra ailemde. Allah'ım bana güç ver. Her şey çok güzel olacak inşallah. Yüzümü kara çıkartma Allah'ım...
Şans dileyin bana her şey güzel olsun.
Bir daha belki Hollanda'dan yazarım sana.
Görüşmek üzere.

aah gunluk ah..
ben sana kızımdan baska ne yazabılırım kıı..Allahımaa cok sukur kızımın azı dıslerı cıktı..yemesı normale donduu..o kadar mutluyum kii..o yedıkce benım karnım doyuyor..tabıkı bır dahakı dısler gelene kadar..ama bu azı dısı gercekten cok zor cıkıyormus..ben bu kadar zorlanacagımızı dusunmezdım..ama masallah kızım oyyle tatlıkii...tedii gelgel diyoo askım benım..aslında kafamda coko sey var yazacak.. ama o kadar uzun surerkıı.. en ıyısı Allaım sen bızım hakkımızda hayırlısını ver bızı serlerden uzaklastır..kızımı koru kotu ınsanlardan koru onu ve hepimizi..kızımı da kotu bır ınsan olmaktan koru..hepımıze saglık din iman ver...kul hakkından koru hepımızı..güç yetmez takat erişmez kotuluklerden koru..sana gelecek yuzumuz yok gerı kalan zamanımızda senın ıstedıgın gıbı bır kul olarak yasayıp oyle ölmeyi nasıp et diyimm..bir de amin diyim..

Ah günlük ahhh nasıl da mutlu başlamıştık güne... Sayın! başbakanımız eş ataması için çalışmalar yapılıyor.yeniden bir eş ataması yapılacak demiş... sevinçten uçtuk tabi eşim de ben dee... ama akşam eve geldim eşimle bugünün güzel haberinin keyfini çıkarmak hayaliyle. bi açtım bilgisayarı, dedikodular söylemler var.. sadece yazın başvurup da eşinin yanına gidememiş olanlar için yapılacak bi atama olacakmış falan.. bizi kapsayamayacakmış gerçek değil belki ama bu ihtimal bile bütün moralimi aldı götürdü...
ben de eşime biraz umutsuz konştum galiba,sürekli olumsuz konşnca o da kızda :18: henüz resmi bi açıklama yok olumsuz yönde. bırak da olumlu gelişmenin mutluluğunu yaşayalım falan... offff sanırım bu atama olmazsa ve 2. dönemi de eşimden ayrı geçirecek olursam bizi zor günler bekliyor... Allah'ım hakkımızda hayırlısını bize nasip et..
Başımızdakiler de artık bizimle oyuncak gibi oynamayı bırakıp , resmi sitelerinde bu iş şu şartlar altında şöyle şöyle olacak derse en kısa zamanda , sanırım psikoljimi biraz düzeltmeye yardımcı olucak :44:
Sana güzel haberlerle gelmek istiyorum günlük... aylar sonra bu satırlara dönersem eşimden ayrı geçirdiğim bu zamanları bana hatırlat olur mu? hayatın kısa olduğunu, sevdiklerimizle geçen her anın tadını çıkarmak gerektiğini, onların kıymetini sadece uzağımızdayken bilmek değil, yanımızdayken her anı dolu dolu kırmadan incitmeden geçirmek gerektiğini kulağıma fısılda....

Hic bukadar aci cekicegim.aklima gelmezdi..
duygularim karmasik..bana haksizlik ettigi icin cok ofkeliyim ona iftira ediyor buda canimi cooook yakiyor. ne garib bir dunya Allahim... onu islah eyle dogruyu gormesine yardim et. banada guc ver yarabbim.

onun adina cok uzuluyorum inat ugruna yine o duzenini kurdugu kendini mahfettigi icin.. bi dinleseydi ama duadan baska yapabilrcegim yok onun adina, boyle oluncada durumu kabullenmek ve sabretmek gerekiyor.

bu sekil olucagi aklimjn ucundan gecmezdi..
artik fazla durustluk ve herkezin herseyi bilmemesi gerekdigini cok iyi ogrendim..ve bu defteri kapatiyorum.
Hayatima devam edip önume bakmam bana birakdigi o yürek yarasiyla yasayip acimi haffifletmeliyim artik..Iyice Hasta oldum..degermi sozune inanmayan biri icin?!

acimasiz olamaiyorum icim.el vermiyor bu yurek onu hala ve herseye ragmen seviyor.
benim Durustlugumu hakketmiyor yapamayiz biz bana bunu son 2haftada daha iyi gosterdi.. gordugumu tahmin ediyor bu yuzden yapdiginida biliyorum.. cok cocuksu buluyorum aslinda eski turk sinamasi gibi
"Ayri dunyalarin insanlariyiz..beraber olamayiz" diye dusunup sevgiyi kendinden nefret etsin diye yapilan bir eylem gibi.
sacma coook aci veren bir sacmalik ayni anda dengesizce bir hareket.. sana hala deger veriyorum deyip diyer tarafda yerden yere vurun bir dengesiz.. ona sever bu halleri!

