Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlüğüm
kandilin mübarek olsun diyerek başlıyorum.
herkesin duaları kabul olsun, dertlilere derman versin, hastalara şifa versin Rabb'im.
ben de niyetliyim bugün çok şükür.
hemde rüyamda gördüm biliyor musun, ben bugünün kandil olduğunu unutmuştum.
rüyamda önümde yemeklerin olduğu bir masa var ben tam ondan yiyeceğim o sırada biri sen bugün niyetli değil misin diyo.
o sırada kalktım baktım telefonumda mesaj var kandil mesajı, bende Allah kabul ederse niyetlendim tutuyorum orucumu.
rüyam o kadar çok huzur verdi ki bana
şükürler olsun Allah'ım da bu orucu tutmamı istedi belki de.
içim huzur dolu, hayatımda huzur olmasa da.
babamla fena kavga ettik dün, ama onun yüzünden oldu bu kavga. hemde hiç yoktan o kadar sinirlendirdi ki beni ve evdeki herkesi. :26:
rüyamda da babaannemi gördüm öptüm, kokladım, hasret giderdim resmen.
o kadar da çok rüya gördüm ki ama en güzelleri bunlardı.
akşam da duamı edeceğim Allah kabul ederse.
Allah'ım kabul eder inşallah benimde dualarımı.
final sonucum da açıklandı ve notum gayet güzel
şu hayatımda düzene girse bi maddi yönden, şu sıkıntıdan kurtulsak :26:
yine gelirim günlüğüm

Son düzenleme:
Bütün kk'nın Mevlid Kandili Mübarek olsun günlükcan iyiki varsın bizde bu güzel dileklerimizi sunabiliyoruz :)
Bugün güzel bir kandil programına katılıcam heycanlıyım bakalım nasıl geçicek

İyiki doğdun Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V)
Rabbim sana hayırlı ümmet olabilmeyi bizlere nasip etsin
Bütün İslam aleminin dualarını bu güzel günün hürmetine kabul eylesin

Kimin ne sıkıntısı, derdi varsa bu güzel günün hürmetine Rabbim onları gidersin
Ellerimizi boş çevirme Allah'ım dualarımızı kabul eyle ...

kandilin mübarek olsun günlük rabbim inş. bugün edeceğimiz tüm güzel duaları kabul eder :109: hastalara şifa dertlilere dermanını aşk isteyene aşk para isteyene para huzur isteyene huzur verir rabbim en çokta annem için dua edeceğim rabbim onun agrılarına derman olsun ameliyat olması gerekiyor günlüğüm umarım hiç bir aksilik çıkmaz..

Günlük;
Kötü haberle geldim.Ne yazık ki 1 tane dersim FF onun bütünleme sınavını beklicem 1 hafta Annemi arayıp söyledim destek olmasını beklerken köstek oldu.Benim zaten moralim bozuk 1 hafta tatilim gitti diye o daha da moralimi bozdu.Tamam özledi beni ama bende çok özledim.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Diğer derslerim çok çok iyi.Çalıştım ama olmadı 1 ders kaldı.Ağlattın anne beni bugün

Selam günlüktoooo
Sana yazmayalı çooook uzun zaman mı olmuş ne
Vefa İstanbul'da bir semt adı değil hala di miii
Kandili fırsat buldum geldim, öncelikle herkeslerin kandili mübarek olsun
Bilmiyorum hatırlar mısınız ama dualarınızda beni de geçirin Rabbim mutluluk huzur sağlık versin bolcaaa:97:

Ahh Ahhh günlükçüm
Küçücük bir çocuk doğdu, büyüdü, okudu, mezun oldu..
Hani hayatta bazı şeyler bir kere olur ya ölmek gibi, doğmak gibi
İşte yıllardır hayalini kurduğum, ilk ve son olsun, tek olsun dediğim düğünümün, evliliğimin yılı olacak inşAllah bu yıl
Beklediğim o yıl bu yıl yani:123:
Takvimler 2013 diyor artık, hani ilk sevgili olduğumuzda evleneceğimiz günler hiç gelmeyecek, hiç biz aynı evde yaşayamayacağız gibi gelirdi ya, artık gelmiyor

Rabbim bizi bir ömür birbirimize bu yıl yazacak inşAllah
Birlikte atacak kalplerimiz, birlikte nefes alıp vereceğiz
Kombiyi kaç derecede çalıştıralım, su faturası da çok gelmiş bu ay, Hayatım akşam yemeğinde ne yesek ki
Başka telaşlar, başka duygular saracak bizi
O yıl bu yıl işte:123:
Soyadını Aşk'la, gururla taşıyacağım, ömrümü O'na adayacağım erkekle bir olacağız biz
Rabbim bizi asla utandırmasın
Şu kandil günü yüreğimden geçenleri nasip etsin inşAllah..

