Popüler Konu Sevgili günlük...

Dostlarımın mutlu olması beni de mutlu ediyor günlük...
Onlar adına çook sevinebiliyorum çok şükür, mutlu olmalarını, hayalini kurdukları şeyin gerçekleşmesini, sevenlerin kavuşmasını istiyorum.
Öte yandan beni bir hüzün sarıyor sonra...
Benim hayalim ne zaman gerçekleşecek?
Ne zaman kavuşacağız?
Bak şubat atamasını, onların önünün açılmasını dört gözle bekledim, ağlaya ağlaya dualar ettim...
Noldu..Yine birilerinin oyuncağı olduk.
Yıllardır yapılan atama ne olduysa bir yılda yapılmaz oldu..
Adına da kural, kaide, adalet dendi.
Bu mu adalet be günlüğüm, gözümüz yaşlı ağızlarından çıkacak iyi bir söz için ağızlarının içine bakmak mı adalet?
Belki atama olsa da atanamayacak ama gözü yaşlı o kadar insan var ki...
Birilerinin yangını sona ersin bari.
Dua ediyorum, bekliyorum olmuyor günlüğüm.
Ben Rabbimin sevmediği bir kul muyum, böyle hissediyorum.
Çok yıpranıyorum günlüğüm...
Yalnızlık çok zor, çok ürkütücü.
Zaten bu ara bir sapık dadanmış ilçeye. Yüreğim ağzımda dışarı çıkıyorum.
Yarın memlekete gideceğim, o kadar uzağa gitmek gelmek tek başına ayrı bir sorun...
Yoruldum günlüğüm...
Her şeyden yoruldum.
KAbul olsun benim de dualarım ne olur

Sevgili günlük yine ben ama bu kez umutlarımla geldim sana..butun kararsızlıklarımdan vazgectım artık savasıcam vazgecmıcem ondan..ve kazaanıcam uğrsmaksa ugraşıcam.. sonuna kadar gidilecekse gidicem vazgecmek kaçmak yok bu defa..Allahım bana yardım et alnımın akıyla başarayım..başarmılıyım ..kazanmalıyım senı tekrar..

Bugun bi boslukdayim sanki hisslerim alinmis..
bombos ne tuhaf bir gün her zamanki rutin kokusturmaca gecdi aslinda, yorgunum cokda uykum var.

bugun kardesim yok..

alisiyorum sanirim yokluguna günlük tutmama sebeb kisi..

en iyisi uyumak..

sevgili gecelik. evet benim için geceliksin, gündüz gündüz ne yazayım ben sana . benim çenem gece açılır.
gece akar yaralırımın irinleri. gündüz merhemler çıkarım dışarı ama gece acısı ile yanayım diye habire kanatırım. anlaycağın mazoşist hallerdeyim günlük pardon gecelik. dil aşinalığı işte.
kızıyorum gecelik, çok kızıyorum. neden böyle oluyor diyorum. farklı olsaydı acaba bende farklı olurmuydum dersin. bu saçma düşüncelerimden kurtulur bu çok modlu ruhsal saplantılarımdan arınırmıydım. beklentilre, beklentlire. benim olmasını estidiğim beklentiler. sadece hayallerde yaşamtan usandım. hayallerime dokunmak istiyorum sadece. şu klavyenin tuşlarına dokunubildiğim gibi . zor değil gecelik, gerçekten zor değil. sadece istemek yeter.hoşçakal belki yine görüşürüz.

