Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm... benim yine önümde gideceğim birsürü yol var..
şehirdışı yurtdışı...
çok heycanlanıyım bildiğin gibi değil, kim ne diyecek nasıl olucak herşey istediğim gibi olacak mı..
hiç bilmiyorum.
şubat ayına ayağımı sürüyerek başlıyorum sonrası çorap söküğü gibi gelsin inş.

şu an tam anlamıyla bir yıkım yaşıyorum günlükcan...

bdv de açılan eşim eski sevgilisinin profiline bakmış konularına takılmıyordum pek... normaldir , meraktandır diyordum.
az önce eşimin de eski sevgililerini arattığını gördüm. moralim çok bozuk ...

Son düzenleme:
Gunler nede cabuk geciyor.. 6 hafta gecmis son 2gundur bir baskayim icim.dahada acir oldu sandi daha binyarali dahada bir kirginim.. ayni seyleri hissediyor olmaliyizki ofkesini drnizlere sacmis benim kuruntulu yalanci sevdicegim artik sevmek istemiyorum.. unutmak hatirladigimda mutlugu ogretdi bana sagolsun deyip gecmek istiyorum.. yalanciydi buyuzden kimseye guvenmezdi diye hatrima gelsin ama aci vermesin

mumkunmu bu gunluk?? cok kiziyorum kendime!

ben bugun iyi degilim hemde hic iyi degilim!

Keyifsiz hafta sonlarını sevmiyorum hiç.
Keyifsizim çünkü ; ders çalışmam gerek ama içimden gelmiyor gibi çoook geçerli bir bahanem var.
Keyifsizim çünkü ; eşim halaaaaaa uyuyor

Bugünde böyle geçip gidecek sanki ....

Hayatım tam düzene giriyo dedigim gün yazdım buraya ama akşamına öyle bi haber aldım ki!
Ne kadar saf ne kadar aptal oldugumu anladım bi kez daha.
Sonra olsun ben mutluyum artık bunları düşünmemeliyim dedim atlatmaya çalıştım
Ama yine olmadı yine olmadı

O gün o haber geldiginde ''daha ne olabilir ki ya! '' dedim ama her daha ne olabilir ki dedigimde Allah karşıma çıkarıyo daha neler olabilcegini

yorgunum sadece çok yorgunum artık kendime üzülüyorum sadece kendime..

depresif bi insan degilim ama kaldıramıyorum artık ve mutluyum yazmak istiyorum biran önce

günlüğüm yıllar evvel buraya babamı kaybediyoruz çok hasta diye yazdığımda her kim dua ettiyse 180 derece bir dönüş yaşadık ve babam çok şükür hala hayatta..
ben insanların tanımadığı kişiler için ettiği duaların gücüne çok inanırım, beni tanımayanlar bilmeyenler üzüntümü hissedenler dua etti ya.. çok şükür daha sırtı yere gelmedi. doktorun hala anlayamadığı bir biçimde babamın değerleri yükseldi, tamam süper iyileşmedi ama hala yanımda ya bana yetiyor.

benim yine duaya ihtiyacım var.. buranın gücünü biliyorum, eğitimim için bir burs programı var başarıp da başvurabilirsem herşey yolunda giderse ve bana da o burs çıkarsa hayatım kurtulacak. banka kredilerinden borçlardan herşeyden kurtulucam dahası istediğim ülkede istediğim hoca ile çalışabilme fırsatı elde edicem.

hayatımdaki en büyük hayalim bu benim.. ve dua istiyorum yine.. kimin içinden gelirse... ben elimden geleni yapıyorum, ama şu andan itibaren işim Allah'ın "ol" demesine kaldı sadece. O isterse işim tıkır tıkır olucak biliyorum.. ben istiyorum, belki benim istemem yetmiyordur, birileri beni tanımasa da istediğimi hayalimi anlayan birilerinin daha duası..

ne biliyim çaresizim..

2013 e çok mutlu girmedim aşkta şanslıklık yaşadım lakin hala umutluyum.. belki bir gün bende mutlu olurum..

sevgili günlük
çevresindeki herkese çok yakın başta kızlar olmak üzere üstüne üstlük benimlede yakın olmak istiyor
kusura bakmasın güvenemem ben öyle birisine...
sadece o kişiye de değil hiç kimseye güvenemem , insan anne/babasına güvenmedikten sonra güveneceği başka birisi kalmıyor zaten.