Sözlülük tam gaz gidiyor, nişana 66 gün kaldı
Heyecan tavan yapmış durumda
Zeybek kursuna gidiyoruz
Düğün gibi nişan yapacağız Rabim utandırmasın
Toz pembe prenses bir nişanlık aldım
Biliyo musun biz hiç dans etmedik, ilk nişanımızda nasip olacak bize
Öyle heyecanlıyım ki..
Her şeyin ilki onunla olacak hayatımda.
Her şeyin ilki, en güzeli hep O'nunla olacak

Sonra eşya telaşesi saracak bizi, aman koltuklar ne renk olsun
Perdeler konusunda anlaşamayız belki, salon pembe olsun derim o da mavi der kimbilir..
Kırılırız elbet, elbet hiçbir şey gül gülistanlık olmaz..
Annesine kızarım belki, o da benim babama alınır, para sıkıntısıda olabilir..
Daha uygununu alsak olmaz mı deriz birbirimize kimbilir..
Ama hiç bitmez Aşk
Hiç bitmez o günlerin hayali
Ben O'ndan gelecek her şeye hazırım artık..
Bir gün diyebilir miyim acaba diyordum, birgün evliliğe hazırım ben diyebilir miyim diyordum
Ve ben evliliğe hazırım artık günlükto
Hazırım çünkü O da hazır. O dağ gibi arkamda. Yanımda O. Liman gibi O. Huzur gibi.

Seviyorum günlüğüm, çok seviyorum

Öyle ki hasret dağlıyor gönlümü, öyle ki ruhum O diye diye kıvranıyor

Ve biliyo musun günlük ben bugün şafak 200 diyorum artık:123:
Sadece ve sadece 200

sevgili günlük hiç iyi değilim..ne kadar yazsamda içim soğumuyor bir türlüderdime bir çare Allahım..

Yarın yarıyıl tatili benim için başlıyor Günlük... Yarın akşama tatil hediyem de geliyor.... Eşim 10 günlüğüne izne geliyor, çok mutluyum, sanırım heyecandan ve mutluluktan uyku tutmayacak, gözlerim cin gibi açıldı

Günlük şu mübarek gecede döktüğüm gözyaşlarının sebebi olan bu düzenden sorumlu hiçkimseye hakkımı etmiyorum!!
2 gün önce başbakan çıkıyor ," eş ataması yapılacak hazırlıklar yapılıyor" diyor
sonra da sayın! bakan çıkıyor "yapılmayacak yazı bekleyin diyor. öğretmenler siyasetin oyunlarına gelmeyin" diyor
soruyorum , insanın ailesine kavuşmak aile olmaktan daha masumane ve haklı bi talebi olabilir mi????!!!!!!
insanların umutlarıyla oynamak ne zevk veriyor? bir gün sevindirp ertesi gün hayalleri kırarak ne kazanıyorsunuz?
ben söyleyeyim beddua!
bugün benim doğum günüm, eşim yanımda yok ve aldığımız olumsuz haberle ikimiz de çökmüş duurmdayız...Doğum günümü mutsuz,umutsuz,huzursuz bi ses tonuyla 1600 km uzaktan kutlalayan eşim bile mutlu edemiyor beni artık.... Allah'ım gör yarabbim yaşatılanları. Senden başka gören duyan yok...

selam günlük sana ilk yazıyorum bu sene :)
düğün tarimizi aldık hep diyordum benimde bir gün düğün tarihim olacak mı diye 11 mayısta kıyılıyor nikahımız :)
çok mutluyum bu gece namazımı kıldım dualarımı ettim rabbim yüz çevirmesin dileklerimiz kabul olsun inşallah..