Sevgili gunluk,icimde bi ates var her an yakacakmis gibi geliyo bana
bu sabah cok kotu uyandim gunluk beynimi kemiren sorularla
her an sorularimin cevabi gele bilir ama korkuyorum ya bekledigim cevap gelirse cok utanirim cok uzulurum gunluk

Sevgili günlük,
bugün yine rabbime hamdolsun yine sana yazmamı nasip etti şükürler olsun...
bugün tüm müslüman aleminin cumaları mübarek olsun sağlık bereket mutluluk her zaman bizimle olsun...

dün serkanla biraz telde konuştuk kendisi sms yapmadığından msjlasmayı sevmiyormuş neyse sonra öyle günlük işlerim günlük rutin iş halimi geçtikten sonra akşam işten çıkışta yine eve gittim yemek falan derken sobanın yanına kıvrıldım öyle güzel ısındm ki uyku tuttu birden o anda misafirler geldi onlarında iki kızıyla yaşıt sayılırz muhabbet ettik sonra mutfaga geçip bişeyler hazırlarken kızlardan küçüğü (19 yaşında) çok şımarık gibi de olsa kimseye güvenmez pek bişeyini dökmez bana anlattı birden ..ben çok kötü bişey yaptım şuanda napıcam bilmiyorum ddi ne oldu dedim bekaretimi sevgilim bozdu dedi ( nasıl üzüldüm ama başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki senin yaşın kaç ve o güvenmediğin sevgilinle mi yaptın dedim ama üstüne gitmemem de lazımdı zaten üzgündü olan olmuştu da bende onun seni sevdiğine inanıyosan ve gerçekten sana sahip çıkacagına inanıyosan bişey demem ama inşallah yarın birgün bana ağlayarak gelmeni istemem deyip lafı uzatmadım annesinin yanına içeriye geçtik öyle işte günlüğüm o kadar üzüldüm ki allahım yardımcısı olsun beni de bütün genç kızları da doğru yoldan saptırmasın inşallah...

öyle işte günlüğüm gece de serkan aradı az konuştum uykum vardı uyudum bugün de rabbimin izniyle işe geldim allahım bizlerden yardım elini çekmesin inşallah..
allahım ne olur sen yardım et dualarımı kabul et serkan bana karşı çok ilgili olsun değer versin sevsin her zaman bu olsun rabbim ne olur sen yardım et onun iş durumu da en kısa sürede hallolsun ne olur rabbim sen yardım et dualarımı geri çevirme rabbim sen açtıgım ellerime en kısa sürede cevap ver rabbim sabır ver bize yardım et rabbim..bugün de üzüleceğim sebepler yaratma rabbim senin izninle bugün de üzüleceğim sebepler olmasın artık herşey yoluna girsin rabbim ne olur sen yardım et allahım bugün ve haftasonu da senin hayrınla bereketinle izninle güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et allahım ne olur üzüleceğimiz sebepler verme rabbim hayırlısıyla artık herşey yoluna girsin rabbim artık üzülmüyeyim allahım ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Allah herşeyin hayırlısını versin günlük...
Kalp kırmak kolay ama tekrar onu kazanmak çok zor.
Hele ki suçunu kabullenip gönül almaya niyetlenmişse karşıdaki...
Ama ben kırılınca susarım ve suskunluğum en büyük haykırışım olur karşımdakine...
İçimden eskisi gibi davranmak gelmiyor böyle olunca da.
Elimde değil.Ne kadar sevdiğim arkadaşım olursa olsun elimde değil

Sevgili günlük ; bugün de diğerlerinden farksız bir gün.
Her gün dua ediyorum. İçimdeki hayırlı muradım kabul olsun diye. Sadece 2 ay kaldı dayanmalıyım buna. 2 ay sonra herşey değişecek Allah'ın izniyle. Rabbim nasip etsin.

7 yıl öncesine gittim bugün, ne mutlu bana.
Daha 17 yaşındayım, oturduğumuz semtin dışına çıkmayan ben kilometrelerce uzakta bir ile üniversite için gitmiştim.
Yeni bir hayattı benim için, öyle ümit etmiştim. Yanılmamışım.
Birkaç ay sonra senin beni farketmenle farketmiştim seni. Hiç kaldırmamışım başımı yerden.
Öyle ya aklımda hiç yoktu böyle bir şey, zaten alışamamıştım oraya, dönecektim evime.
Ama işte sen girdin bir kere yörüngeme. Önce kaçmıştım senden. Korkmuştum belki de kapılıveririm diye.
Sen ise daha en başından çabalamaya başlamıştın benim için. "Gitme" diyordun "Gitme işte"...