Mevlam dogruyu bulmani nasip etsin.. bana olan nefretini aci veren sevgiyi alsin yureginden rahatla ve banada aci verme artik Pinokyam...
Yolun acik olsun kurdugun hayaller ve koydugun hedeflere ulasirsin insallah kimbilir belki eski duzenini kurar bebeklerine kavusursun..

Hoscakal Karam..

sonu mektup gibi oldu ama icimden gelen bu onun icin artik uyumaliyim.

Merhaba günlük bu sana ilk yazışım bugün çok karmaşığım. 2013 hiç dilediğim gibi gitmiyor...
5 yıllık ilişkisinde aldatılan arkadaşımdan sonra şimdi de 4 yıllık ilişkisi olan arkadaşımın aldatıldığını öğrendim. Ben zaten üzgündüm bunlar da tuz biber oldu biz kime, nasıl güveneceğiz?
Allah'm hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah.

Onun dışında sanırım finaller korktuğum gibi olmayacak ve 1 dersim büte kalıcak. Sonuç bu yıl mezun olabilcem inş

Of neyse çok mutsuzum

Sevgili günlük,
yine ben geldim bugün haftanın 2.günü olmuş bile hamdolsun rabbime..

dün işler yine yoğundu toparla falan derken akşam oldu eve gittim çok acıkmışım yemek yedik falan çay içtik kardeşlerimle annemle muhabbet ettik gece 11gibi de serkanın smsi bitti beni aradı haberin olsun dedi bu gece yine arıcam konusuruz dedi tamam dedim neyse ben yatagımda bekleken haliyle arıcak diye de uyuyamıyordum tam uyku hali bastırdı msj attım arıyacağın yok uyuyorum diye ama msjım iletilmedi çaldırdım teli kapalıydı meğer şarjı bitmiş neyse on dakika kadar sonra aradı napıyon falan diye bende uykulu bir halle konustum sonra naptımsa bir türlü uykum gelmedi ona o kadar küfürler saydım ki içimden anlatamam günlüğüm..
maden arıcaksın erken ara demi madem şarjın bitti bu kız seni bekliyo ve işe erkenden gidicek bi zahmet poponu kaldır da git eve şarja takıp ara yani öküz herif saat 1 olmuş öyle arıyo neyse dönüp durdum gece gece hiiiçç uykum gelmedi sinir haliyle de ona saydıra saydıra uyumuşum bir ara bugün de uykusuzum günlüğüm bari bugün sms yapsa da rahatlasam allahım..

rabbim ne olur senin izninle sabrınla verdiğin kudretinle ne olur rabbim yardım elini bizden çekme ve bize yardım et bugün de üzüleceğimiz sebepler verme rabbim ne olur hayırlısıyla bugün de bundan sonra da yardım eli uza bize merhamet et rbbim daha serkanın seramiksan işinden de kurstan da ses yok ne olur allahım sen yardım et dualarımızı kabul et rabbim ne olur hayırlısıyla işi olsun ve serkan bana o kadar ilgili olsun ki rabbim çok sevsin değer versin ne olur rabbim asla bensiz düşünemesin ne olur allahım serkan bana çok ilgili olup değer versin ne olur allahım artık herşey yoluna girsin sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

"Sevgili gunluk",bu cumleyi kurmayali kac yil oldu
en son evlenmeden bi kac gun once yazmistim gunlugumu
Bekarliga veda etmistim ben artik gidiyorum demistim seni anneme emanet ediyorum unutma beni demistim
kimse sana benim gibi bakamadi kimse seni benim gibi koruyamadi o yuzden yok ettim seni kusura bakma
senle birlikte gencligimi cocukluk anilarimi da
sonra hic cesaret edemedim gunluk tutmaya hem tutsam bile o kadar samimi ola bilirmiyim ki asla

neyse ara sira belki buraya yazarim ben de

Günlüğüm
Bu yıl bana hiçbir güzellik getirmedi 22 gün oldu hala canım yanıyor
Her geçen gün farklı bi pisliğini öğreniyorum.
inanabiliyor musun? O beni gözünden sakınan, el üstünde tutan adam.
Başkasıyla birlikteymiş. Beni aldatmış. Kandırılmışım ben çocuk gibi..
Kimse inanamıyor herşey ortada o bile inkar etmezken olumlu bakanlar bile var.
Ama nerden baksam ben elimde kalıyor.
Bitti işte bitti iğreniyorum.
Çok zor bi dönemden geçiyorum biliyorum, ve birilerinin şereften yoksunluğu benim gözyaşı akıtmama sebep değil..
Güçlüyüm ben..