Sevgili günlük hedefim onunla aynı üniversiteyi tutturmak o yüzden çok çalışıyorum. Umarım her şey gönlümce olur.

selam gecelik yüzüp kuyruğuna gelmiştim ama yine olmadı

pembik naber tatlış,
ben fena değilim .nasıl derler idare ederiz işte:)
siteye yeni yeni alışıyorum tekrardan. pembikcim,eskileri özledim,çok az kişi kalmış. hep yeni yüzler.
hoş değişen çok şey olmamış,hep aynı ,hep aynı. değişen sadece kişiler..
tek takılmakta hoşuma gitti bak söylemeden geçemeyeceğim..

şimdi arkadaşlar aradı. 10 dakikaya beni alacaklarmış. sohbeti kısa keseyim bugünlük,.
Akdenize karşı ,lara balık evinde balık ziyafeti ve sevdiklerimle sohbet beni bekliyor.
oky kaçar pembe sultan. beni özle olur mu....

iyi geceler günlüğümEki Görüntüle 617919
geceyi çok seviyorum benherkesi uyutuyorum sadece ben oluyorumEki Görüntüle 617920 hele bu gece daha da güzel ev sakinleşti misafirler gitti sonunda evi de toparladım temizlik yaptım birazcık asıl yarın temizlik yapacağım evi de havalandırdım oh miss
biraz nostalji de yaptım bugün birkaç eski fotoğrafa baktım avrupa yakasını izledim çok güzeldi çok özlemişim birkaç eski diziye de baktım youtubedaEki Görüntüle 617925
gerçi bu kadar eskiye gitmak de fazla gelmedi değil

bir de bu gece uzun zamandır yatmadığım odada yatıyorum eskiden çok yatardım bu odada

günlük be keşke kar da yağsa ne güzel olacak o zaman

Son düzenleme:
Bugün duygusal olarak çok yoğun bir gündü. Alışmak için zaman lazım sanırım. Bu aşamada bile olmamız inanılmaz aslında. Bir de bugünkü burukluk olmasaydı...
Ölene kadar peşimi bırakmayacak bu boşluk orası belli

dun gec saatlere kadar takipdeydim. onun tanimadigimigim bi yuzuyle tanismisdim son.zamanlar icimntuhaf yuregim buruk uykuya daldim.. sabah maillerime bakdimki.yazmis cok saskindim bukadar cabuk beklemiyordum yazdiklari sitem doluydu ozlemis ben gibi ama kuruntusundanndogan ofkeyle yazmis sitem etmis hakaret etmis okudum bir daha okudum... yazmanin bir anlamiyokdu belliki sarhosken yazmisdi! cok kizdim bana inaadigi.icin kendini gormeyip beni sucladigi haksizlik.ettigi. icin
saatler gecdikce ofkem buyudu yazzzdim sildim cevabimi defalarca !!! ve gondermedim.. neden gondercemki zaten inanmiyor! o zaten istedigine inaniyor suan! ve yazdiklarimin pek bi.degeri yok!

canim.yandi yine bugun..

Sevgili günlük,
hamdolsun yine ben geldim buraya yazmamı yine rabbim istedi ve olsu şükürler olsun...haftasonundan sonra yine burdayım allahım sana sonsuz kere hamdolsun..

cuma günü kuzenim erkek arkadsıyla görüşmek için benm ona yardım etmemi istedi benmle çıkarsan anem de şüphelenmez dedi çünkü akşam üzeriydi neyse bizde doğum günü partisi var dedik ama gelgelelim çocuğun motosikleti varmıs arabayla gidiceklermiş ama arkadası araba kullanmayı bilmiyr arabayı kullanacak çocuk ta çalıştığından mesaiye kalmış çocuk ta yayan gezelim madem demiş ama bizimki de sen serkana söylesen de arabasıyla bizi götürse dedi bende rica ettim tamam yaparım dedi bu arada işine geliyor çünkü arada ben varım bizde tek takılıcaz zaten görüşmek istiyodu bu onun için iyi oldu neyse çıktık onları kafeye bıraktık biz de gezdik sonra kuzen aradı gelip alın bizi diye çocukla onu aldık çocuğu istediği yerde indirdik biz de daha erken diye serkana söyledik bizi gezdirdi tatlı falan aldı acıktık pizza aldı falan muhabbet ettik sonra eve geldik.. bu arada kuzenin arkadsı da baya odun cıkmış pek konuşmamış ta gittikleri kafede tanıdıklarını görünce bunlar içeriye bile girmemişler ki zaten yağmur yağıyodu insan ıslanmamak için içeri girerdi yok ama girmemişler iki muhabbet etmişler bizi çağırdılar sonra öyle işte günlüğüm sonrası zaten güzeldi gezdik biraz eve gittik..