Birgün kütüphaneye çağırmıştın beni, konuşmamız lazım diye. Gelmicem dedim sana.
Tesadüf(!) bu ya tam da çağırdığın saatte ordaydık ikimiz de. Konuşmadık yine.
Sonra dönem bitti, eve dönüş zamanıydı. Veda eder gibi elime bir cd tutuşturup "27. parça" demiştin "Dinle!".
Eve nasıl gittim, o parçayı nasıl açtım bilmiyorum, nasıl da heyecanlanmıştım.
Bir ayrılık şarkısıydı. Başlamayan ilişkimizin yasını tutuyordun sen ve ben kazanmak için tek bir adım bile atmadığım seni kaybettiğimi hissetmiştim.
Ve artık kaçmamaya karar verdim.
1-2 ay boyunca sabahlara kadar süren telefon konuşmaları, okulda karşılaşınca çekingen 2-3 cümle. Ne sevgi sözleri söylenmişti, ne de bir teklif... Böyle gitti bir süre.
Sonra bir gün tamam dedim kendime, biz olmalıyız artık.
Ertesi gün yapmana bir türlü izin vermediğim konuşma için "Artık yapabilirsin." demiştim sana.
Fakültenin giriş katında buluşmuştuk, sanki herkes bize bakıyor gibiydi. Öyle utanıyorduk işte.
Sen cümleleri doğru kurmak için çabalıyordun, olmuyordu, gülüyorduk halimize.
Sonra söyledin ve tamam dedim ben de. 25.01.2006 ve yazdım o tarihi bir yere.
Nice sonra hayatımın en güzel, en anlamlı günü olarak hatırlayacaktım bu tarihi.
Hatta işi öyle abartacak bu rakamların her birine ayrı sempati duyacaktım. Öyle ya bizim için bir araya gelmişlerdi bence.

"Biz" olmaya karar verince anneme verdiğim geri dönüş sözünü çoktan unutmuştum bile.
Ağlayarak "Anne ben gelemem." demiş, senden bahsetmiştim ona.
Çocukça, geçici bir şey sanmıştı o zamanlar eminim. Ama "biz" olmuştuk bir kere.

Sonra okul bitti, uzun süre birbirimizi göremeden devam ettirdik ilişkimizi.
Tam 6 sene sonra 26.01.2012 günü dünya evine girdik seninle.
Bir yıl oldu bile, koca bir yıl. "Biz" oluşumuzun ise 7. yılı

Şimdi içerde uyuyan canım kocam, hayatımın neşesi, yol arkadaşım...
Sana ne için ne kadar teşekkür edebilirim bilmiyorum ama huysuz, kaprisli, sulugöz olan beni sevdiğin; ömrüne kattığın için çok ama çok teşekkür ederim.
Seni çok seviyorum. Seni sevmeyi, beni sevmeni seviyorum. Hep benimle kalmanı diliyorum.

Bu aralar sürekli bunu tekrar ediyorum günlük:
Pes etmek yok!
Bugüne kadar dayandıysan,yarınlardaki mutluluğa kadar da dayanabilirsin.
Az kaldı..
Güzel günler senin hakkın,vazgeçme sakın!

Sevgili günlük gece boyunca içimde biriktirdiğim ümitlrim yine gün sonuna gelmeden tükeniyortutamıyorum su damlaları gibi akıp gidiyorlar..ondan ayrı olmak yeterince zor değilmiş gibi bide vazgeçme kelimesini düşünmek daha zor geliyor..hadi ben vazgeçtim aramayacğım ya kalbim oda vazgeçsin..olmaz işte izin vermiyorum..