Kusura bakma günlük can ama bu yazacaklarım sana değil sevgilime...
Hani günlüğüm sana söylüyorum aşkım sen anla modelinden
"Seni öpüp koklayarak uyandırdığım her gün için Allah'a şükrediyorum...
Seni alnıma yazana,doğurana,büyütüp adam edene binlerce kez hamdolsun...
Tüm zorluklara rağmen ayrılmayan ellerimiz için ise kalplerimize teşekkür ederim
Hayatın engebelerle dolu olduğunu ikimizde çok küçük yaşlardan itibaren maalesef ki öğrenmiştik sevdiğim...
Ve bu yola çıkarken tuttuğumuz ellerimizi kolay bulmadığımızı,hayatın bize oynayacağı oyunlarında farkındaydık.
Şimdi herşeye rağmen hala bana aşkla bakan gözlerine bakıpta ruhunda oluşan yaraları bedenimle kimselere göstermeden kapatıyorum ve bundan zerre kadar pişmanlık duymuyorum...
Onurumsun!"

Son düzenleme:
Sevgili günlük

Burda şimdik deprem oldu ama sen korkma sen uzaktasın bişicik olmaz ki sanaaa

Nereye atsam elimi kalp kırıklıkları batıyor avuçlarıma. Her adımda taştanda ağır sözler takılıyor ayaklarıma. Duymazlıktan gelebilseydim ne ala... Bakıyorum bu senenin hasadıda hüzün, ne koyacak yerim var artık ne de toplamaya mecalim..

Merhametlilerin En Merhametlisi Allah'ım..! Benim, Ailemin, Sevdiklerimin ve Tüm İnananların Günahlarını Affet, Kalplerimizi Aydınlat, Rızkımızı Genişlet, Ahlâkımızı Güzelleştir... Yâ Rab Nefislerimizi Senin Men'Ettiğin Her Türlü Günah ve Haramlardan Muhafaza Eyle... Bedenlerimize, Ruhlarımıza Sağlık Sıhhat Ver, Bizleri Sana Lâyık Kullar ve İki Cihan Güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Gönlünü Hoş Tutacak Ümmet Eyle... Beni, Ailemi ve Tüm Yüreği Güzel Kullarını, Her Türlü Kazalardan, Belâlardan, Hastalıklardan, Felaketlerden, Bütün Kötülüklerden ve Kötü İnsanların Şerlerinden Koru Kolla Allah'ım.. Benim ve Ailemin Hakkında Kötülük, Hasetlik, Fenalık Düşünen ve Bu Düşüncelerini Uygulayan İnsanları Sen 'EL-KÂHHAR' İsminin Lütfûyla Kahreyle Yâ Rab..! Allahım Sen Tüm Hastalara Şifa Dertlilere Deva ver Rabbim, Nerde Nekadar anne olmayı bekleyenler varsa çocuk özlemiyle yanıp tutuşan varsa onlarında kucaklarını boş bırakma onlarada meleklerinden birer tane gönder Rabbim , Allahım anne Olmak için gün sayan tüm anne adaylarının sağlıkla sıhatle kucaklarına yavrularını almalarını nasip eyle, Evlilik İçin Gün sayan Tüm arkadaşlarımın huzurlu mutlu sağlıklı bir şekilde yuvalarını açmalarını nasip eyle.. Milletimize, Vatanımıza, Ülkemize ve Tüm İslâm Ülkelerine Dirlik, Düzen, Huzur ve Barış Ver, Düşmanlarımıza Hiç Bir Zaman Fırsat Verme ve Askerimizin Polisimizin En Büyük Yâr ve Yardımcısı Her Daim Sen Ol Allah'ım.
AMİN ECMAİN HAYIRLI KANDİLLER....
♥ İyi ki Doğdun Yâ RESULALLAH ♥
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed"

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun hamdolsun rabbime ki geldim bugün de gözlerimi yeni bir güne açmamı rabbim nasip etti..

düşündüm de bir zamanlar gözlerimi yeni bir güne her açtığımda kalbimdeki içimdeki yanan ateş ne de berbat kahrolası birşeymiş canım çok yanıyodu rabbim birdaha yaşatmasın işallah bana da kimseye de ..