cumartesi günü öğleye doğru uyandım temzlk falan derken liseden arkadaşım fadime konyadan gelmiş evine bana da uğrucakmış haber verdi gittim onu bizim evin yakınlarına doğru aldım geldi biraz muhabbet ettik derken akşama doğru babamla evine bıraktık sonra yemek falan derken akşama misafir geldi çay muhabbet yine uyku vakti geldi biraz serkanla konuştuk sonra uyuduk günlüğüm..

pazar günü beni çok seven bir arkadş vardı hep bize gelmek istiyordu fırsat bulamadı ogüne nasipmiş pazar günü ben temizliğimi yaptım tam da temizliğim bitti baktm aradı geliyorum diye tamam dedim onunla da biraz konuştuk muhabbet ettik bu sefer o daha gitmeden yengemle gelini geldi onlarla çay falan muhabbet derken sonra birlikte kalktılar yemek vaktine yakın da kuzenim bizdeydi o da evine gitti sonra akşam komşu geldi misafirliğe bu sefer onlarla otur konuş muhabbet annemle ikramlıklar servis et falan gece 11gibi gittiler artık bizde biraz tv izledik ben serkanla konuştum onun da moralleri bozuktu kardeşine bağırmış onun siniri vardı üzerinde az konuştuk sonra uyudum bugüne kalkmayı rabbim nasip etti şükürler olsun..

allahım ne olur bugün de senin yardımınla berketinle sabrınla ne olur bize yardım et serkan bana karşı çok iyi olsun ilgili olsun şu işten haber gelsin artık güzel haberler alalım ne olur rabbim hayırlısıyla herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım elini bizden çekme hayırlısıyla herşey artık yoluna girsin.senin rızanla bugün de hayırlısıyla geçsin rabbim ne olur sen yardım et dualarıma ol de rabbim yalvarıyorum serkanla herşey artık yoluna girsin ne olur rabbim hayırlısıyla herşey güzel olsun serkan beni çok sevsin değer versin ilgili olsun ne olur rabbim sen yardım et bundan sonrası da hep güzel olsun rabbim sen üzüleceğimz sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Günlük can artık sitenin belli bölümlerine girmemeye karar verdim.
Çünkü okuduklarım yüzünden kafamdan senaryolar uydurup resmen sevgilimin canına okuyorum!
Evet yazılanlar hoş değil,Allah hepsine yardım etsin.Fakat benim ilişkimde soruna sebep oluyorsa okuduklarım okumamak daha iyi.
Ortada fol yok yumurta yokken tartışmalı bir haftasonu geçirdik iyi mi?
Şizofren ettin beni KK
Canım sevgilim yaptıklarıma karşılık yine de iyi dayandı pek ses etmedi.
Akşama gönlünü almam gerek çünkü sabah yüzüme bile bakmıyordu o derece sinirliydi :44:
Adam yakında beni psikoloğa götürmezse iyi

Son düzenleme:
Burada okuduklarımdan etkilenen bi ben değilmişim günlük
Gece rüyalarıma giriyor bu senaryolar sonra benimkine basıyorum tribi
Garibimin bişi yaptığı da yok şaşırıyor
İster istemez bilinç altına işliyor demek ki

Ya bir de ben önceden her gün buraya yazardım şimdi okuyorum yazmayı unutuyorum
Tatil planlarımız var bu hafta sonu için bakalım inşallah gerçekleşir.
Buna ikimizinde çok ihtiyacı var
Bugün mükemmel bir gezi günü beni bekler dışarı çıkıp alışveriş yapacağım
Doğum günümde yaklaştı be 24 yaşına girmek hiçte heyecan verici değil yaşlanıyorum
Ay sınavlarda yaklaştı ben daha geziyorum Oralara hiç girmeyeyim içimde bi gram ders çalışma isteği yok çünkü
Neyse işte yine uğrarım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…