Ilk defa yaziyorum sana, cünkü cok uzun zaman sonra ilk defa
icimin dolup tastigini, ve anlatmadikca patlayacagimi hissediyorum.
Uzun seneler sonra yazmaya ihtiyacim var icimi dökmek icin...
sen kim icini dökmek kim diyorsun belki.... herseyi icine atan, kimseye birsey anlatamayan sen...
evet ben günlügüm... son 3 ayi hastanede ve doktorlarda gecirmek
o herseyin üstesinden gelen ve kolay kolay aglamayan özlemi sildi gitti...
su an bunlari yazarken bile agliyorum, cünkü icim korku ve özlem dolu.
4 hafta oldu hastaneye yatali ve ne zaman cikacagim hala belli degil....
cok üzgünüm ve icimden gelen tek sey aglamak...
icimi en cok acitan sey esime olan hasretim... ona her gece cep telefonuyla uzaktan iyi geceler demek
boguyor beni... bi senede ne kadar alisabilemiyormus insan bi digerine.
yarim gibiyim derler ya onsuz... ben onsuz bi hic gibiyim, bombos...
bi an önce esime ve evime kavusmak istiyorum sadece....

Günlük, sanırım annem gerçekten yaşlanıyo ve yaşlandıkca ablam ve beni gelin etme isteği artıyo..
Sabah uyandık işe gideceğiz.. Ablam bi yanda ben bi yanda hazırlanıyoruz..
Annem başladı ordan burdan konu açmaya ama nasıl saçma sapan konular anne dedim sabah sabah nerden buluyosun bu enerjiyi..
Sonra girdi konuyo evlenen arkadaşlarımızı söyledi, işte yarın birgün çocuğuda olur falan filan..
Eee anne sadede gel napalım yani tren kaçıyo diye, yaşıtlar evlendi diye ilk önümüze çıkanı oturtalım mı nikah masasına.
Anneeeeemmmm benim canım içi annemmm kötü düşünmediğini biliyorum.. Annesin sen ya annelerin hasısın sen..
Biliyorum mürvetimizi de görmek istiyosun ama annem herşeyin zamanı var dimi.. Daha 20li yaşlarımızdayız hiç bişey için geç değil ya..
Hem, hep hayırlını ver Rabbim diye Dua etmiyomuyuz, hayırlı zamanda seninde, bizimde görmek istediğimiz o güzel günleri göreceğiz inşaAllah..
Sen başımızda ol yeterki.. Sağlıkla, sıhhatle yanımızda ol..
Kızların seni çoooooookkkk seviyoooooooo annemmm çooooooooooooooookkkkkkkk

günlükkkk nabersin seni unuttum sanma unutmadım seni sadece bu aralar kendimi ifade edecek bir şeyler bulamıyorum bugun arkadaşlarım geldi uzun bir aradan sonra onları görmek bana çook iyi geldi son 2 haftam artık gidicem üzülüyorum günlük aklım burda kalbim burda benim ben kendimi hiç oraya ait hissetmiyorum beni oraya bağlayan sadece okulum var ne bir arkadaş ne başka bir şey seneye çok çalışıp geçiş yapmak isitiyorum bakalım sıkıcıam endimi bu sene olmadı ama artık hakkımda hayırlısı..

sevgili günlük
bugün bir çok yerde karşı karşıya geldik.
defalarca kez yanına gitmek istedim, bil bakalım ne oldu?GİTMEDİM her zaman ki gibi.
en son carşamba konuştum ,konuşmak denilir ise arkadaşım konuştu ağzımı açmadım gözleri bende kulakları arkadaşımdaydı.
küçük fısıltılar ile konuştum ,duymasını istemez ama sadece o duysun ister gibi...
bugün öyle güzel gülüyordu ki ...
yanındaki herkesten kıskandım gülüşünü ...
oysa gülüşü de kendi de dahil olmak üzere bir başkasına aitti.