dün serkanın smsi bittiğinden sadece konuşabildik öğleye doğru biraz terslendi bana akşama doğru aradı yine her zamanki huyudur hiç bişey olmamış gibi konuştu falan derken gece de biraz konuştuk yarın öğlen seni yemeğe götüreyim dedi iyi bakalım bişey çıkmazsa gideriz dedim bakalım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda olur...
öyle işte günlüğüm bugün de uyandık işte rabbim utandırmasın inşallah allahım yardımcımız olsun..ne olur rabbim sen bugünün hayrı hürmetine rabbim ne olur hayırlısıyla bugün ve bundan sonrasında üzüleceğim sebepler verme rabbim senin rızanla senin kudretinle bize yardım et rabbim artık serkanın işi hallolsun rabbim ne olur artık herşey yolunda gitsin ne olur allahım sen büyüksün ol dersen olmayacak şey yok ve bugünün hayrı hürmetine bugün dileklerime dualarıma OL de rabbim ne olur serkan istediğimiz bir şekilde işe girsin artık işimiz de iyice ciddiyete binsin öyle ki ailem de artık serkanı kabul etsin sevsin ve bizim de herşey yolunda gitsin allahım serkan beni çok sevsin değer versin ilgili olsun vazgeçemesin üzemesin rabbim ne olur yardım et bugün de bundan sonraki günler de üzüleceğim sebepler verme allahım sen dularımızı kabul et benim gibi tüm dua edenlerin dualarını kabul eyle yarabbim ne olur sen yardım et allahım merhamet et yardım eli uzat
amin..

Kandilin mubarek olsun günlük can...
KK hatunlarınında kandilini mubarekliyorum
Dilerim ki bu gece O'na el açan her kulunun duasını kabul eder Rabbim...
Bebiş isteyene bebiş,iş isteyene iş,aşk isteyene aşk,huzur isteyene huzur,sağlık isteyene sağlık versin inşallah.
Benim tek duam babamızın iyileşmesi ve hayatımızın artık düzene girmesi.
Rabbim sen bağışlayıcı olansın,kırdığım kalpler ve ettiğim kötü sözler için affet beni.
Birazdan da kayınvalidemi arayayım annemi aradım
İnşallah sevgilim akşama şirkete gelirken kandil simidi alır da mis gibi yeriz

Günlük Aşk geldi ve ben sana bunu yazamadım
O kadar mutluyum ki 5 günden beri Aşk'ı her gün görüyorum, evinde huzurlu olduğunu biliyorum
Resmen pamuk bulutların üzerindeyim.
Günlerim sürekli onunla geçiyor.
Sabah bi buluşuyoruz akşam anca eve geliyoruz
Konuşacak çok şeyimiz birikmiş havadan, sudan, filmlerden, müziklerden akla gelen gelmeyen her şeyden sıkılmadan konuşuyoruz.
Geleceğimiz hakkında da kararlar almaya başladık ama bunlar için şubat ayını bekliyoruz.
İnşallah hayırlısı olur ve bizde bi yastıkta kocayabiliriz

Sevgili Günlük;
Bugün çook güzel bir gün.Peygamber efendimizin doğum günü,bizim kurtuluşumuz aslında.Muhammed(s.a.v) sen ne güzel bir insansın.Sabır,merhamet,sevgi,saygı,vicdan,iman dolu bir kalp,.... ve daha nicesi.En güzel şeyleri barındıran nasıl güzel bir insansın.Biz senin ümmetiniz ya Rasulallah,Allah'ın izniyle de hep öyle olacağız.Böyle günlerde çok iyi konuşamam.Sevgimi tam anlatamam çünkü çok büyük ve çok garip bir sevgi bu.Dillere dökülmeyecek kadar güzel.Belki bir aile ferdine,yakınına,aşık olduğu kişiye duygularını daha kolay anlatır ama senin sevgini sana anlatmak kolay değil Ya Rasulallah.Seni seviyorum imanını kalbimde taşıyorum...
Bugün güzel bir gün umarım bu güzel günün bereketi ve güzelliği benim final notlarımada yansır.Beklenen gün bugün.Sonuçlarım açıklanacak.Allah'ım ne olursun bütünlemelere kalmadan bütün derslerimin finallerinden iyi not alıp geçebilmemi nasip et (Amin).Arkadaşlar sizinde dualarınızı bekliyorum.Böylesine güzel bir günden dualarımız kabul olur inş.

cuma akşamından beri hastayım

ve halsizim

bugün hiçbir şey yapasım gelmiyor..eve gidip yemeğimi yiyip dul aşıp yasin okuyup drs çalışmak istiyorum günlük sınava 17 gün kaldı..

herkesin kandili mübarek olsun..

allah hepimizin gönlüne göre versin dualarımızı kabul eylesin . amin.

Rabbim dualı bir hayat yaşayan,
Duasını hayatına taşıyan,
Başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

şimdi eşim dostum beni marstayım sanıyor, karstayım hiçkimse bilmiyor :) aynen bu durumdayım günlükcan
bakalım, hayırlısı ...

senin ve bütün kulübün mevlid kandilini kutluyorum. Dua ve tövbelerimizin kabul olması dileğiyle... Bana dua et günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…