gördüğün gibi bu saatte ayaktayım uyku tutmuyor beni düğün yakın iş çok,, ailemden ayrılıp baska sehre gitmek hüzünlendiriyor beni

neyse ii bak kendine görüşürüz ii geceler suskun sayfamm

günlükcügüm

görüştüm görüşeceğim sis var gidemedim beni begendiler ama maaşta anlaşamadık derken pazartesi günü akşam üzeri aradılar ve kabul ettim hemen
hep hayırlısı diye dua ettim olmadıgında da isyan etmedim.sonra maaş bit tık daha yükselerek oldu..
şükürler olsun..

gidiyorum.hep aklımdaki içimdeki buydu..hep yaşamak istediğim yer eskişehirdi..
ama yinede içim buruluyor :44::44:

bu şehirde bazı şeyleri çok özleyeceğim..
en başta mevlanayı..bende anlamı çok farklı..hep sığınağım olmuştur..
ezan sesini,kitap çarşımı,etliekmeğini..
ofisteki kız ortamımızı,
şu an yaşadıgım, anılarım kötü olsa da han gibi olan evimi
dostlarımı..

sen gidince ofisin tadı kaçacak diyen çok samimi olmadığım iş arkadaşlarım var.
ben gidiyorum diye üzülen komşularım var.
düğünümde boşanmam da sonrasında hep yanımda olan arkadaşım hüngür hüngür ağladı gidiyorum diye..
tüm bunları oluşturmak yıllar alıyor.şimdi hepsini bozup yeniden yeni baştan başlamak geriyor beni.
gece uykumu hiç birşey bölemez ama bu işin stresi 3 gecedir uyutmuyor beni:18::18: başarabilecekmiyim?
Rabbim zorluklarının içinde kolaylıklarını da versin..
yüzümü kara çıkartmasın inşallah

Günlük ben kendime daha fazla eziyet etmemeye karar verdim ve iki günlük rapor almaya karar verdim.

Başımın ağrısını tarif etmek çok güç bir hal almaya başladı,ağrıyla uyanmak ve öyle uyumak.

Yüzüm çöktü resmen.

Üstelik bizim beyefendinin 'Ben Ankara'ya gidicem' şeklindeki açıklamasından sonra benim daha çooook başım ağrır günlük.

Halbuki başka şeyler söylemişti sömestr için, yoruldum ben günlük hiç mi görmüyor.

Kızınca da'İyi de bunda kızacak ne var?'diyor. Belki de ben agresifim bilmiyorum.

Başım ağrısa da,patlasa da bugün bunlar konuşulacak,o kadar

Sevgili günlük,
allahın izniyle dün dualar ettim yasinimi okudum bol bol içten dualar ettim rabbim inşallah kabul eder hamdolsun rabbime..

dün serkan beni öğle arası yemeğe götürdü yedik içtik sonra biraz gezdireyim seni dedi tamam dedim gezdik sonra da kocaman öptü bende işe geldim..gün içinde de aradı konuştuk akşam üzeri yemekten sonra annemle misafirliğe gittik sonra da gelince dualar ettim serkanımla kendime aileme bütün müslüman kardeşlerimin hepsine de dua ettim allahım inşallah kabul eder..

sonra uyumuşum gece tam olarak kaçtı bilmiyorum uyurken serkan aradı uyku sersemi açtım ama her zamanki gibi saçmaladım galiba çünkü dün gece serkanın bana güldüğünü hatırlıyorum bugün sorucam bakayım neye gülmüş ki saçmaladım kesin ya çünkü uyku sersemi ben saçma cümleler kuruyorum bakalm bugün öğrenirim..

öyle işte günlüğüm sonra tekrar uyumaya koyuldum gece de çoookk karışık rüyalar gördüm allahım hayra çıkarsın inşallah yüzümüzü kara çıkarmasın hayırlara vesile kılsın inşallah..

allahım sen yardım et bize ne olur hayırlısıyla sekanın işi artık olsun ne olur rabbim serkan bana karşı çok iyi olsun güzel davransın ilgili olsun deger versin rabbim ama bu hiç bitmesin ne olur rabbim sen bize yardım elii uzat ne olur dualarıma ol de yarabbim bugün de senin izninle üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur senin sabrınla bereketinle kudretinle yardımınla herşey artık yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım et bugün de bundan sonra da üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et ne olur allahım merhamet et yardım eli uzat
amin..

Mutfaktayım.
Ahmet Kaya çalıyor.
Ağlıyorum günlük, kırgınım.
Herkese kırgınım.