Sevgili günlük, onu soruyorlar bana. Niye bu kadar geç kaldı, niye gelmedi diyorlar. Geç kalanın o değil, ben olduğumu sürekli tekrarlıyorum onlara. Evet geç kaldım. Kıvırcığıma bir ömür geç kaldım. Ben istermiydim geç kalmayı, onu bir daha görememeyi? Olmadı işte hayatıma çok geç girdi ve bir o kadar erken çıktı, habersizce. Geç kaldım, onlu hayaller kurmak için çok geç kaldım. Zamanı geri almayı isterdim. O gün o konuşmamızın ilk ve son olduğunu bilseydim hiç susmazdım. Anlamıyorum hayatımda sadece 5 defa gördüğüm kişiyi ilk görüşte nasıl sevdim bu akdar. Ve 10 aydır da göremiyorum. Diyeceklerim bu kadar.

nasıl dolu, yoğun, gümbür gümbür bi gündü bugün böyle

14 saattir işteyim, anca bi rahat nefes alabildim

gerilmekten öldüğüm anlar da oldu, bağıra bağıra şarkı söylemek istediğim anlar da.. bi gün içinde amma çok şey yaşadım, ama finali güzel oldu

iş yerinde kuyunuzu kazanlar varsa, ama kazdıkları kuyuya kendileri düşüyorlarsa, bir de üstüne patronunuz sizi koruyup haklının tarafında oluyorsa, değmeyin keyfime

kötü şeyler bazen iyi sonuçlar doğurur ya, işte aynen öyle..

iyi olsun her şey

ne diyo ziynet sali; her şey güzel olacak senle oluncaaa söyleme bana aşka doyuncaaa yalnız benim ol ömrüm boyunca
her şeyiiiin farklııııııı (arabada bağıra bağıra söylediğim şarkı olur kendisi)

Evet günlük,çok abarttım kredi kartı kullanımını.

durduramıyorum kendimi,çok kitap aldım özellikle,çok oldum artık.

Söz olsun sana bu günlük benim elim artık Nisan' a kadar kredi kartına değmeyecek,bak bir şey almaya kalkarsam uyar beni emi? Hemen kız bana unuttun mu de.

Artık hiçbir alışveriş sitesine bakmıyorum, hiçbir çeyiz başlığına da bakmıyorum. Artık kitap sitesinde de çok dolanmayayım demi,evde okunmayı bekleyen yaklaşık 30 kitabım var belki de daha çok. Daha fazlaasına gerek yok. Alamayacağım yok, kanmayacağım ben. Abartmayacağım söz verdim kendime.

Acaba bankayı arayıp kayıp ilanı deyip kapattırsam mı? olur mu ki?

Off bilmiyorum günlük ne yapsam da kurtulsam bu karttan ben

Günlüüük =)

Sana bugün ilk defa yazıyorum =) Sana bugünümü (aslında dünü ) anlatayım;

saat 10 gibi yağmur bastırdı.. ve ben dolmuş bekliyordum neyse dolmuş geldi ama inince bir süre yürüyorum eve gitmek için..
o saatlerde de yağmurun şiddeti arttı ve ben baştan aşağıya ıslandım (( neyse eve bir şekilde girmeyi başardım, hemen sıcak duşa
attım kendimi =)) annem sağolsun sıcacık çorba yaptı içim de ısındı =) ardından çay ve ilaç.. sonra da derin bir uyku. uyandığımda saat 18:00
civarındaydı. kendimi biraz halsiz hissediyorum grip olacağım galiba. uyku da tutmuyor ne yapacağım =((

Sevgili günlüğüm

Migrenimde ciddi bir azalma hissettim dün, gerçekten yokluğunda bir kez daha anladım neler çekiyormuşum ben böyle.

Biraz daha iyiyim o yüzden,belki de psikolojik olarak daha güçlü hissediyorum bilinmez.

Ama daha iyiyim o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…