Günlük;
Çok mutluyum çok huzurluyum. Bu aralar heyecanlıyım çünkü bitaneciğim 5 gün sonra yanımda olucak. Dün yine sabah 5e kadar konuşmuşuz ne kadar uykusuz kalıp dersanede esneyip dursamda güzeldi :)
Özlemişim ben bizim bu hallerimizi. Bi daha eskisi gibi mutlu olamayız diye düşünmüştüm hep fakat istesek olabiliyormuşuz.
Her şey bizim elimizde.
Öyle heyecanlıyım ki 5 gün sonra benim yanımda olucak burda güzel vakit geçireceğiz eminim. Sonrada Konyaya yolculuğumuz başlıycak. Bu ikinci yolculuğumuz olucak arabayla gidicez büyük ihtimal gece çıkarız yola.
Büyük bi valiz alıcam yanıma ancak sığar her şey
Şu günler geçse hemen kokusunu içime çeksem

Dün yiğenim dünya tatlısı bir kız getirdi dünyaya yanına gidemedim hemde 10 dk mesafemde...

elim ayağım varmıyor başımızda bazı sorunlar var bu güzel gününde yüzümü böyle görmesin diye gitmiyorum...

biliyormusun doğumuna saatler kala telefonda bana diyor ki 'teyzecim sarma yaparmısın bana çok seviyorum senin sarmanı ' dedi.

tabi yaparım, elimden gelenin fazlasını da...

gece fotolarını yolladılar bebeğin sürekli bakıyorum, gözlerim dolu dolu....

demin aradım bebek ağlıyor ama öyle güzel bir ses olamaz...

evin neşesi...

henüz nasip etmedi bana Allah ama sabrediyorum...

zaten bir süreçteyiz eşimle (şükür ikimizin arasında değil,işiyle ilgili)

dün ben bebeğin fotolarını gösterirken onlardan çok bana baktı....

hüzünlüydü...

ne diyeyim RABBİM BU GÜZEL DUYGUYU TÜM DİLEYENLERE VERSİN...

AMİN...

Son düzenleme:
sevgili günlük
haklıydı sevgiyi tatmamıştım ben ,bencildim.
onu neden sevdiğimi bile bilemezdim.
ama o da bilmiyordu hiçbir şey bir anda olmadı ki bir anda bitecek.

Migrenimde bir ilerleme yok günlük. Hala tam gaz ağrı içindeyim.

Son düzenleme:
Allah'ımmm dün gece ettiğim duamın tesirini bu kadar çabuk gördüğüme inanamıyorum. Dün gece demiştim ki , bizi böyle zorda bırakan başımızdaki insana fırsat verme Allah'ım... ve bugün haberini aldık, ömer dinçer gitmişşşşşşşşşş milli eğitim bakanımız değişmiş. umarım öğretmenin öğrencinin halinden anlayacak aklı selim biridir yeni bakanımız... herşeyden önemlisi, vicdan sahibi, AİLE kavramına saygısı olan biridir ve eşleri kavuşturur en kısa zamanda... tasarrufu öğretmenlere zulüm çektirerek değil , gereksiz evrak yazışma süt dağıtımı vs. saçmalıklarını önleyerek yaapmayı dener...

recep akdağın gitmesine sevindim..... inşallah daha mantıklı ve istihdam sağlayıcı bir bakandır gelen... ve ona karşı büyük bir hırs içindeyim!!! dün kandildi ve annemi araması gerekirdi ama aramamış. oysa ben onun annesiyle konuştum! çok sinirliyim!!! arasa sa açmayacağım! eşşek!!! inek!!!!! insan bir görgü nezaket bilir!!! ay çok sinirliyim! çok sinirliyim! ara ara ve sana telefon açmamanın zevkini yaşat bana!!!! ara beni m. ara beni m!

Hani filmlerde, dizilerde olur ya canı sıkılan, mutsuz olan alır başını sahile gider, deniz kenarında yürür, denizi seyreder falan..
İşte şu anda tamda böyle bişey yapmak istiyorum, keşke deniz görebilsem o sonu olmayan sulara bakıp hayallere dalsam..
Hep mutluluk hayalleri ama..
Öyle boş boş yürüsem sadece... Kafama taktığım hiç bişey olmasa, hatta hayal bile kurmasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…